Tv-Tablå för TV10 torsdag

Sport och underhållningskanal

TidProgram
06:00

Storage Wars

Rene stjäl förråden i Rancho Palos Verdes. Marys förråd har ett obehagligt förflutet och Justin visar att han kan förvandla en liten investering till en stor vinst.

06:30

Storage Wars

Emily får uppleva en manlig dag i Paramount. Justin ber Ivy om råd med sina Cadillac-delar och Kenny ångrar sitt utspel under auktionen direkt.

07:00

Storage Wars

I Adelanto kommer Ivy över ett rejält fynd. Brandi och Jarrod sonderar terrängen, och får bra betalt för det. Mary sätter sprätt på sin vinst och succén är ett faktum.

07:30

Storage Wars

I Orange smyger Kenny runt på en nostalgitripp. Brandi och Jarrod tar sig an ett verktygsförråd och Darrell och hans barnbarn gräver upp ett läskigt fynd.

08:00

Alone

En deltagare tvingas bekämpa en rasande eldsvåda, medan stigande spänningar hotar att avsluta ett annat partnerskap.

08:55

Alone

När kylan slår till mot Vancouver Island ställs de återstående paren inför scenarier som förändrar situationen. En deltagare drabbas av en ohanterlig sjukdom.

09:50

Mountain Men

Morgans hästar försvinner precis när de lokala björnarna vaknar på våren. Richs lejonjakt blir storslagen och Tom ger sig på USA:s största vilt.

10:55

Mountain Men

Marty avslutar en misslyckad säsong med en succéfångst, Tom håller stånd mot en kraftfull best och i Prestons sista avsnitt bekämpar han och Eustace eld med eld för att bereda väg för nästa generation.

12:00

Ultimate Rides

Danny Koker tar oss med på en rundtur till fem fascinerande restaureringsprojekt.

12:35

Heavy Rescue: 401

Ett överraskande oväder leder till ett oljeutsläpp på Highway 400 och Sonny kämpar för att hålla den andra rutten öppen. John Allen hämtar ett laddat vapen som flög genom luften.

13:45

Heavy Rescue: 401

Medlemmar av Highway Thru Hell slår sig samman med 401 för att jämföra sina räddningsaktioner.

14:50

Shipping Wars

En nästan sju meter lång hästtransport och en två meter bred köttätande växt auktioneras ut. Roy Garber och Jarrett Joyce blir de stora vinnarna men de får problem med att hinna transportera ut dem i tid.

15:20

Shipping Wars

Bawcom har turen att få frakta en elva meter lång sötvattensbåt medan Roy tvingas frakta en gammal engelsk telefonkiosk efter att han försökt lära Jarrett en läxa.

15:55

Storage Wars

Brandi bestämmer sig för att vinna budgivningen i Santa Ana, men måste visa återhållsamhet. Rene ser en hög med föremål som är mycket tilltalande.

16:25

Storage Wars

Ivy släpar med sig Isaiah till Victorville som straff för sina dåliga betyg. Kenny vill inreda sitt nya hus, men det finns åtta skäl som står i vägen för honom.

17:00

Pawn Stars

Chumlee försöker avsluta en affär gällande Elon Musks mest populära leksaker. Andra artiklar inkluderar en unik tåguppsättning och en ring från Yankees World Series.

18:00

American Pickers

Mike och Frank ser tillbaka på början av jakten på guldgruvor och rostigt guld.

18:50

American Pickers

En stor samling i Ohio bestående av en fylld bondgård, en grym lada samt sällsynt Rolls Royce visar sig ha fantastisk potential.

19:55

Storage Wars

Brandi är ivrig att expandera sitt varumärke i San Bernardino, medan Rene är säker på att alla är ute efter honom.

20:30

Storage Wars

Lisa återvänder till Moreno Valley, där allt började. Kenny välkomnar ett nytt barnbarn till klanen, och Dusty och Lupe får jobba hårt för sitt köp.

21:00

Pawn Stars

Rick inleder förhandlingar med Kareem Abdul-Jabbar om några av dennes mest värdefulla minnessaker. Därefter får Rick tag i brev från general George Armstrong Custer - kommer detta att bli hans egen undergång, eller lyckas han sluta ett avtal?

22:00

History's Greatest Escapes with Morgan Freeman

Fyra män planerar att rymma från ett av USA:s mest ökända fängelser, men vad som hände dem sedan de lämnat ön förblir ett mysterium än idag.

23:00

History's Greatest Escapes with Morgan Freeman

Richard Matt och David Sweat använde ingenjörsteknik och manipulation av flera fängelseanställda för att rymma från Dannemorafängelset. De genomförde en av de mest anacerade rymningarna från ett amerikanskt fängelse.

23:55

American Pickers

Den excentriske Prince Mongo lyder en utomjordisk makt och beordrar Mike och Frank att köpa, men han vägrar ge dem ett pris. Dessutom visar sig ett spontanstopp i Kentucky ge två överraskande fynd.

00:55

American Pickers

När taket håller på att rasa över familjens stora förråd, blir en samlare i Kentucky motiverad att sälja det han kan innan det är för sent.

01:55

Ice Road Truckers

Chaufförerna kämpar mot den korta vintern. Lisa Kelly är strandsatt många mil från närmaste stad och Darrell Ward chansar och väljer en oprövad genväg.

02:55

Ice Road Truckers

Darrell Ward och Lisa Kelly vill expandera och beger sig till Alberta och till en väg som kallas Dödens väg. Art Burke inleder med isvägen där han nästan dog förra säsongen.

03:55

Tuffa timmerstockar

Vi följer skogshuggaren och sågverksägaren Kevin Wenstobs farliga arbete när han och hans manskap tar till extrema metoder för att hålla familjens sågverk och deras sätt att leva - vid liv.

Här hittar du vad som sänds på TV10 idag