Tv-Tablå för TV10 torsdag

Sport och underhållningskanal

TidProgram
06:00

The Curse of Oak Island

Nya upptäckter leder till ny spänning, men teamet måste vara snabba om de ska hinna klart innan den tuffa vintern slår till.

06:50

Yukon Gold

Ken lägger stora pengar på att gräva, medan Cams lön hotas av en eldsvåda. Karls erfarne men opålitlige tekniker ställer till med problem.

07:45

Storage Wars

Köparna finkammar kuststaden Encinitas i Kalifornien efter 70-talsföremål. Barry hittar en relik från sitt förflutna och Darrell snubblar över ett lukrativt medicinskt verktyg.

08:15

Storage Wars

När en storm härjar i Whittier i Kalifornien är det bara de mest hängivna köparna som ger sig ut. Darrell Sheet försöker bjuda över sina konkurrenter när ett lager till värde av 27 000 amerikanska dollar öppnas upp.

08:40

Storage Wars

I amerikanska västern är budgivningen lika het som öknen. Dave upptäcker en fascinerande antik leksak och Barry tinger sin polare från Aerosmith för en utvärdering.

09:05

Storage Wars

Köparna beger sig till Santa Ana i Kalifornien, där de billiga hyrorna kan innebära att lagren innehåller guldgruvor, trots att de ser slitna ut. Darrell och Dave kämpar om antikviteter till ett värde av tre tusen dollar.

09:30

Heavy Rescue: 401

Garys team kämpar med en sorglig tanker som spottar gnistor, spiller bränsle och hotar att välta deras bil. Steves team har bara centimetrar att spela med, för att få en lång traktor från motorvägen.

10:35

Heavy Rescue: 401

När en bro kollapsar i en flod är det upp till Ross team att utföra säsongens största och mest komplexa jobb - dessutom kommer en av Nordamerikas yngsta hjullastarförare in utan hans vetskap.

11:45

The Curse of Oak Island

Faran slår till precis när de geotekniska borrarna träffar på en möjlig ficka i Money Pit. Upptäckten av en sedan länge försvunnen artefakt leder till en känslomässig återförening för en av medlemmarna i den legendariska Restall-familjen.

12:45

Highway Thru Hell

Merv flyger ett krigsflygplan genom en stad, medan Brian och Greg kämpar med en mystisk last.

13:50

Highway Thru Hell

En bärgning av en dubbelrotator har fått det aggressiva teamet på fall. En krasch nära gränsen sätter Kirpal och hans söner på prov.

14:55

Shipping Wars

Jenn märker att Roy Garbers slagord är perfekt när hon ska frakta last.

15:25

Shipping Wars

Marc tyngs av en last som kanske kan vara mer än han kan hantera. Samtidigt tvingas Dusty frakta några minst sagt unika konstskulpturer och får lära sig några läxor - tejp är inte alltid lösningen.

15:55

Shipping Wars

Jessica åtar sig att frakta en steampunkrobot på ett halvt ton på bara en dag, men förvandlar det dåliga vädret lasten till skräp? Todd och Tamera inser att hembränningsapparater och porslinstallrikar inte passar ihop på ett släp.

16:25

Shipping Wars

En transport med sjukvårdsutrustning tar en udda riktning när Jenn får veta att hennes last är mycket mer annorlunda än väntat. Todd och Tamera upptäcker att det svåraste denna dag helt enkelt är att ta sig ut från New York.

17:00

Storage Wars

I staden Orange anländer Vegasdamerna i klassisk stil, något inte alla uppskattar. Casey har stake nog att kamma hem ett bra förråd. Darrell försöker kränga saker till Emily, men nöjer sig med ett hyfsat förråd.

17:30

Storage Wars

I Stanton ser Ivy sig själv som en komiker, men i hans skåp finns inget skämt. Brandi och Jarrod ser till att det som finns i deras förråd inte blir kvar där. Kennys klassiska underhållning ger honom en ursäkt att träffa en ikonisk TV-programledare.

18:00

American Pickers

I Indianas hjärta har supersamlaren Chris samlat på sig en fantastisk samling konstföremål. Nu behöver han mer pengar för att finansiera sina stora ambitioner. Mike och Franke hjälper gärna till med att lätta hans börda.

18:55

American Pickers

Grabbarna hittar leksaksbilar som är värda lika mycket som riktiga bilar och ett gäng ombyggda motorcyklar med en fantastisk historia.

20:00

Alone

En deltagare mår fint, de andra har det svårt. En man försöker hitta laxvandringen innan den är slut, en annan ger sig ut på en resa som kan bli hans fall.

21:00

Storage Wars

Norra Long Beach får inte direkt köparna att lätta på plånböckerna, även om de ändå lyckas ge ett hyfsat bidrag. Brandi och Jarrod spenderar på tok för mycket, men får ändå se sin förmögenhet öka.

21:30

Storage Wars

I Hawaiian Gardens missar Emilys make Cody ett bud, vilket skapar problem. Brandi och Jarrod sätter tilltron till cowboyen och tvingas inse sin egen dödlighet.

22:00

Guldjägarna i Australien

Efter att en förödande stängning på fem månader nästan drev affärsverksamheten i konkurs, står Dirt Dogs inför en livsviktig säsong, men ny utrustning kan vara nyckeln till gränslösa rikedomar.

23:05

The Curse of Oak Island

Upptäckten av ett gammalt dokument ger nya ledtrådar vad gäller Money Pits exakta position. Fellowship of the dig gör en kryptisk upptäckt på outforskade djup.

23:55

Alone

En deltagare mår fint, de andra har det svårt. En man försöker hitta laxvandringen innan den är slut, en annan ger sig ut på en resa som kan bli hans fall.

01:00

Running Wild With Bear Grylls

Legendariska äventyraren och överlevnadsinstruktören Bear Grylls tar med Hollywoodskådisen Zac Efron på äventyrspäckad resa till Catskill Mountains.

02:00

Running Wild With Bear Grylls

Legendariska äventyraren och överlevnadsinstruktören Bear Grylls tar med Ben Stiller på ett överlevnadsäventyr i bergen i skotska Isle of Skye.

03:00

Yukon Gold

Gruvarbetarna gräver djupt för att kamma hem mer guld. Ken måste välja mellan att betala arbetslaget eller sina gäldenärer.

04:00

Yukon Gold

Ken tampas med myteri när såväl utrustning som arbetare vänder sig mot honom. Cams gamla svetsare råkar illa ut och flygs till närmsta sjukhus.

Här hittar du vad som sänds på TV10 idag