Tv-Tablå för TV10 fredag

Sport och underhållningskanal

TidProgram
05:25

Shipping Wars

Bawcom har turen att få frakta en elva meter lång sötvattensbåt medan Roy tvingas frakta en gammal engelsk telefonkiosk efter att han försökt lära Jarrett en läxa.

06:00

Storage Wars

I Adelanto kommer Ivy över ett rejält fynd. Brandi och Jarrod sonderar terrängen, och får bra betalt för det. Mary sätter sprätt på sin vinst och succén är ett faktum.

06:30

Storage Wars

I Orange smyger Kenny runt på en nostalgitripp. Brandi och Jarrod tar sig an ett verktygsförråd och Darrell och hans barnbarn gräver upp ett läskigt fynd.

07:00

Storage Wars

Köparna tappar greppet i West Covina. Kenny jagar pumor med hittar en bärbar predikstol istället. Ivy visar Damerna hur man klär sig för att bli framgångsrik.

07:30

Storage Wars

I Moreno Valley ger Justins trevliga sida honom Renes sympati och en chans till utjämning. Darrells rörformiga förråd är helt okej.

08:00

Alone

När kylan slår till mot Vancouver Island ställs de återstående paren inför scenarier som förändrar situationen. En deltagare drabbas av en ohanterlig sjukdom.

08:55

Alone

När tiden går och temperaturen sjunker kämpar de sista lagen med en outhärdlig önskan att ge upp. Men priset på 500 000 dollar är svårt att släppa.

09:50

Mountain Men

Marty avslutar en misslyckad säsong med en succéfångst, Tom håller stånd mot en kraftfull best och i Prestons sista avsnitt bekämpar han och Eustace eld med eld för att bereda väg för nästa generation.

10:55

Mountain Men

När vintern närmar sig kämpar Morgan på en ö som har invaderats av björnar, Tom fastnar i Montanas livsfarliga skogsbränder, Eustace brottas med följderna av Prestons död och Hawkklanen förbereder sig för en omvälvande ankomst.

12:00

Ultimate Rides

Vi kollar in ultimata sportbilar som var och en har en överraskning under huven.

12:35

Heavy Rescue: 401

Medlemmar av Highway Thru Hell slår sig samman med 401 för att jämföra sina räddningsaktioner.

13:45

Heavy Rescue: 401

Sonny och teamet arbetar för att få bort vraket från en dumper-truck. James Ireland står inför en trailer som riskerar att välta över hans team.

14:50

Shipping Wars

Marc får en transport med två stridsvagnar men måste försöka ta sig igenom en labyrint av rondeller i Pennsylvania innan han ens kommer ut på motorvägen.

15:20

Shipping Wars

Jennifer vinner en transport av två tjurar. Men när hon åker för att plocka upp dem upptäcker hon att de är mer aggressiva än hon först trott. Marc ska frakta ett ömtåligt experimentflygplan.

15:55

Storage Wars

Brandi är ivrig att expandera sitt varumärke i San Bernardino, medan Rene är säker på att alla är ute efter honom.

16:25

Storage Wars

Lisa återvänder till Moreno Valley, där allt började. Kenny välkomnar ett nytt barnbarn till klanen, och Dusty och Lupe får jobba hårt för sitt köp.

17:00

Pawn Stars

Rick inleder förhandlingar med Kareem Abdul-Jabbar om några av dennes mest värdefulla minnessaker. Därefter får Rick tag i brev från general George Armstrong Custer - kommer detta att bli hans egen undergång, eller lyckas han sluta ett avtal?

18:00

American Pickers

En stor samling i Ohio bestående av en fylld bondgård, en grym lada samt sällsynt Rolls Royce visar sig ha fantastisk potential.

18:50

American Pickers

Forntida mumier, bilar från rymdåldern och skräp som är en hyllning till tidigare älskare - dessa samlare har de mest galna samlingar som Mike och Frank någonsin har gått igenom.

19:55

Storage Wars

I Stanton tar Ivy på sig rollen som arbetsledare, och Brandi försöker hjälpa Danielle att möblera sin nya lägenhet.

20:30

Storage Wars

Dusty och Lupe cyklar till en auktion, men det slutar med att de behöver en lastbil. Darrell sätter sitt hopp till ett litet skåp som han betalat för mycket för.

21:00

Pawn Stars

Rick slår sig samman med Rick Dale för att bevisa för Corey att han funnit en sann guldåder genom en gammal Gulf-skylt. Pawn-folket slår vad om huruvida en kniv från det filippinsk-amerikanska kriget kommer att inbringa ett högt pris eller inte.

22:00

Secret Nazi Bases

I en avlägsen, bergig skog finns en gömd byggnad som helt saknar motstycke. Än i dag har forskare ingen klar uppfattning om vad det som i folkmun kallas Flugfällan eller Hitlers Stonehenge är för något. En testanläggning för tidigare helikoptrar?

23:00

The Warfighters

Irak 2006: SEAL Team 3 och amerikanska styrkor strider mot rebeller för att ta tillbaka staden Ramadi när en teammedlem blir den första SEAL-soldaten som dör i Irak. Teamet är förkrossat, men tror på uppdraget och återhämtar sig tillsammans.

23:55

American Pickers

När taket håller på att rasa över familjens stora förråd, blir en samlare i Kentucky motiverad att sälja det han kan innan det är för sent.

00:55

American Pickers

I ett fantastiskt garage i Kalifornien faller Mike för en retrobåt som skapar ha-begär och för en mikrobil från BMW som kan vara värd en hel del pengar.

01:55

Ice Road Truckers

Darrell Ward och Lisa Kelly vill expandera och beger sig till Alberta och till en väg som kallas Dödens väg. Art Burke inleder med isvägen där han nästan dog förra säsongen.

02:55

Ice Road Truckers

Todd och Steph måste gräva ut två lastbilar som har fastnat i snö och is. Darrell lever farligt när han ska korsa en frusen sjö som har ovanligt tunn is. Alex måste vänta i mer än tio timmar, vilket gör att han måste skynda sig.

03:55

History's Greatest Escapes with Morgan Freeman

Fyra män planerar att rymma från ett av USA:s mest ökända fängelser, men vad som hände dem sedan de lämnat ön förblir ett mysterium än idag.

Här hittar du vad som sänds på TV10 idag