Tv-Tablå för TV10 måndag

Sport och underhållningskanal

TidProgram
05:00

Nazi Megastructures

Juni 1944. Japanerna retirerar i Stilla havet. På ön Saipan väntar ett avgörande slag. Om de förlorar kan ett nytt amerikanskt vapen, långdistansbombplanet B-29, för första gången nå Japan. Men kejsarimperiet tror att de sitter på det mäktiga vapen som kommer att vinna slaget - en djupt rotad tradition av aggression och uppoffring i stridens hetta. Kommer den japanska krigarmentalitet gå segrande ur striden?

06:00

The Curse of Oak Island

Gruppen upptäcker snart att de kan vara nära att lösa mysteriet om Oak Island, precis som Fred Nolan förutspådde.

06:50

Yukon Gold

Ken och Guillaume flyttar The Beast till The Narrows medan Bernie drabbas av flera maskinhaverier i Snow Creek.

07:45

Storage Wars

Darrel hittar en låda med intressanta böcker. Jarrod och Brandi slåss om ett förråd fullt med gamla skyltar. Barry chansar på en mystisk kista.

08:15

Storage Wars

I LBC, finns det två sätt att bli rik - import och olja. Köparna gräver djupt i jakt på antikviteter och industriella varor. Jarrod och Brandi avslöjar vad som verkar vara en antik vinställ. Dave, Hester och Barry Weiss testar varandras kunskaper om underligheter, medan Darrell bara är ute efter att tjäna lite extra pengar.

08:40

Storage Wars

Rykten sprids snabbt när sex skåp som ägts av en hyresgäst budas ut på auktion. Vem var den förre ägaren? En antikhandlare, en affärsägare, eller något ännu värre?

09:05

Storage Wars

Köparna beger sig till antikhandlarnas stad, Torrance i Kalifornien. Dave och Jarrod lägger bud på en enhet som innehåller en klassisk Jaguar, men konkurrensen är hårdare än någonsin.

09:30

Heavy Rescue: 401

Ross -besättningen kommer till unsättning för ett omkullkastat vrak som är fullt av lösa bilmotorer, som måste lastas av på ett farligt sätt. Ett nödstopp gör att hytten på en lastbil splittras och stänger hela vägen.

10:35

Heavy Rescue: 401

Herbs team upptagen hela natten med räddningsinsatser efter att en snöstorm träffat östra sidan av motorvägen. John Allen tar sig ned för en brant ravin för att utföra ett känsligt räddningsuppdrag.

11:45

The Curse of Oak Island

En återblick på premiären av säsong 5 och vad du kan förvänta dig av resten av säsongen.

12:45

Highway Thru Hell

Coquihalla Highway är en av Nordamerikas viktigaste vägar rent ekonomiskt och har flest resenärer. Följ männen på Jamie Davis Motor Truck när de arbetar för att hålla motorvägen genom British Columbia framkomlig.

13:50

Highway Thru Hell

Scott får motsatserna i en överraskande storm. I omgång 2 av vraket med exotiska bilar tar Big John sig an en traktor som är begravd bland stora träd.

14:55

Shipping Wars

När Jarrett har hämtat en enkel myntdriven karusell tvingas han åka i cirklar då köparen ringer längs vägen om andra lass som måste fraktas.

15:25

Shipping Wars

Jenn försöker köra ett specialutrustat attackfordon.

15:55

Shipping Wars

Jenn får skäll när hennes dyra last med bönegonger nästan missar den överspända köparen, men när Jarretts last blir en dag för sen får han ett rent helvete och ett par busvisslingar när han sköter ett jobb på Las Vegas Strip.

16:25

Shipping Wars

Marcs tur till Roswell gör honom stolt över att komma från den här planeten, medan Todd och Tamara behöver mer än några mynt för att förlänga sitt sökande efter gamla spelkapslar.

17:00

Storage Wars

Emily tar med sig sin mor och Darrell ser till att skaffa sig en fördel. Längre fram får Kenny råd av en musiklegend, medan Shana och Edwina nöjer sig med att söka igenom det de har framför sig.

17:30

Storage Wars

Ute i Hesperia leder Marys transportproblem till ett samarbete med Kenny. Darryll visar nästa generation Gambler hur det ska gå till. Vegas-damernas 50-talsstil medför oväntade konsekvenser.

18:00

American Pickers

När killarna freestylar i Appalacherna i Virginia stöter de på en gömma som är full med historia och några minnessaker från en bluegrass-legend.

18:55

American Pickers

Mike och Frank tackar ja till en inbjudan från Indianas A-Ford-dam Vanessa, som älskar allt som har med A-Ford att göra. Hennes dotter har övertygat henne om att det är dags att sälja några omhuldade föremål, bland annat en sällsynt bärgningsbil.

20:00

Alone

Trots hårda ansträngningar kämpar många av deltagarna fortfarande mot tärande hunger och svält. Precis när några hittar föda hotar en storm deras överlevnadsplaner.

21:00

Storage Wars

Köparna reser till Torrance, där Dave ser intäkterna öka - bland annat. Mary hittar kläder som inte passar, vilket visar sig vara bra, och Kenny tar en risk som misslyckas.

21:30

Storage Wars

Det är en lång väg till Murietta, och Dave räknar med att konkurrenterna inte vill köpa en tung container som måste flyttas. Justin finner en partner. Ivy och Ivy Jr upplever en terapeutisk dag.

22:00

Guldjägarna i Australien

Kellie Carter och Henri Chassaing plågas av tjuvjägare och torka, medan Dirt Dogs-gänget blir tvungna att bryta ny mark för att kunna jobba vidare.

23:05

The Curse of Oak Island

Bevis för att pirater kan ha funnits på Oak Island dyker upp med en skattkista från 1700-talet, och bröderna får förbluffande information om ett fynd från Money Pits schakt GAL-1.

23:55

Alone

Trots hårda ansträngningar kämpar många av deltagarna fortfarande mot tärande hunger och svält. Precis när några hittar föda hotar en storm deras överlevnadsplaner.

01:00

Guldjägarna i Australien

Den sista veckan av säsongen plågas Gold Gypsies-gänget av mer otur och Victoria Diggers-gänget drabbas av ett dödsfall i familjen. Kan Poseidon Crews-gängets optimism hjälpa dem att nå sina mål?

02:00

Running Wild With Bear Grylls

Den före detta fotboll- och baseball-spelaren Deion Sanders reser med Bear Grylls för att tackla sin svåraste motståndare: klipporna i den sydvästra öknen.

03:00

Yukon Gold

Utan diesel eller mark kvar att slussa åker Ken för att hämta bränsle. Karl ignorerar sin pappas råd och riskerar en översvämning.

04:00

Yukon Gold

Guldgrävarsäsongen i Yukon har börjat. I och med den sena våren och de snabbt sjunkande guldpriserna tvingas grävarna slita hårdare än någonsin.

Här hittar du vad som sänds på TV10 idag