Tv-Tablå för TV10 måndag

Sport och underhållningskanal

TidProgram
05:00

Running Wild With Bear Grylls

Legendariska äventyraren och överlevnadsinstruktören Bear Grylls tar med skådisen Tom Arnold till vildmarken på Oregons kust för ett överlevnadstest.

06:00

Storage Wars

Köparna tappar greppet i West Covina. Kenny jagar pumor med hittar en bärbar predikstol istället. Ivy visar Damerna hur man klär sig för att bli framgångsrik.

06:30

Storage Wars

I Moreno Valley ger Justins trevliga sida honom Renes sympati och en chans till utjämning. Darrells rörformiga förråd är helt okej.

07:00

Storage Wars

I Riverside blir Kenny hetsad till att bjuda på ett enormt förråd. Rene och Casey försöker hålla igen och spottar ur sig några få dollar. Och Shana och Edwinas mystiska låda är felmärk.

07:30

Storage Wars

I Hawaiian Gardens lär Darrell upp den nya killen. Brandi och Jarrod upptäcker något mystiskt i sitt förråd och Justin tassar igenom ett skapligt förråd.

08:00

Alone

När tiden går och temperaturen sjunker kämpar de sista lagen med en outhärdlig önskan att ge upp. Men priset på 500 000 dollar är svårt att släppa.

08:55

Alone

Efter en uppslitande avslutning återförenas de tre bästa lagen i Alones fjärde säsong för att diskutera sina unika äventyr och avslöja aldrig tidigare skådade ögonblick.

09:45

Mountain Men

När vintern närmar sig kämpar Morgan på en ö som har invaderats av björnar, Tom fastnar i Montanas livsfarliga skogsbränder, Eustace brottas med följderna av Prestons död och Hawkklanen förbereder sig för en omvälvande ankomst.

10:50

Mountain Men

Björnarna tvingar Morgan på flykt när han försöker skydda sin fångst och undkomma levande. Eustace försöker återgå till jobbet utan Preston. Jason och Mary förbereder sig för sitt förfallodatum och Jake förbereder sitt team för att utmana lejonen.

11:50

Ultimate Rides

Vi kollar in ultimata sportbilar som var och en har en överraskning under huven.

12:20

Ultimate Rides

Vi pratar stil, kraft och skydd när vi bevisar att stadsjeepar inte bara är för fotbollsmammor.

12:55

Heavy Rescue: 401

Sonny och teamet arbetar för att få bort vraket från en dumper-truck. James Ireland står inför en trailer som riskerar att välta över hans team.

13:55

Heavy Rescue: 401

En galen storm orsakar en seriekrock med 100 inblandade bilar, och Sonny och Steve leder räddningsarbetet. Kevin tar hand om ett vrak efter att en lastbilsförare kört in i en fruktodling.

15:00

Shipping Wars

Marc vinner rätten att transportera en tågkabin från 1928, medan Roy måste transportera en Ford Thunderbird från 1955 som är i perfekt skick.

15:30

Shipping Wars

Jennifer använder sin erfarenhet för att frakta en kamellast, men efter att hon stannat för att mata lasten, städa upp kamelspott och sen kör vilse ligger hon efter.

16:00

Storage Wars

I Stanton tar Ivy på sig rollen som arbetsledare, och Brandi försöker hjälpa Danielle att möblera sin nya lägenhet.

16:35

Storage Wars

Dusty och Lupe cyklar till en auktion, men det slutar med att de behöver en lastbil. Darrell sätter sitt hopp till ett litet skåp som han betalat för mycket för.

17:05

Pawn Stars

Rick slår sig samman med Rick Dale för att bevisa för Corey att han funnit en sann guldåder genom en gammal Gulf-skylt. Pawn-folket slår vad om huruvida en kniv från det filippinsk-amerikanska kriget kommer att inbringa ett högt pris eller inte.

18:05

American Pickers

Forntida mumier, bilar från rymdåldern och skräp som är en hyllning till tidigare älskare - dessa samlare har de mest galna samlingar som Mike och Frank någonsin har gått igenom.

19:00

American Pickers

Mike och Frank besöker en hot rod-mekaniker med en extremt dyr samling sällsynta cabrioletbilar.

20:00

Storage Wars

Tillbaka i Montebello kommer Gunter för att hjälpa Rene, men det är inte uppskattat. Darrell försöker göra Kimber till sin drottning.

20:30

Storage Wars

Kenny tar en tur upp i bergen men håller hela tiden utkik efter pumor. Lisa får tag på ett litet skåp, men det är Brandi som gör veckans bästa kap.

21:00

Pawn Stars

Rick och Chumlee reser till Los Angeles för att terminera hem ett antal klassiska objekt från filmen. Corey hittar Alice in Chains-prylar medan Rick och Chumlee testar gamla skyltpressar.

22:00

History's Greatest Escapes with Morgan Freeman

El Chapo blev en av den moderna historiens mest ökända och mordlystna drogkartellbossar. Hans rymningar från Mexikos allra mest rymningssäkra fängelser blev till legender.

23:00

American Pickers

I ett fantastiskt garage i Kalifornien faller Mike för en retrobåt som skapar ha-begär och för en mikrobil från BMW som kan vara värd en hel del pengar.

23:55

American Pickers

I bilmeckat faller Mike rejält för en hundra år gammal turbodriven hotrod, killarna lyckas med några schysta köp i en stor mansgrotta och Frank räddar en gammal muskelbil från ett rostigt slut.

00:55

Ice Road Truckers

Todd och Steph måste gräva ut två lastbilar som har fastnat i snö och is. Darrell lever farligt när han ska korsa en frusen sjö som har ovanligt tunn is. Alex måste vänta i mer än tio timmar, vilket gör att han måste skynda sig.

01:55

Ice Road Truckers

Darrell Ward tar sig an en väg som kallas hinderbanan. Todd Dewey försöker ta sig över en smältande isbro. Alex Debogorski pressas till gränsen när han transporterar en för stor bränsletank. Art Burke stöter på en isövergång mitt i natten.

02:55

History's Greatest Escapes with Morgan Freeman

El Chapo blev en av den moderna historiens mest ökända och mordlystna drogkartellbossar. Hans rymningar från Mexikos allra mest rymningssäkra fängelser blev till legender.

03:55

Shipping Wars

Marc får en transport med två stridsvagnar men måste försöka ta sig igenom en labyrint av rondeller i Pennsylvania innan han ens kommer ut på motorvägen.

04:30

Shipping Wars

Jennifer vinner en transport av två tjurar. Men när hon åker för att plocka upp dem upptäcker hon att de är mer aggressiva än hon först trott. Marc ska frakta ett ömtåligt experimentflygplan.

Här hittar du vad som sänds på TV10 idag