Dagens tv-tablå för Kanal 5

Svensk kanal som visar en skön blandning av stora amerikanska serier, svenska underhållningsprogram och sport.

TidProgram
06:00

Gärdsgårdsserien

I 40 år dömde FIFA-Kenneth lokalfotboll i Växjö, samlade pantburkar och städade rent stadens gator. När han nu inte längre syns till undrar många var han tagit vägen.

06:10

House Hunters International

Aaron flyttar till Bad Wildungen, Tyskland, där hans förlovade Kirsten börjar sitt hemvist på ett sjukhus. Aaron ger upp så mycket för att flytta till Tyskland, men deras eninkomstbudget kan tvinga honom att ge upp ännu mer.

06:35

Good Bones

Mina och Karen har problem med att hålla sig inom budgeten när de köper ett gammalt hus som de haft ögonen på ett tag. De försöker rädda denna viktorianska pärla.

07:20

Älskar, älskar inte

Micael och Rebecca vaknar till en dröm efter första natten ihop. Han vill fria, men lever han upp till förväntningarna? De svenska matpriserna chockar André och Sandra chockas över en blöt ritual. Aoi och Nicole äter kroppkakor och bråkar.

08:05

Välkommen till Köping

Mats har pluggat på sin fusklapp hela natten och Sofia laddar för sin överraskning till Mats. Åke har fullt fokus på att blåsa bubblor, Jonte repar på sin låt och tärnan Linda känner sig nervös inför talet hon ska hålla till bästa kompisarna.

08:45

Sofias änglar

Frida Wallberg var en av Sveriges mest framgångsrika boxare. Efter en förödande knockout blev kampen för titeln en kamp för hennes liv. I somras försämrades hennes hälsa. Sofias änglar skapar ett tryggt boende där Frida kan komma tillbaka till livet.

09:50

Grey's Anatomy

Systrarna Meredith och Maggie ordnar en middag för att hylla Nick. Sjukhuset tar ett emot en person som drabbats av ett fruktansvärt hatbrott.

10:50

Vägens hjältar

Återblickar på de mest dramatiska händelserna. Vi besöker trafikanter som vi mött och får höra våra hjältars egna reflektioner. Erik ångrar att han tog bilen när halkan var som svårast. För småbarnspappan Linus ändrades allt i en våldsam kollision.

11:55

Sommaren med släkten

Vattenskoterförare kan vara sjukt irriterande. I alla fall enligt Carro, som bestämmer sig för att hämnas på en särskilt jobbig skoterperson. Den gamla biografen ska renoveras och Jens upptäcker att grannarna inte vill att han ska vara inblandad.

12:25

Sommaren med släkten

Bobo ska ut och campa på egen hand. Väl ute råkar han av misstag skicka en intim bild till helt fel person, vilket naturligtvis får jättejobbiga konsekvenser. Jens, som själv anser sig vara löpningsexpert, ska lära Noras pojkvän allt han kan.

13:00

Gränsbevakarna Sverige

Stefan stoppar en bilist som säger sig ha handlat anka i Danmark. Ingen anka hittas bland all sprit mannen glömt att han har med sig. På Arlanda blir en man vansinnigt arg.

14:00

Alla mot alla med Filip och Fredrik

David Sundin och Babben Larsson har slutspelsplatsen på en armlängds avstånd när de ikväll möter ständigt ojämna Tom Sjöstedt och Jerka Johansson.

15:05

Superstars

Två deltagare ställs öga mot öga i gryningskampen. Efter den tuffaste tävlingen hittills avgörs det i elimineringen vem som får lämna Superstars. Och Marcus Allbäcks landslagskompis dyker upp som utmanare.

16:05

Vägens hjältar

TV-profilen Malou von Sivers råkar ut för ett fordonshaveri i en tunnel. På E4n har en personbil kört mot trafiken och orsakat en våldsam olycka. I Borlänge har ett par råkat ut för ett motorhaveri och problemet är svårare att lösa än Putte tror.

17:20

The Big Bang Theory

Sheldon och Raj ska testa om de klarar en forskningsresa i en saltgruva genom att simulera förhållandena i en ångtunnel under markytan. Leonard och Penny ber Howard och Bernadette om råd efter ett gräl om pengar.

17:50

The Big Bang Theory

På sitt nya jobb har Penny en kund som snart blir alldeles för förtjust i henne. Amy och Bernadette grälar om ifall kvinnliga forskare bör spela på sin sexualitet eller inte.

18:15

Jeopardy!

I sista semifinalen krossar en deltagare de andra. Vem blir det som tar sig till finalen?

19:05

Alla mot alla med Filip och Fredrik

David Sundin och Babben Larsson har slutspelsplatsen på en armlängds avstånd när de ikväll möter ständigt ojämna Tom Sjöstedt och Jerka Johansson.

20:00

Smartare än en femteklassare

Höjdhoppslegendarerna Emma Green och Stefan Holm återvänder till skolbänken. Alfred tvingas brottas mot en professionell brottare. Men vem spelar egentligen Leif - och vem spelar Billy?

21:00

Älskar, älskar inte

Rolf är tillbaka i Sverige igen, ensam och besviken över att inte Vilai är med. Fiona är ännu inte gravid och de bestämmer sig för att Lars ska göra ett fertilitetstest.

22:00

Alla mot alla med Filip och Fredrik

I kvällens måstematch blir det en tuff kamp om slutspelsplatser när Linnéa Wikblad och Anders Lundin drabbar samman med Jenny Strömstedt och Henrik Johnsson.

23:15

Gränsbevakarna Sverige

Adam kontrollerar en man som kommit resande från Madrid och upptäcker stora mängder misstänkt narkotika när han röntgar mannens väska. I Skåne börjar en lastbilschaufför tjafsa med Stefan.

00:15

Role Models

Danny och Wheeler, två förvirrade trettioplussare, hamnar att göra samhällstjänst som mentorer åt två, förvirrade och lättpåverkade, unga pojkar.

Mer om filmen

02:25

Naked Attraction UK

Rose brinner för fitness och känner att hennes kropp får alla uppmärksamhet som får hennes kärleksliv att lida. Clarissa, en barista från Basingstoke söker sin drömkvinna.

03:30

Alla mot alla med Filip och Fredrik

Clara Henry och Tony Irving möter Kajsa Grytt och Messiah Hallberg. Två nya konstellationer tävlar i kvällens match som genomsyras av stolpe ut-tillvaro.

Här hittar du vad som sänds på Kanal 5 idag