Tv-Tablå för Kanal 5 tisdag

Svensk kanal som visar en skön blandning av stora amerikanska serier, svenska underhållningsprogram och sport.

TidProgram
06:00

House Hunters International

En familj flyttar från Louisville, Kentucky, till Morelia, Mexiko, för att koppla av och fokusera på att spendera kvalitetstid tillsammans. Men, en snabb inkomst och en stark önskelista kan kräva mer arbete än de hade förväntat sig.

06:25

Good Bones

Mina och teamet hoppas på att göra vinst efter ett bakslag. De bygger nytt på granntomten och Mina tänker balansera nybygget med gamla dörrar.

07:10

Älskar, älskar inte

Cathrine friar till Evangello på ett annorlunda vis. Linda och Luis handskas med att vara tvillingsjälar. Sabine och Mike kämpar besviket med visumförlängningen.

07:55

Välkommen till Köping

Vännerna åker på partykryssning och tar ton med Nanne Grönwall. Mats har krockat och får stöd av Tobbe. Bröderna Bowling ger sig ut på fisketur och Mats och Sofia har något viktigt att säga.

08:40

Sofias änglar

Caroline och Nicklas väntade sitt andra barn och var väldigt lyckliga. Men så drabbas Caroline av en kraftig blödning och tvingas till ett akut kejsarsnitt. Caroline går hastigt bort efter förlossningen och Nicklas liv slås plötsligt i spillror.

09:35

Grey's Anatomy

Meredith, Amelia och teamet förbereder sig för Dr. Hamiltons efterlängtade banbrytande operation. Bailey får ett oväntat erbjudande och Owens otålighet gör honom till en svår sjukgymnastikpatient, vilket tvingar Link att ingripa.

10:35

Vägens hjältar

I Nybodakurvan har en personbil släpats framför en lastbil mitt på motorvägen. En lastbil hamnar väldigt illa i en rondell. Berra bjuds på skönsång när han ska hjälpa en dam. Pelle larmas till en våldsam olycka med barn inblandade på E4:an.

11:45

Sommaren med släkten

Carro har bestämt sig för att fria till Bobo. Jens vill också visa upp en romantisk sida, så han tar med Åsa på en båttur med nakenbad och picknick på agendan. Båtturen blir dock inte riktigt som Jens tänkt sig.

12:20

Sommaren med släkten

Gunnar och Ingrid har bjudit in till kräftskiva och Jens har en gång för alla tröttnat på att Gunnar inte vill skriva över stugan på honom och Åsa. På kräftskivan tänker han se till att få Gunnars namnteckning på plats.

12:50

Gränsbevakarna Sverige

På Arlanda stoppar Olivia en kupp när två äldre herrar försöker byta bagage. I Skåne får sökhunden Paddy upp ett spår av narkotika och blir helt till sig.

13:50

Alla mot alla med Filip och Fredrik

Lyckopillrena Jenny Strömstedt och Henrik Johnsson ställs mot Nina Persson och Messiah Hallberg som ikväll bjuder på säsongens sämsta gissning.

15:00

Över Atlanten

Besättningen förbereder sig inför stormen, Björn utmanar sig själv och kanske får de se val. Gurra tycker gänget firar i förskott, plötsligt dör vinden och det mesta börjar gå fel.

16:00

Vägens hjältar

Berras kollega är inblandad i en våldsam kollision. En lastbilschaufför kör in i taket på Talltunneln. Ett äldre par kolliderar med en tung lastbil. En lastbil får stopp på Essingeleden och de andra bilisterna respekterar inte avspärrningarna.

17:10

The Big Bang Theory

Leonard köper ett matsalsbord och det får Sheldon att omvärdera förändringarna i sitt liv. Howard får ett erbjudande om att åka ut i rymden igen och Bernadette kan inte bestämma sig för om hon ska uppmuntra honom eller inte.

17:40

The Big Bang Theory

Läget är spänt och förolämpningarna haglar mellan Howard och Sheldon, och Bernadette försöker mäkla fred mellan dem. Penny får erbjudande om en pinsam filmroll. Raj ber Amy om hjälp med att skriva till en kvinna.

18:10

Superstars

Ferry Svan delar med sig av sin karriär inom timbersport varpå svetten sprutar i en tuff hopprepstävling. Sedan blir det flåsigt värre när deltagarna ska tävla i cykling.

19:00

Alla mot alla med Filip och Fredrik

Lyckopillrena Jenny Strömstedt och Henrik Johnsson ställs mot Nina Persson och Messiah Hallberg som ikväll bjuder på säsongens sämsta gissning.

20:00

Gränsbevakarna Sverige

Gränspolisen Henric får larm om en efterlyst person som ska befinna sig på Arlanda. Mimmi kontrollerar två nervösa män från Spanien som beter sig väldigt misstänkt.

21:00

Över Atlanten

Gänget är på upploppet och motorproblemet är ett mysterium för Gurra. Besättningen är redo för storm men färden in till Rio blir inte som planerat.

22:00

Alla mot alla med Filip och Fredrik

Säsongens underdogs Tom Sjöstedt och Jerka Johansson går upp mot de favorittippade giganterna Emma Molin och Johar Bendjelloul.

23:20

Jeopardy!

Den andra semifinalen blir en jämn tillställning där deltagarna kämpar frenetiskt om en finalplats.

00:20

The Change-Up

Efter en blöt kväll ute vänds Mitch och Daves världar upp och ner när de vaknar upp i varandras kroppar. Trots friheten från normala rutiner och vanor upptäcker killarna snart att den andras liv är långt ifrån så rosenrött som det en gång verkade.

Mer om filmen

02:50

Naked Attraction UK

Richard sjunger i ett Take That-tribute band och tjejer älskar honom, men det är en man han vill ha. Frånskilde David söker sin nästa partner.

03:55

Alla mot alla med Filip och Fredrik

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson samlar några av våra mest folkkära kändisar och sätter deras allmänbildning på prov på de mest oväntade och underhållande sätt.

Här hittar du vad som sänds på Kanal 5 idag