Tv-Tablå för Kanal 5 måndag

Svensk kanal som visar en skön blandning av stora amerikanska serier, svenska underhållningsprogram och sport.

TidProgram
06:00

House Hunters International

Ryan, Jenny och deras fyra barn är redo att ta sig till Puerto Rico. Utrymme och budgetproblem innebär att familjen kommer att sitta fast i ett hotellrums strama kvarter tills de själva lyckas lösa utmaningen.

06:20

House Hunters International

John åkte till Prag för skolan men stannade för Honza. Nu är de redo att förbinda sig till varandra och staden genom att köpa sin första lägenhet. Nu när John ger upp så mycket för att bo med Honza, kommer Honza också göra några kompromisser?

06:40

Good Bones

Snart är Minas bror Tad och hans flickvän Annas hem klart för inflyttning men deras inredningsstil ställer nya krav på Mina. Tad funderar över nästa steg.

07:30

Älskar, älskar inte

Nicole gör allt hon kan för att uppvisa ett perfekt hem för Aoi. Tanawarn träffar Mattias föräldrar, men det är svårt att kommunicera. Efter två års väntan och flörtande online förbereder sig Micael och Rebecca på att ses på riktigt.

08:15

Välkommen till Köping

Tobbe hjälper Mats på jobbet men frågan är om han är mer intresserad av kaffet än av arbetsuppgifterna? Åke tar med Mats till en dansskola för att träna bröllopsvals. Sofia planerar en överraskning till Mats på bröllopet.

08:55

Sofias änglar

För drygt två år sedan blev småbarnspappan Emil sjuk. Influensa, trodde han. Men sjukdomskänslorna gick aldrig över. Efter att ha varit sängliggandes med feber i nio månader fick han till slut diagnosen ME, en sjukdom som än så länge är obotlig.

10:00

Grey's Anatomy

Bailey har nerverna utanpå när sjukhusets utbildningsprogram granskas. Nick är tillbaka i Seattle för att utföra ett ingrepp tillsammans med Meredith.

11:00

Vägens hjältar

Pelle åker på ett larm där två lastbilar har kolliderat och polisen måste kallas in. Roiene kommer till undsättning när en skåpbil flyger av en biltransport i Eugeniatunneln. Putte får stora problem när han ska bärga en buss som kört fast i lera.

12:05

Sommaren med släkten

Carro får panik när hon inser att hon kommer att skämma ut sig på kvällens bryggdans med sin obefintliga rytmkänsla. Jens svartsjuka eskalerar och leder till oanade konsekvenser.

12:35

Sommaren med släkten

Carro stöter ihop med en gammal bekant och vågar inte visa hur rik hon har blivit. En mobbare har snott Lukas frisbee och Jens måste bevisa sin manlighet.

13:10

Gränsbevakarna Sverige

På Öresundsbron hittar Fiffi cannabis hos ett gäng semestrande ungdomar men ingen vill erkänna vems det är. På Arlanda blir en man arg när han blir av med sina cigaretter.

14:10

Jeopardy!

Den andra semifinalen blir en jämn tillställning där deltagarna kämpar frenetiskt om en finalplats.

15:10

Renoveringsdrömmar

I herrgården fortsätter motsättningarna kring badrummet som byggs i det gamla kassavalvet. På säteriet får Filip jobba dygnet runt för att hinna och i ödehuset får Marcus och Therese hjälp av Anders.

16:15

Vägens hjältar

En kvinna har släpats framför en tung lastbil. Två schweiziska turister krockar med en motorcyklist. På Ekerö har en chockad tjej kört på ett vildsvin. Soffan larmas till en olycka i Gärdestunneln där hon får ett helt annat bemötande än hon trott.

17:25

The Big Bang Theory

Allt går emot Sheldon och han blir upprörd över sin karriär, förstörelsen av serietidningsbutiken och Leonard och Pennys framtida bostadsplaner. Howard och Bernadette försöker hitta en skötare som står ut med hans mamma.

18:00

The Big Bang Theory

Leonard och Amy tar en road trip till Arizona för att hämta Sheldon. Penny går på anställningsintervju för ett jobb på Bernadettes företag och Howard är chockad av Stuarts relation med hans mamma.

18:20

Välkommen till Köping

Det blir kris i Köping när Mats älskade EPA går sönder. Kommer de tvingas gå skilda vägar? Johan och hans mamma försöker sätta ihop en IKEA-soffa. Och Sofie fattar ett livsavgörande beslut.

19:10

Renoveringsdrömmar

I herrgården fortsätter motsättningarna kring badrummet som byggs i det gamla kassavalvet. På säteriet får Filip jobba dygnet runt för att hinna och i ödehuset får Marcus och Therese hjälp av Anders.

20:00

Jeopardy!

I sista semifinalen krossar en deltagare de andra. Vem blir det som tar sig till finalen?

21:00

Superstars

Två deltagare ställs öga mot öga i gryningskampen. Efter den tuffaste tävlingen hittills avgörs det i elimineringen vem som får lämna Superstars. Och Marcus Allbäcks landslagskompis dyker upp som utmanare.

22:00

Alla mot alla med Filip och Fredrik

De favorittippade men än så länge underpresterande Bea Uusma och Josefin Johansson ställs mot en övertaggad duo i form av Jenny Strömstedt och Henrik Johnsson.

23:15

Över Atlanten

Gänget är på upploppet och motorproblemet är ett mysterium för Gurra. Besättningen är redo för storm men färden in till Rio blir inte som planerat.

00:15

J.T. LeRoy

En ung kvinna vid namn Savannah Knoop ägnar sex år åt att låtsas vara den hyllade författaren JT LeRoy. Tills sanningen en dag kommer fram, och världen får veta att JT LeRoy i själva verket är ett påhittat litterärt alter ego, skapat av Savannahs pojkväns syster.

02:30

Naked Attraction UK

Musikern Jamie är trött på groupies och letar nu efter en söt tjej som är mer än bara ett one-nighstand. 20-åriga musikstudenten Jasmin lider av kroniskt trötthetssyndrom och hoppas kunna hitta en naken dejt som kommer att acceptera henne som hon är.

03:45

Alla mot alla med Filip och Fredrik

Första delen av sjunde säsongens final.

Här hittar du vad som sänds på Kanal 5 idag