Tv-Tablå för Kanal 5 torsdag

Svensk kanal som visar en skön blandning av stora amerikanska serier, svenska underhållningsprogram och sport.

TidProgram
06:00

Gärdsgårdsserien

Reportern Joel Segerdahl med tittarna på en resa land och rike runt där han besöker platser och människor från fotbollssverige som i vanliga fall kanske inte får de stora rubrikerna.

06:05

House Hunters International

Darla och Paul vill hitta ett permanent boende nära Darlas syster i Sollefteå. Paul måste resa en hel del i jobbet och de behöver en fast punkt.

06:30

Good Bones

Teamet tar sig an Minas syskon Tad och Kelseys boenden. Tad är redo att ta nästa stora steg med sambo och företag och Mina och Kelsey försöker hitta rätt stil.

07:20

Älskar, älskar inte

Att vara kär på distans kan vara utmanande. Pandemin underlättar inte. Vi träffar bland andra Tony, som blivit pappa på distans och Sandra som planerar bröllop i Tanzania. I Göteborg väntar Isabella ivrigt på sin André.

08:05

Välkommen till Köping

Mats behöver hjälp att montera ett väggfäste till sin TV och Tobbe hänger med och ger hantverkaren feedback. Dags för Mats och Sofia att välja brudkläder till sitt stundande bröllop. Erik och Mikael har en egen Erik Saade-klubb.

08:45

Sofias änglar

Elliott var drygt sex år gammal när han diagnostiserades med leukemi. Efter två och ett halvt års tuff behandling friskförklaras han. Men familjen drabbas av ytterligare ett trauma när pappa Mikael hastigt avlider efter en massiv hjärnblödning.

09:50

Grey's Anatomy

Läkarna på Grey Sloan Memorial kämpar för att få rätsida på sina egna liv i den nya verkligheten efter pandemin som lamslagit världen.

10:50

Vägens hjältar

Vid Slussen ställer ett cirkusekipage till med stora problem för trafiken. Vid en våldsam kollision har en personbil släpats framför en lastbil. Berra hjälper ett par som varit inblandade i en kollision med flera bilar.

11:55

Sommaren med släkten

Jens och Åsa skall vara kattvakter men Jens oförmåga att tala sanning och samfällighetsordförandens bakgrund ställer till det. Carro har råkat köra över Dantes skor med gräsklipparen, men får en chans att reparera sitt misstag på en lunch.

12:25

Sommaren med släkten

Carro och Bobo tvingas låna ut sitt kylskåp till ett märkligt och irriterande par, och Jens försöker ljuga sig ur ett socialt sammanhang genom att hitta på ett annat.

13:00

Gränsbevakarna Sverige

I jakten på smugglare har Niklas stoppat en man som faktiskt inte minns hur mycket alkohol han har med sig. En tjej som smugglar sprit blir uppläxad av Tomas på Arlanda.

14:00

Alla mot alla med Filip och Fredrik

Det blir ett toppmöte i gruppen när den skarpa programledarduon Babben Larsson och David Sundin ställs mot de obesegrade slåttermaskinerna Nina Persson och Messiah Hallberg.

15:05

Superstars

Ferry Svan delar med sig av sin karriär inom timbersport varpå svetten sprutar i en tuff hopprepstävling. Sedan blir det flåsigt värre när deltagarna ska tävla i cykling.

16:10

Vägens hjältar

Benny får larm om att en person ligger medvetslös framför en cementbil. Pelle larmas till en kraftig kollision där en kvinna kört in i en buss. Micke åker på en trafikolycka där en förare sladdat in i en bropelare och Soffan åker på en viltolycka.

17:20

The Big Bang Theory

Sheldon står inför en personlig kris efter att ha bestämt sig för att han slösar bort sin tid med att forska om strängteori. Under tiden slutar en dubbeldejt mellan Raj, Emily och Wolowitzes mycket pinsamt för Howard.

17:55

The Big Bang Theory

Sheldon försöker sig på det oväntade vågspelet att vara spontan och det leder till oväntad friktion mellan Penny, Amy och Bernadette. Raj vill ha hjälp av Howard inför en träff med Emily.

18:15

Jeopardy!

Den andra semifinalen blir en jämn tillställning där deltagarna kämpar frenetiskt om en finalplats.

19:05

Alla mot alla med Filip och Fredrik

Det blir ett toppmöte i gruppen när den skarpa programledarduon Babben Larsson och David Sundin ställs mot de obesegrade slåttermaskinerna Nina Persson och Messiah Hallberg.

20:00

Smartare än en femteklassare

Underhållningsparet Nassim Al Fakir och Lina Hedlund återvänder till skolbänken och det är lite sisådär med kunskapen från skoltiden. Klas och Alfred utsätter varandra för tokigheter och Alfred riskerar att få sina fingrar klämda i en råttfälla.

21:00

Älskar, älskar inte

Rolf ska resa hem till Sverige igen, men tyvärr utan Vilai som fått avslag på sitt visum. Korinne släpper en bomb. Hon berättar att hon tackat ja till ett basketuppdrag i Schweiz och kommer att flytta dit på en gång.

22:00

Alla mot alla med Filip och Fredrik

Det är skarpt läge för Tara Moshizi och Kristoffer Appelquist när de går upp mot Josefin Johansson och Bea Uusma som nu kan sätta stopp för motståndarnas slutspelsdrömmar.

23:15

Gränsbevakarna Sverige

Gränspolisen Henric får larm om en efterlyst person som ska befinna sig på Arlanda. Mimmi kontrollerar två nervösa män från Spanien som beter sig väldigt misstänkt.

00:15

Harriet

Historien om frihetskämpen Harriet Tubman; om hennes flykt från slaveri och hennes modiga uppdrag att leda slavar till frihet via en underjordisk tågbana.

Mer om filmen

02:55

Naked Attraction UK

Zoe gillar allt som ser naturligt ut. Och det verkar som att Derrys livsstil förstör hans chanser till kärlek.

04:05

Alla mot alla med Filip och Fredrik

Dramat tätnar när det är dags för den första semifinalen. Kvällens vinnare går vidare till final.

Här hittar du vad som sänds på Kanal 5 idag