Tv-Tablå för Kanal 5 lördag

Svensk kanal som visar en skön blandning av stora amerikanska serier, svenska underhållningsprogram och sport.

TidProgram
05:30

House Hunters International

Efter att ha träffats online vill ett par med ovanlig livserfarenhet börja ett nytt liv i Garabito, Costa Rica.

06:00

Gärdsgårdsserien

I Borgstena spelar hemmalaget en helt vanlig förlustmatch i lägsta divisionen. Med planstormande kossor som publik och Peo som kritiker.

06:10

Sofias änglar

År 2010 får den 33-årige tvåbarnspappan Fredrik diagnosen Parkinson. Han och frun Michaela köper ett hus med renoveringsbehov i Michaelas hemstad Linköping. Men Fredriks tillstånd förvärras snabbt och han blir sjukskriven. Renoveringen stannar av.

07:00

Mexico Life

Kelly och Steve vill flytta till Puerto Vallarta efter att ha förlovat sig där. De är reda att lämna sina stressiga liv i södra Kalifornien bakom sig.

07:20

Mexico Life

Paret Brad och Kevin från South Dakota letar efter en andelslägenhet i Puerto Vallarta i Mexiko. De hoppas hitta något som har både havs- och bergsutsikt.

07:45

Mexico Life

Colorado-paret Allison och Gordon letar efter en bostad nära stranden i Nuevo Vallarto så att de kan njuta av sommar året om.

08:05

Älskar, älskar inte

Luis lämnar Linda ensam i Karlstad. Mike saknar sitt jobb och känner sig ensam. Jenny vet inte riktigt var hon har Brandon.

08:50

Wahlgrens värld

Pernilla är nervös när hon visar Benjamin och Bianca nya huset. Hon tar med Theo, Bianca och Benjamin på After Dark där barnen blir förskräckta när en stor hemlighet avslöjas.

09:50

Grinchen - Julen är stulen

Inuti en snöflinga finns ett magiskt land kallat Whoville. I Whoville bor Who:erna,ett småväxt folk som älskar julen. Precis utanför bor den sure och grinige Grinchen. Grinchen är en obehaglig varelse som hatar julen.

Mer om filmen

12:05

Alla mot alla med Filip och Fredrik

Far och dotter Billgren möter charmiga Lina Thomsgård och Sven-Göran Eriksson. Filip försöker övertala Svennis att ställa upp som julvärd och vi får ett kärt återseende.

13:10

Alla mot alla med Filip och Fredrik

Segertörstande Dilba Demirbag och Leif Andrée möter slutspelsjagande Magdalena Forsberg och Martin Schibbye. Burarnas minnen testas och det snurrar rejält i Under pressure.

14:15

Alla mot alla med Filip och Fredrik

Favorittippade Annika Lantz och Johar Bendjelloul möter formstarka Lina Thomsgård och Sven-Göran Eriksson. Svennis har tydligen förberett sig på ett intressant sätt.

15:15

Alla mot alla med Filip och Fredrik

I sista gruppspelsmatchen ställs Elsa och Ernst Billgren mot Magdalena Forsberg och Martin Schibbye. Båda lagen har slutspelet i sitt sikte i denna nagelbitare.

16:30

Herre på täppan

Kändisarnas största utmaning hittills är stapelmuggar för ettåringar. Men även pappersflygplan, packa resväskor och bubbelplast i smala rör visar sig vara svårt.

18:10

Vem tror du att du är?

Marianne är i Sollentuna för att söka på sin adoptivmamma Margaretas sida. Det finns rykten om en rysk baron som sköt sig i ett hotellrum. Jill har lämnat Hällsjö och reser vidare till Dalarna där det ska finnas en musikalisk koppling. Lars vill inleda resan med att ta reda på varför hans farmor Herdis var så besviken på sin mor Vendela. Lars vet att hans farmors mor Vendela födde flera utomäktenskapliga barn som hon lämnade bort, men varför?

19:00

Kompani Svan

Slutövningen närmar sig. I en lagtävling utmanas minnet samtidigt som rummet fylls med tårgas. Sedan repellerar de nedför en klippa och över en dånande fors måste de leverera. Vilka kan undvika kompanikamp och ha en chans att ta sig till finalen?

19:50

Gränsbevakarna Sverige

Alex tar in en man som beter sig lite konstigt. När han scannar mannens bagage ser han något ännu konstigare. Ett tyskt par är inte ärliga mot Adam om vad de egentligen har i lasten.

20:55

Vägens hjältar

Ett bilkapningsdrama har utspelat sig mitt i centrala Stockholm och när Lutten anländer för att hämta bilen är det kaotiskt på platsen.

22:00

Bianca

Filterlöst och oväntat när Bianca Ingrosso bjuder in svenska och internationella stjärnor till Sveriges nya stora talkshow - BIANCA.

23:05

Wahlgrens värld

Pernilla är nervös när hon visar Benjamin och Bianca nya huset. Hon tar med Theo, Bianca och Benjamin på After Dark där barnen blir förskräckta när en stor hemlighet avslöjas.

00:00

Law & Order: Special Victims Unit

Benson jonglerar arbete och sin nya roll som fostermor till bebisen Noah Porter. Amaro arresterar en minderårig prostituerad med kopplingar till Noahs mamma Ellie som blev mördad.

01:05

Law & Order: Special Victims Unit

Basketstjärnan Shakir The Shark Wilkins går ut med att han ska samarbeta med en klädkollektion som ägs av miljardären Orion Bauer och hans dotter Cordelia. Men SVU ingriper när en kvinna avslöjar att hon blivit våldtagen av Wilkins.

02:10

Naked Attraction UK

Richard sjunger i ett Take That-tribute band och tjejer älskar honom, men det är en man han vill ha. Frånskilde David söker sin nästa partner.

03:15

Naked Attraction UK

20-årige Charles kärleksliv är en katastrof. Om han inte luras av falska profiler på nätet skrämmer han bort potentiella flickvänner med sina kommentarer. Kan den självutnämnda idioten tycka att han är en rolig "weirdo" bland dessa tjejer?

Här hittar du vad som sänds på Kanal 5 idag