Tv-Tablå för Kanal 9 måndag

Ny svensk kanal med fokus på underhållning och sport. Här sänds drama- och actionserier, filmer och dokumentärer, program om bilar och teknik samt sport i världsklass.

TidProgram
06:00

Gärdsgårdsserien

Efter utvisningsbeskedet har Monir varit på flykt. Ett halvår hinner passera, när han plötsligt dyker upp i Sverige.

06:10

Diners, Drive-Ins and Dives

Guy Fieri ger sig iväg på en kulinarisk resa. Först besöker han en plats som serverar mat från både Hawaii och Filippinerna. Senare åker han till Chicago, och här serveras fisk och skaldjur från Spanien.

06:30

Wheeler Dealers

Pickupen är en amerikansk ikon, Mike är angelägen att ta sig in på den blomstrande marknaden med klassiska flakbilar och hittar en F1 från 50-talet.

07:20

Fast N' Loud

Richard och Gas Monkeys ger sig på stock car-racing. Inledningsvis förvandlar de en Chevy Coupe från 1952 till en het dirt track-racingbil.

08:05

Gold Rush

Rick står inför uppror från hans gäng. Parker besöker sina föräldrar för råd och fattar beslut som påverkar resten av säsongen.

08:55

Deadliest Catch

The Wizard börjar brinna under en farlig storm. Josh och Casey försöker fiska i ett område med vågor på upp till 9 meter. Wild Bill tvingar besättningen att arbeta ett 72-timmars skift, och driver samtidigt sig själv till bristningsgränsen.

10:00

Wheeler Dealers

Pickupen är en amerikansk ikon, Mike är angelägen att ta sig in på den blomstrande marknaden med klassiska flakbilar och hittar en F1 från 50-talet.

11:05

Gränsbevakarna Australien

Följ arbetet på det australiska tullverket, karantän- och migrationsverket och arbetet det gör för att bekämpa brott på flygplatsen som tar emot passagerare från hela världen.

11:35

Gränsbevakarna Australien

Gränsbevakarna misstänker att två kvinnliga passagerare döljer något.

12:10

Alaska: The Last Frontier

Familjen Kilcher använder sin nya väg för första gången. Eivin och Atz Sr. trasslar in sig i ett förtöjningsrep samtidigt som tidvattnet kommer in och för Eivins båt mot klipporna.

13:15

Salvage Hunters

Den här gången reser den moderna skattletaren Drew Pritchard till Stratford och Sheffield.

14:25

Wheeler Dealers

Alla har hört talas om storförsäljaren MGB men bilen som kom innan den heter MGA och den vill Mike leta reda på tiill sin verkstad i USA.

15:30

Gränsbevakarna Australien

En turist väcker misstankar när hon vägrar avslöja sina syften med resan. Dessutom lämnas tullen i chock när en passagerare springer mot utgången för att undkomma inspektion.

16:10

Gränsbevakarna Australien

Gränsbevakningen finner en olaglig och farlig leverans från Ryssland. Dessutom frågar personalen en äldre passagerare om dennes engagemang i ett bedrägeri.

16:50

Gränsbevakarna Australien

Gränsbevakarna hittar spår av heroin på en väska som tillhör en dansinstruktör.

17:20

Gränsbevakarna Australien

En man från Kalifornien är inte glad över att bli förhörd av gränsbevakarna.

17:55

Böda camping

Kärleken flödar när semestern ger gästerna mer tid för varandra. Caroline överraskar Magnus med ett kärleksframträdande på scen. Kärleksparet Madeleine och Christoffer rådfrågar de erfarna camparna hur man går till väga om man vill vuxenmysa lite.

18:50

Jeopardy!

Den andra semifinalen blir en jämn tillställning där deltagarna kämpar frenetiskt om en finalplats.

19:50

The Big Bang Theory

Sheldon tvingas undervisa och Howard förvånar alla genom att ta hand om uppgiften. Amy utnyttjar slitningarna mellan Penny och Bernadette.

20:20

The Big Bang Theory

Howard blir supernervös när NASA ber honom att kasta första bollen inför stor publik vid en match på National Space Day. Leonard och Penny försöker bevisa att Sheldon har fel när han hävdar att han och Amy är ett överlägset par.

20:50

Akuthelikoptern Cornwall

Besättningar från Cornwalls luftambulans hjälper till vid en allvarlig olycka i Devon. Senare får ambulanspersonalen mycket att göra när två nödsamtal kommer in samtidigt.

22:00

Mary Queen of Scots

Vi får följa den karismatiska Mary Stuarts turbulenta liv. Efter att ha krönts till Frankrikes drottning vid 16 års ålder och blivit änka vid 18, vägrar Mary att gifta om sig. Istället återvänder hon till hemlandet Skottland för att återta tronen. Men Skottland och England styrs nu med järnhand av Elizabeth I. Som rivaler både i kärlek och makt, och som kvinnliga regenter i en patriarkal värld, måste systrarna bestämma hur de vill spela spelet om giftermål kontra självständighet.

Mer om filmen

00:15

Havets hjältar

Sjöräddningssällskapet på Rörö får larm om rökutveckling på en båt. Ett litet barn har andats in den giftiga röken och måste snabbt få vård. En ung man har under en simtur försvunnit i en insjö och sjöpolisens dykare är på plats.

01:25

Havets hjältar

Två snabbgående båtar har kolliderat och Sjöräddningsstationen på Rörö rycker ut. En ung kvinna blir biten av en huggorm. När sjöräddarna från Skärhamn anländer har foten svullnat upp rejält och ambulans behövs.

02:30

Law & Order: Special Victims Unit

En före detta polis ber teamet om hjälp eftersom han misstänker att hans döttrar hamnat i händerna på en modellagentur med en mörk hemlighet.

03:25

Law & Order: Special Victims Unit

En desperat pappa orkar inte lita på rättsväsendet och ger sig efter mannen som våldtagit hans dotter.

Här hittar du vad som sänds på Kanal 9 idag