Tv-Tablå för TV8 lördag

Svensk aktualitetskanal som blandar nyheter, inrikes- och utrikesmagasin och dokumentärer med filmer och underhållning. Kompletteras med börsinfo från Bloomberg och nyheter från Deutsche Welle.

TidProgram
05:00

Good Trouble

Det är Davias födelsedag och gänget ger sig ut på en episk och tävlingsinriktad barrunda som slutar i nya spänningar i den romantiska rektangeln mellan Callie, Jamie, Gael och Bryan.

06:00

Patagonia: Life on the Edge of the World

En resa som börjar vid foten av Patagoniens bergskedja Anderna där pumor jagar guanaco på stäppens vilda gräsmarker innan de tar sig upp för Andernas svindlande höjder, hem åt världens största ismassa.

06:55

Patagonia: Life on the Edge of the World

Patagoniens uråldriga skogar är en magisk värld och hem för mirakulösa varelser varav många inte finns någon annanstans på jorden. Det här är en upptäcktsresa där vi utforskar skogar som tiden glömt bort med dolda skatter vi får lyxen att upptäcka.

07:45

Fairfield Road

Noah McManus lämnar sitt jobb på borgmästarens kontor i Boston för att följa drömmen om att göra kariär i Washington D.C. Under loppet av en enda dag får han reda på att hans nya chef inte kan ge honom något jobb och att hans flickvän har varit otrogen.

09:25

Antiques Road Trip

Charles Hanson och Christina Trevanion är återförenade i en klassisk bil, sex år efter deras senaste Road Trip-uppehåll.

10:25

Antiques Road Trip

Christina rider in i denna antikvitetsstrid på hästrygg, medan Charles förälskar sig i en bandagerad björn.

11:30

Fader Brown

Ett mc-gäng ställer till med harm för invånarna i Kembleford, och kort därefter dör en av förarna i en olycka. Är allt såsom fader Brown först tror? En mamma har saker att förklara för sin dotter.

12:35

Grey's Anatomy

Bailey tar i med hårdhandskarna mot Andrew eftersom hon oroar sig för att hennes underlydande tror att hon har mjuknat sen hon blev mamma. Meredith och Izzie börjar med stickning.

13:35

Grey's Anatomy

Addison får en patient som är katolsk sjubarnsmamma och problem uppstår när hon får veta att patientens make vägrar använda preventivmedel. Derek behandlar en skilsmässoadvokat och hon erbjuder honom sina tjänster.

14:35

Doc Martin

Martin flyttar tillbaka till sitt hus och övertalar Louisa att flytta in så att han kan få vara med deras barn. Ruth kommer till Portwenn för att gå på begravning.

15:45

Doc Martin

Martin och Louisa är trötta efter flera sömnlösa nätter. Den nya receptionisten Morwenna gör ett dåligt första intryck och Ruths granne har en mystisk sjukdom.

16:50

Doc Martin

Portwenn Fun Day har fått byborna att bli upprörda, Martin och Louisa är inte glada när Louisas mamma oväntat anländer.

17:55

Doc Martin

PC Penhale får oväntat besök av sin exfru Maggie som inte verkar frisk. Louisa får veta varför hennes mamma återvände till Portwenn och babyn får äntligen ett namn.

18:50

Doc Martin

PC Penhale försöker desperat att övertala Maggie att stanna i Portwenn. När Ruth hittar gamla familjefoton börjar Martin tänka på sin olyckliga barndom.

20:00

NCIS: New Orleans

Teamet kämpar för att lösa ett mord innan det begås. En av flottans löjtnanter har nämligen blivit förgiftad med en dödlig dos strålning.

21:00

NCIS: New Orleans

En NCIS-agent skjuts ner under en utryckning Brody deltar i, och teamet avslöjar snart att mordet på agenten har en personlig koppling.

22:00

What's Eating Gilbert Grape

Gilbert Grape bor i Endora, där det vanligtvis inte händer någonting. Han har fullt upp med att ta hand om sin utvecklingstörda lillebror och sin monstruöst tjocka mor. En dag stannar Becky till i stan och Gilbert blir kär.

Mer om filmen

00:25

Carol

En smärtsamt vacker skildring av kärlek mot alla odds. En gift kvinna i 50-talets USA riskerar allt när hon inleder en romans med en yngre kvinna. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Mer om filmen

02:55

En plats på landet

Jules Hudson hjälper en köpare som vill flytta sig själv och sin hundfrisörsverksamhet till Suffolk med en budget på 320 000 pund.

04:00

En plats på landet

Ginny Buckley hjälper ett ungt par från London att hitta ett nytt hem för dem och deras fem marsvin. Ginny ger sig också ut på en fossiljakt i inlandet.

Här hittar du vad som sänds på TV8 idag