Tv-Tablå för TV8 tisdag

Svensk aktualitetskanal som blandar nyheter, inrikes- och utrikesmagasin och dokumentärer med filmer och underhållning. Kompletteras med börsinfo från Bloomberg och nyheter från Deutsche Welle.

TidProgram
06:00

Dr. Phil

En kvinnas 11-åriga dotter använde pronomenen han/hon/hen och ett annat namn i skolan i flera månader innan det kom till hennes kännedom, och hon ifrågasätter om skolpersonalen uppmuntrade barnets transition.

06:50

En plats på landet

Ett kanadensiskt par som vill äga en stuga i Anglesey tar hjälp av Briony May Williams.

07:45

Antiques Road Trip

Irita och Phil känner sig pressade att prestera i den gyllene klassiska bilen under sin sista utflykt. Irita tar en målande vändning, och Phil står öga mot öga med en fågelskrämma som är gjord efter hans egen avbild.

08:40

Husfixarna Norge

I detta avsnitt fokuserar Husfixarna på ingången, entrén och trappan.

09:35

Grey's Anatomy

Callie är nervös när hon ska gå på sin första dejt med Erica och får goda råd av Miranda. Derek hittar Merediths mammas dagböcker och Merredith blir upprörd. Cristina upptäcker en del av sjukhuset som varken hon eller hennes kollegor har sett förr.

10:35

Dr. Phil

Att gå med i en studentförening kan innebära mycket drickande, och många unga män har dött av alkoholförgiftning till följd av detta.

11:30

Doc Martin

Doc Martins familj ska ge sig av, och det gillar inte byborna. Före flytten finns många hinder på vägen. På avskedsdagen försvinner Chicken, och det bådar inte något gott för någon.

12:40

NCIS

Efter att hans dotter hamnar på sjukhus av en överdos ber Fornell Gibbs att göra allt som krävs för att stoppa langare i området där hans dotter hittades.

13:40

McLeods döttrar

En utekväll slutar nästan i katastrof efter att en plan för att stoppa Brians illgärningar går snett och en lyckad fårförsäljning.

14:45

McLeods döttrar

Claire kämpar med Tess relation med Alex, spänningar utvecklas mellan Tess och Claire när Claire stöter bort henne.

15:45

En plats på landet

Med en husönskelista som inkluderar ett annex för sina föräldrar och minst ett halvt tunnland mark för deras budget, är Jules Hudson i det walesiska grevskapet Powys med ett par. Jules träffar också en man som använder teleskop för att upptäcka materia i rymden.

16:50

Antiques Road Trip

Raj Bisram och Charles Hanson återförenas i Wales efter sju års separation. På deras förra resa besegrade Charles Raj, men den här gången är Raj tillbaka för att hämnas.

17:55

Morden i Midsomer

Midsomer Worthy-kören, inklusive Mrs Barnaby, är rädda för sina liv när baryton Connor Simpson mördas bara några dagar före en tävling.

20:00

NCIS

Ziva överraskar Gibbs med en kryptisk varning som får honom att ifrågasätta varför hon hållit sig borta i flera år medan alla trodde hon var död, och vad som fått henne att dyka upp igen.

21:00

Dragons' Den

Ett djupt förälskat par presenterar sitt miljövänliga kaffe från Honduras, medan en modeentusiast presenterar sin digitala garderobsapp för drakarna.

22:30

George Clarke's Old House, New Home

George träffar en familj på fem personer med en viktoriansk vagnhall som är mer 1960-tal än 1860-tal, och hjälper ett ungt par i Hove att få ordning på ett porthus från 1500-talet.

23:30

Outlander

Claire och Jamie besöker moster Jocasta på hennes plantage, River Run. När en tragedi drabbar plantagen hamnar Jamie och Claire i ett moraliskt dilemma.

00:45

Morden i Midsomer

Midsomer Worthy-kören, inklusive Mrs Barnaby, är rädda för sina liv när baryton Connor Simpson mördas bara några dagar före en tävling.

02:55

Dr. Phil

Dr Phil träffar två unga vuxna som behöver hans råd. Erin vill hoppa av skolan för att bli berömd i sociala medier. Hopes festlivsstil spårar ur. Kan Dr Phil hjälpa dem innan det är för sent?

03:55

Husfixarna Norge

I detta avsnitt fokuserar Husfixarna på ingången, entrén och trappan.

Här hittar du vad som sänds på TV8 idag