Tv-Tablå för TV8 fredag

Svensk aktualitetskanal som blandar nyheter, inrikes- och utrikesmagasin och dokumentärer med filmer och underhållning. Kompletteras med börsinfo från Bloomberg och nyheter från Deutsche Welle.

TidProgram
06:00

Dr. Phil

Dr. Phil pratar om sextortion, ett allvarligt brott som inträffar när någon manipulerar dig till att skicka en utlämnande bild och sedan utpressar dig till att skicka fler bilder, sexuella tjänster eller pengar.

06:50

En plats på landet

Nicki Chapman hjälper ett par med en budget på 350,000 pund att hitta ett hem i Herefordshire.

07:45

Antiques Road Trip

Roo Irvine hamnar allt längre efter Mark Hill när de går in i den tredje fasen av sin resa. Men än är inte hoppet ute.

08:40

Husfixarna Norge

Husfixarna tar i detta avsnitt tag i vardagsrummet, matsalen och köket. Halvväggen mellan vardagsrummet och matsalen tas bort och en ny kamin sätts in.

09:35

Grey's Anatomy

Några veckor efter sin nära döden-upplevelse återvänder Izzie till jobbet. För att visa sig duktiga börjar sjukhusets anställda tävla med varandra när de misstänker att det kommer att nedskärningar och avskedanden bland personalen.

10:35

Dr. Phil

Om du är singel är chansen stor att du har en hel del skräckhistorier vad gäller dejtingappar. Dr. Phil avslöjar de röda flaggorna när det gäller dejtingappar.

11:30

Doc Martin

Doktor Ellingham öppnar sin praktik, men upptäcker snart att de flesta patienterna inte är särskilt sjuka utan de använder hans väntrum som en mötesplats.

12:40

NCIS

Upptäckten av två döda kroppar leder teamet in i en värld av modern skattjakt. Under tiden går Gibbs och Fornell djupare och djupare in i sitt sökande efter ledaren för ett gäng droglangare.

13:40

McLeods döttrar

De missbedömningar och missförstånd som karaktärerna i romanen "Pride and Prejudice" gör sig påminda i livet på Drover's Run.

14:40

McLeods döttrar

Becky och Jake går ihop med Claire och Tess i ett affärssamarbete. Claire har problem med några av Jakes klienter.

15:45

En plats på landet

Steve Brown träffar ett par som går i pension från Buckinghamshire och som är redo att omfamna ölivet på Isle of Wight.

16:50

Antiques Road Trip

SummarySwedishNågra av Storbritanniens främsta antikexperter ger sig ut på vägarna i en samling klassiska bilar. På vägen tävlar de mot varandra om att tjäna mest pengar och köpa och sälja flest antikviteter.

17:55

Morden i Midsomer

En modellby blir föremål för en fullskalig utredning när ett våldsamt mord krossar den fredliga och vackra omgivningen i Midsomer.

20:00

NCIS

McGee och hans fru Delilahs semester på Bahamas förvandlas till ett viktigt uppdrag när en båt som är inblandad i ett NCIS-mordfall anländer till ön.

21:00

Grantchester

Lester Carmicheal hittas död i sin egen säng. Både Will och Geordie har kärleksproblem. Jack oroar sig för Mrs Chapman.

22:05

Good Karma Hospital

Ett tragiskt fall leder till att Samir och Mari närmar sig varandra. Lydia och Niki påminns om hur prövande livet kan vara som läkare på Good Karma Hospital, och ett bekant ansikte återvänder.

23:05

Outlander

En uppenbarelse om Jemmy tvingar Brianna och Roger att göra ett svårt val. Claire upplever att hennes försök att göra Frasers Ridge säkrare får allvarliga oavsiktliga konsekvenser.

00:20

Outlander

Medan Claire kämpar för att överleva samlar Jamie en grupp lojala män som kan hjälpa honom att rädda hans fru. Roger och Briannas resa tar en överraskande vändning.

01:25

Morden i Midsomer

En modellby blir föremål för en fullskalig utredning när ett våldsamt mord krossar den fredliga och vackra omgivningen i Midsomer.

03:30

Dr. Phil

Dr Phil tar upp det kontroversiella ämnet kryptovalutor: digitala valutor som av vissa hyllas som finansens framtid och av andra som en bluff.

Här hittar du vad som sänds på TV8 idag