Tv-Tablå för TV8 fredag

Svensk aktualitetskanal som blandar nyheter, inrikes- och utrikesmagasin och dokumentärer med filmer och underhållning. Kompletteras med börsinfo från Bloomberg och nyheter från Deutsche Welle.

TidProgram
06:00

MasterChef: The Professionals

De tre första semifinalisterna skickas iväg för att jobba tillsammans med en av landets ledande kockar - Michael Caines.

07:15

Idas fristelser

Den stora tårtdagen är äntligen här och Ida visar dig hur man bemästrar konsten att laga en saftig citrontårta. Det blir också minitårtor fyllda med karamell och choklad.

07:45

Mr. Christmas

Tom är Mr Christmas, killen som kan hitta den perfekta presenten till vem som helst. Men när han går med på att hjälpa en gammal collegekompis att ta reda på vad hans flickvän önskar sig till jul, slutar det med att Tom kommer henne för nära och känslor uppstår.

Mer om filmen

09:25

Stugfixarna Norge

En gamal timmerstuga på en ö mitt i Nordmarka får en stor uppgradering och blir anpassad till nya generationer.

10:25

En plats på landet

Jules Hudson är på husjakt i Somerset med ett par som vill hitta ett hus med plats för deras föräldrar.

11:30

En plats på landet

Sonali Shah hjälper ett par från en stad i Surrey som vill flytta till den walesiska gränsen för en lugnare takt i livet.

12:35

Grey's Anatomy

En buss kraschar och patienterna hamnar på akuten. Merediths och Dereks relation kompliceras ytterligare när han blir ihop men en annan läkare. Merediths pappa kommer på besök på sjukhuset.

13:40

The Christmas Ball

Clare Fitzgerald besöker sin moster Bridget i England under semestern och träffar Liam, en stilig historiker som är fast besluten att bevisa att moster Bridgets herrgård är ett historiskt landmärke.

Mer om filmen

15:40

Doc Martin

Martin bestämmer sig för att flytta från kirurgin för att ge Louisa det utrymme hon behöver. Louisa blir lite fascinerad av att träffa Martins teapeut, vilket snabbt avtar när Rachel föreslår parterapi.

16:50

Doc Martin

Louisa och Martin har sin första terapisession tillsammans.

18:00

Antiques Road Trip

Experterna Steven och Angus är i nordöstra England och använder sig av sin stora budget. Men vem kommer att segra på den avgörande auktionen i Dundee?

18:55

Antiques Road Trip

Experterna Louise Gostelow och David Harper åker runt i Nordirland i en gammal VW Beetle på jakt efter antika fynd.

20:00

Grey's Anatomy

Meredith kämpar för att rädda sjukvårdarna efter en ambulanskrasch. Bailey behandlar en patient som inte vill ha hennes hjälp. Ava återvänder till Alex och råkar träffa hans andra flickvän.

21:00

The Christmas Setup

Hugo, en affärsjurist, reser från New York City till sin hemstad för att fira jul med sin mamma Kate. Kate ordnar så att Hugo stöter på Patrick, en tidigare hemlig förälskelse till Hugo.

Mer om filmen

23:00

Snowmance

Romantikern Sarah har som favorittradition att bygga en snögubbe tillsammans med sin bästa vän Nick varje år. Efter ännu ett uppbrott precis före jul börjar Sarah undra om hon nånsin kommer hitta kärleken. Med hjälp av lite magi väcks hennes snögubbe till liv som den perfekte Cole, och plötsligt verkar kärleken finnas inom räckhåll.

Mer om filmen

00:50

New Amsterdam

När Sharpe upptäcker att sjukhusets blod-lager är farligt lågt, kommer Max på en plan för att få New Amsterdam ur knipa. Reynolds inser att han har en sak eller två att lära av Bloom.

01:50

New Amsterdam

Max vill sätta stopp för systemisk rasism på New Amsterdam. Bloom behandlar en patient som påminner henne om att saker inte alltid är som de verkar. Sharpe måste hantera en familjeangelägenhet.

02:50

Camp kulinaris

Det är ny vecka på Camp Kulinaris vilket innebär en ny meny och restaurangchef. En konflikt uppstår i huset som blir en stor utmaning för den nya restaurangchefen och en ny deltagare kommer in.

03:50

Camp kulinaris

Det är menyprovning på Camp Kulinaris och restaurangchefen Michael kämpar för att få folk till köket i tid. Han ser sig behöva vidta åtgärder som inte bara tas emot väl av alla.

Här hittar du vad som sänds på TV8 idag