Tv-Tablå för TV8 fredag

Svensk aktualitetskanal som blandar nyheter, inrikes- och utrikesmagasin och dokumentärer med filmer och underhållning. Kompletteras med börsinfo från Bloomberg och nyheter från Deutsche Welle.

TidProgram
06:00

Dear Christmas

Natalie har en framgångsrik podcast som handlar om kärlek, men hon är inte så bra på att hitta den själv tills Chris Massey kommer in i hennes liv och rör om i saker och ting. För att inte tala om hans namn.

Mer om filmen

07:45

En plats på landet

Solen skiner hela veckan när Alistair Appleton hjälper ett par att ta ett steg närmare sin dröm om ett nytt liv på den vackra Gowerhalvön i Wales.

08:40

Antiques Road Trip

Raj Bisram och Charles Hanson återförenas i Wales efter sju års separation. På deras förra resa besegrade Charles Raj, men den här gången är Raj tillbaka för att hämnas.

09:40

Dr. Phil

Möt två lärare som säger att de drog ut sin dotter, som har könsinkongruens, från en kommunal skola efter att skolan misslyckats med att undervisa om könsinkongruens.

10:35

Dr. Phil

Utpressare pressar barn och elever att ge dem pengar, bilder av sexuell natur eller sexuella tjänster genom att hota med att publicera grafiskt innehåll på nätet.

11:35

Without a Trace

Teamet undrar hur en saknad man har råd med sitt lyxliv men de upptäcker snart att han är medlem i en illegal pokerklubb och att han har tömt sitt bankkonto tre dagar innan försvinnandet.

12:40

NCIS

Parker upptäcker att han har blivit utsatt för identitetsstöld när han utreder det ovanliga mordet på en fänrik från flottan. Knight och Jimmy möter också hinder i sitt förhållande när deras relation ökar.

13:40

Grey's Anatomy

Derek bestämmer sig för att sälja sin mark där han hade tänkt bygga ett hus och Meredith får höra att det beror på att han förlorat henne. Callie och Mark är fortfarande heta men Mark vill krydda kärlekslivet lite extra.

14:40

McLeods döttrar

Taylers mamma dyker upp på Drovers Run. Stevie oroar sig för att hennes bebis inte ler.

15:45

McLeods döttrar

Grace, Jaz, Marcus och Frank försöker stoppa dammbygget. Phil försöker att försonas med Moira.

16:55

En plats på landet

Ett kreativt par från London vill lämna storstadslivet bakom sig och söka nya äventyr i Gloucestershire, och Chris Bavin finns på plats för att guida dem.

18:00

Antiques Road Trip

Charles och Raj kör sin husbil genom Wales för att hitta en sällsynt Toby-kanna och en kinesisk tekanna. De passar också på att fiska och får höra om en walesisk olympisk legend.

18:55

Stugfixarna Norge

Den här gången reser vi till Bjørnfjell, strax öster om Narvik. Killarna tar sig an en välanvänd stuga som desperat behöver lite kärlek. Vardagsrummet, köket och hallen får en rejäl översyn.

20:00

NCIS

När en gammal kompis till Torres kommer till honom - förvirrad och blodig - för att få vägledning under en täckoperation för FBI och sedan försvinner, hjälper NCIS till att spåra upp honom.

21:00

A Christmas Carousel

När Lila anlitas av kungafamiljen i Ancadia för att reparera en karusell måste hon samarbeta med prinsen för att få den klar till jul.

Mer om filmen

23:00

The Christmas Calendar

När Emily, en bagare i en mindre stad, får en handgjord julkalender av en hemlig beundrare, blir stadens invånare besatta av att ta reda på avsändarens identitet.

00:50

Mr Selfridge

Vid det försenade styrelsemötet föreslår Loxley en misstroendeomröstning mot Harry. Nancy berättar för Gus att pengarna verkligen ska användas för de planerade husbyggena. Men prinsessan Marie har redan fattat misstankar mot den falska arkitekten.

01:55

McLeods döttrar

Taylers mamma dyker upp på Drovers Run. Stevie oroar sig för att hennes bebis inte ler.

02:55

McLeods döttrar

Grace, Jaz, Marcus och Frank försöker stoppa dammbygget. Phil försöker att försonas med Moira.

04:00

New Amsterdam

Max tipsar en ung student på en vetenskapsmässa men stöter på juridiska komplikationer med sin lysande uppfinning; Bloom uppmuntrar Dr Shinwari att vara mer aggressiv i ED; Iggy får en lektion i ödmjukhet; Brantley har en överraskning för personalen.

Här hittar du vad som sänds på TV8 idag