Tv-Tablå för TV8 torsdag

Svensk aktualitetskanal som blandar nyheter, inrikes- och utrikesmagasin och dokumentärer med filmer och underhållning. Kompletteras med börsinfo från Bloomberg och nyheter från Deutsche Welle.

TidProgram
06:00

MasterChef: The Professionals

De åtta kockarna tävlar om vem som bäst kan skapa en maträtt inspirerad av ett gripande matminne.

07:15

Idas fristelser

För att lära sig göra tårtdekorationer bjuder Ida in den tidigare norska mästaren Patrick Dufaud. Patrick har arbetat som konditor sedan han var 15 år och är utbildad till konditor i Frankrike.

07:45

The Christmas Calendar

När Emily, en bagare i en mindre stad, får en handgjord julkalender av en hemlig beundrare, blir stadens invånare besatta av att ta reda på avsändarens identitet.

Mer om filmen

09:25

Stugfixarna Norge

Den här veckan påbörjar pojkarna en renovering som ägarna inte har ansökt om. Vid Værøy fyr utanför Lofoten tillbringar de sex dagar med en uppgift som ägarna tror tar fem till sex år.

10:25

En plats på landet

Alistair Appleton hjälper ett par från Worcestershire att hitta det perfekta hemmet i Cornwall.

11:30

En plats på landet

Jules Hudson är på husjakt i Somerset med ett par som vill hitta ett hus med plats för deras föräldrar.

12:35

Grey's Anatomy

Två grälande föräldrar kommer in med sin lille son som har svalt ett antal kulor. En medelålders kvinna kommer in och hon vill ha sin haka skönhetsopererad.

13:40

Puppy Love for Christmas

När Annie besöker sina föräldrar över jul bestämmer hon sig för att hjälpa tre herrelösa hundar att hitta ett hem och slår sig ihop med veterinären Dylan för att rädda ett djurhem.

15:40

Doc Martin

Rachel kanske kan hjälpa Martin att förändra sig. Louisas återvändo gör att relationsfrågor mellan henne och Martin uppstår.

16:50

Doc Martin

Martin bestämmer sig för att flytta från kirurgin för att ge Louisa det utrymme hon behöver. Louisa blir lite fascinerad av att träffa Martins teapeut, vilket snabbt avtar när Rachel föreslår parterapi.

18:00

Antiques Road Trip

Skattjakt i Derbyshire och Yorkshire med Steven Moore och Angus Ashworth och fler läckra inhemska bakverk. Kommer deras Super Minx att klara sig till auktionen i Bedale?

18:55

Antiques Road Trip

Experterna Steven och Angus är i nordöstra England och använder sig av sin stora budget. Men vem kommer att segra på den avgörande auktionen i Dundee?

20:00

Grey's Anatomy

En buss kraschar och patienterna hamnar på akuten. Merediths och Dereks relation kompliceras ytterligare när han blir ihop men en annan läkare. Merediths pappa kommer på besök på sjukhuset.

21:00

The Christmas Ball

Clare Fitzgerald besöker sin moster Bridget i England under semestern och träffar Liam, en stilig historiker som är fast besluten att bevisa att moster Bridgets herrgård är ett historiskt landmärke.

Mer om filmen

23:00

Mr. Christmas

Tom är Mr Christmas, killen som kan hitta den perfekta presenten till vem som helst. Men när han går med på att hjälpa en gammal collegekompis att ta reda på vad hans flickvän önskar sig till jul, slutar det med att Tom kommer henne för nära och känslor uppstår.

Mer om filmen

00:50

New Amsterdam

Max reser till Connecticut för att ta med Luna tillbaka till New York. Bloom vidtar åtgärder för att säkerställa att personalen känner sig trygg på jobbet.

01:50

New Amsterdam

När Sharpe upptäcker att sjukhusets blod-lager är farligt lågt, kommer Max på en plan för att få New Amsterdam ur knipa. Reynolds inser att han har en sak eller två att lära av Bloom.

02:50

Camp kulinaris

Alla känner sig utsatta innan restaurangchef Anna ska välja en lärling och deltagarna måste kämpa för sin plats i en lärlingskamp. Små marginaler blir i slutändan avgörande för vem som måste åka hem.

03:55

Camp kulinaris

Det är ny vecka på Camp Kulinaris vilket innebär en ny meny och restaurangchef. En konflikt uppstår i huset som blir en stor utmaning för den nya restaurangchefen och en ny deltagare kommer in.

Här hittar du vad som sänds på TV8 idag