Tv-Tablå för TV8 söndag

Svensk aktualitetskanal som blandar nyheter, inrikes- och utrikesmagasin och dokumentärer med filmer och underhållning. Kompletteras med börsinfo från Bloomberg och nyheter från Deutsche Welle.

TidProgram
05:00

Patagonia: Life on the Edge of the World

En resa som börjar vid foten av Patagoniens bergskedja Anderna där pumor jagar guanaco på stäppens vilda gräsmarker innan de tar sig upp för Andernas svindlande höjder, hem åt världens största ismassa.

06:00

Idas fristelser

Ida använder en av sina favoritingredienser, creme cheese, och bakar vetebullar med glasyr.

06:30

En plats på landet

Jules Hudson är på hemmaplan i Welsh Borders när han visar upp några frestande hus för ett pensionerat par som har en miljon pund att spendera.

07:25

En plats på landet

Ett ungt Essex -par behöver Nicki Chapmans hjälp för att hitta ett nytt hem i vackra Somerset. De har 725 000 pund att spendera på en fastighet för sin växande familj, helst en som har viss inkomstpotential.

08:20

Hoarder House Flippers

Heather och Nathans nya projekt i Winnipeg är en katastrof, fyllt med så mycket saker att de inte ens kan ta sig in genom ytterdörren.

09:15

Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie förvandlar den enkla auberginen till något otroligt med sin Aubergine Milanese och tänder sedan grillen för att laga en snabb lunch med Cajun-kryddade laxtacos.

09:45

Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie delar med sig av sina smarta genvägar för en prosciutto-inpackad stekt fläskfilé som serveras med en ostig gnocchi-gratäng.

10:20

Dragons' Den

En djurälskare från Kanada presenterar en grön lösning på föroreningar från hundar. Ett par har några planetbesparande idéer för att förändra gör-det-själv-marknaden.

11:50

Drömhem till salu

Programledaren Jannecke Weeden och Nils Norvik besöker Norges dyraste stuga på Geilo.

12:50

Halvors äventyrliga värld

Halvors liv kunde ha tagit slut abrupt, men idag firar han 50 år på The Thief med en stor fest. Vi följer med Halvor till Bolina där hans designäventyr började.

13:40

How to Lose a Guy in 10 Days

Andie Anderson jobbar på ett kvinnomagasin och blir erbjuden att skriva om hur man blir av med en kille på tio dagar. Uppdraget går ut på att hon måste hitta en kille, se till att han blir kär i henne och dumpar henne, allt på tio dagar.

16:00

NCIS: New Orleans

Teamet kämpar för att lösa ett mord innan det begås. En av flottans löjtnanter har nämligen blivit förgiftad med en dödlig dos strålning.

17:00

NCIS: New Orleans

En NCIS-agent skjuts ner under en utryckning Brody deltar i, och teamet avslöjar snart att mordet på agenten har en personlig koppling.

18:00

Elementary

Watson får sitt första fall. Hon ska undersöka vad som hänt en kvinna som efter att ha lämnat sin make inte har hörts av. Watsons misstankar faller på maken. Sherlock undersöker ett mord på en tunnbelbanestation.

18:55

Elementary

Sherlock och Watson försöker förhindra ett inbrott i ett av USA största kassavalv men en snöstorm som drabbat staden försvårar deras arbete. Sherlock låter en kvinna flytta in hos honom medan hon försöker komma på fötter.

20:00

Fader Brown

Morgonen efter överkommissarie Sullivans födelsedag hittar man stöldgods på hans bord. En polis från London kommer för att utreda saken och överkommissarien kastas i finkan. Vad händer när en korrupt polismyndighet vänder in på brottets väg?

21:05

Morden i Midsomer

Midsomer sjuder av entusiasm inför den årliga turnerande dansföreställningen. Men bakom den glättiga ytan döljer sig dolda konflikter och passioner i ensemblen. Och när insatserna är höga, så trumfar lusten att vinna över allt annat.

23:15

Wisting

När ett lik hittas i ett fiskenät, knyts de två morden ihop. Kan detta leda dem till Laylas kvarlevor? Line misstänker att Wisting har haft ett förhållande med föreståndaren för asylboendet.

00:10

Grey's Anatomy

Bailey tar i med hårdhandskarna mot Andrew eftersom hon oroar sig för att hennes underlydande tror att hon har mjuknat sen hon blev mamma. Meredith och Izzie börjar med stickning.

01:05

Grey's Anatomy

Addison får en patient som är katolsk sjubarnsmamma och problem uppstår när hon får veta att patientens make vägrar använda preventivmedel. Derek behandlar en skilsmässoadvokat och hon erbjuder honom sina tjänster.

02:10

Fairfield Road

Noah McManus lämnar sitt jobb på borgmästarens kontor i Boston för att följa drömmen om att göra kariär i Washington D.C. Under loppet av en enda dag får han reda på att hans nya chef inte kan ge honom något jobb och att hans flickvän har varit otrogen.

04:00

Antiques Road Trip

Charles Hanson och Christina Trevanion är återförenade i en klassisk bil, sex år efter deras senaste Road Trip-uppehåll.

Här hittar du vad som sänds på TV8 idag