Tv-Tablå för Sjuan måndag

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
05:00

Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2017. En kvinna och hennes son hävdar att grannsonen backat på deras bil. Men han nekar till att ha kört bilen. ,.

05:30

Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2017. En man kräver att att få tillbaka pengarna för ett lån från en kvinna. Kvinnan i sin tur anklagar mannen för att ha skickat opassande bilder och hotat att döda henne. ,.

05:55

Mannen som talar med hundar

Amerikansk realityserie från 2010. Cesar möter utmaningar i Jersey Shore där tre familjer behöver hans hjälp. Mamma Kimberley övertygade sin familj om att skaffa hund, men ju fler det blev desto större blev obalansen inom packen, med aggressiva utfall och översittarstil. ,.

07:00

Återskaparna England

Brittiskt underhållningsprogram från 2021. En byrå som levt genom många krig och länder har fått en repa för mycket genom åren, men nu ska den restaureras som en överraskning till sin ägare. Förhoppningsvis kan den sen gå vidare till familjen femte generation som har den. ,.

08:00

Trädgårdsmästarna

Brittisk trädgårdsserie från 2017. Charlie Dimmock och bröderna Rich åker till Birmingham. Där träffar de ett ungt par som under sin smekmånad i Japan förälskade sig i estetiken. Därför vill ha en trädgård med tehus, en liten damm och stora stenar. ,.

09:00

En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2019. Ben Hillman visar Lorraine och Neville fem fantastiska fastigheter i La Marina Alta-regionen i Spanien. Paret velat mellan att köpa ett hus på kusten eller på landsbygden. Kommer paret kunna enas om ett område och köpa deras drömboende?. ,.

09:55

En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2019. Robin och Susan Loxton från Suffolk är på jakt efter ett semesterhus i Mijas, parets favoritplats i södra Spanien. Danni Menzies kämpar med att hitta bra alternativ att visa upp, men frågan är det kommer fallet paret i smaken. ,.

11:00

Mannen som talar med hundar

Amerikansk realityserie från 2010. Cesar återvänder till Storbritannien där han träffar bland annat terriern Milo som skäller konstant. Det blir en utmaning som får Cesar att ifrågasätta sina egna förmågor. Dessutom träffar vi en ung hund som attackerar fordon, och en kvinna med två bångstyriga hundar. ,.

12:00

Världens häftigaste tårtor

Brittisk realityserie från 2018. Rosie bygger en ätbar kopia av det klassiska landmärket Big Ben. Natassja gör en glamourös födelsedagstårta och Molly gör en gullig kolonilott till sin mormor. ,.

12:30

Världens häftigaste tårtor

Brittisk realityserie från 2018. Rosie gör ett fungerande roulettebord med en ätbar croupier. Natassja gör en tårta baserad på Noah och hans ark. Molly bygger en tårta föreställande en gigantisk fjäril. ,.

13:00

Poirot

Brittisk kriminaldramaserie från 2010. The Clocks. Löjtnant Colin Race undersöker sin flickväns och en annan agents dödsfall i Dover. När han promenerar på en gata rusar plötsligt en kvinna, Sheila Webb, ut ur ett hus och rakt in i hans armar. I huset ligger en medelålders man knivhuggen till döds. Poirot beger sig dit för att hjälpa Race och han inser att det inte blir lätt att hitta mördaren. Fallet inbegriper fyra klockor som alla stannat på tretton minuter över fyra i rummet där kroppen hittades och flera grannar som hävdar att de inte sett någonting. ,.

15:00

Bäst före

Norsk komediserie från 2017. Lena kommer att fira sin första solosemester över påsk. När hon inser att Anemone och Morten har infört sockerfria regler för Herman ser hon inget annat alternativ än att bjuda in sig själv på deras resa, så Herman får en glad påsk.

15:30

Bäst före

Norsk komediserie från 2017. Lena har planer på att framstå som en succé på den kommande återföreningsfesten för gymnasiet på Manglerud. Det enda problemet är att hon nu arbetar på ett äldreboende och är skild från Morten, något hon inte tror kommer imponera på någon.

16:00

Det okända

Svensk ockultserie från 2016. Stockholm. Det okändas nya medium Anu Rosentjärn besöker Max Bergander och Frida Thell som bor i en lägenhet i Stockholm. Den övernaturliga aktiviteten i lägenheten har ökat sedan Frida flyttade in hos Max och de behöver hjälp med att få bukt med den. ,.

17:00

Ambulansen

Brittisk dokumentärserie från 2016. Londons ambulanskår ställs dagligen inför svåra dilemman. De tvingas ofta nedprioritera patienter så att de mest sjuka får vård först och behöver ständigt hantera personer som slösar på deras dyrbara tid. Samtidigt kan en större incident inträffa när som helst. ,.

18:00

Glamour

Amerikansk dramaserie från 2020. Carter räddar något värdefullt. Wyatt kräver att Quinn förklarar sitt konstiga beteende.

18:30

Glamour

Amerikansk dramaserie från 2020. Quinn och Carter delar ett episkt och avgörande ögonblick.

19:00

Love it or list it

Brittiskt livsstilsprogram från 2015. Inredningsdesignern Hilary Farr och fastighetsmäklaren David Visentin tävlar om hemägares som fått nog av sitt hems gunst. Farr förvandlar deras nedgångna hem till något välkomnande och Visentin går på jakt efter ett nytt hem. I slutändan får hemägaren bestämma om de vill bo kvar i sitt nu nyrenoverade hem eller köpa ett nytt. Oavsett står hemägaren som vinnare.

20:00

Första hunddejten

Brittisk realityserie från 2019. Louise och Angela charmas av lurchern Trinity men är ambivalenta över hennes tendens att tugga sönder allt hon kan hitta. Den övergiva Schnauzern Bertie, som föddes med funktionshinder, kanske lyckas vinna bästa vännerna Harriet och Davids hjärtan.

21:00

Jorden runt med tåg

Brittisk dokumentärserie från 2019. USA. Tony anländer till USA och är redo för att åka tåg genom hela landet. Han inleder resan i San Fransisco och beger sig sedan till Denver. Därefter resan han vidare till New Orleans för att sedan avsluta resan i New York. ,.

22:00

Uppgrävd

Amerikansk dokumentärserie från 2022. Med bara några veckor kvar till förlossning hittas höggravida Meg Purk död i sitt hem och allt tyder på självmord. Men frågan är om Meg verkligen tog livet av sig själv och sitt ofödda barn? Det krävs en utgrävning för att få reda på sanningen.

23:00

Iskalla mördare, heta offer

Amerikansk dokumentärserie från 2020. När en mor hittas ihjälskjuten med sin 9 månader gamla dotter i rummet intill, leds polisen längs ett spår. Det blir nattliga möten, hemliga älskare och brinnande svartsjuka. Kommer de lyckas finna den skyldige?. ,.

00:00

Poirot

Brittisk kriminaldramaserie från 1990. När Poirot och Hastings försöker ta reda på varför en kvinna känner sig hotad upptäcker de att hennes grannar inte är direkt vänliga mot främlingar. ,.

01:00

Mördare inför rätta

Amerikansk dokumentärserie från 2020. Den rullstolsbundna kvinnan Gypsy Lee Blanchard vältrar sig i gåvor från välgörenhetsorganisationer. Men när hennes mamma hittas mördad och Gypsy är spårlöst försvunnen börjar polisen ana ugglor i mossen. ,.

02:00

Det okända

Svensk dokumentärserie från 2017. Sandviken. När Caroline och Andreas skulle få barn flyttade de in i en villa i Sandviken men de började snart höra mystiska ljud. En kväll när de tittar till sin sovande dotter i babymonitorn ser de en trollgestalt som uppenbarar sig för henne. ,.

03:00

Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2017. Kalle på Skånes djurpark undersöker en mårdhund som skadat en tand men plötsligt blir läget allvarligt. Fälttävlingshästen Focus Filiokus ramlar under en tävling. Schäfertiken Jallis är med om en ultraljudsundersökning. ,.

04:00

Blood

Brittisk thrillerserie från 2019. Fiona förhörs återigen av Dez och hon berättar för polisen hur hon strax innan Pauls död fick ett dåligt besked kring sin hälsa. Hon berättar vidare hur den informationen i kombination med Kians påtryckningar blev för mycket för Paul att hantera. ,.