Tv-Tablå för Sjuan måndag

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
05:00

Trädgårdsmästarna

David, Harry och Charlie Dimmock hjälper en familj att skapa en trädgård där de två rörelsehindrade barnen Jamie och Phoebe kan leka och ta sig fram med rullstol och rullator. Dessutom har Phoebe ett krav - det måste finnas enhörningar i trädgården.

06:00

Biggest loser

Dietisten Caroline ger deltagarna tips i hur nyttiga alternativ till fredagsmys med familjen kan se ut. Senare är det dags för en fruktad tävling, där det gäller att absolut inte komma sist.

07:00

Bagges hemlösa hundar

I avsnitt tre av Bagges hemlös hundar svallar känslorna över när Anders träffar den vanvårdade hunden Bobby. Anders möter även jättevalpen Raki som är av den speciella rasen Kangal och han övar ställ med jakthunden Mando.

08:00

Veterinärerna

Marie ska operera bort en knöl på marsvinet Blunder men det är ett känsligt moment att söva ett marsvin. De japanska spetsvalparna Isa, Iggy och Indra åker till veterinären för första gången. Kalle på Skånes djurpark undersöker en böld under ögat på uttern Eddie.

09:00

Trädgårdsmästarna

Michelle och Andrew vill ha en trädgård som påminner dem om deras resor, från Borneos djungel via Sydamerika till grässlätterna i Sydafrika där de gifte sig. Kommer teamet att lyckas uppfylla deras önskningar trots en begränsad budget?

10:00

En plats i solen

Dabi och Devi är redo att säga hejdå till gråa Coydon och säga hola till solskenet i spanska Gandia. De letar efter ett semesterboende att tillbringa halva året i. Kommer Lee Juggurnauth att hitta den perfekta matchen?

11:00

En plats i solen

Pam och Steve letar efter ett permanent hem i soliga Costa Blanca. De behöver en fastighet stor nog att rymma alla släktingar som vill hälsa på. Scarlette Douglas tar sig an utmaningen och hittar fem fantastiska förslag.

12:00

Husjägarna - Danmark

Michelle och Kristian är ute efter ett nytt boende i närheten av Holbæk. Det ska finnas gott om plats för både familjen och hästskötsel. Sara letar efter ett nytt hem till Patrick, som fått skleros och behöver ett boende som underlättar vardagen.

13:00

Golden Boy

Orhan besöker Defne efter att han fått reda på att hon är sjuk och besöket blir emotionellt. Zerrin ringer Seyran och beordrar henne att komma hem till hennes hus.

14:00

Home and Away

Willow vill göra Bellas födelsedag så minnesvärd som möjligt. Ben försöker göra klart för Maggie att det inte pågår något mellan honom och Gemma och John mår bättre och vill åka hem, men enligt Tori är han inte redo för det än.

14:30

Home and Away

Maggie och Ziggy inser hur djupt deprimerad Ben är. Mackenzie rensar luften med både Colby och Dean, medan Ryder känner sig riktigt orolig för Raffy.

15:00

Lilla huset på prärien

Charles blir vittne till när två barn förlorar sina föräldrar i en olycka.

16:00

Det okända

Mediet Pierre Hesselbrandt åker till Heby för att hjälpa Camilla och hennes sambo Stefan som bor i en villa mitt i stan tillsammans med Camillas 15-årige son. Alla i familjen har märkt av oförklarliga aktiviteter och situationen har blivit ohållbar.

17:00

Husjägarna - Danmark

Här får människor hjälp av bostadsexperterna Peter Ingemann och Sara Lygum att hitta sitt drömboende. De tar reda på personernas önskemål sedan visar de dem tre fastigheter som uppfyller så många kriterier som går.

18:00

Glamour

I hopp om att hennes fiende ska slå tillbaka hånar Li Sheila på Il Giardino. Thomas försäkrar Hope om sin orubbliga kärlek.

18:30

Glamour

Katie får reda på Erics hjärtskärande diagnos. R.J:s dilemma om att inte förråda Eric eller att berätta sanningen för Ridge intensifieras.

19:00

Mord och inga visor

Jessica blir indragen i en lönnmördarkomplott och hamnar i fängelse misstänkt för att vara en bedragare och en mördare.

20:00

Hjälp! Hunden styr mitt liv

Schäfern Phoenix skäller, biter och attackerar sina ägare konstant och mardrömmen fortsätter på promenaderna. Ägarna Michelle och Kam börjar bli ordentligt uppgivna och Victoria måste anstränga sig ordentligt för att få bukt på honom.

20:30

Hjälp! Hunden styr mitt liv

Cocker Spanieln George är så livrädd för fyrverkerier och oväder att han gömmer sig i garderoben. Ägarna Joanna och Mick är rädd för att han ska få en hjärtattack och vänder sig till Victoria för att få bukt med problemet.

21:00

Harry Wild

En brudtärna förgiftas på en möhippa, även fast andra kvinnor delade samma flaska champagne. Harry och Fergus försöker ta reda på varför hon blev utsatt, men det visar sig att det blir svårare än de trott.

22:00

Mord i paradiset

Den förmögne miljökämpen och forskaren Dan Hagen blir skjuten till havs på sin egen båt, och bevisen talar för att det hela var ett rån som spårade ur. Kommissarie Goodman riktar sina misstankar mot en medlem i besättningen.

23:00

Mord i paradiset

Hela ön chockeras när Saint Maries guvernör Caroline Bamber faller död ner på sin avskedsfest, med polischefen stående alldeles bredvid. Goodman och teamet försöker ta reda på hur Bamber kunde ha blivit förgiftad.

00:00

Brottsplats New York

Det ortodox judiska samhället är i chock efter att en mamma ringt 112 när hennes hus har blivit sönderslaget. När polisen anländer hittar de hennes 18-åriga dotter Aliza, naken och död på golvet.

01:00

Sektledare inför rätta

Vi djupdyker in i sektledaren Tony Alamos Hollywoodsekt, som maskerades som en exklusiv kändiskyrka ledd av en karismatisk ledare. Överlevaren Desiree Kolbek ger sitt chockerande vittnesmål från hennes liv inom sekten.

02:00

Det okända

Mediet Pierre Hesselbrandt beger sig hem till familjen Lindau i skånska Perstorp. Susanne har upplevt oförklarliga fenomen ända sedan hon var liten men nu har resten av hennes familj också börjat bli skrämda av det som pågår i huset.

03:00

Brottsplats New York

Mama Edna, en central figur i den haitiska gemenskapen i Brooklyn och älskad av alla. När hon hittas mördad i sitt hem, avslöjar NYPD en värld av otänkbara handlingar där voodoo har utövats.

03:55

Kronofogden knackar på

Paul Bohill och Ben Pinner tvingas ta till extrema medel när en gäldenär låser in sig I sin lägenhet. Delroy Anglin och Brian O'Shaughnessy hamnar I en het dispyt mellan en verkstad och en missnöjd kund - som stammer dem på en hel del.

Här hittar du vad som sänds på Sjuan idag