Tv-Tablå för Sjuan torsdag

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
06:00

Biggest loser

I dagens tävling blir det en hård kamp om ett eftertraktat pris - en immunitet. Psykoterapeuten Tobias hjälper en av deltagarna till nya insikter och ger henne viktiga verktyg för att ta sig vidare på sin resa till att älska sig själv.

07:00

Bagges hemlösa hundar

Anders har energin och kärleken till hundarna på stallet, men hur vinner man en hunds förtroende när hunden är rädd för precis allting? Stackars livrädda Zeff behöver Anders trygghet efter att ha hittats övergiven och uppbunden på en parkeringsplats.

08:00

Veterinärerna

Collietiken Bella blir ultraljudsundersökt för att avgöra om hon har valpar i magen. Franska bulldoggen Zuki får sina trånga nosborrar opererade. Sälarna i Skånes djurpark får targetträning.

09:00

Trädgårdsmästarna

Med barnen utflugna ur boet drömmer Sue och Robert Jenkins om att göra sin trädgård lite vuxnare. Sue som lider av Crohns sjukdom behöver dessutom en lugn plats för återhämtning. Charlie Dimmock och bröderna Rich åtar sig uppdraget.

10:00

En plats i solen

Jasmine Harman beger sig till franska Charente för att hjälpa Sarah och Greg att hitta sitt drömboende där hela familjen får plats. De önskar sig ett traditionellt franskt hus med fyra sovrum, i ett lantligt område.

11:00

En plats i solen

Debbie och Steve vet allt om Fuerteventura efter att ha besökt ön många gånger. Jasmine Harman tar sig an utmaningen att hitta den perfekta fastigheten till dem och presenterar fem spännande förslag.

12:00

Husjägarna - Danmark

Christian hjälper Rikke och Leif att hitta ett sommarhus i deras drömområde, Vesterhav. Sara är på jakt efter en äventyrlig fristad en timme utanför Köpenhamn till Louise, Mikkel och deras två barn.

13:00

Golden Boy

Ferit, Seyran, Suna, Abidin och Saffet åker på en båttur. Esme och Seyran kan inte hantera situationen längre och bestämmer sig för att konfrontera Zerrin och Pelin.

14:00

Home and Away

Robbo och Jasmine kommer överens om ett nytt normaltillstånd. Raffy fortsätter att få dåliga nyheter. Bens oberäkneliga beteende fortsätter.

14:30

Home and Away

Efter att Ziggy råkat ut för en mindre olycka med surfbrädan som Ben har tillverkat åt henne tappar Ben helt kontrollen. Han börjar bråka med Maggie och lämnar hemmet för husvagnsparkeringen. En upprörd Raffy ger sig på de människor som bryr sig mest om henne.

15:00

Lilla huset på prärien

Nancy Oleson har nyss blivit adopterad av familjen Oleson. När det är dags för en skolföreställning smider hon onda planer för att få huvudrollen i pjäsen.

16:00

Det okända

Mediet Anu Rosentjärn tar sig an en ovälkommen gäst i en ombyggd Filadelfiakyrka i Gränna. Familjen Östergren har varit med om flera märkliga upplevelser i sitt hem, bland annat släpande steg, viskande röster och mystiska skepnader.

17:00

Husjägarna - Danmark

Christian har 600 000 danska kronor i budget för att hitta ett sommarhus på Själland till Karen. Sara försöker att kombinera Ida Marie och Claus starka önskemål i ett och samma hus.

18:00

Glamour

Eric och Ridge ser med spänning på när modellerna går genom publiken och visar upp deras hårda arbete och utsökta design.

18:30

Glamour

RJ bryter ihop och avslöjar något chockerande för Brooke. Carter avslöjar att han vet vilken designer som vann tävlingen.

19:00

Mord och inga visor

Det amerikanska skidlandslaget blir mördade en efter en i den skidstuga där de bor under sin träning. En snöstorm hindrar både dem och mördaren från att lämna stugan.

20:00

Ambulansen

Under en ovanligt hektisk dag får larmoperatören ett nödsamtal som kräver omedelbar respons, någon hotar att hoppa från en bro.

21:00

Hudson & Rex

Fängelsedirektören Donovan transporterar en fånge, som visar sig vara hans tidigare partner. Plötsligt tvingas han konfrontera sitt förflutna samtidigt som han befinner sig mitt i en vågad och farlig flykt.

22:00

Agatha Raisin - privatdetektiv

Agatha har motvilligt tackat ja till att gå på James bröllop, men väl på plats blir ceremonin inställd till följd av ett oväntat mord. James är huvudmisstänkt och nu måste Agatha snabbt hitta ett sätt att rentvå honom.

23:00

Agatha Raisin - privatdetektiv

Agatha och hennes team är tillbaka på ruta noll och bestämmer sig för att prata mer med Sylvan. Toni upptäcker något konstigt när han går igenom bröllopsbilderna som Sheila tagit på James och Eirwen.

00:00

Brottsplats New York

En ung lovande författare och konstnär hittas mördad två dagar efter att hon släppt sin debutbok. Hennes förkrossade pojkvän ger avgörande ledtrådar.

01:00

Sektledare inför rätta

Helen och Kristel, två tidigare medlemmar i pastor Tiffanies Livets Ord-sekt, berättar om sina chockerande erfarenheter om livet i sekten. De avslöjar en värld av misshandel, lydnad och dramatik.

02:00

Det okända

Mediet Terry Evans beger sig hem till Diana som bor på en herrgård från 1800-talet där det inte helt oväntat spökar. Bland annat har dörrar öppnats och röster hörts och det dröjer inte länge förrän Terry kommer något riktigt obehagligt på spåren.

03:00

Brottsplats New York

Brottsplats New York djupdyker i några av New Yorks mest chockerande mordfall. Det är brott som ingen kunde föreställa sig och försatte staden i chock.

04:00

Sektledare inför rätta

När Anna Young startade sin sekt, Bönehuset, skulle det vara en plats för alla som ville hitta en nystart i livet. Men Moder Anna började snabbt bli våldsam mot medlemmarna. I det här avsnittet berättar Annas dotter Joy sin gripande historia.

Här hittar du vad som sänds på Sjuan idag