Tv-Tablå för Sjuan torsdag

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
05:00

Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2017. En man får sparken efter att ha varit drogpåverkad på jobbet. Mannen å sin sida stämmer sin chef för att ha stulit hans verktyg. ,.

05:25

Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2017. En tonåring måste övertyga domaren om att en bilolycka inte var hans fel. En tandläkarfaktura blir även en het potatis mellan två systrar. ,.

05:55

Mannen som talar med hundar

Amerikansk realityserie från 2010. Bull-whipped. Cesar Millan tar sig an två bulldoggar som båda har svårt för andra hundar. Hugo hamnar ofta i slagsmål med andra hundar och har nu börjat attackera människor. Bulldoggen Crusty blev relegerad från sitt hunddagis på grund av sitt aggressiva beteende mot de andra hundarna. ,.

06:55

Återskaparna England

Brittiskt underhållningsprogram från 2021. En 1800-talsklocka som tillhört ägarens farfar har inte tickat på över fem år. Kommer klockmakare Steve kunna laga den?. En vacker gammal vagga får nytt liv och ägarna hoppas att deras familj framtida generationer ska kunna använda den. ,.

07:55

Trädgårdsmästarna

Brittisk trädgårdsserie från 2017. Stan och Glorias trädgård förstördes i ett jordskred, nu vill de ha en ny. Vilken tur då att Charlie Dimmock och bröderna Rich vill ta på sig uppgiften. De kommer på en varsin design för att återställe trädgården till forna glansdagar. ,.

08:55

En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2019. Danni Menzies gör allt vad hon kan för att hjälpa Annette och Ian hitta deras drömhus. Paret träffades när de båda undervisade inom försvaret och har hållit ihop sedan dess. Nu vill de ta nästa steg och köpa ett hus i Florida. ,.

09:55

En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2019. Bill och Lorraine är redo för en nystart. Därför har de sålt huset i Manchester och planerar att flytta till Andalusien i södra Spanien. En plats som ligger de varmt om hjärtat. Jasmine Harman visar paret fem spännande alternativ. ,.

10:55

Mannen som talar med hundar

Amerikansk realityserie från 2010. Djuradoption ligger Cesar nära om hjärtat, nu hjälper han ägare till räddade hundar att hantera sina hundar. Terriern Sammy från Mexiko ger ifrån sig panikartade skrik när han möter skateboardar eller hundrasen boxer. Vi möter också hunden Shazi som inte vågar vara i köket eller i hallen i sitt hem. ,.

12:00

Chokladens underbara värld

Brittisk dokumentärserie från 2020. Choklad hör julen till och i den här julspecialen bjuds det på en exklusiv resa in i Baileys chokladfabrik och processen bakom deras julgodis. Vi får även träffa tomten och ta del av den senaste chokladen från Fortnums nya konfektyravdelning. ,.

12:55

Poirot

Brittisk kriminaldramaserie från 2005. Cards on the Table. När Poirot besöker ett galleri med sin vän Ariadne Oliver möter han Shaitana, en av de rikaste männen i England som är känd för sina stora fester. Shaitana bjuder in Poirot på middag och bridgespel och lovar att det bland de övriga gästerna kommer att finnas fyra mördare som alla lyckats fly från rättvisan. Poirot accepterar inbjudan och upptäcker att tre av gästerna har gemensamma intressen. Det hela får ett abrupt slut när Shaitana hittas knivhuggen till döds. ,.

15:00

Diagnosis murder

Amerikansk kriminalserie från 2000. The Blair Nurse project. En av Alex kompisar från skolan är på plats på sjukhuset för att göra en dokumentär. Det går ett rykte om att det huserar ett spöke i Community Generals källarvåning. När Mark går ner till källaren får han en chock. ,.

16:00

Det okända

Svensk ockultserie från 2016. Sörby herrgård. Det nya mediet Dermot Clemenger tar sig an sitt första fall tillsammans med Lena Ranehag. De åker till Sörby Herrgård där ägaren Eleonora, hennes familj och hennes anställda upplever övernaturliga fenomen. ,.

17:00

Trädgårdsmästarna

Brittisk trädgårdsserie från 2017. Våra trädgårdsmästare åker till Hampshire för att hjälpa Nigel och Sue. De har en väldigt generös budget och vill göra om sin uteplats till ett ställe att kunna njuta av sin pension på. Vem har Charlie och bröderna Rich får äran att designa den?. ,.

18:00

Chokladens underbara värld

Brittisk dokumentärserie från 2020. Här besöks fabriken som producerar biofavoriter Poppets och så grävs det i historien om Milk Trays chokladkartong. Det blir även en resa till strax norr om New York, för där finns den enskilt dyraste choklad i världen. ,.

19:00

Återskaparna England

Brittiskt underhållningsprogram från 2021. En vacker landskapsmålning slets itu under en flytt och nu kan erfarna målerikonservatorn Lucia vara dess enda hopp att få pryda en vägg igen. Keramikexpert Kirsten lagar en kinesisk porslinshund som attackerats av en riktig byracka.

20:00

Taronga Zoo

Australisk dokumentärserie från 2020. En gravid lemur skadar sig allvarligt i ett slagsmå och Tarongas djurskötare oroar sig för hennes ofödda unge. Djurparken får en ny art i form av en gigantisk gnagare från Nya Zeeland. Dessutom kämpar man med att hindra en hel art från utrotning.

21:00

Snackmasters

Brittisk matlagningstävling från 2021. KitKat. En spännande uppgörelse mellan michelinkocken Daniel Clifford och stjärnkocken Vivek Singh. Kockarna är på plats i en Kitkat-fabrik för att, helt utan recept, laga varsin kitkat-chokladkaka som ska vara så nära originalet som möjligt.

22:00

Ett fall för Frost

Brittisk kriminalserie från 1996. Unknown soldiers. Frost blir pistolhotad av en tonårig knarklangare, en soldat skjuts till döds under en övning och en värdetransport blir rånad. Frost utreder de tre incidenterna och försöker hitta ett samband dem emellan. ,.

00:10

En seriemördares signum

Amerikansk dokumentärserie från 2020. Under flera år terroriserade en seriemördare staden Wichita. Polisen stod länge handfallna i jakten men i början av internet-eran lämnar mördaren ett digitalt fotspår som ledde till att gärningsmannen kunde gripas. ,.

01:05

Mördare inför rätta

Amerikansk dokumentärserie från 2020. Richard Smith arbetar på byrån för inrikes-säkerhet men dyker plötsligt inte upp på jobbet. Snart hittar polisen Smiths mamma och bror mördade. När ockulta föremål hittas på mordplatsen börjar utredarna undersöka kopplingar till en mystisk religion. ,.

02:00

Det okända

Svensk dokumentärserie från 2017. Tyresö. Åsa och hennes två döttrar trivs inte längre i sitt hem i Tyresö. Äldsta dottern har blivit fasthållen i sin säng och hindrad av en osynlig kraft från att stänga dörren. Mediet Anu Rosentjärn får tampas med en riktigt otäck inkräktare. ,.

03:00

Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2017. I Skånes djurpark tittar Kalle till tornfalken Hiri som har tappat i vikt den senaste tiden. Carina på Norrköpings hästklinik undersöker ett sju dagar gammalt föl som har problem med sin andning. Den tio veckor gamla valpen Coya har problem med magen. ,.

03:55

Blood

Brittisk thrillerserie från 2019. Jim Hogan är fast besluten om att sona för sina misstag och återförenas med sin familj. Men när hela familjen samlats kring Fiona, som varit med om en bilolycka, kommer det information som hotar att splittra familjen än en gång. ,.