Tv-Tablå för Sjuan torsdag

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
05:00

Donals irländska matäventyr

Donal och Max reser vidare till Galway där möten med Connemara-hästar och en lektion i att valla får väntar. Donal tillagar färska ostron vid Kylemore Abbey, besöker en restaurang belägen vid Irlands enda fjord och tar en tur med en lokal fiskebåt.

05:30

Donals irländska matäventyr

Donal och Max reser vidare till Irlands östkust, till Waterford där de besöker området Gaeltacht - där iriska fortfarande talas. Donal tar ett tångbad, lagar korv med mos, palsternacka och blodpudding, besöker en kristallmästare och tar en kopp te.

06:05

Nurses

Keon tar hand om en patient som tillfrisknar fort, men den snabba återhämtningen för med sig en oväntad bieffekt. Naz måste använda all sin kreativitet när hon behandlar en före detta olympier som befinner sig i ett ovanligt sjukdomstillstånd.

07:00

En unge i minuten - Australien

De blivande förstagångsföräldrarna Elyse och Chris har en envis bebis som lagt sig på tvären. Akaysha och Grant väntar sitt andra barn och kommer till Westmead. Men förlossningen drar ut på tiden och efter 17 timmar blir läget kritiskt.

08:00

Veterinärerna

Herdehunden Dis lider av kräkningar och diarré. Katten Maja har haft ett epileptiskt anfall. Lejonet Gir ska åka till Jerusalem. Den varmblodiga travaren Chip störs av en benbit som måste opereras bort.

09:00

Hundar utan hyfs

Denna gång får Graeme ta sig an schäfern Jake som är en riktig diva och driver sin matte Danielle till vansinne. Terriern Bonzo älskar sin matte Rosa men uppför sig riktigt illa mot hennes partner. Hunden Buster hatar städdagar.

10:00

En plats i solen

Makarna Mo och Anthony letar efter en semesterlägenhet med havsutsikt i Torremolinos på spanska solkusten. Frågan är om Laura lyckas matcha parets önskemål med deras budget?

11:00

En plats i solen

Jean Johansson befinner sig i La Zenia i Alicante och hjälper Alan och Julie att hitta det perfekta semesterhuset. Paret letar efter ett lagom stort hus med bekvämt avstånd till affärer och restauranger. Jean har hittat fem olika alternativ.

12:00

Love It or List It UK

Dawn tycker att deras hem är väldigt opraktiskt men hennes partner Paul älskar det. Medan Kirstie föreslår en total renovering har Phil kollat upp en hel del andra alternativ.

13:00

Home and Away

Raffy och Coco får problem när Maggie inser att deras betyg har rasat. Tonåringarna lurar Marilyn och John att bli sams. Hunters kamp blir smutsig när Christina anklagar honom för trakasserier.

13:30

Judys domstol

En matleverantör hävdar att en bröllopsbrud försökte utpressa verksamheten genom att kräva pengar i utbyte mot att inte skriva en elak online-recension. En kvinna visar flera suddiga bröllopsfoton som bevis på att hon inte ska betala fotografen.

14:00

Mord och inga visor

En författarkonferens i Amsterdam hamnar mitt i en internationell skandal när en av Jessicas vänner försvinner och hon anklagas för mord.

15:00

Lilla huset på prärien

En mörkhyad yngling erbjuder att sälja sig själv som slav till Charles Ingalls i utbyte mot att Charles betalar för hans utbildning. Men när han börjar på skolan inser han att lite kunskap inte nödvändigtvis eliminerar rasism.

16:00

Det okända

Mediet Lena Ranehag besöker familjen Klang i centrala Torshälla. Deras hemtrevliga lägenhet har blivit trängre på sistone då de tvingats bomma igen sonen Joels rum efter att han blivit attackerad av en ande i sin säng.

17:00

House

House och Cuddy är på väg hem från Singapore när ett dödligt virus börjar sprida sig bland passagerarna och de måste försöka rädda dem utan medicinska hjälpmedel. På sjukhuset får Cameron och Chase i uppdrag att undersöka en dödssjuk patients hus.

18:00

Glamour

Brooke och Taylor strider mot varandra över Steffys inblandning i Brookes liv. Bill beskriver Ridges reaktion när han hittade Brooke i hans armar till en förvånad Wyatt och Liam.

18:30

Glamour

Li charmas av Dollar Bill när han frågar om han får gå med henne på lunch på Il Giardino. Hope tillrättavisar Thomas för att ha hjälpt Steffy att förstöra Brookes planer med Ridge.

19:00

Hundar utan hyfs

Newfoundlandshunden Bailey är en terapihund och ska hjälpa matte Rachel med hennes klienter, men det går inte riktigt som planerat då Bailey är livrädd för hårda golv vilket ställer till det rejält i hennes arbete. Kan Graeme hjälpa till?

20:00

Hudson & Rex

Ägaren till ett byggföretag hittas död. Charlie och Rex spårar mördaren till ett hemligt kasino. Teamet tvingas gå undercover för att ta fast den skyldige.

21:00

First Aid Kit - konsertspecial från Palomino-turnén

Möt systrarna Söderberg, som tagit världen med storm med bandet First Aid Kit. Utvalda delar från världsturnén varvas med exklusiva intervjuer.

23:00

Martha's Vineyard Mysteries

Under den årliga regattan hamnar ex-polisen Jeff Jackson och Dr. Zee Madieras mitt i ett mysterium när en kupp mot ett konstgalleri slutar i mord på dess innehavare, en person med många fiender. Samtidigt har Jeff kontakt med kollegan Andy från Boston-polisen om mordutredningen på hans forna partner.

00:55

House

House och Cuddy är på väg hem från Singapore när ett dödligt virus börjar sprida sig bland passagerarna och de måste försöka rädda dem utan medicinska hjälpmedel. På sjukhuset får Cameron och Chase i uppdrag att undersöka en dödssjuk patients hus.

01:55

Det okända

Mediet Vendela Cederholm besöker familjen Backlund i Gnarp som misstänker att det spökar i deras hus. De ser svarta gestalter stryka över tomten, öppna dörrar och leka med deras hästar.

02:55

Nurses

Ashley och Caro går igenom tidigare relationer och funderar på deras framtid. Naz kämpar med att inte bli för emotionellt engagerad i en patient. Wolf måste ta hand om en nyfödd bebis och är inte helt bekväm med det.

03:50

Florida Man Murders

Ett välbärgat Miamipar försvinner och lämnar en övergiven Lamborghini efter sig. Polisen är förbryllad, tills en rik affärsman träder fram med en bisarr berättelse om en grupp muskulösa män med smak för dyra bilar och snabba pengar.

Här hittar du vad som sänds på Sjuan idag