Tv-Tablå för TV3 tisdag

En underhållningskanal med en mix av serier, dokusåpor, storfilmer, reportage och intressanta program. Visar dessutom svenska fotbollslandslagets EM- och VM-kval och Ishockey-VM.

TidProgram
05:00

Svenska Hollywoodfruar

Det har äntligen blivit dags för den stora fruträffen som Isabel är värdinna för. Fruarna ska tillbringa ett dygn i avkopplande miljö och förutom att umgås ägna sig åt tillitsövningar för att se om det kan hjälpa till att släppa gammalt groll. Men Gunilla är sen och förväntar sig dessutom en ursäkt för alla outredda bråk vilket leder till allt annat än god stämning.

06:00

Extreme Makeover: Home Edition

Lucy Ali och hennes två adopterade söner blev av med sin bostad efter att en entreprenör tog deras pengar och förstörde huset. Nu kommer teamet för att ge dem ett helt nytt hem.

06:55

Celebrity Undercover Boss

Gabby Douglas har vunnit flera OS medaljer i gymnastik och är en bästsäljande författare. Nu går hon undercover för att hitta talangfulla gymnaster och tränare.

07:50

Frusna vägar

I Frusna vägar ger vi oss ut på vägarna tillsammans med hjältarna som förvandlar de norrländska vidderna till farbara områden, trots Kung Bores hårda motstånd.

08:40

Pacific Blue

Jamie Strickland och Cory McNamara går under täckmantel i en sexkult.

09:35

Elementary

När en skeptiker som arbetar med att slå hål på myter blir mördad blir Holmes och Watson varse om ett möjligt hot mot rikets säkerhet. Gregsons dotter ber Joan om hjälp med ett fall.

10:35

The Good Doctor

Efter att en politisk protest plötsligt blivit våldsam, skyndar teamet för att hjälpa två unga offer som blivit skjutna.

11:35

Project Runway

Som en nyhet i Project Runway kommer designerna att delas upp i två team som bor och arbetar separat för att skapa minikollektioner som hyllar färger.

12:45

The Real Housewives of Orange County

Elizabeth planerar en utflykt till Lake Arrowhead för damerna, men alla kan inte komma på grund av hälsoproblem.

13:50

Lyxfällan

Mark, fadern som drömde om att bo i ett hus med sin flickvän men nu tvingas dela ett rum med sin bror hos sina föräldrar. Fram till nyligen hade han planer på att köpa ett hus med sitt livs kärlek.

14:55

The Mentalist

CBI kallas till mordplatsen där Xander Harrington, en framgångsrik VD inom media. Utredningen leder till en sektliknande religiös grupp.

15:55

The Mentalist

CBI utreder mordet på ett mattegeni som dödats av en skjutgalen clown.

16:55

Project Runway

Det är halloween och designerna skickas till en hemsökt herrgård för att hitta inspiration till sin utmaning. De har två dagar på sig att skapa en otroligt chic klänning till skådespelerskan Taraji P. Henson.

18:00

Lyxfällan

Peter och Mathilda har varit ihop i över tjugo år och har två barn tillsammans men nu existerar deras förhållande enbart genom det de tillsammans är skyldig bankerna.

19:00

Frusna vägar

Kent är ute och kör och snubblar nästan bokstavligt talat över en voltad bil. Dennis ska för första gången ensam ansvara för att dra upp en tung lastbil - även om pappa Hogan är med i bakgrunden.

20:00

Lyckan, kärleken och meningen med livet

En frånskild kvinna befinner sig vid ett vägskäl i livet. Hon reser till Italien, Indien och Bali i sin strävan att förändra sitt liv och finna lyckan.

Mer om filmen

23:05

Without a Trace

En brud försvinner från sitt eget bröllop och man misstänker att hon rövats bort. Teamet undersöker förhållandet mellan de nygifta, som bott tillsammans ett kort tag.

00:00

NCIS

Utredningen av mordet på en sjöman blottar återigen en traffickingorganisation. McGee hoppas få spendera natten med en kollega under ett strömavbrott.

00:55

NCIS: Los Angeles

Överhängande hot om ett terrorangrepp tvingar teamet att handla snabbt. Samtidigt inser Hetty att någon från hennes förflutna har återvänt och kan hota hennes karriär.

01:55

Pacific Blue

Jamie Strickland och Cory McNamara går under täckmantel i en sexkult.

02:55

NCIS

Efter ett tips om smugglade vapen, hamnar Bishop och Torres i skottlossning i en gammal sheriffbostad som nu är en historisk plats, för att sedan också bli inlåsta i de övergivna fängelsecellerna.

03:55

Without a Trace

En brud försvinner från sitt eget bröllop och man misstänker att hon rövats bort. Teamet undersöker förhållandet mellan de nygifta, som bott tillsammans ett kort tag.

Här hittar du vad som sänds på TV3 idag