Tv-Tablå för TV6 torsdag

Svensk underhållningskanal för den breda publiken, inriktad på actionfilmer och den vassaste humorn, sport som UEFA Champions League och Formel 1.

TidProgram
05:25

Fresh Prince i Bel Air

Carlton hamnar i bråk med sin pappa när han och Will inte klarar av att betala sin hyra.

06:00

Våra värsta år

Peggy försöker få Al att gå igång på hennes sexiga underkläder men han bryr sig inte.

06:30

Våra värsta år

Bud försöker att skaffa sig tjejer hela tiden. Nu provar han på att använda sig av rakvatten för att lyckas bättre.

07:05

Fresh Prince i Bel Air

Will blir skolans basketstjärna och Carlton upptäcker att en viktig talangscout kommer att finnas på plats på nästa match.

07:35

Fresh Prince i Bel Air

Familjen Banks butler Geoffrey träffar en kvinna och vänder sig till Will för att få råd om hur han ska komma över sin blyghet.

08:05

Simpsons

Fat Tony ger Ned Flanders ett erbjudande som han inte kan tacka nej till. Men när Flanders inser att han har ingått ett partnerskap med maffian varnar Fat Tony honom att det bara finns ett sätt att avsluta det.

08:35

Simpsons

Den här klassiska tecknade serien handlar om familjen Simpson som är bosatt i Springfield. Homer och Marge uppfostrar sina barn Bart, som är en bråkstake, den ambitiösa dottern Lisa och bebisen Maggie.

09:05

Pacific Blue

Bobbys syster bevittnar en klasskamrats självmord och en nybörjare visar sig vara en spion inom internutredningen.

10:05

Running Wild With Bear Grylls

Scott Eastwood följer med Bear på en resa genom den bulgariska vildmarken. Scott berättar om hur han växte upp i skuggan av sin ikoniska far och om kärleken till friluftslivet.

11:00

Ink Master

Djävulen gömmer sig i detaljerna när konstnärerna måste tatuera komplicerade luftballonger i Technicolor. Kampen om 100 000 dollar och titeln Ink Master är i full gång.

12:00

Ink Master

Lagarbete är det som gäller i en serie Tag Team Tattoo Challenges. En massiv twist tvingar ett av lagets artister att vända sig mot sina egna artister.

13:00

Fresh Prince i Bel Air

Carlton blir orolig när han får ett brev från universitetet i Princeton, en känsla som snart ger vika för glädje när han inser att han blivit antagen. Men snart börjar han fundera på om han kan leva upp till de höga förväntningarna.

13:30

Fresh Prince i Bel Air

En ung man som påstår att han är Geoffreys son Frederick dyker upp i Bel-Air och lyckas charma alla i hushållet. Både Carlton och Will känner sig försummade av Philip och Vivian.

14:00

The Mentalist

Grace kidnappas av mördaren som har jagat före detta CBI-medlemmar. Men den huvudmisstänkte har ett vattentätt alibi och Jane måste kämpa mot klockan för att hitta henne.

15:00

The Mentalist

Jane och hans kollegor ger sig på en farlig utredning i hopp om att få fast konsttjuvar.

16:00

Magnum P.I.

Magnum och Higgins går med på att hjälpa en tonårig Amish-pojke som har rest till Hawaii för att leta efter sin förrymda syster. Rick ger sig ut för att hitta en dejt åt TC till marinkårens bal.

16:55

Seinfeld

George får en oväntad gäst, perukmakaren för musikalen Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Kramer hittar ett nytt parkeringshus och en använd kondom i sin bil.

17:25

Finland - Sverige

Sändningar från herrishockey-event.

20:00

UEFA Europa League Studio

Europa League Studio.

20:55

Atalanta BC - Liverpool FC

Från Gewiss Stadium i Bergamo, Italien.

23:00

UEFA Europa League Studio

Europa League Studio.

23:30

Quantum Leap

Ben hoppar in i en 16-årig pojkes kropp och hamnar bland en grupp utstötta tonåringar på flykt. Ben förlitar sig på beslutsamhet för att guida sig själv och Addison till säkerhet, vilket leder till ett chockerande avslöjande när en betydande del av hans minne återvänder.

00:30

SEAL Team

Jason och teamet måste beskydda den amerikanska ambassaden i södra Sudan när ambassadören vägra evakueras trots att landet blir allt mer osäkert. Clay och Stella tar nästa steg i sitt förhållande.

01:30

Without a Trace

Samantha utreder ett fall med en kvinna som lider av minnesförlust och som kanske inte bara är en saknad person, utan även en mördare.

02:30

The Blacklist

Cooper kämpar för att rädda teamet ur häktet, medan Luther Braxton försöker att få tag i viss konfidentiell information.

03:30

The Blacklist

Teamet måste rädda en CIA-agent som har blivit kidnappad av separatister i Uzbekistan under ett hemligt uppdrag. Red misstänker att deras fiende är en bekant vid namn Ruslan Denisov.

Här hittar du vad som sänds på TV6 idag