Tv-Tablå för TV6 torsdag

Svensk underhållningskanal för den breda publiken, inriktad på actionfilmer och den vassaste humorn, sport som UEFA Champions League och Formel 1.

TidProgram
06:00

Våra värsta år

Peggy, Marcy och Kelly följer med på Al och Steves fisketur som blir en katastrof på grund av fullmånen.

06:30

Community

Greendale är bara några timmar från att säljas och gänget letar efter det hemliga labb som tillhört skolans första ordförande. Den skatt de misstänker ligger gömd där kan rädda skolan.

07:00

Community

Ett tak kollapsar under vikten av fyra årtionden med strandade frisbees. Frankie tar över som ekonomichef på Greendale.

07:35

Storage Wars

Dave förväntar sig att få tag på en del exklusiva varor, medan Darrell har det tufft då han aldrig har varit i området tidigare. Mary kämpar för att få ett förråd trots höga priser, och Jarrods upptåg kanske gör att Brandi får frispel.

08:05

Storage Wars

En auktion i San Marcos betyder att Darrell och Brandon är på hemmaplan, medan Mary lär sig hantera inflationspriser. Dessutom köper Jarrod och Brandi något antikt som får dem att spinna loss.

08:35

Seinfeld

George är trött på sin ständiga otur och bestämmer sig för att börja göra allt tvärtemot hur han vanligtvis skulle göra det. Det visar sig vara ett lyckokast och han når för första gången på länge stora framgångar. Då börjar det gå dåligt för Elaine.

09:05

Seinfeld

Jerry går på date med en skönhetsmiss och tvingas ta med Kramer som förkläde.

09:35

Just Shoot Me

Jack ber alla anställda att utvärdera hans jobb - anonymt.

10:05

Fresh Prince i Bel Air

Will går med på att ta sin kusin Nicky till shoppingcentret. Nickys barndomsidol Dougie the whale ska uppträda, men allt går inte som det ska. Hilary parkerar på fel ställe, något som står henne dyrt.

10:35

Fresh Prince i Bel Air

Will lyckas äntligen bjuda Valerie på en dejt. Han är förtjust i henne, men det är inte helt säkert att Valerie känner likadant för Will. Ashley ska lära sig att köra bil men undviker sin pappas körlektioner av goda skäl.

11:05

Coast Guard Pacific Northwest

Det görs räddningsplaner när en fiskare har blivit slagen medvetslös och en annan person har försvunnit i Columbia River.

12:05

Pacific Blue

Cory och Victor går undercover som ett gift par för att utreda ett mord på en otrogen make. T.C. och Teddys föräldrar har bestämt sig för att skiljas efter 35 år som gifta.

13:05

Pacific Blue

Palermo och livräddaren Lani McKenzie startar upp en ny insats vid namn M.E.R.I.T. Den består av en medicinsk patrull som ska se till att stränderna i Santa Monica är bättre förberedda för olyckor och skador.

14:00

The Mentalist

Med hjälp av en sista ledtråd försöker Jane samla de återstående Red John-misstänkta på ett och samma ställe. Kommer han äntligen att lyckas avslöja mördarens identitet?

15:00

The Mentalist

Efter händelserna i Annas hus har CBI:s som högsta prioritet att undersöka de namn som ännu står kvar på Red John-listan. Jane tror sig äntligen veta vem Red John är.

16:00

Elementary

Holmes och Watson försöker lokalisera en livsfarlig seriebombare som plågar New York. Watson ber en tidigare patient om hjälp och Holmes misstänker att hon börjar tröttna på livet som privatdetektiv.

17:00

Elementary

En gängledare kidnappar Holmes och tvingar honom att lista ut vem som dödade gängets skickligaste smugglare. Under tiden ber Shinwell Watson om en tjänst.

18:00

NCIS: Los Angeles

Teamet får flera fall och delar på sig. Callen och Sam jobbar med en Mossadagent i Tel Aviv, och Kensi samarbetar med en agent från amerikanska utrikesdepartementet i Los Angeles.

19:00

NCIS: Los Angeles

Callen och Sam sköter skyddsdetaljen för den pensionerade amiralen Kilbride under ett uppdrag för att lokalisera en försvunnen underrättelsetjänsteman.

20:00

SEAL Team

Alla i teamet blir chockade när de får reda på att en träningsövning i själva verket är en täckmantel för ett hemligt uppdrag för att få ut en vapenexpert ur ett av världens farligaste länder.

21:00

Blade Runner 2049

Trettio år har gått sedan sist. En ny blade runner - Los Angeles-polisen K - avslöjar en sedan länge begravd hemlighet med potential att rasera det lilla som nu återstår av samhället. K:s avslöjande leder honom ut på en jakt efter Rick Deckard, en tidigare blade runner som varit försvunnen i tre decennier.

Mer om filmen

00:25

The Blacklist

Bevisen travas upp mot Liz och en domare gör det tydligt hur allvarliga dessa anklagelser är. Ressler och Red gör sitt bästa för att rentvå Liz, men behöver Tom Keens hjälp.

01:25

Without a Trace

En privatdetektiv försvinner när han arbetar under täckmantel och teamet får ett tufft jobb att gå igenom listan på misstänkta.

02:25

Cops

En flyende fyrhjulings-förare överraskar officerarna när han kör rakt mot dem.

02:55

Cops

I ett desperat försök att undvika fängelse springer en eftersökt man ut i vägen. Ett gräl eskalerar när en kvinna börjar krossa fönster.

03:25

Ink Master

De tävlande tar ett steg åt sidan och litar på sina coacher när Cleen och Christian tatuerar fyra dukar vardera i ett maraton mot varandra.

04:25

Just Shoot Me

Finch vill ha en egen parkeringsplats, men Elliot upptäcker planen och försöker förstöra den.

Här hittar du vad som sänds på TV6 idag