Tv-Tablå för TV6 tisdag

Svensk underhållningskanal för den breda publiken, inriktad på actionfilmer och den vassaste humorn, sport som UEFA Champions League och Formel 1.

TidProgram
05:25

Fresh Prince i Bel Air

Will går på en dejt med Lisa och är snart ute på tunn is. Det visar sig att Lisa är med i en förening som ser ner på män eftersom de är respektlösa och hemska. Och Will sviker inte i det avseendet.

06:00

Våra värsta år

Al råkar bli omskuren när kirurgerna läser fel på hans journal.

06:30

Våra värsta år

Kelly och Bud försöker smyga in sin julklapp till Al och Peggy utan att de märker det. Men jukeboxen är ganska stor.

07:05

Fresh Prince i Bel Air

Will och hans kusin förbereder sig för sin examen. Carlton skryter om att han har blivit utsedd att hålla avslutningstalet medans Will får reda på att han måste ta extra lektioner för att bli godkänd i musik.

07:35

Fresh Prince i Bel Air

Will och Cartlon ska börja på college och byter det bekväma livet i familjen Banks lyxiga hus i Bel Air mot ett mindre bekvämt liv i en liten lägenhet.

08:05

Community

Högskolan anställer en ny spansklärare efter att en hemlighet om Senor Chang avslöjats. Troy upptäcker att hon är en talangfull rörmokare.

08:35

Community

Britta tävlar med professor Slater om Jeffs uppmärksamhet. Troy blir förvånad när Abed inte frågar honom om han vill flytta in på hans korridorrum.

09:05

Pacific Blue

Chris går under täckmantel för att fånga den person som säljer livsfarliga steroider till bodybuilding-aspiranter på stranden.

10:05

Pacific Blue

T.C. träffar en gammal flamma efter att kaféet på strandpromenaden där hon arbetar har blivit rånat. Kort efter att deras romans återuppväckts blir hon vittne till en skottlossning.

11:00

Magnum P.I.

Dagen för Katsumotos rättegång är här och han kommer att få veta om hans karriär inom brottsbekämpningen är över eller inte. Magnum och Higgins utreder en man som deras klient tror har begått ett mord.

12:00

Magnum P.I.

Magnum och Higgins utreder rånet på en äldre man som lider av Alzheimers. Ohana försöker hjälpa TC att övervinna ett tidigare trauma.

12:55

Young Rock

Florida, 2000: Dwayne uppfyller ett gammalt löfte till sin familj. När Johnsons funderar över hur långt de har kommit kan Dwayne inte låta bli att undra om det finns något större för honom vid horisonten.

13:25

Kevin Can Wait

Kevin inser att hans mycket efterlängtade pension från polisen inte blir som förväntat när hans dotter återvänder med en stor överraskning.

13:55

Elementary

När Sherlock blir suspenderad ägnar han sig åt att reta upp konspirationsteoretiker på nätet. När en av dessa försvinner bestämmer han sig för att undersöka fallet. Det visar sig att mannen omkommit i en mystisk smittningsolycka.

14:50

Elementary

Sherlock tvingas att samarbeta med Kathryn Drummond. De två har ett förflutet men deras vänskap tog slut när Sherlock kände sig sviken av Kathryn. Trots att de inte kommer överrens har de liknande idéer om vad mördarens nästa drag kommer att bli.

15:50

Seinfeld

På vägen hem från en basebollmatch blir Jerry, Elaine, Kramer och George fast mitt i en parad för Puerto Rican Day.

16:20

Seinfeld

Några av de bästa ögonblicken från nio säsonger av Seinfeld sammanställs här i en hyllning.

16:50

Top Gear

Michael Fassbender är stjärnan i Bil Till Hyggligt Pris. Ferraris fyrhjulsdrivna FF tävlar mot nya Bentley Continental GT V8.

18:00

SEAL Team

Bravo-teamet reser till Amman i Jordanien för att hitta den iranska general som har stöttat Yasiris milis.

18:55

SEAL Team

Efter ett lyckat förhör i Jordanien får Bravo-teamet förödande nyheter som kommer att påverka teamet för alltid.

20:00

Hawaii Five-0

Teamet upptäcker att en vapenstöld har begåtts av en gärningsman som vill framföra sin åsikt om den stora mängden våldsbrott som begås med vapen.

21:00

The Expendables 3

Världens farligaste legosoldater, the Expendables, ledda av Barney Ross, ryker ihop med gruppens medgrundare Conrad Stonebanks. Stonebanks planerar nu att utplåna hela teamet.

Mer om filmen

23:30

Professionals

Peter anställer Vincent och hans team som livvakter medan de utreder vem som ligger bakom attackerna. När de upptäcker att hans dotter Jane är försvunnen tvingas de ta fram riskabel plan.

00:35

SEAL Team

Efter ett bakhåll misstänker teamet att de har en mullvad som läcker information till kartellen.

01:30

Without a Trace

När flygledaren Neil Rawlings försvinner får teamet veta att han nyligen blivit avstängd från sitt jobb, men att han annars var en exemplarisk medarbetare. När de gräver djupare kommer det fram att Neil hotats av en pilot från Mellanöstern.

02:30

The Blacklist

Ett barn som var försvunnet och förmodat död visar sig vara i liv. Tom står inför chockerande konsekvenser.

03:30

The Blacklist

När en grundaren av ett framgångsrik startup-företag på internet hittas mördad förstår Red att en ökänd mördare är den ansvarige. Tom hamnar i en farlig situation. Liz överväger sina val.

Här hittar du vad som sänds på TV6 idag