Tv-Tablå för TV6 tisdag

Svensk underhållningskanal för den breda publiken, inriktad på actionfilmer och den vassaste humorn, sport som UEFA Champions League och Formel 1.

TidProgram
05:00

Coast Guard Pacific Northwest

Alla resurser används då kustvakterna assisterar en båt som tar in vatten, räddar en flicka som har blivit fastsittande på en klippa och ihärdigt söker efter en man som försvunnit i havet.

06:00

Våra värsta år

En high school-fotbollsspelare som går på Kelly och Buds skola hotar att ta ifrån Al sitt fotbollsrekord.

06:30

Community

Ett påstående om att en hund har blivit utexaminerad från Greendale kan skada skolans rykte. Abed angriper jycken med en annons.

07:05

Community

Skolstyrelsens erbjudande till Dean Peltron om att bli ledamot påverkas av avslöjanden om hans sexualitet. Annie hjälper Chang med hans audition till scenversionen av Karate Kid.

07:40

Storage Wars

Köparna åker på en auktion i Huntington Beach och Dave bestämmer sig för att ta med några vänner som hjälp. Mary kämpar för att vinna en låda och dölja sin oerfarenhet, medan Rene blir insyltat på ett annat sätt genom en jobbig upptäckt.

08:10

Storage Wars

Köparna är i Mission Hills och Ivy ändrar taktik när han satsar på ett förråd med samlarobjekt. Mary försöker hitta något som går snabbt att sälja. Darrell får hjälp från en vän.

08:40

Seinfeld

George går med i en bokklubb för att imponera på sin flickvän, men han läser inte boken. För att dölja att han inte har läst den försöker han hyra filmen.

09:10

Seinfeld

George och Kramer försöker övertyga Jerry om att inte dumpa den rumänska OS-gymnasten han dejtar.

09:40

Just Shoot Me

Finch glömmer bort att berätta om ett viktigt möte med en utländsk kund och låtsas vara Jack för att sluta avtalet utan hans vetskap.

10:10

Fresh Prince i Bel Air

Will går på en dejt med Lisa och är snart ute på tunn is. Det visar sig att Lisa är med i en förening som ser ner på män eftersom de är respektlösa och hemska. Och Will sviker inte i det avseendet.

10:40

Fresh Prince i Bel Air

Ashley tar efter Will och inser även hon att det finns annat i livet än den lilla isolerade värld som Bel-Air utgör. I all hemlighet börjar hon i en annan skola men måste ljuga för sin pappa, något som hon behöver Wills hjälp för att göra.

11:10

Coast Guard Pacific Northwest

Flygstation Astoria räddar en sjöman som var tvungen att överge sitt skepp på grund av svåra väderförhållanden. Samtidigt hotar en brand nära station Cape D att sprida farliga gaser.

12:10

Pacific Blue

Jamies syster Jennie återvänder till Santa Monica, men kidnappas av unga ungdomar.

13:10

Pacific Blue

När en 15-årig flicka kidnappas från en parkeringsplats i ett köpcentrum måste Cory och resten av enheten samarbeta för att hitta henne inom 59 minuter.

14:10

The Mentalist

Det är två år sedan Red John-fallet blev uppklarat. Jane är efterlyst och gömmer sig i Sydamerika. Han vill inte ha med utredningen att göra - men ett jobberbjudande kan förändra allt.

15:05

The Mentalist

FBI återanställer motvilligt Jane, eftersom de behöver hjälp med att hitta en försvunnen programmerare. Men Jane kräver att de också anlitar Lisbon.

16:05

Elementary

Efter mordet på en finansanalytiker undersöker Holmes och Watson om det kan finnas en koppling till asteroidforskning.

17:00

Elementary

Holmes och Watson utreder mordet på en självutnämnd rättsskipare som avslöjade sexförbrytare. Samtidigt är de oense om hur de ska hjälpa Shinwell.

18:00

NCIS: Los Angeles

Teamet försöker hitta en stulen tavla värd 40 miljoner dollar efter att rykten börjat cirkulera online att den ska säljas på svarta marknaden för att finansiera terrorism.

19:00

NCIS: Los Angeles

Teamet samarbetar motvilligt med två brottslingar från England, Ricky Dorsey och Frankie Bolton, efter att en vapenhandlare kidnappat Rickys dotter i ett försök att få tag på ett farligt vapensystem.

20:00

SEAL Team

Medan varje medlem av Bravo möter stora familjehinder blir teamet indragna i ett plötsligt uppdrag i Afrika. När informationen ändrar deras plan måste de skynda för att förhindra en stor terroristattack.

21:00

The Martian

Astronauten Mark Watney blir kvarlämnad på Mars. Ensam måste han hitta ett sätt att överleva och signalera till jorden att han lever. Miljontals mil bort jobbar NASA med att hitta ett sätt att få hem honom. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Mer om filmen

00:00

The Blacklist

Teamet jagar en fräck och manipulativ brottsling som angriper den rika överklassen. Tom ber Liz om hjälp.

01:00

Without a Trace

Jacks tillstånd är kritiskt samtidigt som teamet söker efter en tonåring som genomgått en hjärttransplantation. De misstänker att försvinnandet kan ha något att göra med hennes nyfikenhet om donatorn.

02:00

Cops

Polisen reagerar snabbt när en tyst passagerare skapar problem under en trafikkontroll.

02:30

Cops

Polisen griper en man efter att han attackerat sin bror och granne.

03:00

Ink Master

Tävlingen ställer artisterna mot den motsatta tränaren och sätter artisternas finess på prov. Den svåra matchen fortsätter om 100 000 dollar och titeln Ink Master.

04:00

Just Shoot Me

Finch glömmer bort att berätta om ett viktigt möte med en utländsk kund och låtsas vara Jack för att sluta avtalet utan hans vetskap.

04:30

American Dad

Roger blir lärare för barn i stan och Stan och Francine gör planer för när de ska pensionera sig.

Här hittar du vad som sänds på TV6 idag