
Svensk matlagningsserie från 2010. Efter en lyckad harjakt beger sig Per Morberg in i köket för att laga en middag av skogens bästa råvaror. Till förrätt gör han en hembakad krustad fylld med svampstuvning. Till varmrätt lagar han harsadel som han binder med fläsksvål och steker i het panna innan den åker in i ugnen. Såsen gör Per från grunden med lök, morötter och purjolök. Den kryddas sedan med tomatpuré och sky från harsadeln. Som avslutning på skogens meny lagar Per en gammaldags hjortronparfait. Skådespelaren Per Morberg bjuder på annorlunda matlagning i sitt hem i Sörmland. Hemma hos Per råder ständigt kreativt kaos. Med fem barn och gäster som ofta kommer på spontana besök gäller det att snabbt kunna laga något inspirerande och gott. Per blandar husmanskost med internationella influenser. Producerat år 2009. Del 3 av 10. Säsong 7. Medverkande: Per Morberg.