Sjuan - Vad blir det för mat

Vad blir det för mat

Sjuan torsdag 06:05 - 06:35

Svensk matlagningsserie från 2010. Per Morberg ger sig ut i hönsgården på Tullgarn för att fånga kycklingar till kvällens måltid. Pers vänner Lars och Margit Abrahamsson är på besök. De driver en restaurang i Västindien och ska laga jerk chicken, som är grillad kyckling med karibiska kryddor. Till kycklingen serveras en salsa på mango, ananas, papaya och chili. Förrätten består av rökta räkor med aioli och till efterrätt blir det nyplockade smultron med sabayonne. Skådespelaren Per Morberg bjuder på annorlunda matlagning i sitt hem i Sörmland. Hemma hos Per råder ständigt kreativt kaos. Med fem barn och gäster som ofta kommer på spontana besök gäller det att snabbt kunna laga något inspirerande och gott. Del 5 av 12. Säsong 8. Medverkande: Per Morberg.

  • Medverkande:
  • Per Morberg
30min2010Säsong 8, avsnitt 5 Mer om TV-serien
Dela programmet på
  1. Love it or List it Australien
  2. Hela England bakar