Dagens tv-tablå för Godare

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:50

Festligheter med Catarina König

Mästerkocken lagar hennes barns absoluta favoriträtter - det blir krispig, syrlig och kryddig Crispy chicken taco och till efterrätt bjuds det på den ultimata kladdkakan.

06:05

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan Titchmarsh skapar en skärgårdsträdgård med blommor för hemmabruk från sommaren till den första frosten. Frances Tophill gör framsteg med sin Folkstone-trädgård genom att dela hemligheterna för att odla gratis växter från grönsakslådans rester.

06:35

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley lagar några läckra rätter som görs ännu mer speciella med en skvätt kaffe eller choklad. Han börjar med en italiensk klassiker: en caponata som serveras med fänkål och kakao-gnuggat fläsk.

07:25

Sommargrillen

Häng med Per när han visar hur du får till den perfekt krispiga pizzan på grillen som han toppar med godheter.

07:45

For the Love of Bread

Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.

08:15

Sanna Jörnvik

Sannas sambo och Youtubern Carl Deman gästar matserien och han lagar sin favoritpasta salsiccapasta.

08:40

Helgdrinken med David

David presenterar en perfekt balanserad och välsmakande kombination av irländsk whiskey, varmt kaffe, socker och vispad grädde som tillsammans blir en ljuvlig Irish Coffee.

08:50

Det Goda livet med Anja Allvin

Anja Allvin skapar sin ultimata svamppasta genom att göra enkel hemlagad pasta som serveras med en ljuvlig svampsås. Ett perfekt comfort food för alla tillfällen!

09:05

Festligheter med Catarina König

Mästerkocken lagar hennes barns absoluta favoriträtter - det blir krispig, syrlig och kryddig Crispy chicken taco och till efterrätt bjuds det på den ultimata kladdkakan.

09:20

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan Titchmarsh skapar en skärgårdsträdgård med blommor för hemmabruk från sommaren till den första frosten. Frances Tophill gör framsteg med sin Folkstone-trädgård genom att dela hemligheterna för att odla gratis växter från grönsakslådans rester.

09:50

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley lagar några läckra rätter som görs ännu mer speciella med en skvätt kaffe eller choklad. Han börjar med en italiensk klassiker: en caponata som serveras med fänkål och kakao-gnuggat fläsk.

10:40

Sommargrillen

Häng med Per när han visar hur du får till den perfekt krispiga pizzan på grillen som han toppar med godheter.

11:00

For the Love of Bread

Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.

11:30

Sanna Jörnvik

Sannas sambo och Youtubern Carl Deman gästar matserien och han lagar sin favoritpasta salsiccapasta.

11:55

Helgdrinken med David

David presenterar en perfekt balanserad och välsmakande kombination av irländsk whiskey, varmt kaffe, socker och vispad grädde som tillsammans blir en ljuvlig Irish Coffee.

12:05

Det Goda livet med Anja Allvin

Anja Allvin skapar sin ultimata svamppasta genom att göra enkel hemlagad pasta som serveras med en ljuvlig svampsås. Ett perfekt comfort food för alla tillfällen!

12:20

Festligheter med Catarina König

Mästerkocken lagar hennes barns absoluta favoriträtter - det blir krispig, syrlig och kryddig Crispy chicken taco och till efterrätt bjuds det på den ultimata kladdkakan.

12:35

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan Titchmarsh skapar en skärgårdsträdgård med blommor för hemmabruk från sommaren till den första frosten. Frances Tophill gör framsteg med sin Folkstone-trädgård genom att dela hemligheterna för att odla gratis växter från grönsakslådans rester.

13:05

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley lagar några läckra rätter som görs ännu mer speciella med en skvätt kaffe eller choklad. Han börjar med en italiensk klassiker: en caponata som serveras med fänkål och kakao-gnuggat fläsk.

13:55

Sommargrillen

Häng med Per när han visar hur du får till den perfekt krispiga pizzan på grillen som han toppar med godheter.

14:15

For the Love of Bread

Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.

14:45

Sanna Jörnvik

Sannas sambo och Youtubern Carl Deman gästar matserien och han lagar sin favoritpasta salsiccapasta.

15:10

Helgdrinken med David

David presenterar en perfekt balanserad och välsmakande kombination av irländsk whiskey, varmt kaffe, socker och vispad grädde som tillsammans blir en ljuvlig Irish Coffee.

15:20

Det Goda livet med Anja Allvin

Anja Allvin skapar sin ultimata svamppasta genom att göra enkel hemlagad pasta som serveras med en ljuvlig svampsås. Ett perfekt comfort food för alla tillfällen!

15:35

Festligheter med Catarina König

Mästerkocken lagar hennes barns absoluta favoriträtter - det blir krispig, syrlig och kryddig Crispy chicken taco och till efterrätt bjuds det på den ultimata kladdkakan.

15:50

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan Titchmarsh skapar en skärgårdsträdgård med blommor för hemmabruk från sommaren till den första frosten. Frances Tophill gör framsteg med sin Folkstone-trädgård genom att dela hemligheterna för att odla gratis växter från grönsakslådans rester.

16:20

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley lagar några läckra rätter som görs ännu mer speciella med en skvätt kaffe eller choklad. Han börjar med en italiensk klassiker: en caponata som serveras med fänkål och kakao-gnuggat fläsk.

17:10

Sommargrillen

Häng med Per när han visar hur du får till den perfekt krispiga pizzan på grillen som han toppar med godheter.

17:30

For the Love of Bread

Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.

18:00

Ett Gott Land

I dagens avsnitt lagar Gabriel en av sina favoriträtter: pannbiff med löksås.

18:20

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden är tillbaka i hjärtat av Sydney den här veckan för att tillbringa lite tid med den fantastiska Aunty Margret Campbell och utforska den inhemska historien och berättelserna om Sydney Harbour.

18:45

Remarkable Places to Eat

Fred Sirieix är på väg till Yorkshire i sällskap med Storbritanniens bakdrottning Nadiya Hussain. Enligt Nadiya har Yorkshire allt inom matkulturen.

19:50

Roux Down The River

Michel Roux börjar sin resa på sin familjs flodnära restaurang och på Heston Blumenthals pub. Dessutom lagar han hummerravioli och hjortpajer.

20:40

Mary Berry Makes It Easy

Mary ansluter sig till AJ Odudu på en vacker lokal koloniträdgård för att lära henne glädjen av stressfri matlagning. AJ försöker sig på en läcker tigerräkpasta med zucchini och en rik aubergine bhuna.

21:15

Middag med Dante Zia

Medan Dante lagar en vit lasagne med saftig kyckling, näringsrik spenat och krämig färskost, delar han också personliga anekdoter och knep för att lyckas med rätten.

21:35

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri hänger en hel dag med miljardären Johan. De äter god mat, dricker gott vin, åker fina båtar, besöker hans lantställe och avslutar dagen med att åka helikopter till Norge.

22:05

Ett Gott Land

I dagens avsnitt lagar Gabriel en av sina favoriträtter: pannbiff med löksås.

22:25

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden är tillbaka i hjärtat av Sydney den här veckan för att tillbringa lite tid med den fantastiska Aunty Margret Campbell och utforska den inhemska historien och berättelserna om Sydney Harbour.

22:50

Remarkable Places to Eat

Fred Sirieix är på väg till Yorkshire i sällskap med Storbritanniens bakdrottning Nadiya Hussain. Enligt Nadiya har Yorkshire allt inom matkulturen.

23:55

Roux Down The River

Michel Roux börjar sin resa på sin familjs flodnära restaurang och på Heston Blumenthals pub. Dessutom lagar han hummerravioli och hjortpajer.

00:45

Mary Berry Makes It Easy

Mary ansluter sig till AJ Odudu på en vacker lokal koloniträdgård för att lära henne glädjen av stressfri matlagning. AJ försöker sig på en läcker tigerräkpasta med zucchini och en rik aubergine bhuna.

01:20

Middag med Dante Zia

Medan Dante lagar en vit lasagne med saftig kyckling, näringsrik spenat och krämig färskost, delar han också personliga anekdoter och knep för att lyckas med rätten.

01:40

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri hänger en hel dag med miljardären Johan. De äter god mat, dricker gott vin, åker fina båtar, besöker hans lantställe och avslutar dagen med att åka helikopter till Norge.

02:10

Ett Gott Land

I dagens avsnitt lagar Gabriel en av sina favoriträtter: pannbiff med löksås.

02:30

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden är tillbaka i hjärtat av Sydney den här veckan för att tillbringa lite tid med den fantastiska Aunty Margret Campbell och utforska den inhemska historien och berättelserna om Sydney Harbour.

02:55

Remarkable Places to Eat

Fred Sirieix är på väg till Yorkshire i sällskap med Storbritanniens bakdrottning Nadiya Hussain. Enligt Nadiya har Yorkshire allt inom matkulturen.

04:00

Roux Down The River

Michel Roux börjar sin resa på sin familjs flodnära restaurang och på Heston Blumenthals pub. Dessutom lagar han hummerravioli och hjortpajer.

Här hittar du vad som sänds på Godare idag