Dagens tv-tablå för Sjuan

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.Välj ett annat datum
Tid Program
06.05
Dr Phil

Amerikansk pratshow från 2016. Leslie försöker få delad vårdnad om sin femårige son och hävdar att hennes före detta make Andy är kontrollerande och självupptagen. Hon menar att han förföljer henne genom att avlyssna hennes telefon, spåra hennes bil och spana på henne från trädtopparna. 18/1.

07.00
Dr Phil

Amerikansk pratshow från 2016. För tre år sedan slutade Tatiana att gå till skolan. Hennes mamma Tammy gav henne ett ultimatum som ledde till att Tatiana flyttade hemifrån och hon har sedan dess bott på gatan. Tammy undrar om det är hennes fel. 19/1.

07.50
Dr Phil

Amerikansk pratshow från 2016. Kiersten är gravid i sjunde månaden och hon och fästmannen Jadan ser fram emot att bli föräldrar men Kierstens mamma Karen är inte nöjd. Hon vill söka vårdnaden om sitt ofödda barnbarn då hon menar att paret inte är redo. 20/1.

11.00
Klockan nio hos stjärnorna

Svensk matlagningsserie från 2015. Martina Thun, Per Hollknekt, Josefin Crafoord och Tobbe Blom ska turas om att bjuda varandra på middag. Den av de fyra som lyckas imponera på sina gäster bäst och får högst betyg får skänka 15 000 kronor till välgörenhet.

12.00
Klockan nio hos stjärnorna

Svensk matlagningsserie från 2015. Lars Ohly, Jonas Hallberg, Malin Ewerlöf och Cissi Wallin turas om att bjuda varandra på middag. Varje deltagare betygsätts av sina gäster och den som får högst poäng får skänka 15 000 kronor till välgörenhet.

13.00
Husjägarna: Australien

Australisk realityserie från 2012. Mäklarna Veronica Morgan och Bryce Holdaway hjälper människor att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna, vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem.

14.00
Mardrömsflygningar

Amerikansk dokumentär från 2011. En pilot drabbas av en hjärtattack och en passagerare måste rycka in och ta kontroll över planet. En hobbypilot upptäcker en orm i sitt flygplan. Dokumentären tittar närmare på flygningar där olyckor inträffat. 20/1.

15.00
112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2014. Brandmännen Sebastian och Barry larmas till en våldsam lägenhetsbrand. Polisen Mats skyndar sig till ett knivslagsmål och polisen Magnus inleder sökandet efter en försvunnen kvinna. 18/1.

16.00
Trinny & Susannah stylar om Sverige

Svensk livsstilsserie från 2013. Eskilstuna. Trinny och Susannah befinner sig i Eskilstuna där de tar sig an fyra livliga systrar. De träffar också den arbetslösa säkerhetsingenjören Carin som stylas om innan hon ska gå på anställningsintervju. Trinny förebrår också Ammi som hade tänkt gå klädd i jeans och tröja på sin 50-årsdag.

17.00
Dr Mikael & Tilde

Svenskt aktualitetsprogram från 2016. Sömnproblem och stress. Dr Mikael & Tilde: Sömnproblem och stress. Det handlar bland annat om hur sömnbrist påverkar kroppen, hur mycket sömn man behöver och vad man kan göra om man har svårt att sova. 16/1.

18.00
Dr Mikael & Tilde

Svenskt aktualitetsprogram från 2016. Från njutning till beroende. Dr Mikael & Tilde: Från njutning till beroende. Doktor Mikael svarar på tittarnas frågor om beroende. Han berättar vad som händer när njutningen blir ett beroende och hur man tar sig ur det. 17/1.

19.00
Familjen Annorlunda

Svensk dokumentärserie från 2016. Familjen Pettersson åker till Leos lekland och Conny är lika förtjust som barnen. Hemma hos mammorna Irene och Helen ska hundarna tränas i agility. Familjen Nikula bjuder in åttabarnsfamiljen Jatalas på lunch i familjens trädgård. Frågan är hur alla ska få plats att sitta. 19/1.

20.00
Det okända

Svensk ockultserie från 2017. Svedala. Mediet Terry Evans hälsar på hos Sabina och Mattias i Svedala som rapporterar om märkliga händelser. En liten flicka har synts till i deras hus. Det är även något som greppar tag om Sabina och Mattias har börjat uppföra sig allt underligare på nätterna. Det har gått så långt att Sabina knappt vågar vistas i huset. 18/1.

21.00
Spårlöst

Svensk dokumentärserie från 2017. Hans Fahlén reser till Colombia med Jhonatan. Han adopterades till Sverige när han var ett och ett halvt år tillsammans med sin storebror. Jhonatan har en djup längtan att få träffa sin biologiska familj. I broderns adoptionshandligar framgår vem hans far är men i Jhonatans står inte pappan med.

22.00
Poirot

Brittisk kriminalserie från 2003. The hollow. Poirot blir inbjuden till familjen Angkatells lantställe. När familjen, som älskar lekar, bestämmer sig för att arrangera en mordgåta blir Poirot bekymrad. Det hela tar en oväntad vändning när den stilige läkaren John Christow hittas mördad på riktigt.

00.05
Kommissarie Gently

Brittisk kriminalserie från 2007. Burning man. En oidentifierad bränd kropp leder kommissarie Gently och kriminalassistent Bacchus till IRA, och de hamnar i konflikt med en hänsynslös kriminalare.

02.00
Onda andars hus

Amerikansk ockultserie från 2015. Game of lies. En familj som precis har flyttat börjar oroa sig för att dotterns osynliga vän har en negativ påverkan på henne. Snart är det uppenbart att de har att göra med en ond ande. Frågan är om någon kan hjälpa dem innan det är försent. 2016.

03.00
Kvinnor i fängelse - Indiana state

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Trevor träffar Dawn Hopkins som mördade sin treårige son. Linda Darby var på rymmen i 35 år. Sara ”Cindy” White var tonåring när hon kom till Indiana Women's Prison och räknar med att dö innanför murarna.

04.00
Rescue mediums

Brittisk ockultserie från 2010. Ezra Anne's house. Teamet besöker ett bed and breakfast där ägaren hör ljudet av pianospel och känner hur någon betraktar henne.

05.00
Jamie Olivers twist

Brittisk matlagningsserie från 2003. Jamies soup. Jamie bjuder in några av sina lärjungar för att hjälpa honom komma på några nya recept på soppor som han kan servera i sin restaurang. 20/1.

05.25
Jamie Olivers twist

Brittisk matlagningsserie från 2003. Jamie and the king. Jamie bjuder hem sin vän John Prescott, som arbetar som professionell Elvisimitatör. Till middag bestämmer han sig för att laga traditionell snabbmat och serverar hamburgare med pommes frites och sallad.

05.50
Jamie Olivers twist

Brittisk matlagningsserie från 2003. Birthday boy. Jamie förbereder en grillfest för familj och vänner i sitt hus i Essex för att fira sin födelsedag. På sin pappas pub lagar han en lammrätt innan han förbereder öring och hälleflundra inför grillningen.