Dagens tv-tablå för Sjuan

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.Välj ett annat datum
Tid Program
06.00
Spårlöst - USA

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Spencer & Curtis. Kari Spencer från San Antonio letar efter sina biologiska föräldrar och Jennifer Curtis från Asotin gör en upptäckt som förändrar hennes liv.

07.00
Dr Phil

Amerikansk pratshow från 2016. Courtney blev beroende av smärtstillande medicin efter att hon var med om en olycka som soldat i Irak och genomgick en operation. Nu har hon bytt till heroin som hon använder för att dämpa sin ångest. 21/1.

07.55
Dr Phil

Amerikansk pratshow från 2016. Hudterapeuten Dawn DaLuise blev känd för sina nyskapande behandlingar men i 2014 hamnade hon på tidningsomslagen för något helt annat. Hon anklagades för att ha anlitat en torped. 17/1.

11.00
Jamies restaurang - Australien

Brittisk matlagningsserie från 2006. Tillsammans med sin gode vän, den australienska kocken Tobie Puttock öppnar Jamie Oliver en restaurang i Australien. För att visa att det inte bara är akademiska meriter som gör en bra kock lär de upp 25 arbetslösa ungdomar. Dessa tävlar sedan om att få arbeta på den nyöppnade restaurangen. 2016.

12.10
Små skönhetsdrottningar

Brittisk realityserie från 2010. Lucie. 23-åriga modellen Lucie Brassington ska hålla sin första skönhetstävling för barn, Miss Mini Photogenic. För många av de sökande flickorna är det också första gången som de ställer upp i en tävling.

12.45
Må bästa hus vinna

Brittisk livsstilsserie från 2012. Surrey. Fyra husägare från Surrey tävlar om kontantpriset. Au pair-rekryteraren Nicola har ett hus fullt av katter och ljus medan eventmanagern Ligia älskar leopardmönstrat. Inredningsarkitekten Sarah visar upp sitt viktorianska townhouse och Anita bor i ett stilrent hem som är fullt av orkidéer.

13.45
Ett hus under miljonen

Brittisk livsstilsserie från 2013. Ruth and Tony. Kieran och Piers hjälper bönderna Ruth och Tony i Shropshire som har ambitiösa planer på att byta ut sitt åldrande gårdshus till något mer modernt. De är övertygade om att de kan skära ner på kostnaderna genom att bygga allt på egen hand men projektet spårar snart ur.

15.00
Spårlöst - Norge

Norsk dokumentärserie från 2010. Kay Uno får hjälp att hitta sina biologiska föräldrar i Korea.

16.00
Spårlöst - Norge

Norsk dokumentärserie från 2010. Kristine hittade för några år sedan sin biologiska mamma. Nu vill hon hitta sin pappa.

17.00
Dröm dig hem

Svensk livsstilsserie från 2016. Bloggaren Margaux ska flytta ihop med sin pojkvän men de är inte överens om vilken stadsdel av Stockholm de ska bo i. Arkitekterna Hans och Claes säljer sitt drömboende på Österlen. Pauline och Alexander sitter på två boenden och blir panikslagna när budgivningen inte drar i gång.

17.30
Dröm dig hem

Svensk livsstilsserie från 2016. Mia Laaksonen har lagt mycket krut på inredningen av sin lägenhet som nu är till salu. Jonas säljer sitt unika glashus i Hudiksvall. Jonas och Camila har totalrenoverat ett 1700-talsstall i Djursholm.

18.00
Spårlöst

Svensk dokumentärserie från 2017. Jeanettes mamma mördades när hon var sju år. Under uppväxten dök fler och fler frågor kring mammans förflutna upp och hennes liv i Brasilien. Efter ett chockbesked för tre år sedan har Jeanette nu bestämt sig för att reda ut vem hennes mamma egentligen var. 15/1.

19.00
Djurparkens hemligheter

Brittisk dokumentärserie från 2015. Djurparkens pingvinö är skådeplats för en långvarig kärlekshistoria. Sumatratigrarna ska få en ny inhängnad på andra sidan djurparken men det blir inte lätt att anpassa sig. Det blir ett parningsförsök med Montserrat-spindlar och ett par föräldralösa malajbjörnar får nya hem.

20.00
Get smart

Amerikansk actionkomedi från 2008. När spionorganisationen Control utsätts för ett attentat, tvingas man ge en klumpig analytiker uppdraget att sätta stopp för ett brottssyndikat. Skådespelare: Anne Hathaway, Dwayne Johnson, Steve Carell.

Medverkande: Anne Hathaway, Dwayne Johnson, Steve Carell
Regi: Peter Segal,

Mer omGet smart
22.10
The good lie

Kenyanskt-amerikanskt drama från 2014. Efter att deras by förstörts i inbördeskriget, och de vandrat över hela Sudan till Kenya, når Theo och hans vänner tryggheten i ett flyktingläger. Tretton år senare står deras namn på en lista, vilket betyder att de fått ett nytt hem. I USA. Här tas de emot av Carrie (Reese Witherspoon), som ska hjälpa dem hitta jobb. Men deras vilsenhet påverkar henne och hon beslutar sig för att engagera sig fullt ut. Otäckt drama som pendlar mot feelgood. Skådespelare: Ger Duany, Emmanuel Jal, Corey Stoll, Reese Witherspoon, Arnold Oceng.

Medverkande: Ger Duany, Emmanuel Jal, Corey Stoll, Reese Witherspoon, Arnold Oceng
Regi: Philippe Falardeau,

Mer omThe good lie
00.30
Margin call

Amerikansk thriller från 2011. En grupp mäktiga bankmän får vetskap om att deras firma kommer att gå i konkurs nästföljande dag. Nu börjar arbetet med att säkra sina egna tillgångar och göra vinst, något som kräver riskabla och omoraliska beslut. Katastrofen blir dock snart ett faktum för alla inblandade när den världsomfattande finanskrisen står för dörren. Skådespelare: Jeremy Irons, Zachary Quinto, Demi Moore, Kevin Spacey, Paul Bettany.

Medverkande: Jeremy Irons, Zachary Quinto, Demi Moore, Kevin Spacey, Paul Bettany
Regi: J C Chandor,

Mer omMargin call
02.40
After the sunset

Amerikanskt drama från 2004. Livet borde vara enkelt efter en strålande karriär som mästertjuv. Fast Max och Lola dragit sig tillbaka till en paradisö så söker sig problemen dit. Max tidigare antagonist från FBI dyker upp och berättar om ryktena att en ny stor kupp planeras. Kommer Max att kunna hålla sig i skinnet när en ovärderlig diamant anländer med en oceanångare till ön?. Skådespelare: Woody Harrelson, Don Cheadle, Naomie Harris, Pierce Brosnan, Salma Hayek.

Medverkande: Woody Harrelson, Don Cheadle, Naomie Harris, Pierce Brosnan, Salma Hayek
Regi: Brett Ratner,

Mer omAfter the sunset
04.40
Må bästa hus vinna

Brittisk livsstilsserie från 2012. Hertfordshire. Turen har kommit till Hertfordshire. Hilary visar upp sin villa i tudorstil som tidigare var ett stall. Laura har ett speciellt Londonrum i sitt hem. Jane dekorerar allt i stilen shabby chic och den pensionerade bankiren Anthony bor i ett ståtligt hem.

05.35
Små skönhetsdrottningar

Brittisk realityserie från 2010. Lucie. 23-åriga modellen Lucie Brassington ska hålla sin första skönhetstävling för barn, Miss Mini Photogenic. För många av de sökande flickorna är det också första gången som de ställer upp i en tävling. 21/1.