Dagens tv-tablå för Sjuan

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.Välj ett annat datum
Tid Program
06.10
My kitchen rules

Australisk matlagningsserie från 2014. Här tävlar man genom att göra om sitt hem till restaurang och servera en trerättersmiddag. Det gäller att imponera på såväl medtävlare som domare. De som får högst poäng går vidare till finalen.

07.25
My kitchen rules

Australisk matlagningsserie från 2014. Här tävlar man genom att göra om sitt hem till restaurang och servera en trerättersmiddag. Det gäller att imponera på såväl medtävlare som domare. De som får högst poäng går vidare till finalen.


11.00
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2014. En kvinna som fått i uppdrag att inreda ett mobilt hem hamnar i tvist med sin klient som hävdar att hon ville ha mer än en arbetsrelation med honom. Ett par före detta vänner bråkar om en kraschad bil.

11.30
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2014. En kvinna kräver att hennes faster betalar henne för hyra och städkostnader efter att hon flyttat ut från deras lägenhet. En man stämmer sin före detta vän på grund av ett lån vännen fått för att täcka sina utgifter under en resa till Los Angeles.

12.00
Bachelor: När leken blev allvar

Svensk realityserie från 2016. Tjejerna blir upprörda när singeldejterna inte fördelas rättvist. Sebastians prioriteringar skapar misstro och avundsjuka bland kvinnorna samtidigt som ingen talar högt om de kyssar som delas ut.

13.00
Biggest loser - Nu eller aldrig!

Svensk livsstilsserie från 2016. Stämningen på slottet blir alltmer spänd och en av deltagarna får vittring på segern. Under invägningen avslöjas något som får omedelbara konsekvenser.

14.00
Hela England bakar junior

Brittisk matlagningsserie från 2013. Deltagarna bakar den svårbemästrade klassikern crumpets med varierande resultat. Sedan gör de småkakor med insektstema.

14.30
Hela England bakar junior

Brittisk matlagningsserie från 2013. Det är den första semifinalen och fem deltagare försöker imponera på domarna. Det blir aptitretare på temat världens flaggor. Det gäller att få till perfekta chouxbollar när de bakar James recept på éclair med kaffesmak.

15.00
Det okända

Svensk dokumentärserie från 2013. Gaggerska gården. Mediet Lena Ranehag besöker Wärdshuset Gaggerska Gården för att se vad som pågår där. Josephine Lassen och hennes anställda märker av en övernaturlig aktivitet i den K-märkta byggnaden som i dag används för restaurang- och festverksamhet. Bland annat är det någon som kokar kaffe åt dem om nätterna.

16.00
Det okända

Svensk dokumentärserie från 2013. Katrineholm. Efter att familjen Leon flyttat in i ett hus i Katrineholm har de sett en osalig besökare som vandrat omkring på familjens tomt och rumsterat om i deras garage. Frågan är om Det okändas medium Pierre Hesselbrandt lyckas rensa bort den vresige mannen som ställer till med besvär.

17.00
Det okända

Svensk dokumentärserie från 2013. Mediet Jörgen Gustafsson beger sig hem till Rose-Marie som bor på en stor hästgård tillsammans med sin familj. På gården pågår det övernaturliga fenomen nästan varje dag, det stökas runt i stallet och dörrar öppnas. Rose-Marie fick till slut nog när hennes dotter attackerades av en osynlig kraft.

18.00
Glamour

Amerikansk dramaserie från 2016. Katie är tillbaka i stan och får anledning att vara spefull. Sasha avslöjar något för Zende samtidigt som Nicole kommer till en insikt. RJ gör klart för Ridge att han inte förstår hur han lugnt kan se på när Brooke gifter sig med en annan man.

18.35
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2015. Ett par före detta rumskamrater grälar om sin boendesituation. En man kräver att hans före detta svärson betalar tillbaka ett lån. En man stämmer sin före detta flickvän då hon ska ha sålt hans husvagn och båt när han satt i fängelse.

19.00
Dr Phil

Amerikansk pratshow från 2016. Doktor Phil fortsätter sitt samtal med Amanda som blivit sexuellt utnyttjad av sin pappa Earl Nix i mer än ett decennium. Hennes mamma DeeDee vägrar att tro på dotterns berättelse trots att Earl förklarats skyldig i en domstol. Amanda går med på att ta ett lögndetektortest.

20.00
Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2017. Den franska bulldoggen Donna blir opererad för ett diskbråck. En järv i Skånes djurpark verkar ha skadat sitt ena öga. Hunden Fila kommer till veterinärerna på Gärdet med ett sår på ögat som hon fått efter att ha blivit biten i ett hundslagsmål.

21.00
Superskaparna

Svensk livsstilsserie från 2017. Temat är personlighet och barndomsminnen. Den första utmaningen går ut på att skapa en bordslampa med hjälp av gamla leksaker. Sedan gör deltagarna en vikvägg av tre gavlar. Det gäller att visa upp sin personliga stil.

22.00
Hawaii five-0

Amerikansk kriminalserie från 2016. No ke ali'i wahine a me ka aina (For queen and country). Teamet måste samarbeta med en opålitlig MI6-agent för att stoppa en europeisk terrorkomplott.

22.55
Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1990. Hyacinth bestämmer sig för att göra ännu ett försök att hitta ett sommarnöje. Eftersom Daddy har fått problem som Richard måste reda ut åker i stället Elizabeth med som smakråd, vilket oroar Richard enormt. 24/2.

23.35
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1986. The enemy within. MacGyver tar hjälp av en attraktiv avhoppare när han ska identifiera en dubbelagent som tagit livet av tre agenter.

00.35
Hawaii five-0

Amerikansk kriminalserie från 2016. No ke ali'i wahine a me ka aina (For queen and country). Teamet måste samarbeta med en opålitlig MI6-agent för att stoppa en europeisk terrorkomplott. 28/2.

01.30
Blue bloods

Amerikansk kriminalserie från 2015. Fresh start. Erin överväldigas av skuldkänslor efter att en man som hon tidigare frikänt anklagas för att ha mördat en polis. Frank och borgmästare Poole fortsätter med sina politiska lekar.

02.25
Reign

Amerikansk dramaserie från 2013. No exit. Marys halvbror James anländer till hovet i Paris för att övertyga Mary om att hon måste återvända till Skottland. Men Francis blir misstänksam och motsätter sig planen. Catherine och Kenna samarbetar eftersom Henrys situation blir allt mer desperat. Nostradamus och Olivia inleder ett förhållande.

03.20
Dallas

Amerikansk dramaserie från 2014. Playing chicken. Bobby försöker få bort John Ross. Christopher får reda på en hemlighet från Nicolas förflutna. John Ross och Pamelas bröllop hotas av Emmas intrigmakeri.

04.15
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1986. The enemy within. MacGyver tar hjälp av en attraktiv avhoppare när han ska identifiera en dubbelagent som tagit livet av tre agenter. 28/2.

05.10
Jamie Olivers restaurang

Brittisk dokumentärserie från 2002. De aspirerande kockarna är inte alls imponerade av den ostrontempura som Jamie lagar åt dem.