Dagens tv-tablå för Sjuan

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.Välj ett annat datum
Tid Program
06.50
Spårlöst - Norge

Norsk dokumentärserie från 2010. Mette från Kristiansand söker efter sin pappa på Teneriffa. 21/4.

07.50
Mannen som talar med hundar

Amerikansk realityserie från 2006. Dalmatinervalpen Wilshire räddas av brandmännen på en brandstation i Los Angeles. Han visar sig dock vara hyperaktiv. När bulldoggen Butch tillfrisknat efter att ha attackerats av två hundar blev han plötsligt aggressiv. Hundpsykologen Cesar Millan försöker få ordning på hundarna.

10.55
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2014. En man blir oense med Judy när han hävdar att han har rätt att ta betalt för juridisk rådgivning. En båtbyggare tycker inte att han behöver lämna tillbaka handpenningen till en kund vars båt aldrig blev färdig.

11.25
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2014. En kvinna hävdar att hon och hennes tre barn blev trakasserade av sin bostadsrättsförening.

11.55
Trinny & Susannah stylar om Sverige

Svensk livsstilsserie från 2014. Stylisterna beger sig till Stockholm och träffar rehabassistenten Rose-Marie, tatueraren Christina och Linda vars dotter föddes med ett hjärtfel.

12.55
Älska din trädgård

Brittisk livsstilsserie från 2012. Alan och hans team är i Norwich där de hjälper familjen Costello som flyttat till en villa med en ostyrig och vildväxt trädgård. Pappa Ian skadades i Afghanistan och tvingades lämna armén. Teamet skapar en trädgård där familjen kan slappna av och leka tillsammans.


13.55
Spårlöst - Norge

Norsk dokumentärserie från 2010. Siw Hege vill hjälpa sin mor Solvår att hitta hennes halvsyster.

15.00
Det okända

Svensk ockultserie från 2010. Kolsva. Mediumet Camilla Öhrnberg åker hem till Carina Björnsson och Ronny Starborg. Deras barn är rädda för att vara ensamma hemma. De ser alla en flicka med ondskefull uppsyn röra sig genom huset. Nu vill familjen ha hjälp att få lugn och ro i sitt hem.

16.00
Det okända

Svensk ockultserie från 2010. Kristinehamn. I ett gammalt salteri i Kristinehamn bor åtta personer i ett kollektiv. En efter en i kollektivet blir övertygade om att det sker övernaturliga saker i deras hem.

17.00
Det okända

Svensk ockultserie från 2010. Ljungbyhed. Mediet Vendela Cederholm försöker ta reda på vad det är som stör familjen Månefox. Dottern i familjen har sedan nioårsåldern besvärats på nätterna av möbler som flyttats och av att någon viskar i hennes öra. Även mamma Anna-Lena har sett besökaren.

18.00
Glamour

Amerikansk dramaserie från 2016. Liam uppmanar Quinn att hålla sig borta från Steffy. Katie tackar Eric för hjälpen men Quinn får anledning att bli misstänksam. Steffy ber sin pappa att fokusera på fördelarna med hennes jobberbjudande. Det uppstår handgemäng i familjen Forresters hem.

18.25
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2015. En ensamstående fyrabarnsmamma stäms av en före detta vän då hon ska ha förtalat henne. Judy tar sig an ett fall med ett par före detta vänner som grälar om hyreskostnader.

19.00
Nyheterna

inga Detaljer.

19.15
Sporten

inga Detaljer.

19.20
Väder

inga Detaljer.

19.30
Leilas supermat

Svensk matlagningsserie från 2017. Leila gör portabelloburgare med mozzarella och tryffelmajonäs. Hon gör även rostad blomkålssallad med quinoa, kikärtor och fårost. Sedan lagar hon smörbrynt gös som serveras med en vårsallad på äpple, rättika och vattenkrasse. Till dessert blir det pannacotta på pistagemjölk med ananas och mynta.

20.00
Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2017. Ett par tama korpar i Skånes djurpark har problem med ögonen så Kalle och hans kollegor fångar in dem för en undersökning. Hunden Nitro genomgår en avancerad operation i Läckeby. Hästen Liverpool har börjat stanna vid hopphinder och Emma tror att det kan bero på en spricka i hoven.

21.00
Biggest loser - Nu eller aldrig!

Svensk livsstilsserie från 2017. Det ena laget har det kämpigt efter förra veckans förlust och en deltagare är nära att ge upp. Det andra laget ökar på sin träning men det tar snabbt ut sin rätt. Renée Voltaire kommer på besök och sedan blir det en tävling som kräver strategiskt tänkande.

22.00
Mord i paradiset

Brittisk kriminalserie från 2014. Kommissarie Goodman och hans team kallas till grannön Sebastien Island efter att öns ägare, Alexander Jackson, skjutits till döds. Skådespelare: Gary Carr, Sara Martins, Kris Marshall.

Medverkande: Gary Carr, Sara Martins, Kris Marshall

22.55
Ett herrans liv

Brittisk komediserie från 1994. När en församlingsmedlems husdjur dör blir Geraldine ombedd att hålla i en begravning för djuret. Inspirerad av ceremonin utlyser hon en djurens dag i kyrkan. David Horton tycker att det är droppen och skriver ett brev till biskopen om Geraldines tilltag. 21/4.

23.35
MacGyver

Amerikansk actiondramaserie från 1987. Lost love pt.1. MacGyvers lojalitet sätts på prov när han åtar sig ett uppdrag från KGB i utbyte mot att en kvinna han en gång älskade ska sättas på fri fot.

00.35
Mord i paradiset

Brittisk kriminalserie från 2014. Kommissarie Goodman och hans team kallas till grannön Sebastien Island efter att öns ägare, Alexander Jackson, skjutits till döds. 24/4. Skådespelare: Gary Carr, Sara Martins, Kris Marshall.

Medverkande: Gary Carr, Sara Martins, Kris Marshall

01.35
Cult

Amerikansk thrillerserie från 2013. You're next. Den väderbitne journalisten Jeff Sefton försöker hitta sin bror Nate som försvunnit under mystiska omständigheter. Han upptäcker att Nates försvinnande har en koppling till tv-serien Cult och dess ljusskygga tittarskara. Snart möter han Skye Yarrow, en assistent som arbetar med tv-serien.

02.30
Reign

Amerikanskt kostymdrama från 2014. The price. Mary får ett desperat meddelande från sin sjuka mor om den svåra situationen i Skottland och hon ber Francis om hjälp. Catherine ställs inför Narcisse och Elizabeth hanterar förväntningarna på giftermål.

03.25
Extant

Amerikansk dramaserie från 2015. The other. Molly tvingas bestämma sig för om hon ska vara lojal mot utomjordingarna eller människorna. JD blir skeptisk när en av utomjordingarna ger honom en återblick till hans dagar i militären.

04.20
Ambassaden

Australisk realityserie från 2016. En kroppsbyggare blir påkörd av en tuk-tuk. En 19-åring får problem med passet och det blir inte lättare när passfotot visar sig vara manipulerat. Ambassadpersonalen hjälper ett spädbarn med hjärtproblem, ett par som kämpar mot byråkratin och en hund som fastnat i Vietnam.

05.20
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2014. En kvinna hävdar att hon och hennes tre barn blev trakasserade av sin bostadsrättsförening. 24/4.

05.55
Drop dead diva

Amerikansk dramaserie från 2010. Jane och Grayson tar sig an ett fall med en kvinna som vill frysa ner sin kropp. Det får dem båda att tänka på Deb vilket leder till flera händelser som kan förändra Janes och Graysons liv för alltid.