Dagens tv-tablå för TV4

Riksversion av TV4 (med Stockholms lokalsändningar). Sänder underhållning, film, dokumentärer, serier, såpor, realityshower, sport och nyheter. Reklamfinansierad.Välj ett annat datum
Tid Program
10.00
Malou efter tio

Svenskt aktualitetsprogram från 2017. Samhällsprogram med Malou von Sivers. Aktuella teman och intervjuer med artister, författare och politiker.

12.00
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2016. Laurel och Ashley ställs inför en akut familjekris. Rhona och Paddy funderar kring sin framtid. Dan känner sig försummad.

12.30
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2016. Nicolas hemlighet avslöjas. Marlon ber Rhona att se till att Paddy stannar. James oroar sig för Moira.

13.00
Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1990. Hyacinth chockas när hon får syn på en man som uppenbarligen har tillbringat natten hos grannen Liz. Frågan är hur detta syndiga beteende ska påverka huspriserna i området.


13.40
Judge Rinder

Brittisk realityserie från 2015. Jenny v Claire. En kvinna vill ha betalt för den valp en vän till familjen köpt. Före detta vänner bråkar om ett lån verkligen var för att investera i deras gemensamma företag.

14.40
Unga föräldrar

Svensk dokumentärserie från 2015. Tomas får bra respons från ett jobb han sökt. Fanny och Pontus lämnar bort Melanie för första gången för att åka på ett LAN-event. Angelika tycker att det förväntas mer av henne som mamma än vad det görs av pappor. Sindy landar i USA och det blir ett efterlängtat återseende för mormor och Lucifer.

14.55
Bygglov

Svenskt inredningsprogram från 2013. Familjen Bryngelsson i Nora behöver hjälp att fixa i ordning ett gästrum. Deras dotter Alicia har ett svårt hjärtfel och familjen behöver hjälp av nära och kära för att klara vardagen. Bygglovstrion kommer dit och river ut ett förråd och gör om det till ett extrarum.

15.55
Hela England bakar

Brittisk matlagningsserie från 2010. Tävlingen startar i Cotswolds och temat är tårtor. Först ska deltagarna baka en tårta som speglar deras personlighet. De ger sig även i kast med den brittiska tårtan Victoria sandwich och får till sist i uppdrag att göra en chokladtårta.

16.55
Äntligen hemma

Svensk inredningsserie från 2007. Isabelle visar hur man på ett enkelt och billigt sätt kan förändra ett rum med färg och tyger. Ronnie och Johanna får hjälp av inredare Madeleine att få ordning i sin nya lägenhet. Zaba spanar in nyheter på belysningsfronten. Martin bygger ett insynskyddande plank.

17.55
Leilas supermat

Svensk matlagningsserie från 2017. Leila hämtar inspiration från Indien och lagar en curry med fisk och skaldjur. Hon gör också lövbiff med varm pak choy, broccoli och pinjenötter. Det blir även en version av den franska efterrätten clafoutis med kokos och körsbär. Dessutom svänger hon ihop en islatte på hemgjord cashewmjölk.

18.20
Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2015. Fyra personer i Halmstad ska turas om att bjuda varandra på middag och först ut är officeren Magnus. Han bjuder på en salmon cheescake med löjrom, brisketburgare och lemonpie.

18.50
Keno

inga Detaljer.

19.00
Ishockey: studio

I studion finns programledare Tommy Åström och experten Sanny Lindström.

19.10
Ishockey

Final 5:7. HV71–Brynäs. SHL-slutspel. Kommentator: Niklas Wikegård, Johan Edlund.

19.55
Ishockey: studio

I studion finns programledare Tommy Åström och experten Sanny Lindström.

20.05
Ishockey

Final 5:7. HV71–Brynäs. SHL-slutspel. Kommentator: Niklas Wikegård, Johan Edlund.

20.50
Ishockey: studio

I studion finns programledare Tommy Åström och experten Sanny Lindström.

21.00
Ishockey

Final 5:7. HV71–Brynäs. SHL-slutspel. Kommentator: Niklas Wikegård, Johan Edlund.

21.40
Ishockey: studio

I studion finns programledare Tommy Åström och experten Sanny Lindström.

22.00
Nyheterna

inga Detaljer.

22.30
Ekonominyheterna

inga Detaljer.

22.35
Sporten

inga Detaljer.

22.50
Väder

inga Detaljer.

23.00
Hawaii five-0

Amerikansk kriminalserie från 2011. Alaheo pau'ole (Gone forever). Gruppen utreder ett fall där en person hittats av några tonåringar som trodde att han var död men visar sig vara vid liv. Teamets undersökning leder dem till Fryer, som försöker fastställa identiteten på en död person. Det visar sig snart att de båda fallen har kopplingar till varandra.

23.55
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2005. The little things. Femårige Ethan Heller förs bort mitt på dagen, och teamet börjar tro att pojkens pappa vet mer än han säger. Under utredningen får de veta att pappan, Jim Heller, har försökt sälja en mirakeldrog samt att han fått veta att den var farlig för barn.

00.50
Gotham

Amerikansk thrillerserie från 2015. James Gordon och Harvey Bullock får i uppdrag att söka reda på Thomas och Martha Waynes mördare.

01.50
The lottery

Amerikansk sci-fi serie från 2014. Världens kvinnor har av okända anledningar förlorat förmågan att bli gravida. Mänskligheten står på randen till utrotning när några forskare lyckas befrukta 100 ägg. Ett lotteri anordnas för att avgöra vilka som ska få äran att bli surrogatföräldrar.

02.45
Musketörerna

Brittisk dramaserie från 2016. Brothers in Arms. Musketörerna blir beordrade att beskydda kung Louis förrädiske bror Gaston efter att han dödat några äldre soldater på en taverna i Paris. Tavernans ägare kräver rättvisa men kungen väljer i stället att välkomna sin bror som tidigare levt i exil.

03.55
Revolution

Amerikansk äventyrsserie från 2012. The song remains the same. Monroe litar inte längre på Tom Neville men ger honom en chans till och skickar ut honom på uppdrag, där han blir tillfångatagen av rebellerna. Under tiden berättar Rachel för Aaron vad som egentligen skedde för femton år sedan, då all elektricitet stängdes av.

04.50
Forever

Amerikansk science fiction serie från 2014. Best foot forward. Henry och Jo får en inblick i den tuffa och passionerade balettvärlden under en högprofilerad mordutredning. Henry minns sitt möte med en kvinnlig skulptör i Paris 1929 där droger och jakten på konstnärlig inspiration tog en känslomässig vändning.

05.50
Nyhetsmorgon

inga Detaljer.