Dagens tv-tablå för TV3

En underhållningskanal med en mix av serier, dokusåpor, storfilmer, reportage och intressanta program. Visar dessutom svenska fotbollslandslagets EM- och VM-kval och Ishockey-VM.Välj ett annat datum
Tid Program
06.00
Nanny

Amerikansk komediserie från 1994-95. Frans väninna har gift sig rikt och råder Fran att göra det samma.

06.30
Aftonbladet morgon

Svenskt morgonprogram från 2016. Det senaste när det gäller nyheter, sport, nöje och viralt. Självklart sänder vi live vid stora nyhetshändelser. Medverkande: Henrik Torehammar, Amie Bramme Sey, Programledare: Karin Magnusson, Maria Bjaring, Claes Åkeson.


09.00
Top chef

Amerikansk realityserie från 2008. Rocco DiSpirito är gästdomare.

10.00
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2008. När vittnet i en rättegång hittas död tillsammans med en flicka i ett motellrum, kallas CBI till mordplatsen. Den lokala polisen misstänker att Rick Carass, knarklangaren som står inför rätta, ligger bakom mordet, men Patrick Jane är dock inte helt övertygad.

11.00
Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2013. Ordförande av Mohegan Sun Casino Bruce Bozsum går under täckmantel.

12.00
Sex and the city

Amerikansk komediserie från 2003. The post-it always sticks twice. Flickorna får både goda och dåliga nyheter till frukost. Den goda nyheten är att Charlotte och Harry har förlovat sig. Den dåliga är att Berger har gjort slut med Carrie, på en post-it-lapp.

12.30
Sex and the city

Amerikansk komediserie från 2003. The catch. Carrie låter sig övertalas att gå på träff med Harrys bestman, som visar sig vara en minst sagt otillräcklig älskare.

13.00
Lyxfällan

Svenskt livsstilsprogram från 2016. Dinos är bosatt i Stockholm och jobbar inom bevakning. Inkassokraven och räkningarna haglar in, och kronofogden är intel ångt borta. Trots att Dinos tjänar bra med pengar, går han back 30 000 kr varje månad. Dinos är shoppingberoende och detta har bidragit till att han nu har samlat ihop till en total skuld på över 2 miljoner kronor.

14.00
The real housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie från 2014. Lisa Vanderpump är på sin vakt inför sina tidigare vänner, men börjar snart att komma nära Yolanda och Kyle. Alla damerna träffas sedan på Kyles storslagna temafest.

15.00
Vanderpump rules

Amerikansk realityserie från 2015. Lisa Vanderpump och hela SUR-gänget tvingar Scheana att ompröva sitt äktenskap nu när Shays hemlighet är avslöjad. Jax lobbar för att hans nya flamma ska få jobb på SUR även när det börjar hetta till mellan honom och Lala.

16.00
Sex and the city

Amerikansk komediserie från 2003. A woman's right to shoes. Carrie och Stanford går på en fest där skor är förbjudna. Det blir kris när Carrie efter festen upptäcker att hennes dyra designerskor har stulits. Samtidigt har Miranda en sjuk baby och ett evigt behov av manlig kontakt. Charlotte försöker vänja sig vid Harrys ovanor, men måste till slut säga ifrån.

16.30
Sex and the city

Amerikansk komediserie från 2003. Boy, interrupted. Carrie får en oväntad överraskning när hennes ungdomskärlek plötsligt tar kontakt med henne. Samantha drivs till vanvett av sommarvärmen och får extra salt i såren när hon vägras medlemskap i en exklusiv klubb med simbassäng. Mirandas kärleksliv ser ut att vara på uppgång.

17.00
Lyxfällan

Svenskt livsstilsprogram från 2016. Mikaela och Philip bor tillsammans med sina sex hundar i Boliden. Även om ekonomin inte går ihop prioriterar de sina fyrbenta vänner. Mikaela är spelberoende och detta har bidragit till enorma skulder. Det har gått så pass långt att spelandet har lett fram till en total skuld på närmare en halv miljon kronor. Det Philip inte vet är att Mikaela fortfarande spelar och de kan nu tvingas att lämna ifrån sig sina älskade hundar.

18.00
The real housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie från 2014. Kim och några heta flyttkarlar hjälper henne när hon flyttar, men Brandi är mer intresserad av killarnas sexpack än att packa upp sina lådor.

19.00
Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2013. Joe DiDomizio, VD vid Hudson Group, arbetar under täckmantel i sitt eget företag.

20.00
Parneviks

Svensk realityserie från 2017. Författaren Björn Ranelid och hans fru Margareta flyttar in hos familjen. Succébrottarbröderna Martin Lidberg, och Jimmy Lidberg, gästar också. Bröderna Lidberg berättar om personerna som gjorde deras framgångar möjliga. Det blir väldigt känslosamt när Jimmy Lidberg berättar om när hans liv kraschade totalt. Björn och Jesper möts en mycket prestigefylld brottningsmatch. Och så är Mia ledsen, något som skakar om hela familjen.

21.00
Ung och bortskämd

Svensk realityserie från 2016. Den här veckan ska de bortskämda deltagarna få jobba som snickare och bygga en hundgård, staket och såga ved. Vid föräldratitten chockas föräldrarna än en gång över deltagarnas dåliga attityder gentemot varandra. En blir utsedd till veckans bästa och en till veckans sämsta, vilket får ödesdigra konsekvenser i gruppen.

22.00
Paradise hotel

Svensk realityserie från 2017. Skoldagen är i full gång och det har blivit dags för terminens första prov. Varje klass får välja ut tre representanter som ska briljera i anatomi. Utanför lektionssalen har Chris bestämt sig för att berätta för Andrea om sina känslor.

22.50
Min hemlighet

Svensk dramaserie från 2015. VDn som blev kär i hemlös: Charlotte är VD på familjeföretaget. En dag möter hon en gatumusikant som påverkar henne starkt. De har inte mycket gemensamt, men hon dras som en magnet till honom. Hon bor i en femrummare på Östermalm i Stockholm och han är hemlös. De inleder en relation och snart börjar problemen med Charlottes mamma som ifrågasätter hennes omdöme och ställer ett ultimatum: om Charlotte inte gör slut kommer hon att kräva att styrelsen avsätter henne från VD-posten.

23.20
Min hemlighet

Svensk dramaserie från 2015. Cancerprovet som ändrade allt: Vilhelm är leukemispecialist och nykär. Hans tjej, Miriam, besöker honom på jobbet och passar på att lämna ett blodprov. Provet visar att Miriam lider av leukemi. Sjukhusbesöken avlöser varandra och Miriam blir bara sjukare och sjukare. Hon behöver en stamcellsdonator, men hennes mor passar inte. Hoppet står nu till Miriams pappa som arbetar utomlands. Då chockar Miriams mamma alla genom att berätta att den far Miriam växt upp med inte är hennes biologiska. Miriam är döende och Vilhelm gör allt han kan för att hitta hennes biologiska pappa.

23.50
How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2005. Ted är nära att förstöra julen.

00.20
How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2005. Robin vill berätta för Ted att hon älskar honom men det är inte så lätt.

00.50
Frasier

Amerikansk komediserie från 1995. She's the boss. Frasier hamnar på kollisionskurs med radiostationens nya chef Kate Costas. Hon svarar med att flytta hans program till hopplös nattid. Gästskådespelare: Carrie Fisher, Teri Garr, Tom Hulce, Matthew Broderick.

01.20
Frasier

Amerikansk komediserie från 1995. Shrink rap. Frasier och Niles bestämmer sig i ett anfall av broderskärlek för att dela kontor, men deras ständiga gräl leder dem snart till en terapeut.

01.45
Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2010. Teamet letar efter svar, efter att nya komplikationer dyker upp i utredningen de arbetar med.

02.30
Top chef

Amerikansk realityserie från 2008. Rocco DiSpirito är gästdomare.

03.15
CSI

Amerikanskt kriminaldrama från 2001. En ung tjej har försvunnit från sitt universitet och teamet kan inte få pusselbitarna att falla på plats.

04.00
The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2008. När vittnet i en rättegång hittas död tillsammans med en flicka i ett motellrum, kallas CBI till mordplatsen. Den lokala polisen misstänker att Rick Carass, knarklangaren som står inför rätta, ligger bakom mordet, men Patrick Jane är dock inte helt övertygad.

04.45
Frasier

Amerikansk komediserie från 1994. Dark victory. Inte ens pappa Martins födelsedag kan lätta upp det dystra humöret hos Frasiers vänner, inte blir det bättre av ett gigantiskt strömavbrott.

05.05
Frasier

Amerikansk komediserie från 1995. Kate Costas tar över som KACL´s stationsförvaltare. När Frasier argt avvisar hennes förbättringsförslag blir hans show flyttad. Hans nya sändningstid blir 4 på morgonen.

05.35
Nanny

Amerikansk komediserie från 1994-95. Frans väninna har gift sig rikt och råder Fran att göra det samma.