Tv-Tablå för Viasat Explorer söndag

Viasat Explorer är kanalen för dig som gillar spänning och äventyr. Här ser du dokumentärfilmer om vildmarksexpeditioner, kriminalfall och terrordåd. Serier om fascinerande människor och skildringar av extrema natur- och väderförhållanden

TidProgram
05:10

Isvikingar

Chris Kristjanson får leverans med sin pappas nya lyftkabyss men är ovillig att använda den. Under tiden blir besättningen på Husavik frustrerade eftersom de inte kan dra in den fångst de behöver.

06:00

Leriga bergens åkare

Dåligt väder och en iskall marknad har tvingat två bröder att arbeta tillsammans för att överleva vägbyggen, avverkning och broderskap på de brantaste och lerigaste bergen i världen.

06:50

Leriga bergens åkare

Craig och teamet är tillbaka hemma, Kylee upptäcker att Badgers 26km långa skogsväg inte är mindre förrädisk än Gollen och tung snö i Celista, British Columbia begraver Brents planer.

07:50

Leriga bergens åkare

En av Glovers vinschmaskiner börjar sprida tjock, vit rök på lägret i Kootenays, men det är mindre oroande än de säsongsavslutande nyheterna som de får från regeringen.

08:45

Leriga bergens åkare

Det finns en risk att timmer till ett värde av en miljon dollar brinner inne om inte Craig kommer på en plan, nere i dalen ligger Brent veckor efter på sitt senaste jobb.

09:40

Leriga bergens åkare

Glovers skyndar för att få bort virke och maskiner från Erie Mountain, Craigs team jobbar mot klockan på Saddle Ridge och han är säker på att den begagnade maskinen han köpte kommer att ge framgång.

10:35

Leriga bergens åkare

Craig LeBeau och hans team pressas till bristningsgränsen efter att en allvarlig olycka tvingar dem att ompröva om det är värt det att arbeta med det farligaste jobbet i Kanada.

11:30

Leriga bergens åkare

När Craigs bror Brent tar genvägar för att få extra ved från berget, stänger ett misstag hela verksamheten. Craig måste bestämma sig för om han kan betala borgen för sin lillebror.

12:30

Fryst guld

Gruvteamet möter ytterligare ett bakslag när deras grävmaskin inte kommer tillräckligt djupt för att nå guldet, och Ray möter en tuff grönländare att förhandla med om den största maskinen på ön.

13:20

Ädelstensjägarna i Australien

Gör dig redo för en galen tur in i safirjägarnas extrema värld i centrala Queensland. Jakten på den här fantastiska stenen driver ett tåligt gäng gruvarbetare till att göra sitt yttersta.

14:25

Guldjägarna i Australien

Poseidon Crew letar efter ett avlägset bergspass, guldtorka sätter enorm press på Jacqui och Andrew, Levi och Bridget lämnas att leta själva, och Ferals söker i den extrema Pilbara-regionen.

15:20

Guldjägarna i Australien

Goldtimers fångar en guldtjuv, Levi och Bridget gör ett nybörjarmisstag som kan sluta i katastrof, och team Poseidon chansar desperat på guldmark de redan har upptäckt.

16:15

Guldjägarna i Australien

The Ferals konfronterar en guldtjuv, Jacqui och Andrew får sitt stora genombrott med ett professionellt hyrkontrakt, och Gold Retrievers ger sig iväg för att utforska ett lovande nytt hyresavtal.

17:15

Guldjägarna i Australien

Tillståndsförseningar ödelägger Poseidons hopp om en enorm avlöningsdag, ett skyfall tvingar Shane och Russell att evakuera sin utgrävningsplats, och Ferals upptäcker till slut ett stort guldkorn.

18:10

Guldjägarna i Australien

När Jacqui och Andrew är föremål för potentiella guldtjuvar, letar Marcus, Linden och Dale i marken nära platsen där västra Australiens största guldklimp någonsin hittats.

19:10

Guldjägarna i Australien

Team Poseidon börjar äntligen gräva i den legendariska Cattos hage på jakt efter en klimp värd många miljoner, och Goldtimers kämpar för att hålla igång en lånad torrblås.

20:05

Guldjägarna i Australien

Ett rån vid Gold Retrievers läger sätter ännu mer press på Brads och Chris partnerskap. Marcus och Linden hittar till slut ett stycke jord fylld av klimpar och Goldtimers kallar in förstärkning.

21:00

Amerikanska västerns förbannelse: Det försvunna spanska guldet

Kru och Daryl gör allt i sin makt i jakten på Slumachs guld, och Adam upptäcker en grotta som ryktas vara Volcanic Browns sista viloplats.

21:55

Ädelstensjägarna i Australien

Gör dig redo för en galen tur in i safirjägarnas extrema värld i centrala Queensland. Jakten på den här fantastiska stenen driver ett tåligt gäng gruvarbetare till att göra sitt yttersta.

23:00

Omöjliga järnvägar

Vi tittar närmare på byggandet av järnvägslinjer över dalar och vattendrag. Från en märklig viadukt i Nya Zeeland till Skottlands legendariska Forth Bridge.

00:00

Jade Fever

Josh tröttnar på att jobba för sin pappa och startar sitt eget lastbilsföretag med en ny långtradare. När Robin är entusiastisk över en ny lins försöker Larry städa upp ett av sina skrotupplag.

00:55

Jade Fever

Terrängbilen dör på den brutala vägen till gruvan, smulor från den nya J-linsen ser uppmuntrande ut, och ett strömavbrott får Larry att skrapa ihop generatordelar.

01:55

Jade Fever

Gary och sonen räddar ett gammalt militärfordon men upptäcker att det är för svårt att köra det upp till gruvan och Scrappy Larry tror att en husvagnstrailer kommer att lösa hans problem.

02:45

Jade Fever

Garon och Josh tappar kontrollen över Six Pack på de leriga stigarna, teamet gör sitt första snitt från jadeblocket och Rick prutar för att sälja en stor laddning batterier.

03:35

Jade Fever

Teamets enda grävmaskin fattar eld och borrningen fördröjs av en saknad del. Justin flyger in två trådsågar och tappar tålamodet när han försöker ställa in den. Scrappy Larry blir majsens jultomte.

Här hittar du vad som sänds på Viasat Explorer idag