Tv-Tablå för Viasat Explorer torsdag

Viasat Explorer är kanalen för dig som gillar spänning och äventyr. Här ser du dokumentärfilmer om vildmarksexpeditioner, kriminalfall och terrordåd. Serier om fascinerande människor och skildringar av extrema natur- och väderförhållanden

TidProgram
06:25

Jade Fever

I åratal har Robin haft en dålig deal hos Scrappy Larry. Nu är det dags för honom att pranka sin gamle vän, men det roliga tar slut när Claudias köpare kommer med ett oväntat krav.

06:50

Köpa och sälja bilskrällen

Will och Gus har lämnat sina vanliga jobb för att försöka sig på att köpa och sälja gamla bilar. De har satt ett enkelt men tufft mål: fixa en trasig bil och fördubbla pengarna på bara en vecka!

07:35

Lastbilschaufförer i vildmarken

Turbo backar inte för en arg kund, Mark råkar ut för underligt väder och Shane Kenny kämpar med en gammal lastbil.

08:25

Lastbilschaufförer i vildmarken

Russell McDonough har åtagit sig att transportera en ranglig mobil byggnad till Haasts Bluff. Med 250 km framför sig måste Russell använda alla sina 30 år av erfarenhet för att klara det här jobbet.

09:10

Aussie Gold Hunters

En katastrofal brand lamslår Goldtimers säsong, Marcus och Linden spelar med ett nytt hyreskontrakt och dyra maskiner, och Ferals tvingas sätta igång ett räddningsuppdrag när Rob försvinner.

09:55

Guldjägarna i Australien

Jacqui och Andrew är strandsatta i Palmer River-regionen, Shane och Russell hittar äntligen på en massa klimpar, och Poseidon Crew står inför ett kritiskt möte.

10:40

Jade Fever

Robin fattar ett svårt beslut om sin lastbil efter att den återigen gått sönder och behövt dyr service. Claudia ringer efter hjälp för att få ut all jade innan vintern tvingar dem att stänga ner.

11:05

Jade Fever

Vintern kommer närmare och Claudia pressar sitt slutkörda team till bristningsgränsen. Spänningarna inom teamet ökar vilket tvingar Claudia att göra uppoffringar.

11:25

Tungt räddningsarbete: väg 401

En seriekrock på 401:an stoppar trafiken och tvingar Ross team att agera - under tiden kliver Sonny in för att hjälpa en förare som fastnat på en farlig motorvägssträcka i Toronto.

12:10

Lastbilschaufförer i vildmarken

Helvetet brakar löst för Turbo, Christian Reynolds samlar på sig enorma körsträckor med en enorm last, och Greg och Sonya Wise är krassliga och under press.

13:00

Leriga bergens åkare

Craig LeBeau och hans team pressas till bristningsgränsen efter att en allvarlig olycka tvingar dem att ompröva om det är värt det att arbeta med det farligaste jobbet i Kanada.

13:45

Leriga bergens åkare

När Craigs bror Brent tar genvägar för att få extra ved från berget, stänger ett misstag hela verksamheten. Craig måste bestämma sig för om han kan betala borgen för sin lillebror.

14:30

Guldjägarna i Australien

Brent Shannons gulddröm lever eller dör vid en invägning, Shane och Russell ger sig ut på en ansträngande 3000 km lång expedition, och det nya teamet Gold Retrievers gräver fram en dyrbar bumling.

15:15

Aussie Gold Hunters

En katastrofal brand lamslår Goldtimers säsong, Marcus och Linden spelar med ett nytt hyreskontrakt och dyra maskiner, och Ferals tvingas sätta igång ett räddningsuppdrag när Rob försvinner.

16:00

Köpa och sälja bilskrällen

Ägaren till en bil som på sin tid kostade över 400 000 kronor får inte taket att fungera eller bilen att köra, så han låter teamet köpa den. Men de inser snabbt att de står inför dyra och komplicerade problem.

16:55

Stora ingenjörsmissar

I Iowa går en liten stads vattentornsbygge drastiskt fel. En motorväg i Pittsburgh utplånar flerbostadshus, och i Storbritannien utlöser ett rikstäckande motorvägsprojekt stora säkerhetsproblem.

17:40

Att bygga jättar

Arbetarna har bara sex veckor på sig att bygga ett enormt och fullt fungerande ishotell vid norra polcirkeln i Lappland. Den avancerade designen sträcker sig över 3 000 kvadratmeter.

18:30

Köpa och sälja bilskrällen

Fyrhjulsdrivna Freelander var en gång Europas populäraste bil. Den ser bra ut och går bra men den klarade inte besiktningen på så många punkter att dess ägare gav upp. Den är billig men en utmaning.

19:15

Ädelstensjägarna i Australien

Vädret härskar över ädelstensjägarnas landområde och två års torka går hårt åt distriktet. Alla gruvarbetare behöver vatten för att bearbeta leran de gräver i - inget vatten, inga ädelstenar.

20:10

Ädelstensjägarna i Australien

Todd och Brianna kämpar hårt med kroppsarbete, fel på utrustningen, värme och damm. Hur ska de få både familjelivet och deras lilla safirverksamhet att växa?

21:00

Guldjägarna i Australien

Vinterstormar lamslår Gold Retrievers nya torrblåsare, våt gegga tvingar Shane och Russell att lägga ner sin anläggning, och trycket att hitta guld kan till slut dra isär Ferals.

21:45

Guldjägarna i Australien

Team Poseidon tvingas kämpa på det kalla Victorias högland, Goldtimers använder det sista av sina besparingar på stora maskiner, och Marcus, Linden och Dale gräver djupt för att upptäcka guldrik mark.

22:30

Guldjägarna i Australien

Goldtimers satsar sina sista 6000 dollar. Brad och Chris får expertråd som ger dem lite guld, och Ferals möter en livsfarlig orm.

23:15

Guldjägarna i Australien

Poseidon Crew letar efter ett avlägset bergspass, guldtorka sätter enorm press på Jacqui och Andrew, Levi och Bridget lämnas att leta själva, och Ferals söker i den extrema Pilbara-regionen.

00:00

Guldjägarna i Australien

Goldtimers fångar en guldtjuv, Levi och Bridget gör ett nybörjarmisstag som kan sluta i katastrof, och team Poseidon chansar desperat på guldmark de redan har upptäckt.

00:45

Guldjägarna i Australien

The Ferals konfronterar en guldtjuv, Jacqui och Andrew får sitt stora genombrott med ett professionellt hyrkontrakt, och Gold Retrievers ger sig iväg för att utforska ett lovande nytt hyresavtal.

01:30

Guldjägarna i Australien

Tillståndsförseningar ödelägger Poseidons hopp om en enorm avlöningsdag, ett skyfall tvingar Shane och Russell att evakuera sin utgrävningsplats, och Ferals upptäcker till slut ett stort guldkorn.

02:20

Guldjägarna i Australien

När Jacqui och Andrew är föremål för potentiella guldtjuvar, letar Marcus, Linden och Dale i marken nära platsen där västra Australiens största guldklimp någonsin hittats.

03:05

Guldjägarna i Australien

Team Poseidon börjar äntligen gräva i den legendariska Cattos hage på jakt efter en klimp värd många miljoner, och Goldtimers kämpar för att hålla igång en lånad torrblås.

03:50

Guldjägarna i Australien

Ett rån vid Gold Retrievers läger sätter ännu mer press på Brads och Chris partnerskap. Marcus och Linden hittar till slut ett stycke jord fylld av klimpar och Goldtimers kallar in förstärkning.

Här hittar du vad som sänds på Viasat Explorer idag