Dagens tv-tablå för TV4 Guld

Svensk kanal specialiserad på tv-serier, gamla som nya. Här visas alla de serier som varit milstolpar i tv-historien, från klassiker som Jag Claudius, Dallas och Miami Vice till moderna kultserier som Twin Peaks och Six Feet Under.Välj ett annat datum
Tid Program
06.00
Hem till gården

James blir attackerad. Ali överväger att sluta sitt jobb.

06.30
Hawaii five-O

Amerikansk kriminalserie från 1975. McGarrett får problem när delstatens vattentäta mordåtal mot bedragaren Kum Chi plötsligt faller isär. 23/3.

07.35
Kärlek ombord

Amerikansk dramaserie från 1978. Super Mom,I'll see you again,April's Return. Love boat - kärlek ombord. En gammal soldatvän till kaptenen återförenas med en sedan länge förlorad kärlek och ett par som är på sin andra smekmånad har med sig sina fyra barn. Den tidigare fripassageraren April som nu är en framgångsrik sångare gör ett försök att styra skutan. 22/3.

11.50
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1991. The Last Dance. Clare blir bestört när hennes livs kärlek dyker upp i staden. Steve blir varse om att det inte är så lätt som det ser ut att driva sitt eget företag. 22/3.

12.50
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1991. Unfinished Business. När en dödlig bakterie hittas i operationssalen drabbas staden av hysteri. Guy försöker dämpa oron men lyckas inte särskilt väl. Rowie fattar ett livsavgörande beslut. 22/3.

13.50
Dr Quinn

Amerikansk dramaserie från 1997. Brian känner sig vilsen när Katie får all uppmärksamhet. Saker ställs på sin spets när han får ett brev från sin biologiska pappa som får honom att känna sig som om han inte hör hemma någonstans. 22/3.

14.50
Love boat - kärlek ombord

Amerikansk dramaserie från 1978. Third wheel,Grandmother's day,Second String Mom. Gophers föräldrar är ombord på kryssningen men pappan känner sig åsidosatt. Ett par som redan har fem vuxna barn får reda på att de ska få ett till och ett par systrar är inte speciellt förtjusta i sin nya styvmor.

15.55
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1986. For Love or Money. MacGyver tvingas samarbeta med en hänsynslös frilansagent för att kunna rädda en människorättsaktivist. 19/3.

17.00
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1991. Guy och Jackie hamnar mitt i ett oväder när de är ute på fältet och tvingas övernatta i en avlägset belägen lada. När de återvänder till Coopers Crossing sprider sig rykten om deras eskapader.

18.00
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1991. Monkey. Jackie hamnar i en besvärlig situation när hon upptäcker att en skicklig kirurg är beroende av heroin.

19.00
Dr Quinn

Amerikansk dramaserie från 1997. När Sully får höra att några soldater slagit Cloud Dancing blir han förfärad och hjälper stammen att planera ett uppror.

20.00
Foyle's war

Brittisk kriminalserie från 2013. Elise. När Foyles kollega Hilda Pierce utsätts för ett mordförsök leder spåren till hennes topphemliga uppdrag under kriget. Foyle misstänker att mordförsöket kan ha ett samband med jakten på en förrädare inom organisationen hon arbetade för.

22.00
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. När Jessica åker till Atlanta för att agera domare i en skrivartävling blir hennes hotellrum misstaget med en vapenhandlares. I stället för prosa får hon övervakningsbilder skickade till rummet, vilket leder till en internationell sammansvärjning med målet att stjäla ett dödligt virus.

23.00
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. En radiostation byter inriktning från klassisk musik till hårdrock i ett försök att locka nya lyssnare. Experimentet leder till mord. Jessica skyndar sig dit för att utreda händelsen.

00.00
Kvinnofängelset

Australisk dramaserie från 1983. Denise och Russell Tyler får det tufft i rättssalen. Maxie tvingas ändra sina framtidsplaner.

01.00
Kvinnofängelset

Australisk dramaserie från 1983. Lizzie sitter på de bevis som kan rädda Beas liv. Både internerna och vakterna fattar misstycke för en ny intern som är handikappad.

02.00
Holby city

Brittisk dramaserie från 2015. Calling Time. Mo blir tvungen att inse att hon snart måste lämna tillbaka William. Sachas självförtroende får sig en törn. Gangstern Sean kommer tillbaka till sjukhuset.

03.10
Hawaii five-O

Amerikansk kriminalserie från 1975. När Honolulus nya internationella handelscenter totalförstörs i en dödlig brand leder spåren till en ohederlig byggnadsentreprenör och inspektör.

04.15
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. När Jessica åker till Atlanta för att agera domare i en skrivartävling blir hennes hotellrum misstaget med en vapenhandlares. I stället för prosa får hon övervakningsbilder skickade till rummet, vilket leder till en internationell sammansvärjning med målet att stjäla ett dödligt virus. 23/3.

05.10
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. En radiostation byter inriktning från klassisk musik till hårdrock i ett försök att locka nya lyssnare. Experimentet leder till mord. Jessica skyndar sig dit för att utreda händelsen. 23/3.