Dagens tv-tablå för TV4 Guld

Svensk kanal specialiserad på tv-serier, gamla som nya. Här visas alla de serier som varit milstolpar i tv-historien, från klassiker som Jag Claudius, Dallas och Miami Vice till moderna kultserier som Twin Peaks och Six Feet Under.Välj ett annat datum
Tid Program
06.05
Hem till gården

Dramaserie från 2015. Chrissie och Donny bråkar om Lachlan. Debbie går för långt och Val är orolig för Finn.

06.35
Hawaii Five-O

Amerikansk kriminalserie från 1975. A Sentence To Steal. McGarrett tar hjälp av en agent som jobbar under täckmantel när han försöker fånga in några tjuvar som stulit guld från lager med tandläkarmaterial. 28/3.

07.40
Love boat - kärlek ombord

Amerikansk dramaserie från 1979. Natalie försöker stoppa Doug och Carol från att gifta sig. Buddy och Portia fattar ett viktigt beslut och Julie får en överraskning. 27/3.

11.50
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1999. The Good Book. Harry Coopers dagbok hittas men det får oväntade följder. Tom återvänder från Afrika och Emma dyker upp med två barn men utan Sam. 27/3.

12.50
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1999. My Little Patch. En ung aborigin har det kämpigt efter att hans farfar diagnosticerats med obotlig cancer. Guy försöker hjälpa honom men känslorna kommer i vägen. 27/3.

13.50
Dr Quinn

Amerikansk dramaserie från 1997. Reason to belive. Dr. Quinn. Sully kämpar för att överleva i vildmarken. 27/3.

14.50
Love boat - kärlek ombord

Amerikansk dramaserie från 1979. En läkare på semester tar hand om Adam som blivit sjuk och han förälskar sig i henne. En tidigare dansare erbjuder sin före detta pojkvän en lärartjänst på hennes skola i Tyskland men hans unga flickvän är inte nöjd. En kvinna som fått nobben tar med sig sin taxichaufför på kryssningen.

15.55
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1987. Lost Love pt.2. Jack Dalton hjälper MacGyver att stjäla tillbaka en jadestaty så att hans före detta flickvän ska kunna släppas fri. Men det uppstår snart frågetecken kring hennes avsikter. 25/3.

17.00
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1999. Two Splat Shuffle. Invånarna i Coopers Crossing blir upprörda när de får höra att en man som är gift med två kvinnor samtidigt är i staden. Mannen är en kringresande säljare och när han är med om en olycka och hamnar på sjukhus avslöjas hans hemlighet.

18.00
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1999. Secrets. En desperat man hotar att ta livet av sin fru och sitt barn när han inte längre klarar av att leva med skuldkänslorna kring sina ekonomiska tillkortakommanden. En snygg, förmögen man flörtar med Rowie.

19.00
Dr Quinn

Amerikansk dramaserie från 1997. All that matters. Dr. Quinn. Mike gömmer Sully från armén.

20.00
Kommissarie Morse

Brittisk kriminalserie från 1990. Infernal Serpent. En känd men kontroversiell miljöforskare mördas före en viktig föreläsning. Morse märker att det är pengarna som styr och att också akademiker har skelett i garderoben.

22.05
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1995. See You in Court Baby. En hänsynslös skilsmässoadvokat hittas död och den huvudmisstänkta är en man som befinner sig i skilsmässa med en av hans klienter. Jessica hjälper sin vän Dennis att utreda mordfallet.

23.05
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1995. Hannigan's Wake. Jessica ombes att avsluta en avliden journalists bok. Han försökte bevisa att en man som dömts för mordet på sin fru i själva verket är oskyldig.

00.05
Kvinnofängelset

Australisk dramaserie från 1983. Litzas närvaro på Driscoll house skapar problem. En bibliotekarie grips av polisen.

01.05
Kvinnofängelset

Australisk dramaserie från 1983. Pressen svarar på Maggies rop på hjälp. Litza får sitt hjärta krossat. Joan blir vittne till något fruktansvärt.

02.00
Holby city

Brittisk dramaserie från 2015. Beneath The Cover. Don kämpar med att hålla sina känslor i schack när en utmanande patient fångar hans intresse. Caras äktenskap hamnar i fokus när hennes makes älskarinna ber om hjälp.

03.15
Hawaii five-O

Amerikansk kriminalserie från 1975. Tre brottslingar hotar att förstöra öns sockerrörsindustri genom att plantera ut larver som är motståndskraftiga mot bekämpningsmedel på odlingarna. De planerar sedan att köpa marken för en spottstyver.

04.15
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1995. See You in Court Baby. En hänsynslös skilsmässoadvokat hittas död och den huvudmisstänkta är en man som befinner sig i skilsmässa med en av hans klienter. Jessica hjälper sin vän Dennis att utreda mordfallet. 28/3.

05.15
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1995. Hannigan's Wake. Jessica ombes att avsluta en avliden journalists bok. Han försökte bevisa att en man som dömts för mordet på sin fru i själva verket är oskyldig. 28/3.