Dagens tv-tablå för TV4 Guld

Svensk kanal specialiserad på tv-serier, gamla som nya. Här visas alla de serier som varit milstolpar i tv-historien, från klassiker som Jag Claudius, Dallas och Miami Vice till moderna kultserier som Twin Peaks och Six Feet Under.Välj ett annat datum
Tid Program
06.10
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2015. Debbie ber Charity om råd. Priya oroar sig för Kirin. Val planerar en födelsedagsöverraskning till Eric.

06.40
Hawaii five-O

Amerikansk kriminalserie från 1977. En federal agent ska skydda en man som bevittnade mordet på en polis som arbetade under täckmantel. 27/5.


07.40
Love boat - kärlek ombord

Amerikansk dramaserie från 1980. Gopher's Bride/ Workaholic,On Second Thought. Isaacs och Adams skämt slår tillbaka när tjejen de skrivit kärleksbrev till i Gophers namn dyker upp på färjan. Ett par glider ifrån varandra på grund av sina jobbrutiner. En man vars fru inte har tid med honom hittar en ny kärlek och en annan man hamnar i onåd. 29/5.

11.50
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1987. Figures in a Landscape. En artist kommer till staden tillsammans med sin agent för att väcka liv i sin falnande karriär. Men frågan är om besöket i själva verket har ett mörkare motiv. Chris ställer Jack mot väggen angående deras förhållande. 29/5.

12.50
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1987. The Devil You Know. George Baxter får en värdig motståndare när han ställs inför en tuff amerikansk affärskvinna. 29/5.

13.50
Dynastin

Amerikansk dramaserie från 1981. Viva Las Vegas. Blake vänder sig till en tvivelaktig källa för att betala av sina lån. Krystle är med om en olycka när hon är ute och rider. 29/5.

14.50
Love boat - kärlek ombord

Amerikansk dramaserie från 1980. Adam gläder sig åt att träffa en vän från läkarskolan men när vännen får förhinder blir han ombedd att se till att frun har det bra på kryssningen. En man med vardagligt utseende är i själva verket världens bästa älskare. En kvinna har antingen en tvilling eller ett hemligt förflutet.

15.55
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1988. Renegade. MacGyver häpnar när han upptäcker att tjuven som stulit ett provrör med dödliga bakterier från Phoenix Foundation är en gammal vän som en gång i tiden räddade hans liv. 27/5.

17.00
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1987. Operation Solo. Geoff blir skadad när det inträffar en explosion på ett gasfält och Katie tar honom till sjukgymnasten. Chris måste utföra en akut operation. Soula blir uppvaktad av DJ.

18.00
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1987. The Path of True Love. Läkarna rycker ut när en turistbuss fastnat efter en översvämning. En av passagerarna är allvarligt sjuk och det ser ut som om hon kommer att dö ensam tills en gammal kärlek väcks till liv igen.

19.00
Dynastin

Amerikansk dramaserie från 1981. The Miscarriage. Krystle får svårsmälta nyheter på sjukhuset. Steven har svårt att slappna av med Sammy Jo.

20.00
Kommissarie Morse

Brittisk kriminalserie från 1992. Dead on time. Rullstolsburne och neurologiskt sjuke Henry Fallon har skjutit sig men Fallons läkare berättar att mannens sjukdom borde ha gjort detta omöjligt.

22.05
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. Murder at a Discount. Jessica hjälper en oskyldig man och bereder vägen för en romans mellan åklagaren och försvarsadvokaten som arbetar på fallet.

23.05
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. Murder in White. Jessica kallas till London för att hjälpa till med att skriva en teaterversion av en av sina böcker. Huvudrollen ska spelas av en gammal vän till henne, en ansedd brittisk teaterskådespelare. När uppsättningens producent mördas måste Jessica bevisa sin väns oskuld.

00.00
Kvinnofängelset

Australisk dramaserie från 1984. Marie hotar Heather Rodgers familj. Meg tas som gisslan av sin styvdotter medan Joan använder sig av Marie för att orsaka bekymmer för Ann.

01.00
Kvinnofängelset

Australisk dramaserie från 1984. Meg befrias från sina kidnappare. Marlene blir nedslagen på Joans order och Kay lider av abstinensbesvär.

02.00
Holby city

Brittisk dramaserie från 2015. Life in the freezer. Mr T kommer till Mos undsättning när hon fruktar för sin babys liv. Bernie måste fatta ett beslut om sin framtid med Serena. Doms och Zoasias vänskap hotas.

03.10
Hawaii five-O

Amerikansk kriminalserie från 1977. En deckarförfattare undersöker ett kryonikföretag som fryser ner sjuka människor och hävdar att de kommer att tina upp dem igen när de kan bli botade.

05.10
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. Murder in White. Jessica kallas till London för att hjälpa till med att skriva en teaterversion av en av sina böcker. Huvudrollen ska spelas av en gammal vän till henne, en ansedd brittisk teaterskådespelare. När uppsättningens producent mördas måste Jessica bevisa sin väns oskuld. 30/5.