Dagens tv-tablå för TV4 Guld

Svensk kanal specialiserad på tv-serier, gamla som nya. Här visas alla de serier som varit milstolpar i tv-historien, från klassiker som Jag Claudius, Dallas och Miami Vice till moderna kultserier som Twin Peaks och Six Feet Under.Välj ett annat datum
Tid Program
07.45
Bröderna Cartwright

Amerikansk dramaserie från 1960. Ben Cartwright är en rik änkling och familjen Cartwrights överhuvud. På ranchen Ponderosa i den amerikanska västern lever han tillsammans med sina söner Adam, Hoss och Little Joe. Tillsammans driver familjen ranchen och försvarar hem och egendom mot alla som vill dem illa.

11.50
Bröderna Cartwright

Amerikansk dramaserie från 1960. Familjen Cartwright försöker hjälpa sin funktionshindrade granne genom att bygga en vetekvarn på hans gård.

12.55
Dr Quinn

Amerikansk dramaserie från 1995. Medan Mike och flickorna är ute och vandrar bestämmer sig Preston för att öppna ett hotell med tillhörande kasino i staden. 20/1.

13.55
Kommissarien och havet: Den inre kretsen

Svensk kriminalserie från 2008. Den inre kretsen. Kommissarien och havet - den inre kretsen. Något som ser ut att vara ett ritualmord blir starten för kriminalkommissarie Robert Anderssons kamp mot klockan. Han måste lösa fallet innan fler mord begås. 15/1.

15.50
Poirot

Brittisk kriminalserie från 1995. Poirot och Hastings kastas in i en mordhärva när de är på en semesterort på den franska kusten. En man hävdar att han blir bedragen, men fallet är mer komplicerat än så. Mannen försvinner och hittas mördad. Frankrikes främste detektiv utmanar Poirot, frågan är vem som får fast mördaren. 15/1.

18.00
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1985. The Prodigal. MacGyver får i uppdrag att skydda en man som är beredd att vittna mot sin egen bror, en maffiamedlem. Mannens mor ligger för döden och MacGyver går med på att låta honom besöka henne, något som utsätter vittnet för livsfara.

19.00
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1985. Target MacGyver. Några lönnmördare är ute efter MacGyver och han gömmer sig genom att åka på en fisketur med sin farfar som han inte träffat på flera år. Men lönnmördarna får upp spåret och hinner ikapp dem.

20.00
Poirot

Brittisk kriminalserie från 1995. Poirot vill gå och se när ett världsrekord ska bräckas men tvingas ställa in sina planer när familjen Tripp är i fara. Familjens arv ska delas upp och trots onda föraningar och varningar lyckas Poirot inte förhindra att ett mord sker. Frågan är vem i familjen som är mördaren.

22.05
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminaldramaserie från 2008. Wanted. Gruppen söker efter en försvunnen tonåring som levde ett hemligt liv.

23.00
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminaldramaserie från 2008. Believe me. Gruppen söker efter en barägare som försvann strax efter att han sett en staty av ett helgon.

23.55
Tyst vittne

Brittisk kriminalserie från 2010. Home. När Nikki anställs som konsult åt en privat undersökningsbyrå återvänder hon till sitt barndomshem i Kapstaden. Leo och Harry är också i staden för en konferens, men blir inblandade i en utredning av en liten flickas död som verkar ha kopplingar till ytterligare två flickors dödsfall. Skådespelare: Tom Ward, William Gaminara, Emilia Fox.

Medverkande: Tom Ward, William Gaminara, Emilia Fox
Regi: Paul Wilmshurst,

Mer omTyst vittne
02.00
Tyst vittne

Brittisk kriminalserie från 2010. A guilty mind: Part 1. När rättspatologerna undersöker tre misstänkta mord på samma vårdavdelning ser det ut som att sjukhuspersonal ligger bakom. Nikki blir allt mer upprörd över ett våldtäkts- och mordfall där ett litet barn är inblandat. Skådespelare: Tom Ward, William Gaminara, Emilia Fox.

Medverkande: Tom Ward, William Gaminara, Emilia Fox
Regi: Susan Tully,

Mer omTyst vittne
03.05
Tyst vittne

Brittisk kriminalserie från 2010. A guilty mind: Part 2. Nikkis mentala hälsa förvärras och Harry och Leo tvingas se till att hon får psykologisk hjälp. Men när den sanna identiteten av mördaren avslöjas blir det en kamp mot klockan för att rädda Nikkis liv. Skådespelare: Tom Ward, William Gaminara, Emilia Fox.

Medverkande: Tom Ward, William Gaminara, Emilia Fox
Regi: Susan Tully,

Mer omTyst vittne
04.10
Miss Marple

Brittisk kriminaldramaserie från 2013. När miss Marple får ansvar att gömma Louisa och hennes son som är i fara ber hon sin vän Katherine Greenshaw att ta sig an dem på sin familjeegendom. Men när Katherines butler dör och en gäst som är på besök försvinner spårlöst börjar miss Marple misstänka att allt inte står rätt till. 20/1.

05.50
Ett fall för Frost

Brittisk kriminalserie från 2003. Dancing in the dark. Jack Frost har ett besvärligt fall att lösa då ett lik utan ben hittas på en återvinningscentral. Dessutom hittas en död kvinna på ett lyxhotell. 16/1.