Tv-Tablå för Disney Channel måndag

Disney Channel sänder Disneys långfilmer, tecknade serier och lokala produktioner för hela familjen. En mycket efterfrågad kanal med brett utbud för stora och små barn och ett innehåll som alla känner igen.

TidProgram
05:10

Pyjamashjältarna

Kattpojken, Gecko och Ugglis åker ut på nya äventyr.

05:35

Pyjamashjältarna

Kattpojken, Gecko och Ugglis åker ut på nya äventyr och lär sig nya saker varje dag.

06:00

Dalmatinervägen 101

Clarissa lurar Dalmatinerna att bli vilda.

06:15

Phineas och Ferb

Pauls resa till Phineas och Ferbs hus.

06:30

Phineas och Ferb

Phineas och Ferb vill göra varenda dag på sommarlovet spektakulär, varje dag gör de något nytt!

06:45

Phineas och Ferb

Phineas och Ferb skapar ninjakostymer.

07:00

Pyjamashjältarna

Night Ninja kidnappar hjältarnas lärare. När Robot skadas under en strid, bestämmer sig Pyjamashjältarna för att laga honom.

07:25

The Ghost and Molly McGee

Molly tar ansvar för att ge Libby den bästa bat mitzvaen någonsin. När Darryl hamnar i problem i skolan, anmäler Molly sig frivilligt för att hjälpa honom att förbättra sitt beteende genom att ge honom "snälla lektioner".

07:50

Musse Pigg Makalösa äventyr

När Goofy hamnar i rullstol inför sin danstävling lär Chester honom en rullstolsdans.

08:05

Musse Pigg Makalösa äventyr

Förberedelserna för skördefesten slutar i kaos när Andersine får veta att det är fredag den 13:e.

08:20

Trassel - serien

Cassandra och Rapunzel blir utmanade till att se hur modiga de är.

08:45

Trassel: Rapunzels magiska äventyr

Rapunzel påbörjar sin resa längs de svarta stenarnas väg, men gruppen stöter på hinder när Eugene blir tillfångatagen av en gammal fiende.

09:10

Ladybug & Cat Noir på äventyr

Den nyligen namngivna Monarch proklamerar sitt styre över Paris och Ladybug försöker lista ut hur Monarch stal alla Miraculous.

09:35

Ladybug & Cat Noir på äventyr

Under dagarna som gått har inte en enda skurk kommit för att plåga Paris. Frågan är om Monarch äntligen har gett upp.

10:00

Bunk'd

Ava och Noah samarbetar och sätter tillsammans upp en dockteater vid Camp PeeWeeWaka.

10:25

Bunk'd

Ava vill ta på sig mer ansvar denna sommaren så Lou ger Ava uppgiften att återuppliva Veckans campare programmet.

10:50

Bunk'd

Lou hittar lägergrundaren Jedediah Swearengens dagbok och blir chockad när hon inser att hennes hjälte var en bedragare.

11:15

Raven's Home

Levis pappa, Garrett, kommer ut från fängelset. Raven, Chelsea och barnen stämmer honom när de upptäcker att han har stulit Chelseas uppfinning, The Schmop.

11:40

Raven's Home

Nia och Tess tävlar mot Raven och Chelsea för att se vem som kan klara sig utan teknologi längst. Booker försöker imponera på en ny tjej i huset.

12:05

Raven's Home

Barnen tar sig till nästa omgång i Radio Eclipses musiktävling, men Raven hotar med att ta bort deras band om Booker får dåligt betyg.

12:30

Raven's Home

Barnen beger sig till Los Angeles med familjen för att tävla i en musiktävling. Men deras motståndare fuskar.

12:50

Raven's Home

Booker går med i balettklubben för att vinna över Danni men slutar när den coolaste eleven i skolan gör narr av honom.

13:15

Phineas och Ferb

Candace försöker att sätta fast pojkarna.

13:40

Phineas och Ferb

Candace förvandlas till vätska.

14:05

Phineas och Ferb

Phineas och Ferb upptäcker att en konstig planet är på väg direkt mot Danville.

14:30

Familjen Green i storstan

Cricket tar traktorkörlektioner. Phoenix reser tillbaka till Big City för att hämta Saxon medan Gramma och Gloria går till en klubb.

14:55

Familjen Green i storstan

Medan Cricket visar Remy det roliga med livet på landet, söker Tilly nya sovarrangemang. Cricket försöker vinna tillbaka sin gamla vän, Hector.

15:20

Ladybug & Cat Noir på äventyr

Monarch ger en skurk en kraft som visar människors djupaste önskningar. Kommer Ladybug och Chat Noir att kunna undkomma denna farliga kraft.

15:45

Ladybug & Cat Noir på äventyr

Tonåringarna Marinette Dupain-Cheng och Adrien Agreste från Paris har i uppdrag att fånga "akumas\.

16:10

Hamster & Greta

Kevin och Greta måste rädda familjemiddagen. Greta möter dessutom en cowboy.

16:35

Hamster & Greta

Greta slåss mot tvillingskurkar på egen hand. Gretas känsla för hjältedåd får henne i trubbel.

17:00

Ugglehuset

Luz, en självsäker mänsklig tonårstjej, råkar vandra igenom en portal till en magisk värld där hon träffar den rebelliska häxan Eda och en gullig liten krigare, King. Genom att bli Edas lärling i Owl House följer Luz sina drömmar om att bli en häxa.

17:25

Raven's Home

När Ravens far Victors hälsa sviktar, återvänder Raven och Booker till San Francisco för att hjälpa honom. Booker inser att han gillar San Francisco och bestämmer sig för att stanna ett tag.

17:50

The Villains of Valley View

Eva förvandlar mors dag till en utmaning att ge presenter med konsekvenser. Amy försöker ge henne den bästa gåvan någonsin, men tvingas ta till en mer skurkaktig taktik för att vinna.

18:15

Bunk'd: Learning the Ropes

Lou, Parker, Destiny och Noah anländer, det som snart ska bli, Kikiwaka ranchen i Dusty Tush, Wyoming. Ledarna Noah och Destiny har händerna fulla av de nyanlända lägerdeltagarna, inräknat Bill, en ättling till den berömda cowboyen Bill Picket.

18:40

Bunk'd

Lou återvänder hem till gården upprymd över att umgås med sina kusiner, men spänningen försvinner när hon märker att hennes närvaro har skrubbats bort från hennes barndomshem.

19:05

Secrets of Sulphur Springs

Efter att ha rest genom portalen till år 1930, klarar Harper och Griffin upp mysteriet kring vem som hela tiden har hemsökt Tremont Hotel.

19:30

Secrets of Sulphur Springs

Griffin och Harpers tidsresor fortsätter, den här gången tar det dem hela vägen tillbaka till 1930. Här upptäcker de inte bara Harpers djupa rötter och kopplingar till hotellet, utan de får också reda på ursprunget till portalen och identiteten.

19:55

Sydney & Max

Olive är glad över att fira sin bat mitzvah med festen hon alltid har drömt om, men när en oväntad storm slår till, hjälper Syd henne att hitta en plan b.

20:20

Sydney & Max

Vännerna kommer till skolan utklädda i halloweendräkter, men det visar sig att de är de enda.

20:45

Raven's Home

När Ravens pappa Victors hälsa sviktar, återvänder Raven och Booker till San Francisco för att hjälpa honom. Booker inser att han gillar San Francisco och bestämmer sig för att stanna ett tag.

21:10

Raven's Home

Raven vill hjälpa Victor att upprätthålla en hälsosam livsstil och föregår med gott exempel. Booker hittar ett sätt att imponera på sin farfar, men det kan förstöra allt Ravens hårda arbete.

21:35

Bunk'd

Emma, Xander och Lou försöker rädda lägret.

22:00

Bunk'd

Några campare tror att de har sett utomjordingar landa vid en sjö.

22:20

Bunk'd

Emma och Xander går vilse i en grotta.

22:45

Sydney & Max

Syd och Olive struntar i sitt vetenskapsprojekt för att i stället umgås med en kille. Unga Max övertalar sin mamma att börja dejta.

23:10

Sydney & Max

Syd känner sig för gammal för pappa-dotter-dansen, men vill inte såra pappa. Den unge Max blir besviken när hans pappa inte kommer till ett far-och-son-evenemang.

23:35

Raven's Home

Booker och Levi spelar en klasskompis ett spratt genom att få det att se ut som att lägenheten är hemsökt. Nia får vattkoppor, och Tess kommer på en plan för att se till att hennes bästa vän inte missar halloween.

23:55

Raven's Home

Booker får en uppenbarelse att Tess kommer att få hennes hjärta krossat, så han och Levi gör allt för att se till att det aldrig sker.

00:20

Raven's Home

Booker och Tess träffas för att planera dansen för sjätteklassarna och Nia oroar sig över att hon inte är bra nog på att dansa.

00:40

Raven's Home

Booker och Levi vill ha dyra virtuella glasögon så de kommer på en plan för att tjäna pengar genom att sälja snacks på skolan.

01:05

Bunk'd

När barnen Ross får reda på att de är de nya ägarna till lägret Kikiwaka, måste de bestämma vem som ska vara ansvarig för lägret.

01:30

Bunk'd

När Lou bestämmer att lägerdeltagarna ska öva på att prata inför publik, hjälper Matteo och Destiny Finn att övervinna sin rädsla.

01:55

Bunk'd

Ravi hjälper Matteo att övervinna sina rädslor genom hypnos, men Matteos nyfunna självförtroende kan ställa till det för honom.

02:20

Familjen Green i storstan

När det råder brist på kaffebönor i staden, utmanar Cricket och Glorias chef, Ms Cho, dem att få tag i en av de sista säckarna med bönor. När familjens hund Phoenix rymmer hemifrån, ger de sig ut för att leta efter henne.

02:45

Familjen Green i storstan

Cricket och Tillys mamma, Nancy Green, återvänder till staden.

03:05

Phineas och Ferb

Phineas och Ferb tar en dag ledigt.

03:25

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på äventyr

Marinette besegrar Adriens tv-spelspartner Max så att hon kan tillbringa mer tid med Adrien. Men Max förvandlas till en skurk.

03:45

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på äventyr

Marinette misstar Adrien för en mobbare och tvekar inför att träda in i rollen som Ladybug, i en fortsatt återblick på Ladybug och Cat Noirs ursprung.

04:05

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på äventyr

En förödmjukad djurskötare förvandlas till ett skurkaktigt och formskiftande djur samtidigt som Marinette, Adrien och deras vänner är på väg att besöka Paris zoo.

04:30

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på äventyr

Marinette sitter barnvakt åt lille Manon, som förvandlas till skurken Puppeteer när han leker med dockor föreställande Ladybug, Cat Noir och en samling skurkar.

Här hittar du vad som sänds på Disney Channel idag