Tv-Tablå för Disney Channel söndag

Disney Channel sänder Disneys långfilmer, tecknade serier och lokala produktioner för hela familjen. En mycket efterfrågad kanal med brett utbud för stora och små barn och ett innehåll som alla känner igen.

TidProgram
05:10

Pyjamashjältarna

Night Ninja skapar ett fort och planerar att ta ner pyjamashjältarna.

05:35

Pyjamashjältarna

Catboy och Gekko glömmer att inkludera Owlette när de ska ta tillbaka sakerna som stulits från lekplatsen. Luna Girl blir upptäckt när hon stjäl från museet.

06:00

Dalmatinervägen 101

Dolly är sängbunden och underhåller sig själv genom att spionera på grannarna.

06:15

Phineas och Ferb

Phineas och Ferb vill att deras myror ska växa sig större.

06:30

Phineas och Ferb

Doof bestämmer sig för att sluta vara elak och bli snäll istället.

06:45

Phineas och Ferb

Phineas och Ferb hjälper en fröken i nöd.

07:00

Pyjamashjältarna

Pyjamas Robot övertalar Pyjamashjältarna att bege sig till en komet som han tror han ge högkvarterat extra krafter. Luna retar Romeo med sina superladdade malar.

07:25

The Ghost and Molly McGee

Scratch berättar för Molly att han kan få Abe Lincoln att hjälpa till med hennes projekt, och försöker sedan dölja sin lögn. När mamma och mormor Nin inte kommer överens får Molly dem att bli sams igen.

07:50

Musse Pigg Makalösa äventyr

Grease och Peter startar av misstag Billys luftskepp och orsakar kaos på landningsbanan.

08:05

Musse Pigg Makalösa äventyr

Den Glada Hjälpen pausar ett firande för att hjälpa Klarabella.

08:20

Trassel - serien

Varian som desperat vill rädda sin pappa, tar drottningen till fånga. Rapunzel och kungen måste hjälpas åt att rädda henne innan det är för sent.

08:45

Trassel - serien

Rapunzel kämpar med sina nya uppgifter som prinsessa av Corona.

09:10

Ladybug & Cat Noir på äventyr

Man undrar vad som skulle hända om Ladybugs värsta mardröm blev verklighet, det vill säga om Monarch dök upp hemma hos Marinette Dupain Cheng.

09:35

Ladybug & Cat Noir på äventyr

Monarch ger en skurk en kraft som visar människors djupaste önskningar. Kommer Ladybug och Chat Noir att kunna undkomma denna farliga kraft.

10:00

Bunk'd

Ava och Noah har ansvar för lägrets dagis. Destiny och Finn är värdar för lägrets nyhetsprogram. Nadine beger sig ut för att hitta skunken som terroriserade lägret för tre år sedan.

10:25

Bunk'd

Lou och Ava får sig en rejäl överraskning när Parker Preston dyker upp och hänvisar till sig själv som delägare av lägret.

10:50

Bunk'd

Ava och Noah volonterar till en utflykt till Moose Rump Aquarium så att de kan lära sig mer om havets varelser.

11:15

Raven's Home

Nia och Booker är exalterade över att få spendera en vecka tillsammans med Devon, men deras roliga planer förstörs när Devon måste rapportera om en storm och barnen måste följa med honom.

11:40

Raven's Home

Raven och barnen planerar en road trip för att hälsa på Chelsea på hennes kryssningsskepp och de stöter på flera hinder längs vägen.

12:05

Raven's Home

Barnen råkar bli fast på ett kryssningsskepp helt själva, och Raven och Chelsea försöker desperat att komma ifatt dem.

12:30

Raven's Home

När en rivaliserande musikgrupp skapar en låt som gör narr av Booker, försöker Booker övertala Chi-Lectives att de ska skapa en låt tillbaka.

12:50

Raven's Home

När Levi skapar en dokumentär om hur folks stil påverkar hur de uppfattas av andra, lär sig både Nia, Tess och Booker något om sig själva.

13:15

Hannah Montana

En pågående familjefejd mellan tant Dolly och Mamaw Ruthie hotar att fortsätta på ceremonin där Miley ska ta emot sitt musikpris.

13:40

Hannah Montana

En elektrisk upplevelse försätter Miley i en helt ny sinnestämning under Robbies sentimentala besök på sin favoritsylta.

14:05

Hamster & Greta

Greta och hennes hamster, Hamster, ges superkrafter av utomjordingar och det stora ansvaret att vara hjältar på jorden. Gretas tonåriga bror, Kevin, å andra sidan, blev förbisedd av utomjordingarna och har blivit fast som nästan-superhjälte.

14:30

Hamster & Greta

Kevin och Greta måste rädda familjemiddagen. Greta möter dessutom en cowboy.

14:55

Familjen Green i storstan

Medan Cricket visar Remy det roliga med livet på landet, söker Tilly nya sovarrangemang. Cricket försöker vinna tillbaka sin gamla vän, Hector.

15:20

Vikingaskolan

Turid tar med Ylva och Fang till "Camp Valkyria" för en helg i vildmarken, där tjejerna inte bara får smaka på hur det är att vara en valkyria, utan också får chansen att bevisa att de har vad som krävs.

15:45

Vikingaskolan

Erik, som är besatt av sin farfar Olafs heroiska status, får äntligen svar under en farlig ritual för att framkalla sin förfaders ande.

16:10

Vikingaskolan

Erik, Ylva och Ani är tre vänner som går på Viking Skool. De är alla övertygade om att de har vad som krävs för att lyckas, men vägen till examen är lång.

16:35

Vikingaskolan

Erik, Ylva och Ani är tre vänner som går på Viking Skool. De är alla övertygade om att de har vad som krävs för att lyckas, men vägen till examen är lång.

17:00

Bunk'd

Noah får ett jobb som maskot i centrum hos The Marshals osmakliga nya affär. Parker ber Lou och Bill att lära honom hur man driver en ranch.

17:25

Bunk'd

Lou, Bill och Destiny måste försöka ta tillbaka Jade Compass från en grupp högfärdiga societetslejon.

17:50

Ultra Violet & Black Scorpion

Violet är orolig för att hennes Ultra Violet-konto på sociala medier inte får tillräckligt många likes. Violet blir otålig med Cruz träningstekniker och planerar sitt eget brottsbekämpande uppdrag.

18:15

Ultra Violet & Black Scorpion

Violet kämpar med att hitta balansen mellan familjen och sitt superhjälteliv när hon bjuder in sin farbror Cruz på en lucha libre för att fira Ninas befordran.

18:40

The Villains of Valley View

När Jake blir vän med Celias nya pojkvän Robert skapar en svartsjuk Vic en skurkaktig klon av Jake.

19:05

The Villains of Valley View

Amy känner sig förrådd när hon upptäcker att Jake träffar Starling. En olycka får Colby att förvandlas till en gammal man.

19:30

The Villains of Valley View

När tonåriga superskurken Havoc går emot ledaren av alla skurkar, hotar han att förgöra henne och hennes familj och det tvingar dem att byta identitet och gömma sig i en förort i Texas.

19:55

The Cheetah Girls

Fyra tonåringar och deras dröm att deras musik grupp ska få en stor hit.

Mer om filmen

21:25

Familjen Green i storstan

Cricket måste brottas med ett vilddjur för att bevisa sig värdig familjenamnet. När Cricket övertalar Bill att omvandla hans pickup till en pommes-foodtruck, upptäcker han en mystisk blå potatis som Gramma påstår är förbannad med otur.

21:35

Bunk'd

Xander och Ravi upptäcker att Jorge har hemlängtan.

22:00

Bunk'd

Zuri och Jorge smiter ut för att köpa något från affären.

22:20

Bunk'd

Lou blir förälskad i en ung skogsarbetare. Emma är misstänksam.

22:45

Sydney & Max

När Olive blir klassens kassör och av misstag förlorar pengarna, hjälper Syd henne att få tillbaka dem. Unga Max erbjuder att följa med sin mamma till ett bröllop, men vet inte hur man dansar.

23:10

Sydney & Max

Sydney överraskar Max på hans födelsedag genom att bjuda in den vuxne Leo som bor i San Francisco. Den unge Leo oroar sig för att hans föräldrar ska sätta honom i en annan skola.

23:35

Raven's Home

Booker och Levi tävlar med Nia och Tess om uppmärksamheten från en nyinflyttad cool person i byggnaden.

23:55

Raven's Home

Booker, Nia och Levi övertygar Raven och Chelsea om att de är ansvarsfulla nog att vara ensamma hemma när mammorna går ut en kväll på stan.

00:20

Raven's Home

Raven får en framtidssyn där Booker och Nia är upprörda över deras pappas flytt, så hon gör allt hon kan för att hitta på roliga aktiviteter med dem.

00:40

Raven's Home

Nia smiter, mot Ravens vilja, i väg till skolan med smink på sig och får uppmärksamhet av tjejerna i åttan.

01:05

Bunk'd

När det inte är lång tid kvar av lägret får Griff oväntade nyheter som förändrar hans liv.

01:30

Bunk'd

För att fira sin sista kväll på lägret så åker barnen på en campingtur över natten. Ravi och Emma tar sina sista prov för att bli ledare.

01:55

Bunk'd

Barnen Ross återvänder till lägret och upptäcker att stugorna inte har renoverats och att Gladys har försvunnit. De måste därför komma på ett sätt hålla uppe humöret på de andra barnen och de nya deltagarna.

02:20

Familjen Green i storstan

Cricket bjuder in lokalnyheterna för att visa den stora melon Bill har odlat. Cricket står upp mot nätmobbning.

02:45

Familjen Green i storstan

Tilly tar med sig farmor ut för att spendera dagen som turister. Cricket och Remy ordnar en middag så att alla kan lära känna varandra bättre.

03:05

Phineas och Ferb

Phineas och Ferb återskapar ett vagnlopp.

03:25

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på äventyr

Armand d'Argencourt blir akumatiserad efter att ha förlorat det lokala valet. Han är nu Darkblade och utrustad med sitt svärd vill han ta över borgmästare Bourgeois plats.

03:45

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på äventyr

Fred Haprèle blir förråd av en partner och akumatiseras till the Mime. Allt han uttrycker får nu liv, och han är fast besluten att uttrycka sin ilska.

04:05

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på äventyr

Chloe saboterar maten för en känd kock.

04:30

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på äventyr

Marinette kan inte förvandla sig till Ladybug när klasskompisen Rose blir en skurk vars parfym kan styra över både Cat Noir och en prins som är på besök.

Här hittar du vad som sänds på Disney Channel idag