Tv-Tablå för Investigation Discovery söndag

Se true crime och mordgåtor på Investigation Discovery. Här är hela TV-tablån

TidProgram
05:00

Web of Lies

En adopterad tonåring som aldrig har känt att hon passar in söker kontakt på nätet. Hon hittar Shawn, och snart dras hela familjen in i ett tragiskt händelseförlopp.

06:00

Southern Fried Homicide

När familjen samlas blir läget ofrånkomligen lite spänt, men när två släktingar inleder ett förhållande kommer det att leda till nio människors död.

07:00

Southern Fried Homicide

Som liten fick Pat allt hon ville ha. När hon blivit vuxen vill hon fortfarande få sin vilja igenom, och den som står i hennes väg ligger illa till.

08:00

I Am Homicide

När en student dras ut ur sitt brinnande hem måste McFadden ta itu med älskaren, den före detta pojkvännen och bästisen för att ta reda på vem det var som tände på.

09:00

I Am Homicide

När en omtyckt tennisstjärna får ett skott i ryggen efter en välgörenhetstillställning måste McFadden ta reda på vem som kan ha haft något otalt med guldgossen.

10:00

Murder in the Heartland

Michael Lee Smiths kropp hittas vid vägkanten och polisen måste leta sig fram bland lögner när de försöker hitta mördaren.

11:00

Murder in the Heartland

När Marshall Dents kropp hittas i en grund grav på ett indianreservat till följd av ett anonymt telefonsamtal, tror polisen att det kan vara gängrelaterat.

12:00

Most Evil

Dr Stone försöker tar reda på varför mördare som försöker dölja sina brott anses mer ondskefulla för att de gör detta.

13:00

Most Evil

Dr Stone granskar om psykopater är de mest ondskefulla mördarna. Vi möter de ökända mördarna Bundy, Gacy, Ridgway och Sells och upptäcker uppseendeväckande bevis om dessa.

14:00

Swamp Murders

Kimra Riley sticker till en bar för att ha kul. Två månader senare hittas hennes kropp vid Tennesseefloden. Kan polisen skipa rättvisa åt familjen?

15:00

Swamp Murders

Barbara Hefners kropp hittas i Folly Lake. När polisen försöker hitta mördaren uppdagas en hemlig affär, och tids nog dras den skyldiga inför rätta.

16:00

Blood Relatives

En husägare hittas död på sin uppfart med skottskador över hela kroppen. En familjemedlem påstår sig ha bevittnat mordet, men händelseförloppet leder till fler frågor än svar.

17:00

Blood Relatives

Familjen Jones lever det goda livet; de har ett omtyckt företag och två fina döttrar. En gäst avslöjar dolda hemligheter vilket slutar i tragedi.

18:00

Menendez Brothers: Misjudged?

En chockerande kändismordrättegång 1993 innehöll de mest osannolika mördarna, bröderna Menendez. Det här fallet diskuteras fortfarande på ett högst oväntat ställe: TikTok.

Mer om filmen

20:00

R. Kelly: A Faking it Special

Idol på scenen. Monster utanför scenen. R. Kelly var en seriesexförbrytare som i hemlighet riktade in sig på minderåriga offer. Experter pekar ut förövarens varningstecken.

21:00

Death by Fame

Lloyd Avery spelade en av Hollywoods mest minnesvärda mördare på vita duken. Men när den problemfyllda skådespelaren repriserar sin mest kända roll blir konsekvenserna dödliga.

22:00

Death by Fame

Den blivande modellen Catherine Martinez faller för en popstjärna som hon tror kan bli hennes biljett till stjärnstatus. Men en Hollywooddröm blir snart en mardröm i verkligheten.

23:00

Harvey Weinstein

Harvey Weinstein påbörjar sitt 23 år långa fängelsestraff och vi hör kvinnorna som vittnat mot honom berätta sina skrämmande historier och avslöja sanningen som han försökt dölja.

00:00

Body Cam

I Florida upptäcker poliser som spårar bilkapare att de förföljer två olika misstänkta. Ett inbrott i ett hem tar en dödlig vändning när den misstänkte skjuter mot polisen.

01:00

Deadly Sins

Två bröder med en svaghet för knivar och en okontrollerbar ilska tar mobbning till en helt ny nivå när de ger sig på sin granne, Jennifer Parks.

02:00

Deadly Sins

När en perfekt familjs och en främlings vägar korsas inträffar en tragedi. När en tandläkare vill skiljas gör hans frus pojkvän sitt drag.

03:00

Web of Lies

Nicole White försvinner mitt i en bitter vårdnadstvist. Misstankar riktas mot någon som hon har dejtat på nätet, men kan det vara hennes man som ligger bakom försvinnandet?

04:00

Murder in the Heartland

Den framgångsrika företagaren MaryAnn Clibbery mördas i Illinois. En suspekt väska som flyter på en isig flod avslöjar hemligheterna om mordet.

Här hittar du vad som sänds på Investigation Discovery idag