Tv-Tablå för TV4 Hits fredag

TV4 samlar några av sina bästa filmer på TV4 Hits. Fullt med underhållning för hela familjen!

TidProgram
05:00

Star File

Fokus på skådespelaren Carey Mulligans liv och karriär.

05:10

Book Club

Vännerna Diane, Vivian, Sharon och Carol har alla stött på motgångar i livet. När de bestämmer sig för att läsa Femtio nyanser av honom i sin bokklubb vänds deras tillvaro upp och ner, och kvinnorna inspirerar varandra till att göra nästa kapitel i sina liv till det bästa.

Mer om filmen

06:50

Irrational Man

På ett universitetet i en småstad genomgår en professor i filosofi en existentiell kris. Hans liv får en ny mening när han inleder en relation med en av sina elever.

Mer om filmen

08:25

Paris Can Wait

Anne står vid ett vägskäl i livet. Hon har varit gift i många år med en framgångsrik, men lika självupptagen, filmproducent när hon oväntat ska resa från Cannes till Paris med en av sin mans affärspartners. Det som skulle blivit en sju timmar lång bilresa förvandlas till ett äventyr på två dagar, fyllda av pittoreska sevärdheter, god mat med vin, glädje, visdom och romantik - upplevelser som ger Anne en ny smak på livet.

Mer om filmen

09:55

Monica Z - ett lingonris i ett cocktailglas

Monica Zetterlund blev under 1960-talets en av Sveriges mest älskade sångerskor. Filmen skildrar fritt de omtumlande år då hon som ung ensamstående mamma gjorde resan från telefonväxeln i Hagfors till ett utsvävande liv i Stockholm.

11:45

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

London, 1946. Författaren Juliet får ett brev skickat från den nazi-ockuperade ön Guernsey. Hon bestämmer sig för att besöka ön och möter där de excentriska medlemmarna i Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap, inklusive Dawsey, mannen som skrivit brevet. Juliet blir alltmer fäst vid ön, bokklubben och Dawsey, vilket kommer att förändra hennes liv för alltid.

13:45

Hands of Stone

Hands of Stone är historien om den legendariske boxaren Roberto Durán. Filmen fångar tränaren Ray Arcels comeback efter att maffian tvingat honom att dra sig tillbaka. Med risk för sitt liv går Arcel med på att träna Durán gratis och påbörjar en resa som kommer att förändra hans liv.

Mer om filmen

15:35

Repmånad eller hur man gör pojkar av män

Det är dags för repmånad för Jonsson och hans gamla lumparkompisar. Men de tar inte det hela speciellt allvarligt. I stället passar de på att ha riktigt kul. Jonsson blir intresserad av Bea som jobbar i markan, ovetande om att hon är journalist.

Mer om filmen

17:00

Bränn alla mina brev

Filmen skildrar Karin Stolpes komplexa relation till maken Sven Stolpe och den passionerade kärleksaffär med Olof Lagercrantz som inleds under 1930-talet, och hur de val hon gör påverkar kommande generationer.

Mer om filmen

18:55

Now You See Me 2

Ett år efter att ha lurat FBI och vunnit publikens gunst med sina magiska Robin Hood-spektakler dyker illusionisterna upp igen för att göra en comebackföreställning i hopp om att avslöja en teknologimagnats oetiska metoder. Mannen bakom deras försvinnandenummer är ingen annan än Walter Mabry, ett högteknologins underbarn som hotar The Four Horsemen till att genomföra deras mest omöjliga kupp hittills.

Mer om filmen

21:00

Så länge vi lever

Beta finner musikalisk inspiration igen och är övertygad om att orsaken är Atlis närvaro i hemmet. Samtidigt kämpar Thomas i den nya dynamiken och Atli utvecklar känslor för Beta. När Atlis ex-flickvän kommer på middag ställs allt på sin spets.

21:45

Så länge vi lever

Efter det dramatiska avslutet på middagen försöker Beta åter befästa dynamiken i trion. Atli föreslår ett nytt uppdrag och den här gången är det Betas tur att flirta med andra något hon känner tveksam inför. När hon ändå gör det börjar saker gå fel.

22:30

Lawless

Bröderna Jack, Forrest och Howard Bondurant är fräcka och orädda spritlangare som blir legendariska brottslingar under förbudstiden i USA.

Mer om filmen

00:20

Maktens män

När pressekreteraren för en valkampanj blir inblandad i en politisk skandal, hotas presidentkandidatens möjligheter att bli vald.

Mer om filmen

02:00

1917

Två brittiska soldater får i uppdrag att ta sig långt in bakom fiendelinjen för att varna ett regemente för ett bakhåll som tyskarna planerar.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på TV4 Hits idag