Tv-Tablå för TV4 Hits onsdag

TV4 samlar några av sina bästa filmer på TV4 Hits. Fullt med underhållning för hela familjen!

TidProgram
06:15

On Set!

I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

06:45

Star File

Fokus på skådespelaren Emily Blunts liv och karriär.

06:50

Star File

Fokus på skådespelaren Elizabeth Banks liv och karriär.

07:00

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

07:25

Knives Out

När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död.

09:30

Book Club

Vännerna Diane, Vivian, Sharon och Carol har alla stött på motgångar i livet. När de bestämmer sig för att läsa Femtio nyanser av honom i sin bokklubb vänds deras tillvaro upp och ner, och kvinnorna inspirerar varandra till att göra nästa kapitel i sina liv till det bästa.

Mer om filmen

11:10

Sune - Best Man

Sunes klass ska åka på hemlig klassresa. Sune och Sophie ser verkligen fram emot att åka tillsammans, när Sune plötsligt inser att klassresan är samma helg som morfars bröllop. Panik! Ska han välja klassresan tillsammans med stora kärleken Sophie, eller ska han välja sin bästa vän morfar? Sune har svårt att bestämma sig och han väljer både och - eller kanske varken eller. Samtidigt har Rudolf problem med bruden. Vill morfars nya fru bara åt hans pengar?

Mer om filmen

12:35

Strul

Conny är en fridsam kemilärare, som helt oskyldigt dras in i en knarkhistoria och kastas i fängelse. Där lär han känna några typer med stor kriminell erfarenhet. De tar sig ut och in via en hemlig tunnel och använder fängelset som bas för affärer.

14:10

Släpp fångarne loss det är vår!

En bil kommer körande i hög fart tätt följd av flera polisbilar. Bilen hamnar i sjön och den jagade föraren försöker simmande fly från platsen. Men på stranden väntar hundratals poliser som griper honom och för honom till fängelset där fängelseporten slår igen med ett brak bakom honom.

15:50

Comedy Queen

Trettonåriga Sasha har bestämt sig för att bli ståuppkomiker. Mest av allt vill hon få sin pappa att skratta, som gråter i duschen när han tror att ingen hör. Hemma påminner allt om mamma som inte längre lever och bakom ögonen bränner de livsfarliga tårarna. Men Sasha vägrar gråta. I hemlighet skriver hon en lista på allt hon måste göra för att överleva sorgen: raka av sig håret, sluta läsa böcker, tacka nej till världens gulligaste hundvalp och framförallt, bli en - Comedy Queen.

Mer om filmen

17:20

Belle

Suzu är en blyg skolflicka som inte varit särskilt lycklig sedan hennes mamma dog. Vad hennes klasskompisar inte vet är att hon har en hemlig identitet - Belle - i den virtuella världen U, där hon är ett musikaliskt stjärnskott. Men när en okänd varelse börjar förstöra för Belle så uppstår kaos. Tillsammans med sin bästa vän Kiro måste Belle ta reda på vem odjuret egentligen är och vilka mörka hemligheter som ligger bakom dess själsliga ärr.

Mer om filmen

19:15

Dag för dag

Fem personer ger sig ut på en husbilsresa genom Europa för att uppfylla en äldre mans sista önskan. Dag för dag är en livsbejakande komedi med mycket humor och en del allvar. Vänskap utvecklas, kärlek uppstår och livsavgörande beslut fattas, en historia om att det aldrig är för sent att tänka om i livet.

Mer om filmen

21:05

Bäckström

Den tidigare misstänkte Ricardo Costa hittas mördad. Bäckström lovar familjen att hitta den skyldige - ett löfte som kan bli svårt att hålla. Vad har vingården för koppling till morden och knarket? Samtidigt spirar kärleken lite här och var på ön.

21:50

Maktens män

När pressekreteraren för en valkampanj blir inblandad i en politisk skandal, hotas presidentkandidatens möjligheter att bli vald.

Mer om filmen

23:25

Bedragaren

Den mäktige finansmannen Robert Millers välarrangerade liv är på väg att rämna. För att driva upp värdet på sitt bolag inför en försäljning har han i hemlighet investerat pengar, men hans anställda dotter fattar snart misstankar.

Mer om filmen

01:10

Warrior

En krigsveteran befinner sig plötsligt på kollisionskurs med sin bror då båda har ställt in siktet på att vinna en mixed martial arts-turnering.

Mer om filmen

03:25

Beck - Inferno

Gruppen får ett fall där en tvåbarnspappa skjutits ihjäl på en bensinstation. Samtidigt är Josef avstängd efter en incident med en säkerhetspolis. Han får ett erbjudande om en deal av Klas Fredén, som är nybliven Säpo-chef.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på TV4 Hits idag