Dagens tv-tablå för TV4 Hits

TV4 samlar några av sina bästa filmer på TV4 Hits. Fullt med underhållning för hela familjen!

TidProgram
05:50

Mig äger ingen

En berättelse om Lisas villkorslösa kärlek till sin alkoholiserade pappa. Om alkoholens makt, om barnets utsatthet men också om kärlek, svek, röda fanor i 70-talets Sverige och arbetarklassens bleknande ideal.

Mer om filmen

07:35

Green Book

Den före detta utkastaren Tony Lip anställs för att köra den världsberömda klassiska pianisten Don Shirley på en konsertturné genom djupaste amerikanska södern. Längs vägen måste det udda paret förlita sig på The Green Book för att hitta de restauranger och hotell som godkänner afroamerikanska gäster. Under resan tvingas de lägga undan sina meningsskiljaktigheter när de konfronteras av rasism, fara, oväntad medmänsklighet och en hel del humor.

Mer om filmen

09:40

The Program

Historien om tävlingscyklisten Lance Armstrong. Armstrongs vilja att vinna var så stark att den drev honom till att utföra oförlåtliga handlingar och svika alla som trodde på honom. Hans liv avslöjar den bistra verkligheten.

Mer om filmen

11:20

Eva & Adam

Att bli kär för första gången. Hur vet man? Hur gör man? När Adam kommer ny till klassen träffar han Eva. Plötsligt blir allt annorlunda. Eva som just slutit en anti-killpakt med sin bästis Annika för att alla killar i världen är så barnsliga. Men inget är så härligt som den första kärleken. Och inget är så svårt. När Eva och Adam möts i Ryska Posten är det svårt att stoppa känslorna. Kanske omöjligt.

Mer om filmen

12:40

Sånger från Manhattan

Greta och pojkvännen Dave flyttar till New York för att fullfölja sin passion för musik. Men Dave får ett solokontrakt och Greta lämnas på egen hand. Hennes liv tar en ny vändning när en producent hamnar på den bar där hon framför sina låtar.

Mer om filmen

14:20

The Stones and Brian Jones

Upp som en sol och ner som ett stjärnfall. Brian Jones var en av medlemmarna som grundade The Rolling Stones, men livet som rockstjärna tog för hårt på honom, och bara några veckor efter att han lämnat bandet hittades han avliden i sin swimmingpool.

Mer om filmen

15:55

Sune i fjällen

Familjen Andersson åker på skidsemester under sportlovet. Sune, familjens flörtige tjejtjusare dras ännu en gång in i ett krångligt förhållande medan pappa Rudolf tampas med sina egna utmaningar som förälder.

Mer om filmen

17:25

Black Jack

Om livet i dansbandssvängen. Inger återvänder till sin hemort och där väntar kärleken, besvikelserna och danskrogen. På helgen träffas alla på det dansställe som gäller för kvällen. Allt är som gjort för intriger vänner emellan.

19:15

Dag för dag

Fem personer ger sig ut på en husbilsresa genom Europa för att uppfylla en äldre mans sista önskan. Dag för dag är en livsbejakande komedi med mycket humor och en del allvar. Vänskap utvecklas, kärlek uppstår och livsavgörande beslut fattas, en historia om att det aldrig är för sent att tänka om i livet.

Mer om filmen

21:00

Bunker

En grupp soldater, fångade i en liten klaustrofobisk bunker under första världskriget, avskurna från resten av världen. Under tiden som de inväntar räddning börjar de uppleva underliga och oförklarliga händelser, såsom kusliga ljud och skuggor som verkar röra sig på egen hand. Med tiden stiger spänningen, paranoia sätter in och de blir misstänksamma mot varandra.

Mer om filmen

22:45

Beck - Inferno

Gruppen får ett fall där en tvåbarnspappa skjutits ihjäl på en bensinstation. Samtidigt är Josef avstängd efter en incident med en säkerhetspolis. Han får ett erbjudande om en deal av Klas Fredén, som är nybliven Säpo-chef.

Mer om filmen

00:20

Devotion

Berättelsen om de två amerikanska stridspiloterna Jesse Brown och Tom Hudner som riskerar sina liv under Koreakriget och blir flottans mest hyllade piloter.

Mer om filmen

02:35

Bedragaren

Den mäktige finansmannen Robert Millers välarrangerade liv är på väg att rämna. För att driva upp värdet på sitt bolag inför en försäljning har han i hemlighet investerat pengar, men hans anställda dotter fattar snart misstankar.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på TV4 Hits idag