Dagens tv-tablå för TV4 Hits

TV4 samlar några av sina bästa filmer på TV4 Hits. Fullt med underhållning för hela familjen!

TidProgram
07:10

Bill Cunningham New York

I ett halvt sekel har han cyklat omkring i New York och dokumenterat gatulivet med sin kamera. Den legendariske New York Times-fotografen Bill Cunningham har bättre koll på modet än någon annan.

Mer om filmen

08:35

The Space Between Us

I ett rymdskepp på väg till Mars upptäcker en av astronauterna att hon väntar barn. Barnet föds på Mars, men mamman dör. Så börjar Gardner Elliots extraordinära liv på den röda planeten. När Gardner äntligen får chansen att besöka jorden upptäcker forskarna att hans organ inte klarar av atmosfären. Gardner flyr - fast besluten att hitta sin pappa och ta reda på var i universum han egentligen hör hemma.

Mer om filmen

10:35

Hands of Stone

Hands of Stone är historien om den legendariske boxaren Roberto Durán. Filmen fångar tränaren Ray Arcels comeback efter att maffian tvingat honom att dra sig tillbaka. Med risk för sitt liv går Arcel med på att träna Durán gratis och påbörjar en resa som kommer att förändra hans liv.

Mer om filmen

12:20

The Electrical Life of Louis Wain

Den sanna historien om den excentriske brittiske konstnären Louis Wain, vars lekfulla och ibland rentav psykedeliska målningar bidrog till att förändra allmänhetens uppfattning om katter för all framtid. Från sent 1800-tal in på 1930-talet får vi följa den obesjungne hjältens otroliga äventyr när han försöker lösa världens 'elektriska' mysterier, och på kuppen få en större förståelse för sitt eget liv och den djupa kärlek han och hans fru Emily Richardson hyste för varandra.

Mer om filmen

14:15

Ronja Rövardotter

En natt när åskan går över Mattisborgen föder Lovis sitt och Mattis första barn, flickan Ronja. Vid tio års ålder har hon blivit en orädd och nyfiken flicka. Hon blir vän med Birk, Borkahövdingens son, och de upplever hisnande äventyr tillsammans.

16:20

Lill-Zlatan och Morbror Raring

Ella ser fram emot en drömvecka tillsammans med sin favoritmorbror Tommy. Plötsligt står en främmande man i hallen. Han heter Steve och är Tommys nya pojkvän. Drömveckan förvandlas till en äventyrlig mardrömsvecka där Ella gör allt för att bli av med Steve, och vinna tillbaka sin bästa vän.

Mer om filmen

17:40

17 Again

Den 37-årige Mike är inte helt nöjd med sitt nuvarande liv. Så förvandlas han plötsligt tillbaka till tonåring - och får en chans att rätta till sina misstag.

Mer om filmen

19:20

Sånger från Manhattan

Greta och pojkvännen Dave flyttar till New York för att fullfölja sin passion för musik. Men Dave får ett solokontrakt och Greta lämnas på egen hand. Hennes liv tar en ny vändning när en producent hamnar på den bar där hon framför sina låtar.

Mer om filmen

21:00

Callboys

Om tre erfarna gigolos, Devon, Jay och Wesley, som tillsammans driver en framgångsrik manlig eskortfirma. Nu vill de gärna expandera sin verksamhet, men problemen hopar sig när Devon föreslår att de borde bli återförsäljare av sexleksaker.

21:40

Evil Dead

Fem ungdomar beger sig till en avlägsen stuga för att hjälpa Mia att bli av med sitt drogberoende. När en av vännerna i smyg börjar läsa högt ur en bok de har hittat i källaren, väcks en blodtörstig ondska till liv.

Mer om filmen

23:05

Black Hawk Down

Detta är den sanna historien om slaget i Mogadishu, ett kapitel av amerikansk militärhistoria man helst av allt vill glömma. Det är den 3 oktober 1993 och en elitstyrka bestående av 120 amerikanska soldater släpps ned i Mogadishu.

Mer om filmen

01:25

Uppgörelsen

Några soldater kidnappar en flicka under förevändning att hon är Viet Cong. När menige Eriksson blir vittne till detta motbjudande brott tvingas han konfrontera andra soldater och den ansvarige officeren, sergeant Meserve.

Mer om filmen

03:25

Mile 22

Den amerikanska underrättelseofficeren James Silva får hjälp av en topphemlig taktisk specialstyrka i ett försök att smuggla en avhoppad indonesisk polisman ut ur landet. Personen sitter på känslig information som kan hota rikets säkerhet, och nu måste Silva och hans team göra allt de kan för att klara uppdraget innan fienden knappar in.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Hits idag