Tv-Tablå för TV 11 onsdag

Svensk underhållningskanal för unga. Inriktad på action och drama från hela världen samt realityserier och musik. Har bytt namn från TV400 till TV 11

TidProgram
06:00

Parterapi

Oj, så kul att vara förälder! Och oj, så jobbigt. I humorserien Parterapi ser vi Christine Meltzer i tolv olika roller i en terapisoffa där allt handlar om det viktigaste vi har - relationer. Gör dig redo för lika delar skratt och pinsam igenkänning.

06:10

Beach Hunters

När barnen är utflugna vill två passionerade båtägare på Long Island, New York, hitta en uppgradering vid vattnet som gör att de kan fortsätta med sitt favoritnöje samtidigt som de har tillräckligt med utrymme för att ta emot besök från familjen.

06:35

90 Day Fiancé

Danielle oroar sig för att Mohamed kommer att lämna henne. Justin träffar sin familj för första gången efter att han avslöjat sin hemlighet. Dannys bror förstör Dannys dejt med Amy.

07:20

Caribbean Life

En programvaruutvecklare tröttnar på att programmera hela dagarna och börjar leta efter en stor tomt i Bocas del Toro, Panama.

07:45

Caribbean Life

Ett par är trötta på vintrarna i Idaho och vill omge sig med sol och hav.

08:05

Fixer Upper

Joanna och Chip tar med förstagångsköparna Brandon och Kristen till Western Hills i Waco.

08:55

100 Day Dream Home

Ett par som upplevt Brian och Mikas jobb på nära håll hör av sig och vill ha hjälp. Mika försöker hitta en mix mellan hennes längtan efter rymd och hans mörka stil.

10:00

Home Town

En kompis till Napiers som är fotograf letar efter ett äldre hus med modern stil. Eftersom det utvalda huset är i behov av väldigt mycket kärlek måste Ben och Erin jobba hårt.

11:00

My 600-Lb. Life

Megan, 24 år, väger över 270 kilo och bor tillsammans med sin mamma. Nu måste Megan resa till Houston för att träffa dr Now och ändra sitt beteende - annars riskerar hon att dö.

12:05

Flip or Flop

Tarek, tillsammans med en vän, är redo att köpa ett hus som de tror kräver minimalt arbete. De är säkra på att huset kommer att ge dem en snabb vinst, men Christina är inte helt övertygad.

12:35

Flip or Flop

Tarek och Christina köper ett hus i Norwalk utan att se det före. De tror att de kan tjäna på huset, men när arbetet fortskrider börjar de tvivla på projektet.

13:10

First Time Flippers

Nybörjaren Jeneane arbetar tillsammans med sin erfarna pojkvän när de renoverar ett hus. Men medan projektet fortskrider inser Jeneane att hennes pojkvän inte har så mycket erfarenhet som hon först trodde.

13:40

First Time Flippers

Kay övertygar sin kusin Arniece att hjälpa henne att renovera ett hus i Philadelphia. En motvillig Arniece inser snart att hon kommer bli tvungen att ta kontrollen över projektet då Kay inte har någon aning om hur man renoverar ett hus.

14:10

Caribbean Life

En programvaruutvecklare tröttnar på att programmera hela dagarna och börjar leta efter en stor tomt i Bocas del Toro, Panama.

14:40

Caribbean Life

Ett par är trötta på vintrarna i Idaho och vill omge sig med sol och hav.

15:10

Fixer Upper

Chip och Joanna visar Teresa och Steve Fuchs tre hus i Woodway i Texas. Familjens högsta prioritet är att huset ligger nära vattnet så de kan ägna sig åt vattensport som de älskar.

16:10

100 Day Dream Home

Ett förlovat par längtar efter att starta sitt gemensamma liv men deras stadsradhus är för litet och trångt. Brian och Mika börjar jobba på att huset ska vara klart tills bröllopsresan är över.

17:30

My 600-Lb. Life

Tjugofyraåriga Ashley har en trygghet i livet - mat och dåliga vänskapsrelationer. Men inför dr Now kan hon inte ljuga på samma sätt som hon annars är van vid.

18:25

A Maple Valley Christmas

Bonddottern Erica har tagit hand om familjens gård tillsammans med sin mamma och syster hela livet. När Aaron dyker upp och rubbar hennes cirklar måste hon stanna upp och fundera på vad hon verkligen vill.

Mer om filmen

20:00

Haul Out the Holly

Emily ser fram mot en lugn jul ensam i sina föräldrars hus. Men när grannarna protesterar mot bristen på julpynt tvingas hon delta i alla julens fester.

Mer om filmen

22:00

Law & Order: Special Victims Unit

Åttaåriga Owen Farhidi försvinner från skolan och hans mamma Dana får snart ett krav på lösensumma, och övervakningsfilmerna visar att Owen kände igen sin kidnappare. Sergeant Benson erbjuds att göra ett prov och bli chef.

23:10

Naked Attraction UK

Twitch streamaren Fi får "likes" hela dagen men kämpar för att hitta connection när hon träffar människor i verkliga livet och bondage-älskaren Elle är efter en sofistikerad silverfox som är vild i sovrummet.

00:10

Evil Lives Here

En kvinna tvingas hantera den grymma sanningen om sin son när han begår ett hemskt brott. Hur mycket kan en mors kärlek till sin son uthärda?

01:20

The Perfect Murder

Randy Scheffield hittas död i sin säng. Familjen misstänker att han har fått en hjärtinfarkt, men utredarna avslöjar en mordkonspiration som slår småstaden i spillror.

02:30

Nightmare Next Door

Invånarna i Boonville blir omskakade när 8-åriga Alyssa Owens kropp hittas. En annan kropp hittas sex veckor senare. Vem är på fri fot?

03:30

Evil Kin

Terry Kind ville alltid vara en bra pappa till sina söner:; Derek och Alex. Men när en plötslig tragedi inträffar finns det någon nära som är skyldig?

04:30

Caribbean Life

En programvaruutvecklare tröttnar på att programmera hela dagarna och börjar leta efter en stor tomt i Bocas del Toro, Panama.

Här hittar du vad som sänds på TV 11 idag