Dagens tv-tablå för TV12

TV4 nya kanal för sport och livsstil

TidProgram
06:00

Nya trafikpoliserna

Påverkade förare är ett stort problem i Storbritannien, framför allt när det kommer till narkotika. Vi följer med när trafikpolisen försöker få stopp på en langare samtidigt som Stuart genomför en husrannsakan där stora mängder cannabis hittas.

07:00

Kronofogden knackar på

Här följer man kronofogdar i deras arbete i runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva och känslosamma.

08:00

Dödligt väder

En snöskoter åker vilse i de svenska fjällen. På Hawaii ramlar en vandrare ner för ett vattenfall. Den tropiska stormen Imelda orsakar kraftiga översvämningar i Texas och man bilder en mänsklig kedja för att rädda en familj som fastnat på en ö.

09:00

Nya trafikpoliserna

Bilstölder är ett stort problem i Derbyshire och även om polisen lägger ner stora resurser för att få styr på problemet har de ännu inte lyckats. Vi följer med när de hanterar några av stadens tjuvar, som visar vara bra på att lura polisen.

10:00

Polisens biljakter

En omfattande polisinsats görs på en drogfarm där stora mängder narkotika hittas tack vare stationens polishundar. En ung man låtsas vara sin bror för att komma undan en bot och Barry har problem med att få styr på en nattklubbsbesökare.

11:00

Polisens biljakter

En grupp kriminella får ett annorlunda uppvaknade när tjugo polishelikoptrar rycker in för att omhänderta dem på deras hotell. Kollegorna Jon och Maya gör en husrannsakan på en cannabisfarm och de hittar flera spännande saker.

12:00

Nya trafikpoliserna

Läget är kritiskt när Tom Strachan kallar på förstärkning efter att en grupp tonåringar uppvisat ett aggressivt beteende. Jim Payne skyndar sig till platsen men frågan är om det är för sent? Samtidigt hanterar Craig en argsint pensionär.

13:00

Police Ten 7

Polisen jagar en berusad bilförare som har en riktigt dålig födelsedag. De hanterar ett fall med en man som vägrar lämna ett hotell och en inackorderad gäst som urinerat på mattan och slagit sönder saker.

13:30

Police Ten 7

Polisen avstyr ett bråk mellan ett berusat par, tar fast en bilförare som kört mot rött ljus och jagar en man som är efterlyst för misshandel.

14:00

MacGyver

MacGyver ger sig ut i vildmarken i hopp om att kunna väcka liv i romansen med den före detta flickvännen Karen Miller som numera arbetar som skogsvaktare. Väl där upptäcker han att en grupp hänsynslösa tjuvjägare härjar i hennes område.

15:00

America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

16:00

Polisens biljakter

Insatsstyrkan tvingas slå in fönsterna på en fastighet under en husrannsakan. Väl på plats finner de stora mängder narkotika. En bilist kör i en fruktansvärd hastighet på motorvägen och Jon Peacock får oväntad hjälp under ett larm.

17:00

Polisens biljakter

Mark Carlin har turen på sin sida när en biltjuv slår till precis framför honom. I närheten av Lincoln City Centre tar en vild biljakt vid och allmänheten tvingas ta skydd samtidigt som en privatperson hoppar in och assisterar vid ett gripande.

18:00

Studio: FIFA Fotbolls-VM 2022

Studio efter mötet mellan Nederländerna och Qatar i FIFA Fotbolls-VM 2022. I studion finns Anna Brolin, Kim Källström, Siavoush Fallahi och Mikael Lustig.

18:30

Finaste familjen

Magnus och Johanna börjar få starka känslor för varandra igen men det vägrar deras dotter Julia att acceptera. Ann och Göran går på sin årliga hälsokontroll och får ett chockerande besked. Michelle får chans att visa hela Sverige hur lyckad hennes familj är.

19:00

America's Funniest Home Videos

America's funniest home videos är tillbaka med nya skrattsalvor. Vi bjuds på allt mellan himmel och jord - från djur som har blivit skickliga tjuvar, till hundar som blivit kompis med en bebis. Det blir även skrattretande bloopers.

19:30

America's Funniest Home Videos

Det är läge att förbereda sig för lera, förrädiska gungor och farliga rutschkanor när både föräldrar och barn åker illa ut.

20:00

America's Funniest Home Videos

En kvinna konfronteras av ett hängande skelett. En man måste ta itu med en gryta som har ramlat omkull i bakluckan på hans bil. En struts sväljer en luftfräschare och en mormor får en virtuell verklighetsupplevelse.

21:00

Parlamentet

Det svänger rejält om politiken när det blåa blocket består av Måns Möller, Sissela Kyle och Messiah Hallberg och det röda av Annika Andersson, Petrina Solange och Robert Gustafsson.

22:00

Familjen är värre

Greg har äntligen lyckats vinna de blivande svärföräldrarnas gunst och han och Pam planerar sitt stundande bröllop. Det finns bara en liten detalj som måste klaras ut före bröllopet. Pams föräldrar ska tillbringa en helg med Gregs föräldrar.

Mer om filmen

00:25

Finaste familjen

Marcus gör succé som dj och turnerar runt i hela världen under namnet dj Marcee. Michelle kör slut på sin familj när hon lagt upp ett för späckat schema för min helg-reportaget. Magnus blir presenterad för Isabelles familj och får sitta barnvakt redan första kvällen. Kinga börjar dejta.

00:55

Finaste familjen

När Ann får börja dricka vin igen bestämmer hon att familjen ska ha en söndagsmiddag. Marcus beslutar sig för att satsa på uppfinningar och Magnus och Isabell åker på jakt. Michelle kommer upp med en plan för att hon och Lars-Henry inte ska skilja sig.

01:25

Nionde kompaniet

Under sin kämpiga tid i lumpen kommer några unga grabbar på en lysande affärsidé om hur man bäst utnyttjar militärens resurser. De startar ett företag som gör den ena lysande affären efter den andra och verksamheten växer snabbt.

Mer om filmen

03:45

Mordutredarnas nya fall

Misstankar om brott väcks efter att en välmående kvinna avlider efter en mindre trafikolycka. Skadorna från olyckan var inte allvarliga och polisen förstår att det är vissa pusselbitar som saknas. Frågan är om de lyckas klura ut vad skett.

04:15

Mordutredarnas nya fall

Polisen är snabba på att agera när en försäkringsagent hittas avrättad på sitt kontor. Brottsplatsen undersöks av tekniker men varken fingeravtryck eller vapen hittas. Tillslut uppenbarar sig en värdefull ledtråd som inte går att se med blotta ögat.

Här hittar du vad som sänds på TV12 idag