Dagens tv-tablå för TV12

TV4 nya kanal för sport och livsstil

TidProgram
06:00

Weekend med Gregg Wallace

Gregg har tagit sig till en av Europas populäraste destinationer - Budapest. Han inser att det är maten som får honom att bli förälskad i staden, med allt från traditionell gulasch till söta bakelser på gamla caféer.

07:00

Vägarnas superhjältar

Frysförhållanden och tjock dimma orsakar kaos för förare i hela landet. En tankbil får sladd och glider av vägen nära Northamopton vilket skapar en livsfarlig situation i den tjocka dimman.

08:00

MacGyver

MacGyver hjälper en åldrande stumfilmstjärna, vars filmer blivit stulna av rånare. Misstankarna faller snart på en gammal vän till skådespelaren.

09:00

112 - på liv och död

Brandmannen Jocke rycker ut till en misstänkt lägenhetsbrand i Stockholm. Ambulanssjuksköterskan Christer får larm om en trafikolycka där fyra ungdomar har kört in i ett träd.

10:00

Inside the Ambulance

Läkarteamet på South Central hjälper en pojke som har fått knät ur led när han spelade rugby i skolan. Teamet undersöker en man som har svåra magsmärtor efter att ha ätit en baconsmörgås.

11:00

Kronofogden knackar på

Max, Steve, Paul och Garry konfronterar betalningsskyldiga personer från alla samhällsklasser. De träffar bland annat en desperat kvinna som är skyldig ett rekryteringsföretag mer än 18 000 pund.

12:00

Pawn Stars: pantbanken

Det blir Viva Las Vegas för hela slanten när gänget på pantbanken möter Fru Fortuna och kommer över några deals med riktigt höga odds. Kommer det att bli jackpot för Rick och de andra?

13:00

Stockholmspolisen

En fjortonårig pojke blir omhändertagen av Niklas och hans kollegor i tunnelbanan. Ett överfallslarm har gått i en matbutik vid Skanstull. En person har blivit nerslagen och Christoffer försöker hitta vittnen till händelsen.

14:00

Transporthjältarna

I Valencia har lastmästaren Col Arnold 48 timmar på sig att lasta tio gigantiska yachts. I North Yorkshire kämpar Kieran med att få ett gammalt tåg på 26 ton att rulla för första gången på sextio år.

15:00

112 - på liv och död

Poliserna Åsa och Elin hanterar ett fall av misstänkt kvinnomisshandel. Brandmannen Anders är ute med brandbåten när han får larm om en eldsvåda i Gamla stan i Stockholm. Ambulanssjukvårdaren Christer åker till en trafikolycka.

16:00

Inside the Ambulance

Sjukvårdspersonalen hjälper en familj med skador från en bilolycka, en kvinna med snabb och ostadig andning och en kvinna som är delvis förlamad på grund av en skallskada som hon ådragit sig i samband med trädgårdsarbete.

17:00

Kronofogden knackar på

Här följer man kronofogdar i deras arbete i runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva och känslosamma.

18:00

Pawn Stars: pantbanken

Gänget på pantbanken kommer över några sällsynta western-föremål. Kommer de att slå till på en bra deal eller rida tomhänta mot solnedgången?

19:00

Transporthjältarna

I engelska Shoreham kämpar Robin med att lasta av två tusen ton timmer. Problemet är att han bara har två timmar på sig. I Spanien går saker och ting inte som planerat, när en stor satellit ska transporteras.

20:00

The Motorway

En av årets mest trafikerade helger är här och patrullerna längs med M1 rustar sig för kaos. Marrissa hanterar en höghastighetskrasch som kan få ett dödligt utfall. Steve och Alex tvingas stänga av motorvägen efter en gasexplosion.

21:00

Världens farligaste vägar

Darren och Ria har precis lärt känna varandra, men inleder vänskapen starkt med en resa till Sydafrikas vildmark. De börjar resan i Kapstaden, innan ett äventyr på 800 kilometer över landet väntar.

22:00

The Rookie

Nolan och Talia diskuterar om människor kan stämplas som \"bra\" eller \"dåliga\". Under tiden oroar sig Lucy för Tim, som tyngs av sin frus destruktiva beteende.

23:00

America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

23:55

Trigger Point

Lana samarbetar med Scotland Yard för att försöka stoppa bombmännen innan de slår till igen. Sonya lyckas spåra sprängämnet HMX till ett statsägt laboratorium i Porton Down, men möts av total tystnad när hon pressar på för mer information.

01:00

Farmen

Den förlorande kämpen har lämnat ett tomrum på gården och det blir känslomässigt när Anna kommer för att delge veckans val av Storbonde. Men Anna varslar också om att fler utmaningar väntar Farmarna då det drar ihop sig till finalvecka.

01:30

Farmen

Medan somliga känner större tolerans inför varandras olikheter har andra helt tappat tålamodet. Ett brev förvarnar fyra av Farmarna om en kommande kamp och Keshia upptäcker en fripassagerare på en väldigt privat plats.

02:00

Robinson

I ena laget har sammanhållningen plötsligt blivit bättre och nytt hopp tänds för den som tidigare varit utanför. I andra laget är dock irritationen stor när maktpositioner utnyttjas.

02:30

Robinson

I dagens Robinsontävling är en vinst för ena laget ett måste. Ett ödesdigert misstag i tävlingen leder till en tung förlust för ena laget och nu dröjer det inte länge förrän både sluga planer och rävspelet börjar ta fart.

03:00

Kalla fakta

Det anses vara ett av de mest avskyvärda brotten - sexövergrepp på barn. Trots det så är nätet fyllt av filmade övergrepp på barn. Följ med när Kalla fakta-redaktionen undersöker förövarnas nya metoder.

04:00

112 - på liv och död

På Höglandsjukhuset får specialistläkaren Mats in en allvarlig skada till akutmottagningen. Poliserna Jimmy och Anna-Karin gör ett dramatiskt ingripande i Strömsund.

Här hittar du vad som sänds på TV12 idag