Dagens tv-tablå för TV12

TV4 nya kanal för sport och livsstil

TidProgram
06:00

Mordutredarnas nya fall

En 24-årig student i New York hittas våldtagen och mördad, inlindad i en filt i den västra delen av staden. Innan mordet var studenten på en bar i SoHo och nu gäller det för polisen att få en klar bild av alla som befann sig där samtidigt.

06:30

Mordutredarnas nya fall

En 79-årig kvinna hittas ihjälskjuten i sitt eget hem och misstankarna riktas snabbt mot hennes man och en våldsam granne. Efter att bevismaterial hittats i hemmet visar sig dock mördaren vara den polisen minst misstänkte.

07:00

Mordutredarnas nya fall

En ung, ensamstående mamma kidnappas från en bensinstation och hittas senare knivhuggen till döds. Utredarna använder sig av sko- och däckavtryck för att hitta gärningsmannen.

07:30

Mordutredarnas nya fall

En 23-årig marinsoldat kollapsar och dör och läkarna tror först att det berott på en hjärtattack. Men när arsenik hittas i hans organ riktas mordmisstankar mot hans fru. Med hjälp av en skicklig advokat avslöjas sanningen och rättvisa kan skipas.

08:00

American Ninja Warrior

Tävlingen tar sig tillbaka till Miami för finalomgången. Deltagarna tvingas ta sig igenom tio hinder där ett av dem är det nya momentet, Crazy Clocks. Deltagarna tävlar om chansen att ta sig vidare till den stora finalen i Las Vegas.

09:55

Polis på plats

Polisen får information om en man som röker cannabis på öppen gata. När de anländer till brottsplatsen har mannen redan åkt därifrån på en scooter. De hinner slutligen ikapp honom och tar med honom till häktet.

10:25

Polis på plats

Under en lugn sommareftermiddag får konstaplarna Calum Reid och Sally Mitchell ett samtal från Trudy vars före detta man vägrar att lämna hennes hem. Men när poliserna anländer finns inga tecken på oroligheter.

10:55

Polis på plats

Under en rutinpatrullering i en park upptäcker konstapel Blair Croucher en bil som står felparkerad. Vid närmare undersökning kommer en misstänkt doft från bilen och Croucher misstänker narkotikabrott.

11:25

Inside the Ambulance

Ambulanspersonalen tar hand om en farlig och kriminell man som har knivhuggit en polishund, en 20-åring som verkar ha fått en stroke och en man som har lunginflammation. En kvinna med lågt blodtryck behöver köras till akuten.

12:25

Inside the Ambulance

Ambulanspersonalen hjälper ett barn som gjort kullerbyttor, en flicka som trillat ned för trappen och en pensionär med akut sepsis. I Dudley får en alkoholiserad person magproblem och personalen träffar en härlig 95-åring.

13:25

Inside the Ambulance

Ambulanspersonalen behandlar en 5-åring med feber, en golfälskande pensionär med hjärtproblem och lugnar ned en kvinna som är övertygad om att hon har lungcancer. En kvinna som verkar ha fått sepsis körs med blåljus till akuten.

14:30

V75 Direkt med V4

Travmagasin.

16:00

V75 direkt

V75-omgång från Åbytravet. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

18:00

Heathrow

Det blir ett riktigt kungligt kalas på Heathrow när 72 militärflygplan dyker upp för att fira drottningens jubileum - vilket sätter semestern på paus för alla passagerare. Samtidigt upptäcker polisen ett samurajsvärd på en parkeringsplats.

19:00

Sveriges värsta bilförare

Vad skulle möjligtvis kunna gå fel om man ska backa och vända sin bil i en strömförande inhägnad? Hur kommer deltagarna att klara av alla bilförares stora skräck, att köra bil med släp.

20:00

C/o Segemyhr

Anton kommer hem berusad efter att försökt imponera på en tjej, och för att föregå med gott exempel bestämmer de sig för att ha en alkoholfri middag. Jan-Olof bjuder över ett gammalt ex till middagen, som tar med sig sin man.

20:30

C/o Segemyhr

Fredriks syster och man kommer över; Fredrik försöker hålla undan Anton och Jan-Olof då han har överdrivit sin livsstil. Anton och Jan-Olof nämns inte i telefonsvaren vilket inte uppskattas av dem. Jan-Olof blir Antons nya personliga tränare.

21:00

America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

22:00

The Magnificent Seven

Bartholomew Bogue håller staden Rose Creek i ett dödligt järngrepp. De desperata invånarna anlitar sju prisjägare för beskydd. När revolvermännen bildar ett gäng och förbereder de fattiga byborna för den våldsamma uppgörelsen inser de att de slåss för mer än pengar.

Mer om filmen

00:45

Team America: World Police

Superhjältar i form av marionettdockor antar utmaningen att skapa fred på jorden i denna musikaliska satir.

02:35

American Ninja Warrior

De trettio bästa deltagarna från Dallas gör upp om att ta sig vidare i tävlingen. Nu är det dags för en ännu svårare hinderbana som inkluderar den ökända spindelfällan.

04:30

Brorsor 4ever

Vännerna hamnar i ett stort bråk om att att bygga en dojo i Josefs rum. Kenny väljer då att flytta från sin rumskamrat och får samtidigt i uppgift att vattna grannens blommor. Den ansvaret tar Kenny på sig och passar på att dra nytta av det.

Här hittar du vad som sänds på TV12 idag