Tv-Tablå för TV12 torsdag

TV4 nya kanal för sport och livsstil

TidProgram
05:00

Rättvisans män

McCabe blir av misstag ögonvittne till incidenter som leder upp till mordet av en förmögen publicist. Först ser det ut som en olycka, men efter att ha upptäckt avgörande bevis riktas misstankarna åt ett annat håll.

06:00

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

06:40

Britain's Ocean Warriors

Många ändringar har skett inom marinkåren de senaste 350 åren - till exempel det faktum att kvinnor får bära den gröna baskern. Vi träffar Donna, som drömmer om en framtid i kåren och genomgår den tuffa träningen.

07:55

Rättvisans män

McCabe har förhoppningar om att lösa ett gammalt mord och utsikterna ser goda ut när ett ögonvittne träder fram. Jake försöker skydda vittnet, men misslyckas när vittnet själv försöker ta ut sin hämnd mot mördaren.

09:00

112 - på liv och död

Polisen Anders får problem med ett mc-gäng. Thommy på barnakuten i Göteborg befarar att hans patient lider av hjärtproblem och gör allt han kan för att ställa rätt diagnos.

10:00

MythBusters: There's Your Problem!

Mythbusters testar om man kan överleva en undervattensexplosion genom att dyka djupt, kan man surfa på en våg skapad av en explosion, flyger man baklänges om man blir träffad av en kula?

11:00

Polisens biljakter

Inspektor Damo Stephens får hjälp av brandkåren med att hantera en beväpnad man inne på ett varuhus. En man arresteras för stöld efter en intensiv biljakt och polisen Jimmy Grieves tar sig an fem bråkiga män som vägrar samarbeta.

12:00

Pawn Stars: pantbanken

Rick får till en riktig fullträff när basketlegenden Kareem Abdul-Jabbar ger honom en vinnande kombination av spektakulära sportföremål. Samtidigt tar Chum en sväng på hockeyplanen med en annan legendarisk spelare.

13:00

Norrlandspolisen

Norrlandspolisen åker till Saxnäs där de lokala skoterförarna inte räknar med att möta polisen. Dessutom följer vi skoterpatrullen när de ger sig av på en lång färd in i skogen efter att ha fått larm om en misstänkt tjuvjakt.

14:00

Extreme Road Rescue

Vintern kommer med stormen Angus. Orkanvindar och kraftiga regn orsakar översvämningar på Storbritanniens vägar. En katastrof inträffar utanför Dover när ett lastfartyg kolliderar med ett annat fartyg och börjar ta in vatten.

15:00

112 - på liv och död

Brandmannen Andreas får larm om rökutveckling i tunnelbanesystemet i Stockholm. Överläkaren Kurt tar hand om en allvarligt sjuk patient som fått en propp, trots att han behandlas med blodförtunnande medicin. Polisen Rolf jagar inbrottstjuvar.

16:00

MythBusters: There's Your Problem!

Mythbusters testar om ett mynt som släpps från Empire State Building kan döda dig, överlever man en hissolycka om man hoppar samtidigt som den kraschar, kan en ballong gjord av bly lyfta?

17:00

Polisens biljakter

Spänningen stiger hos den brittiska polisen. Vi följer officer Kev Salter när han mirakulöst nog lyckas gripa tre män för innehav av narkotika. Samtidigt har några av de nya poliserna upplärning och en av dem visar framfötterna på direkten.

18:00

Pawn Stars: pantbanken

Rick och pojkarna är på väg och letar efter unika militära överskottsartiklar. Några speciella gäster kommer till butiken för att se några knivar som har smidts i eld.

19:00

Extreme Road Rescue

I Essex kämpar en räddningspatrull för att komma fram till en kvinna som har fått motorstopp i ett kraftigt snöoväder, mitt på motorvägen. I Lowestoft har kustbevakningen utfärdat en röd varning för en enorm tidvattenvåg.

20:00

Stockholmspolisen

Christoffer åker på larm om ett pågående knivslagsmål. Några ungdomar springer runt med något som liknar pistoler. Regionala insatsstyrkan blir kallade till ett hotell där en beväpnad man tagit sig in på ett av hotellrummen.

21:00

Jönssonligan får guldfeber

Charles-Ingvar Sickan Jönsson är ute i friheten igen och som vanligt hämtas han av Vanheden och Harry. Sickan har inte försuttit någon tid i fängelset, han har en ny plan. Den här gången ska Jönssonligan stjäla ett datachip.

Mer om filmen

23:05

Blue Bloods

Om familjen Reagan vars medlemmar alla arbetar inom rättssystemet. Frank Reagan är New Yorks polismästare och han styr sin avdelning lika diplomatiskt som sin familj.

00:00

Sektledare inför rätta

Wayne Bent bildade sin egen församling, där medlemmarna trollbands av hans karismatiska framtoning. Men den självförsörjande sekten blev allt farligare, när Bent började predika om världens undergång och kollektivt självmord.

01:00

Felix stör en ingenjör

Felix beger sig till Göteborg för att träffa kemiingenjören Anders Norin som arbetar på Preem. Han tar med Felix till raffinaderiet i Lysekil och Anders skickar ner honom i en tank för att göra mätningar.

01:30

Felix stör en ingenjör

Sissela Benn får ersätta Felix och beger sig till Uruguay för att träffa kemiingenjören Per Andersson som arbetar på Stora Enso. Hon får följa med till företagets mest moderna pappersmassabruk där hon får följa pappersmassan genom bruket för att till sist tillverka ett eget papper.

02:00

Brynolf & Ljung - Street magic

Programledarna Erik och Mackan får besök av Brynolf och Ljung och får lära sig varför man aldrig ska satsa pengar mot en trollkarl. Övriga medverkande är bland andra Gustaf Norén, Eric Saade, Oscar Zia, Dan Ekborg, Robert Gustafsson, Molly Pettersson Hammar, Maria Lundqvist och Hanna von Spreti.

02:30

Brynolf & Ljung - Street magic

Programledarna Erik och Mackan får besök av Brynolf och Ljung och får lära sig varför man aldrig ska satsa pengar mot en trollkarl. Övriga medverkande är bland andra Gustav Norén, Eric Saade, Oscar Zia, Dan Ekborg, Robert Gustafsson, Molly Pettersson Hammar, Maria Lundqvist och Hanna von Spreti.

03:00

Kalla fakta: Fallet Noury

Den misstänkte massmördaren Hamid Noury lockas till Sverige så att han kan gripas. Samtidigt finns det en oro för hur den iranska regimen ska reagera.

04:00

112 - på liv och död

Polisen Anna-Karin får larm om en bil som kraschat rakt in i bergvägg i Strömsund. Brandmannen Jocke befarar det värsta när han får ett larm till Hagaparken i Solna. När en man plötsligt faller ihop skyndar sig ambulanssjuksköterskan Mats dit.

Här hittar du vad som sänds på TV12 idag