Tv-Tablå för TV12 torsdag

TV4 nya kanal för sport och livsstil

TidProgram
05:00

MacGyver

MacGyver och Pete Thornton är ute i vildmarken i samband med en Phoenix foundation-träning när de hittar ett vrak. Det visar sig vara ett spaningsflygplan som tillhör narkotikapolisen och spåren leder till några farliga knarksmugglare.

06:00

Inside the Ambulance

Deena och Mick får larm om ett hjärtstillestånd och skyndar sig allt vad de kan till platsen. Frågan är om de kommer hinna fram i tid? En äldre kvinna har ramlat inne i en mataffär och Nicole hjälper en ung kille vars hand är illa däran.

07:00

Felix stör en ingenjör

Felix Herngren hälsar på ingenjör Sara som bor i Noordwijk i Nederländerna och arbetar på European Space Agency. Där får Felix bland annat prova på de krävande fysiska tester som rymdresenärer måste genomgå.

08:00

MacGyver

MacGyver blir indragen när en seriemördare rymmer från en psykiatrisk mottagning.

09:00

112 - på liv och död

Micke kämpar med att släcka brinnande gasolflaskor. Angelica blir vittne till en pågående misshandel i Uddevalla och tvingas rycka in. Yttre befälet Stefan på Brännkyrka brandstation firar sin födelsedag med tårta då larmet plötsligt går.

10:00

Polisens biljakter

Ett par rånare verkar tro att de lyckats med sitt uppdrag fram tills de inser att poliskollegorna Liam Sewell och Ben Sutcliffe väntar runt hörnet. En misstänkt smiter under en biljakt men till Pauls stora lättnad dyker en oväntad hjälpreda upp.

11:00

Polisens biljakter

En vild biljakt tar vid genom Hartlepool, där föraren inte bara flyr från polisen utan även passar på att råna en butik. Liam och hans polishund ger sig ut på uppdrag och lyckas få tag på såväl droger som stulna pengar.

12:00

Kronofogden knackar på

En hyresgäst vägrar lämna sin lägenhet när hyresvärden vill flytta tillbaka. Två grannar hamnar i en tvist, där den ena parten tvingas överlämna sitt akvarium.

13:00

Polisens biljakter

I Nottingham får en droghandlare en stor överraskning när Rob och Nathan dyker upp. Men överraskningarna slutar inte där. Samtidigt, i en annan del av staden, försöker en oförsäkrad förare ljuga för Rob och Spence om sin identitet.

14:00

Pawn Stars: pantbanken

Chums tankar börjar snurra när en enorm kollektion av LP-skivor kommer in i butiken. Rick och Chum tar sig sedan till öknen för att prova pantbankens senaste vapen.

15:00

112 - på liv och död

Brandmannen Anders kämpar tillsammans med sina kollegor i Stockholm för att rädda livet på en person med akut hjärtstopp. Ambulanssjuksköterskan Miriam hjälper en svårt traumatiserad flicka i Karlskrona.

16:00

Polisens biljakter

En vild biljakt på en misstänkt rånare får ett dramatiskt slut när föraren kör rätt in i en bensinstation. Steve åker på larm om en person som kört in i en park och en man försöker svälja droger för att komma undan polisen.

17:00

Polisens biljakter

En trafikkontroll tar en oväntad vändning när en påverkad förare vägrar samarbeta. Polisofficer Andy kämpar med få stopp på en misstänkt men när föraren vägrar stanna tvingas han ramma bilen. Samtidigt tvingas Dan hantera en argsint bilist.

18:00

Pawn Stars: pantbanken

Ett platinaalbum från Bruno Mars gör Corey sugen på att slå till. Chum kikar på ett par signerade boots från Ringo Starr. Senare ringer Rick skådespelaren Dennis Quaid för att verifiera äktheten av en signerad affisch.

19:00

Kronofogden knackar på

Brian och Kevin åker långt ut i Sussex för att hämta in en skuld på närmare £5000 av en bonde som först påstår att han bara är en simpel arbetare, men när det sen visar sig att mannen ljuger hettar det till. Paul och Steve tvingas vräka en familj från Kosovo som inte har betalat sin hyra på nio månader.

20:00

America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

21:00

Beck

Två poliser hittas mördade dagen efter att de stannat för att hjälpa några män som fått punktering på sin bil. Det visar sig att det är tre förbrytare som sitter i bilen. En av poliserna känner igen dem, något som leder till deras död.

23:00

Blue Bloods

Eddies tidigare partner Rachel återvänder och har med sig stora anklagelser. Danny och Baez hamnar i konflikt med ett fosterbarn som befinner sig mitt i deras senaste utredning. Erin måste ta ett tufft beslut om resan mot att bli distriksåklagare.

00:00

Yrrol - en kolossalt genomtänkt film

När den blinde siaren Teresias på berget Attika år 490 före Kristus förmedlar sin vision av vår tid till filosofen Leif GW Platon - anslås ett grundtema, kommunikationens meningslöshet. Familjen Cosby på finska, kvinnomisshandel, tv-panelprogram, hur man firar chefens 50-årsdag, figuren herr Cancer, pedofilen farbror Bosse och tv-reklamparodier är några av de sketcher som visas.

01:55

Ad Astra

Astronauten Roy McBride färdas till solsystemets yttersta delar för att försöka hitta sin försvunne far. Hans resa kommer att avslöja hemligheter som sätter mänsklighetens existens på prov och samtidigt ifrågasätter vår plats i universum.

Mer om filmen

04:25

C/o Segemyhr

Jan-Olof bestämmer sig för att tjäna pengar på ett udda sätt.

Här hittar du vad som sänds på TV12 idag