Tv-Tablå för TV12 torsdag

TV4 nya kanal för sport och livsstil

TidProgram
06:00

Nya trafikpoliserna

Förra året omkom fyrtiotvå personer i trafiken i Derbyshire. En anledning till detta är att tre av landets farligaste vägar löper genom stan. På en av vägarna inkommer larm om en allvarlig motorcykelolycka och frågan är om polisen hinner fram i tid?

07:00

Police Ten 7

Polisen jagar en berusad bilförare som har en riktigt dålig födelsedag. De hanterar ett fall med en man som vägrar lämna ett hotell och en inackorderad gäst som urinerat på mattan och slagit sönder saker.

07:30

Police Ten 7

Polisen avstyr ett bråk mellan ett berusat par, tar fast en bilförare som kört mot rött ljus och jagar en man som är efterlyst för misshandel.

08:00

Dödligt väder

En orkan orsakar översvämning och förödelse i Texas och Mexico. Oklahoma drabbas av flera kraftfulla tornados som orsakar enorm skada på hus och egendom. Och i Utah härjar en kraftig skogsbrand som hotar att förstöra motorvägen.

09:05

Nya trafikpoliserna

Alex Boniface gör en häpnadsväckande upptäckt när han ger sig av efter en stulen mercedes. Gärningsmannen leder honom till ytterligare två stulna fordon och med hjälp av förstärkning från så väl allmänheten som kollegor får de fatt på förövaren.

10:05

Polisens biljakter

Läget är kritiskt när en beväpnad man setts gå omkring mitt i city. Efter att polisen försökt lokalisera honom på egen hand utan resultat kallas stationens polishundar in. Samtidigt omhändertar Craggy en tjuv med flera oväntade saker i väskan.

11:00

Polisens biljakter

Den brittiska polisen har svårt att hålla saker under kontroll vid nyårsfirandet i Lincoln City Center. Suzie Ranyard stoppar en motorcyklist med en misstänksam nummerplåt och Jon Moon omhändertar en snattare som verkar stolt över sitt dåd.

12:00

Nya trafikpoliserna

Alex Boniface gör en häpnadsväckande upptäckt när han ger sig av efter en stulen mercedes. Gärningsmannen leder honom till ytterligare två stulna fordon och med hjälp av förstärkning från så väl allmänheten som kollegor får de fatt på förövaren.

13:00

MacGyver

När MacGyver följer med Penny Parker till en herrgård hon ärvt av sin försvunna faster hittar han ett skelett. Det dröjer inte länge förrän de är mitt uppe i ett 30 år gammalt mysterium.

14:05

MacGyver

MacGyver beger sig till sin hemstad där han hjälper en barndomsväns son som hamnat i onåd hos några lokala knarkhandlare.

15:05

America's Funniest Home Videos

I America's funniest home videos får vi se videos med barn i kris med sina föräldrar, strandäventyr som spårar ur och en ilsken svan som går till attack. En man ställer sig även öga mot öga med ett rådjur. Det, och mycket mer väntar.

15:35

America's Funniest Home Videos

Getter och människor som hoppar studsmatta, en ödla som är på rymmen, barn som försvinner i bollhav och en trädsågning som inte alls går som man tänkt är bara några av de knäppa och härliga saker AFV bjuder på den här gången.

16:05

Polisens biljakter

Det är en stressig dag på jobbet för polisen och larmen avtar varandra. En alkoholpåverkad motorcyklist sätter andra förares liv på spel på den stora motorvägen och en stuntman vägrar att samarbeta. Dessutom inkommer samtal om en beväpnad man.

17:00

Polisens biljakter

En storm är på väg in över Storbritannien och polisen gör sitt bästa för att rusta staden på bästa sätt. Polishelikoptern rycker in när en kvinna försvunnit i floden och det är en kamp mot klockan om de ska finna henne vid liv.

17:55

Dödligt väder

I Queensland, Australien tvingas människor vada i vatten där krokodilerna lurar när den största översvämningen i landets historia drabbar området. I Kansas, USA söker två stormjägare upp en tornado som river upp allt i sin väg.

19:00

Studio: FIFA Fotbolls-VM 2022

Studio efter mötet mellan Costa Rica och Tyskland i den avslutande gruppspelsomgången i FIFA Fotbolls-VM 2022. I studion finns Anna Brolin, Henok Goitom, Vicki Blommé och Siavoush Fallahi.

20:00

C/o Segemyhr

För att bearbeta sorgen efter Cilla som lämnat honom och åkt till Norge, bestämmer sig Fredrik för att skriva sina memoarer. Anton söker jobb som barnprogramledare.

20:30

C/o Segemyhr

Fredrik har svårt att smälta att Cilla ska gifta sig med den norske chefskirurgen Bödvar. Anton drömmer om de stora pengarna och låter tärningarna rulla.

21:00

Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighet

Anderssons båtvarv har haft ekonomiska bekymmer men nu ser allt ut att ordna upp sig. Så snart de sista båtmotorerna är levererade till Italien och betalningen är i hamn är varvet skuldfritt. Men Andersson har inte räknat med den italienska maffian.

Mer om filmen

23:00

Johan Falk

Ett inbrott hos en pensionerad chefsingenjör och ett värdetransportrån visar sig vara en övning inför att mycket större rån. GSI lyckas få hjälp av gangsterledaren Seth som går med på att infiltrera rånarligan, men frågan är om han går att lita på.

01:05

Star Trek

Mitt under rymdstriderna med de onda romulanerna föds James Kirk. Nu 25 år senare har James blivit kadett inom rymdflottan och ställs emot romulanerna som är ute efter att förinta alla bebodda planeter i universum.

Mer om filmen

03:40

MacGyver

När Russ inser att hans barndomskärlek blivit kidnappad av en grupp rebeller han mött under sin tid i militären är läget kritiskt. I hopp om att rädda henne tar han med Phoenix-teamet till en liten by där han misstänker att rebellerna befinner sig.

Här hittar du vad som sänds på TV12 idag