Tv-Tablå för TV12 måndag

TV4 nya kanal för sport och livsstil

TidProgram
05:00

MacGyver

MacGyver råkar kliva i en björnfälla när han är ute i skogen och blir vårdad av två äldre systrar som driver ett värdshus. Under sin vistelse där blir han övertygad om att en annan gäst har blivit mördad av maffian.

06:00

Weekend med Gregg Wallace

Vi är i den italienska huvudstaden och får uppleva några av stadens bästa sevärdheter på det lokala sättet - från en vespa. Vi får lära oss att den dyraste maten inte alltid är bäst och hemligheterna bakom äkta italiensk gelato.

07:00

Nya trafikpoliserna

Motorcyklar och mopeder är lätta byten för tjuvar och för trafikpoliserna är de svåra att få tag i under en jakt. En förare tar en oerhörd risk när han kör i motsatt körriktning, rakt mot trafiken - och poliserna tvingas sätta in tunga resurser.

08:00

MacGyver

Murdoc återvänder till den kriminella världen och hans första uppgift blir att eliminera MacGyver.

09:00

112 - på liv och död

I Gävle letar poliserna Andreas och Josefin efter en försvunnen pojke. Ambulanssjuksköterskan Anna åker för att hjälpa en kvinna med magsmärtor. I Brännkyrka arbetar brandmannen Micke med att släcka en lägenhetsbrand.

10:00

Inside the Ambulance

I Dudley får man rycka ut på larm där en ambulans och brandbil har varit med om en trafikolycka. I Stoke funderar man kring hur man ska flytta på en man som drabbats av en allvarlig fraktur. En ung man svimmar efter att ha fastat under Ramadan.

11:00

Kronofogden knackar på

Matt och Garry besöker en smyckesaffär i Birmingham för att utkräva en skuld på mer än 12 000 pund. Gäldenären vägrar betala och det dröjer inte länge innan situationen urartar. En kvinna i London står i skuld till sin före detta hyresvärd.

12:00

Pawn Stars: pantbanken

Det är idolhysteri på pantbanken när hårdnackade fans kommer in med några av de coolaste och mest bisarra samlingarna som Rick och gänget någonsin stött på. Kommer det att bli några fantastiska fynd den här gången?

13:00

Stockholmspolisen

Christoffer griper en man som blottat sig för barn. En aggressiv man sätter skräck i sitt bostadsområde. En ung tjej anmäler att hon blivit sexuellt ofredad. Åsa åker på larm om ett slagsmål som visar sig vara ett våldtäktsförsök.

14:00

Mountain Men

Eustace Conway, Tom Oar och Marty Meierotto, är tre män som ägnat sina liv i vildmarken för att undvika alla moderniteter som samhället har att erbjuda.

15:00

112 - på liv och död

Kristianstadspolisen Rolf bevakar ett fotbollsderby. På ambulansstationen i Nyköping får sjuksköterskan Christer åka ut på en trafikolycka där en familj skadats svårt. Rökdykaren Micke kämpar med att ta sig in i en eldhärjad lägenhet.

16:00

Inside the Ambulance

Ambulanssjukvårdarna rycker ut på ett larm där en ung pojke har slagit sig medvetslös efter att ha snubblat på ett koppel. Senare hjälper sjukvårdarna en svårt sjuk man som upptäckt blod i sin stomi-påse.

17:00

Kronofogden knackar på

Max och Kona hamnar i en bisarr situation med en gäldenär som vägrar betala flera parkeringsböter. Max och Steve åker ut till en kyrka i Bedfordshire, men saker och ting blir inte riktigt som de tänkt sig. Stewart hamnar nästan i handgemäng med en frisörsalongsägare. Kan Vic lugna ner honom innan allt går över styr?

18:00

Pawn Stars: pantbanken

Det blir en sockerchock på pantbanken när en samlare kommer in med 50 stycken Pez-behållare och en annan dyker upp med två enorma M&M-skyltar. Rick bryter upp låset på en gammal läskmaskin och Chum testar att göra glass i en antik glassmaskin.

19:00

Mountain Men

Eustace Conway, Tom Oar och Marty Meierotto, är tre män som ägnat sina liv i vildmarken för att undvika alla moderniteter som samhället har att erbjuda.

20:00

Hjälp! De tar min bil

Varje dag kör hundratusentals bilar olagligt runt i Storbritannien. Vi följer företagen som beslagtar dessa fordon till ägarnas ilska och bestörtning.

21:00

Världens farligaste vägar

Ed Gamble och Lou Sanders har varit vänner i flera år, men nu ställs vänskapen för en ny prövning när de tillsammans ska tackla tusentals kilometer av isländskt landskap.

22:00

Poliserna i våldsvågen

Michael gör husrannsakan i en lägenhet och påträffar flertalet illegala substanser. Rissa letar efter en försvunnen pojke och Rickard dras till ett ärende där barn själva larmat polis, då de blivit utsatta av en våldsam man.

23:00

Heathrow

Det är en hektisk dag för personalen på Heathrow Airport. 100 000 passagerare ska under dagen på olika avgångar vilket innebär ett pressat tidsschema. Allting försvåras när en passagerare försvinner och en annan blir aggressiv.

00:00

Savage River

Rachel och Bill får ny information om Hughs relation till Laila, samtidigt som ett anonymt meddelande leder till ett oannonserat besök på köttfabriken. Kevin förbereder sig för sitt stora affärsmöte och alla andra gör sig redo för borgmästardebatt.

01:10

Farmen

Utöver storstädning får Storbonden en annorlunda uppgift av Wincent när hen efter eget huvud ska dela ut uppdragen. Det är dessutom Storbonden som ska bedöma sina medfarmares insatser i slutet av veckan.

01:40

Farmen

Längtan efter närhet och de där hemma är stor och det funderas kring vad man har på gården som kan vara ett bra substitut. Påpassligt nog dyker en postsäck upp med hälsningar hemifrån. Jonas och Victoria finner en lösning på sina nattliga dassbesök.

02:10

Robinson

Trots avsaknaden av verktyg för att göra upp eld så försöker deltagarna så gott det går. En av deltagarna har dock ett trick som kan lösa det för gruppen. Eller?

02:40

Robinson

Nu är det äntligen dags för säsongens första Robinsontävling och det gäller att samarbeta för att vinna.

03:10

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

03:50

Star File

Fokus på skådespelaren Steve Carells liv och karriär.

04:00

112 - på liv och död

Polisen Martin försöker få en bil som kör mot färdriktningen att stanna. Ambulanssjuksköterskorna Sara och Mats kämpar med att rädda livet på en kvinna. Brandmannen Micke åker på larm till en brinnande husbil.

Här hittar du vad som sänds på TV12 idag