Tv-Tablå för TV12 måndag

TV4 nya kanal för sport och livsstil

TidProgram
05:10

Akuten - Bakom kulisserna

En surftränare är med om en våldsam bilkrasch vilket leder till ett krossat ben. Dr Jonathan befarar att tränarens karriär är över. Dr Mark kallar till sig ett specialteam för att rädda livet på en man med livshotande skottskador.

06:05

Extreme ice railroad

Lokingenjörerna Jerry och Sheldon kämpar genom en vild snöstorm för att ta en grupp ur Moose Cree First Nation, 186 mil norrut till deras årsmöte i Moosonee.

07:05

Lego Masters Sverige

Finalisterna får en chans att skapa personliga mästerverk när de ska bygga precis vad de vill under 22 timmar. Bea Szenfeld bidrar med en konstnärlig input om färg och form. Det är nu det är dags, att vara bäst när det gäller!

08:20

Akuten - Bakom kulisserna

Dr Michelle syr ihop en ung man som hade oturen att gå in i en vägg med ögonen fästa vid sin mobiltelefon. Dr Emma hjälper en patient som riskerar att förlora sina fingrar efter en bilkrasch. Ett offer för en skottlossning håller Dr Mark sysselsatt.

09:20

C/o Segemyhr

Cilla ger Fredrik ett relationstest som hon fick av Irene. Han misslyckas med det vilket leder till att Cilla bestämmer sig för att fejka att hon har sugmärken. Fredrik börjar kommentera allt och alla och söker jobb som sportkommentator.

10:00

Polisens biljakter

Den brittiska polisen har svårt att hålla saker under kontroll vid nyårsfirandet i Lincoln City Center. Suzie Ranyard stoppar en motorcyklist med en misstänksam nummerplåt och Jon Moon omhändertar en snattare som verkar stolt över sitt dåd.

11:00

Polisens biljakter

Det är en stressig dag på jobbet för polisen och larmen avtar varandra. En alkoholpåverkad motorcyklist sätter andra förares liv på spel på den stora motorvägen och en stuntman vägrar att samarbeta. Dessutom inkommer samtal om en beväpnad man.

12:00

Kronofogden knackar på

Brian och Del tvingas bli kreativa när en gäldenär påstår att han inte har råd att betala av sin skuld. Steve och Paul hamnar i en dispyt mellan en hyresvärd och en hyresgäst. Brian och Del försöker att hjälpa en kvinna som har blivit ekonomiskt ruinerad av sin skilsmässa.

13:00

Kronofogden knackar på

Paul och Steve åker till östra London och ställs inför en hjärtekrossande vräkning av en man som bor i den minsta enrumslägenheten kronofogdarna har sett. Del och Brian besöker ett hotell som inte har betalat en cateringfirma i tid.

14:00

112 - på liv och död

Brandmannen Daniel rycker ut på ett larm om en försvunnen person. Polisen Magnus söker efter en beväpnad person i ett bostadsområde i Gävle och ambulanssjuksköterskan Pelle styr upp ambulansens insats vid en olycksplats.

15:00

America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

16:00

Polisens biljakter

En storm är på väg in över Storbritannien och polisen gör sitt bästa för att rusta staden på bästa sätt. Polishelikoptern rycker in när en kvinna försvunnit i floden och det är en kamp mot klockan om de ska finna henne vid liv.

17:00

Polisens biljakter

Polisofficer Jon Moon och hans hund Kanto tar upp jakten på en beväpnad rånare. Som den samspelta duo de är dröjer det inte länge innan jobbet är avklarat. Samtidigt slutar ett blodigt krogbråk med en man i handfängsel och en man på sjukhuset.

18:00

Kronofogden knackar på

En frisörsalongsägare blir förvånad när Stewart och Elmor dyker upp för att samla in obetalda hyror. Saker och ting går över styr när det visar sig att salongsägaren och hyresvärden har en långt gången dispyt. Stewart och Vic åker till en konkurshotad datoraffär.

19:00

America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

20:00

Nya trafikpoliserna

Kvällen bjuder på en farlig jakt på en bil i hög hastighet på motorvägen, men när bilen äntligen lokaliseras är föraren spårlöst försvunnen och bilen kvaddad. Trafikpolisen Jason hanterar en misstänkt rattfyllerist som setts vandra längs med vägen.

21:00

Mr. Bean

Mr. Bean besöker en vuxenskola som håller öppet hus. Som vanligt orsakar Mr. Bean kaos och oreda i de föreläsningssalar och kurser som han besöker. Dessutom blir Mr. Beans bil stulen.

21:30

Mr. Bean

Mr. Bean bestämmer sig för att testa på att spela golf. Det är inte en sport han har talang för och han genomför rundan med rekordmånga slag.

22:00

American Ninja Warrior

Fysisk styrka och uthållighet står mellan deltagarna och en vinst i dagens hinderbana. För att ta sig vidare i tävlingen behöver de ta sig igenom tio svåra hinder.

23:55

Shooter

En krypskytt, som motvilligt tvingats att återgå i tjänst, försöker att hämnas på sina mäktiga fiender efter att ha blivit förrådd och skadad.

Mer om filmen

02:35

In i dimman

Krill lever ett dekadent festliv på sina föräldrars skärgårdsö tillsammans med Kicki och Julle. När kompisen Baggy ansluter inser Krill att något inte står rätt till. Baggy beter sig underligt. De inleder en psykologisk katt och råttalek som leder till att Krill låser in Baggy i husets källare. När nyckeln till källaren försvinner och Baggy inte kan komma ut vaknar det förflutna till liv. Krill måste konfrontera den händelse som förändrade allt.

Mer om filmen

04:15

Klovn

Frank och Mia vill adoptera ett barn och måste godkännas. Frank funderar på att ställa upp som barnens jultomte och Mia gör allt för att få Frank att verka tilltalande.

Här hittar du vad som sänds på TV12 idag