Tv-Tablå för TV12 fredag

TV4 nya kanal för sport och livsstil

TidProgram
05:00

The 100

För att bringa klarhet i situationen väljer Jordan att undersöka Sanctum närmare samtidigt som han ställer Bellamy och Clarke till svars. Under tid upptäcker Octavia och Diyoza hur hoten från den nya planeten växer sig större och större.

06:00

Nya trafikpoliserna

Läget är kritiskt när Craig får ett larm om en bilolycka där fordonet fattat eld med föraren fast på insidan. Brandkåren lyckas på stopp på elden men när de skyndar sig fram är föraren spårlöst försvunnen. Alex stoppar en ung man som kört påverkad.

07:00

Heathrow

För personalen på Europas största flygplats är det aldrig en lugn stund. Denna dag arbetar personalen mot klockan för att ta emot tusentals passagerare från 84 länder. Även på djurcentret har personalen fullt upp då en tiger anlänt.

08:00

Dödligt väder

En skidåkare lyckas filma när han blir begravd av en lavin. En stad i Kalifornien drabbas hårt av en skogsbrand. Och i Norge lyckas en man nätt och jämnt fly från ett kraftigt jordskred.

09:05

Nya trafikpoliserna

Brittisk realityserie som handlar om Yorkshirepolisens arbete på frontlinjen. Med den ständigt närvarande Jamie Theakston, följer vi två poliser i norra och västra Yorkshire.

10:05

Polisens biljakter

Det är en stressig dag på jobbet för polisen och larmen avtar varandra. En alkoholpåverkad motorcyklist sätter andra förares liv på spel på den stora motorvägen och en stuntman vägrar att samarbeta. Dessutom inkommer samtal om en beväpnad man.

11:00

Polisens biljakter

En storm är på väg in över Storbritannien och polisen gör sitt bästa för att rusta staden på bästa sätt. Polishelikoptern rycker in när en kvinna försvunnit i floden och det är en kamp mot klockan om de ska finna henne vid liv.

12:00

V65 Direkt

I V65 Direkt visas 65-loppen direkt från travbanan. I programmet bjuds det på intervjuer, analyser och tips. Experterna går även igenom helgens V75-hästar.

15:00

America's Funniest Home Videos

Den här gången blir det en utflykt till zoo där vi träffar en giraff. Uppträdande på skolan slutar i oväntade skrattsalvor, och det blir det även när katter och hundar ställer till det i hemmet.

15:30

America's Funniest Home Videos

Det blir tokigt värre i America's funniest home videos när barn, djur och vuxna ställer till med otyg. Fjädrar som flyger överallt, hundar med ballonger och ett party för att avslöja om en bebis ska bli en pojke eller flicka slutar i kaos väntar.

16:00

Polisens biljakter

Polisofficer Jon Moon och hans hund Kanto tar upp jakten på en beväpnad rånare. Som den samspelta duo de är dröjer det inte länge innan jobbet är avklarat. Samtidigt slutar ett blodigt krogbråk med en man i handfängsel och en man på sjukhuset.

17:00

Polisens biljakter

En berusad man gör sitt bästa för att ställa till det för polisen men frågan är om han lyckas? En vild biljakt tar vid på motorvägen samtidigt som andra delar av polisstyrkan skickas iväg på ett minst sagt oväntat larm.

17:55

Dödligt väder

En vulkan på Hawaii får ett våldsamt utbrott och sprutar ur sig lava som förstör allt i sin väg. I England kämpar en paddlare mot starka vindar och förrädiskt tidvatten. En enorm tyfon sliter sönder norra Marianaöarna.

19:00

Studio: FIFA Fotbolls-VM 2022

Studio efter mötet mellan Kamerun och Brasilien i den avslutande gruppspelsomgången i FIFA Fotbolls-VM 2022. I studion finns Frida Nordstrand, Kim Källström, Henok Goitom och Siavoush Fallahi.

20:00

Brynolf & Ljung - Street magic

Ingen går säker när Brynolf & Ljung trollar för svenska kändisar. Jonas försöker lura pengar av både Daniel Norberg och JTR med sina fräcka trick och Peter förutspår exakt hur Lisa Ajax kommer att agera långt innan hon själv bestämt sig. Bland andra medverkar Jenny Strömstedt och Marie Serneholt.

20:30

Brynolf & Ljung - Street magic

Medverkande är bland andra Rickard Söderberg, Samir Badran, Viktor Frisk, Björn Skifs, Ann Westin, Tobias Persson, David Batra, Henrik Hjelt, Micke Tornving och Gry Forssell.

21:00

C/o Segemyhr

Fredrik har bestämt sig för att gå vidare och bjuder hem Cilla och hennes norske fästman Bödvar. Jan-Olof har problem att hitta tillbaka till den rätta, men skam den som ger sig. Anton blir upptäckt och förbereder sig för sitt kändisskap.

21:30

C/o Segemyhr

Cilla har lämnat Bödvar och flyttat hem till Fredrik igen. Vi är bara vänner. Varken mer eller mindre försäkrar Fredrik. Jan-Olof har författardrömmar av det mer erotiska slaget och ger Fredrik ett och annat tips.

22:00

Finaste familjen

Ann och Göran får besök av gamla vänner de träffat på en kryssning. Michelle och Lars-Henry renoverar badrummet. Marcus startar en app som snabbt blir en succé och han får Magnus att säga upp sig och börja jobba för honom. Johanna träffar en brandman.

22:30

Finaste familjen

Ann är upprörd över att de bara är de trettonde rikaste på Östermalm. Göran börjar på en matlagningskurs och stöter på en gammal klasskamrat. Michelle träffar en italiensk gästforskare. Marcus börjar föreläsa och Magnus blir intresserad av kultur.

23:00

Johan Falk

När Johans styvdotter, Ninas, pappa Örjan inte lyckas betala en skuld till en estnisk byggfirma kidnappas Nina. Johan och GSI blandar sig i fallet vilket inte ses med blida ögon av den estnisk-ryska maffian.

01:05

The Gift

Simon träffar en dag en av sina gamla skolkompisar, den udda Gordo. Efter mötet börjar Gordo dyka upp allt oftare. En rad ovälkomna möten och mystiska presenter senare börjar en chockerande hemlighet som legat begravd i över tjugo år avslöjas.

03:15

24 timmar i häktet

En ung kvinna hittas efter att ha blivit attackerad under en bro och tekniker beger sig genast till platsen i hopp om att finna DNA-spår. Kriminalassistent Denise Brown är djupt berörd av händelsen och gör allt i sin makt för att finna den skyldige.

Här hittar du vad som sänds på TV12 idag