Tv-Tablå för TV12 fredag

TV4 nya kanal för sport och livsstil

TidProgram
05:00

MacGyver

MacGyver försöker stötta en problemtyngd 16-årig kille, Deron, som hoppat av skolan för att jobba på en byggarbetsplats med sin pappa. När Deron upptäcker att säkerhetsinspektören på bygget tar emot mutor är han verkligen i behov av MacGyvers hjälp.

06:00

Mordutredarnas nya fall

En 24-årig student i New York hittas våldtagen och mördad, inlindad i en filt i den västra delen av staden. Innan mordet var studenten på en bar i SoHo och nu gäller det för polisen att få en klar bild av alla som befann sig där samtidigt.

06:30

Mordutredarnas nya fall

En 79-årig kvinna hittas ihjälskjuten i sitt eget hem och misstankarna riktas snabbt mot hennes man och en våldsam granne. Efter att bevismaterial hittats i hemmet visar sig dock mördaren vara den polisen minst misstänkte.

07:00

Räddad i sista sekund

En fallskärmshoppare hamnar i nöd tusentals meter upp i luften och får hjälp av kvicktänkta instruktörer. En polisman rusar in i en brinnande och rökfylld byggnad för att få ut de boende, utan att tänka på sin egen säkerhet.

08:00

MacGyver

MacGyver arbetar under täckmantel som skogshuggare för att hjälpa en miljöaktivist att avslöja ett korrupt skogsföretag.

09:00

Pawn Stars: pantbanken

Corey hittar en cool Mustang som är till salu, men är priset förhandlingsbart? Senare kikar Rick på en samling transistorradios.

10:00

Polisens biljakter

En våldsam biljakt i Nottingham får ett tragiskt slut. Ken och Adam blir smygfotade av en man, som de senare misstänker för ett mycket mer allvarligt brott. Ett gäng droghandlare jagas till fots över landsbygden.

11:00

Polisens biljakter

I Mansfield behöver poliserna hantera en man som klättrat upp på en busshållplats. Samtidigt stoppas ett par misstänkta langare, men den ena lyckas svälja drogerna. Slutligen blir det dålig stämning i en familj, när en son tagit sin pappas Mercedes.

12:00

V65 Direkt

Travmagasin.

15:00

112 - på liv och död

En man går bärsärkagång på en skärgårdsö och Ålandspolisen Johan åker dit. Brandmannen Mats rycker ut när en aggressiv man hotar en barnfamilj. Brandmannen Tony larmas till en lägenhetsbrand.

16:00

Polisens biljakter

En grupp killar i en bil blir stannade vid sidan av vägen och påvisar ett misstänksamt beteende. I Aspley gör poliserna ett omfattande drogfynd. Samtidigt behöver Jim och hans team rycka in när en man inte betalar för sin bensin.

17:00

Polisens biljakter

Drastiska åtgärder måste införas när en rattfyllerist plockar fram en kniv. Kaos utbryter när ett stort motorcykelgäng härjar i staden. En kvinnlig langare tas in på stationen och det visar sig att hon bär på fler hemligheter än poliserna trott.

18:00

Pawn Stars: pantbanken

Corey blir förtrollad av en samling magiska minnesföremål och han blir sjövild av en vintage Harley Davidson t-shirt. Senare åker Rick och Chum till Kalifornien för att titta på en enorm Disneysamling.

19:00

Brynolf & Ljung - Street magic

Brynolf och Ljung överraskar Sanna Nielsen med att läsa av hennes mest privata hemligheter. De lyckas också få Anja Pärson att skrika av chock. Övriga medverkande är bland andra Rennie Mirro, Alexandra Bing, Molly Pettersson Hammar, Dragomir Mrsic, Markus Aujalay och Dr Alban.

19:35

Star File

Fokus på skådespelaren George Clooneys liv och karriär.

19:45

Hemvärn och påssjuka

Armén vill förlägga sina trupper till en bondgård i Halland under beredskapsåren. Men storbonden är inte så pigg på detta då det skulle störa hans svartabörsaffärer. Något måste göras.

22:00

Johan Falk

GSI följer upp ett vapenspår som leder dem till kavkazmaffians högkvarter på västkusten. GSI-medlemmen Niklas Saxlid infiltrerar gruppen men plötsligt inträffar något och Niklas försvinner. Samtidigt delas Rydellgänget upp i två falanger när de ska genomföra sin största kupp någonsin.

00:05

Teen Spirit

Violet är en blyg tonåring som drömmer om att fly sin hemstad och uppfylla sin dröm att sjunga. Med hjälp från oväntat håll anmäler hon sig till en talangtävling som kommer sätta hennes integritet, talang och ambition på prov.

Mer om filmen

02:00

Felix stör en ingenjör

Tillsammans med ingenjör och turbinexperten Annika Hagström åker Felix till Spanien för att besöka ett solkraftverk som förser en halvstor stad med el. De behöver Annikas hjälp att justera den stora turbinen.

02:30

Felix stör en ingenjör

Felix besöker ingenjören Maria Vistrand som arbetar som affärsutvecklare på Permobil. Felix får flytta in i på företagets ranch i Nashville och får i uppgift att åka hem till en användare för att prova ut en ny permobil.

03:00

Vad blir det för mat?

Per Morberg beger sig till Reijmyre glasbruk för att bjuda glasblåsarna på mat. Bland annat blir det Glashyttesill lagad i ungarna på bruket och en thai-inspirerad glasnudelsallad. Till dessert gör Per vodka- och limemarinerade jordgubbar.

03:30

Vad blir det för mat?

Per Morberg går ut skogen för att laga mat. Det blir ett heldagsprojekt när han grillar spädgris som han späckar med frukt, lök, rotfrukter och örter. Till förrätt blir det råraka med gräddfil och löjrom och till dessert färska bär med gräddmjölk.

04:00

112 - på liv och död

Brandmannen Magnus befarar det värsta när han får larm om en försvunnen pojke i Stockholm. Ambulanssjuksköterskan Erik får larm om en liten flicka som har kramper.

Här hittar du vad som sänds på TV12 idag