Tv-Tablå för TV12 lördag

TV4 nya kanal för sport och livsstil

TidProgram
06:15

Bäst i test Danmark

Dagens avsnitt bjuder på regnbågar och rymdutforskande, deltagarna undersöker lite av varje helt enkelt. Dessutom, fem sensationella avslöjanden och vad händer när man låser in fem kändisar i ett kolsvart rum?

07:35

Brorsor 4ever

Flera inbrott och mystiska händelser sätter skräck i trapphuset. Uppdraget att reda ut vad det är som försiggår faller på Kenny och Josef som tar det hela på största allvar. De kommer fram till att den skyldige är ett spöke.

08:00

112 - på liv och död

I Västerås pågår ett knivbråk och polisen Elin åker till platsen. På akuten i Göteborg tar specialistläkaren Anna-Clara hand om en patient med andningsproblem. Kjelle på helikopterbasen i Östersund hämtar en patient för akutoperation.

09:00

112 - på liv och död

En fjällvandrare har fallit och skadat sig i ansiktet och Kjelle på ambulanshelikoptern i Östersund flyger dit. En person är kraftigt berusad och poliserna Johan och Fredrik tvingas göra ett våldsamt ingripande.

10:00

Britain's Ocean Warriors

Vi följer de två unga rekryterna Dom och Kane, som gör ett försök att bli en del av en av Storbritanniens främsta militärorganisationer. De har båda genomgått sex månaders träning, men kan de bli en av de en procenten som lyckas ta sig hela vägen?

11:20

Britain's Ocean Warriors

Vi följer med en grupp soldater på ett fartyg i mexikanska golfen, när de förbereder sig för att ta sig upp på en båt som misstänks frakta droger. Nya rekryterna Tommy och Liam berättar om hur jobbet bidrar till Storbritanniens kamp mot droghandeln.

12:35

Extremväder - i stormens öga

Under ett tornado-utbrott i Oklahoma försöker en ung man rädda sin autistiska kusin som är instängd i ett hus precis när en twister är på väg att slå in i det. En person använder en trädgårdsslang för att rädda sitt hus från en rasande skogsbrand.

13:30

Extremväder - i stormens öga

Under halvtid på en Cowboys-Eagles fotbollsmatch ger sig en man från Dallas ut för att hämta en pizza precis som en tornado drar genom staden. En sjuksköterska rycker in när en sällsynt twister ödelägger en liten stad i Mississippi.

14:30

V75 Direkt med V4

Travmagasin.

16:00

V75 direkt

V75-omgång med tips, intervjuer och analyser från dagens tävlingar.

18:00

America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

19:00

Bäst i test Nya Zeeland

Komikerna är inställda på att skapa historia. Vatten kastas, usla investeringar visas upp och Josh Thomson kämpar för att inte klappa en ko.

20:00

Mordutredarnas nya fall

Gail Fulton, en djupt religiös bibliotekarie, fru och mamma skjuts ihjäl i en till synes lugn förort till Michigan. Övervakningskameror avslöjar att det rör sig om tre gärningsmän och en handskriven lapp leder poliserna i rätt riktning.

20:30

Mordutredarnas nya fall

Året är 1990 när tre prostituerade personer blir brutalt mördade och lämnade vid en flod. Polisen jagar en seriemördare. Djurhår, fibrer och fingeravtryck hittas men gärningsmannen förblir oidentifierad. Genombrottet kommer mer än 20 år senare.

21:00

America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

22:00

Äventyraren Thomas Crown

För att råda bot på sin tristess iscensätter miljardären Thomas Crown en konstkupp på Manhattans mest välbevakade museum. När han inleder en katt- och råtta lek med försäkringsagenten Catherine Banning inser han att han funnit en värdig motståndare.

00:15

The Rookie

Teamet är på sin vakt under årets farligaste dag, Alla hjärtans dag. Nolan bjuder in alla till en stor fest nu när han är singel.

01:10

The Rookie

När mycket av pengarna som används i narkotikahandeln mystiskt försvinner, faller misstankar snart på aspiranterna.

02:05

The Rookie

Nolan vill bevisa att han har utvecklats snabbare än de andra aspiranterna eftersom han har som ambition att vara detektiv inom fem år.

03:00

Kalla fakta: Älskad hatad hiphop

I en dokumentärserie i två delar om svensk hiphop söker Kalla fakta svar på om det finns några lyckliga slut inom svensk rap. Vi möter kända artister vars musik synliggör samhällsproblemen i utsatta områden.

Här hittar du vad som sänds på TV12 idag