Tv-Tablå för TV12 lördag

TV4 nya kanal för sport och livsstil

TidProgram
05:00

The Apprentice UK

Det blir ingen mjukstart för deltagarna då första uppgiften är att flyga till Malta för att förhandla om nio maltesiska föremål.

06:20

The Apprentice UK

Deltagarna får i uppdrag att skapa en serie för barn. En spännande berättelse och en intressant huvudkaraktär ska hittas på. Dessutom måste serien få ett superbra namn. Det blir lättare sagt än gjort.

07:40

The Apprentice UK

Denna gång ger Lord Sugar deltagarna i uppdrag att tillverka och sälja exklusiva och givetvis utsökta munkar till både företagskunder och allmänheten. Teamen undersöker olika smakvarianter och för det ena laget blir stämningen extra krispig.

09:00

Border Security: America's Front Line

Ett kriminellt förflutet och en dold pistol är inte den bästa kombinationen för en resenär när man ska resa in i USA. På San Franciscos Internationella postanläggning upptäcker man ett paket som verkar innehålla mer än bara proteinpulver.

09:30

Border Security: America's Front Line

En narkotikahund sniffar upp misstänkt narkotika. En fransk resenär anländer för att träffa sin onlinepojkvän för första gången.

10:00

Border Security: America's Front Line

Godsaker från Indien kan föra med sig oönskade djur, något tullpersonalen får erfara. I Buffalo genomsöker poliser ett fordon som tillhör en amerikansk medborgare då de misstänker att den innehåller något olagligt.

10:30

Border Security: America's Front Line

I San Francisco fångar en av jordbruksspecialisterna en riktigt obehaglig fripassagerare, med sex ben. Vid lastanläggningen i Detroit sniffar en narkotikahund upp ett misstänkt paket.

11:00

Border Security: America's Front Line

I San Francisco misstänker poliser att en resenär planerar att göra mer än att bara besöka en vän. På flygplatsen i Detroit packar en passagerare en pistol. Ett kriminellt förflutet kan få förödande konsekvenser om du ska ta dig in i USA.

11:30

Brynolf & Ljung - Street magic

Brynolf och Ljung överraskar Sanna Nielsen med att läsa av hennes mest privata hemligheter. De lyckas också få Anja Pärson att skrika av chock. Övriga medverkande är bland andra Rennie Mirro, Alexandra Bing, Molly Pettersson Hammar, Dragomir Mrsic, Markus Aujalay och Dr Alban.

12:30

Star File

Fokus på skådespelaren Hugh Jackmans liv och karriär.

12:35

Pawn Stars: pantbanken

En säljare kommer in med en sällsynt diamant tillverkad av ett musikgenis DNA. Kan Rick behålla lugnet? Därefter anländer en sällsynt samling pocketböcker till butiken.

13:30

America's Funniest Home Videos

Influencers råkar ut för dråpliga missöden, och en vloggare råkar svälja en insekt mitt i en mening. Dessutom undviker en man och hans hundar med nöd och näppe en björn.

14:30

V75 Direkt med V4

Travmagasin.

16:00

V75 direkt

V75-omgång med tips, intervjuer och analyser från dagens tävlingar.

18:00

Niklas och verkligheten

Programstart. Klimataktivister har genom civil olydnad fått stor uppmärksamhet de senaste åren. Här möter Niklas Källner människorna bakom aktionerna, personer som är villiga att riskera familj, vänner och arbete för att försöka rädda världen.

19:00

Bäst i test Danmark

I dagens avsnitt visar Lina på en otrolig förmåga att hantera en basketboll på ett löpband, Nikolaj tar reda på hur man öppnar en resväska genom att räkna godisbitar och Christian och Julie gör ett försök att få ett ägg så högt upp som möjligt.

20:25

Star File

Fokus på skådespelaren Andy Serkis liv och karriär.

20:30

Heathrow

Var 45:e sekund landar eller avgår ett plan från Heathrow Airport. Vi får lära oss hemligheten bakom det tighta flygschemat och hur plan faktiskt parkeras. Vi får dessutom se Demi och Sue ta hand om en full resenär som valt att ta av sig kläderna.

21:00

America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

22:00

Total Recall

Douglas Quaid lever år 2075 och får reda på att alla hans minnen har blivit planterade i hans hjärna vilket gör att han plötsligt hamnar i en stor intergalaktisk konspiration.

Mer om filmen

00:30

Australian Ninja Warrior

Nu är det sista chansen för våra Ninjas att ta sig till semifinal. 50 Ninjas tävlar om de sista 18 platserna. Bland deltagarna hittar vi Bachelor-stjärnan Tim Robards.

02:05

The 100

En röd solförmörkelse kastar omkull Clarkes planer, och Nikki funderar på att hämnas.

03:00

The 100

Clarke och hennes vänner hanterar allt som har hänt samtidigt som de upptäcker ett nytt oväntat hot.

04:00

The 100

Clarke och Octavia inleder ett desperat räddningsuppdrag när lärjungarna närmar sig.

Här hittar du vad som sänds på TV12 idag