Tv-Tablå för TV12 lördag

TV4 nya kanal för sport och livsstil

TidProgram
05:00

Gränsbevakarna USA

En stark odör gör att två amerikaner hamnar i klistret i Port Huron, en uppblåsbar pool läcker och ett misstag på ett studentvisum ställer till stora problem.

05:30

Gränsbevakarna USA

Ett par ändrar sin valutadeklaration på JFK, gränspolisen förhör en mexikan med underliga resplaner och kanadensare på väg till Florida måste besvara närgångna frågor.

06:00

Gränsbevakarna USA

Byggarbetare hamnar av misstag vid gränsen under sin lunchrast, falska sedlar hittas i Detroit och ett paket från Belgien drar till sig uppmärksamhet.

06:30

Gränsbevakarna USA

En gravid kinesisk kvinna väcker misstankar i Detroit, medan en ukrainsk kvinna kan tvingas återvända till sitt hemland efter uppbrottet från sin amerikanske make.

07:00

Dödligt väder

En kraftig snöstorm i Nepal leder till stora problem för en grupp vandrare. I Pennsylvania måste man rädda tre barn som sitter fast i en sjunkande bil. Under en fisketur i Florida hamnar ett gäng kompisar mitt i en åskstorm.

08:00

Kronofogden knackar på

Här följer man kronofogdar i deras arbete i runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva och känslosamma.

09:00

Kronofogden knackar på

Här följer man kronofogdar i deras arbete i runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva och känslosamma.

10:00

Gränsbevakarna USA

I tullen hittas en cocktail som innehåller mer än bara sprit, en shoppare visar sig ha kriminell bakgrund och det är något som inte stämmer med en designers deklaration.

10:30

Gränsbevakarna USA

Fastighetsentreprenörer kallas in till förhör, en resenärs investeringar i USA ifrågasätts och misstänkta mexikanska souvenirer kräver en närmare undersökning.

11:00

Gränsbevakarna USA

En amerikan på hemväg från Dominikanska republiken har med sig ett ovanligt föremål, medan spirande entreprenörsplaner får ett snöpligt slut i Blaine.

11:30

Gränsbevakarna Kanada

Gränsbevakarna får mycket att göra när en man från Texas anländer med sin jakt-utrustning och ett gäng troféer i bagaget. Tre kinesiska studenter betalar dyrt för odeklarerad mat. En man med kriminellt förflutet vill träffa sin kärlek.

12:00

Vallarna - Pilsner och Penseldrag

Om man tar en galen streber tillika en förvirrad tant och sen adderar två kärlekstörstande ungkarlar, så säger vi varmt välkomna till 57:ans innergård. Där en skara av de hjärtligaste och mest pricksäkra figurer tillsammans skapar en uppåt-väggarna livad afton på Vallarnas klassiska utomhusscen. Man kan säga att ett av Gideon Wahlbergs berömda verk återuppstår och får nytt liv.

14:30

V75 Direkt med V4

Direktsänd V75-omgång, med V4. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

16:00

V75 Direkt

Direktsänd V75-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

18:00

C/o Segemyhr

Fredrik har bestämt sig för att gå vidare och bjuder hem Cilla och hennes norske fästman Bödvar. Jan-Olof har problem att hitta tillbaka till den rätta, men skam den som ger sig. Anton blir upptäckt och förbereder sig för sitt kändisskap.

18:30

C/o Segemyhr

Cilla har lämnat Bödvar och flyttat hem till Fredrik igen. Vi är bara vänner. Varken mer eller mindre försäkrar Fredrik. Jan-Olof har författardrömmar av det mer erotiska slaget och ger Fredrik ett och annat tips.

19:00

Brynolf & Ljung - Street magic

Ingen går säker när Brynolf & Ljung trollar för svenska kändisar. Jonas försöker lura pengar av både Daniel Norberg och JTR med sina fräcka trick och Peter förutspår exakt hur Lisa Ajax kommer att agera långt innan hon själv bestämt sig. Bland andra medverkar Jenny Strömstedt och Marie Serneholt.

19:30

Brynolf & Ljung - Street magic

Medverkande är bland andra Rickard Söderberg, Samir Badran, Viktor Frisk, Björn Skifs, Ann Westin, Tobias Persson, David Batra, Henrik Hjelt, Micke Tornving och Gry Forssell.

20:00

Heathrow

Sue räddar en musiker från att missa sin konsert. Säkerhetsrutinerna på Heathrow sätts på prov. På landningsbanan jobbar Ian för löneförhöjning.

20:30

Heathrow

Vi möter gränsstyrkans nya befäl, Rob, som får en hektiskt start på jobbet. Sophie och Rachel håller koll på säkerheten på landningsbanan.

21:00

Parlamentet

Det svänger rejält om politiken när det blåa blocket består av Måns Möller, Sissela Kyle och Messiah Hallberg och det röda av Annika Andersson, Petrina Solange och Robert Gustafsson.

22:00

America's Funniest Home Videos

En kvinna konfronteras av ett hängande skelett. En man måste ta itu med en gryta som har ramlat omkull i bakluckan på hans bil. En struts sväljer en luftfräschare och en mormor får en virtuell verklighetsupplevelse.

22:55

Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighet

Anderssons båtvarv har haft ekonomiska bekymmer men nu ser allt ut att ordna upp sig. Så snart de sista båtmotorerna är levererade till Italien och betalningen är i hamn är varvet skuldfritt. Men Andersson har inte räknat med den italienska maffian.

Mer om filmen

00:55

Johan Falk

Ett inbrott hos en pensionerad chefsingenjör och ett värdetransportrån visar sig vara en övning inför att mycket större rån. GSI lyckas få hjälp av gangsterledaren Seth som går med på att infiltrera rånarligan, men frågan är om han går att lita på.

03:00

Double Jeopardy

Efter sex år i fängelse, falskt anklagad för att ha mördat sin make, upptäcker Libby att maken är vid liv. Nu är hon på jakt efter honom och sanningen.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på TV12 idag