Tv-Tablå för TV12 tisdag

TV4 nya kanal för sport och livsstil

TidProgram
05:00

Robinson

I dagens avsnitt pekas en av deltagarna, helt oväntat, ut som den stora spelaren. Det är dags för tävling igen och kommande pristävling visar sig innehålla en belöning som alla är mycket intresserade av att lägga vantarna på.

05:30

Robinson

Vinnaren i pristävlingen belönas med en upplevelse som ingen i deras vildaste fantasi hade kunnat drömma om. Men alla kan inte glädjas lika mycket som de lyckligt utvalda. Plötsligt hittar gänget en skattkarta som leder till en överraskning.

06:00

Extreme ice railroad

Lokingenjörerna Jerry och Sheldon försöker under sex timmar ta passagerare genom Cochranes brutala vildmark till det sista stoppet på tåglinjen, staden Moosonee.

07:00

Border Security: America's Front Line

I San Francisco misstänker poliser att en resenär planerar att göra mer än att bara besöka en vän. På flygplatsen i Detroit packar en passagerare en pistol. Ett kriminellt förflutet kan få förödande konsekvenser om du ska ta dig in i USA.

07:40

Lego Masters Australien

Hamish introducerar deltagarna för en äventyrslysten minifigur som färdas fram genom ett platt och trist landskap. Deras uppgift är nu att ge liv åt varsin del av kartan utifrån förutbestämda teman såsom Karibien, djungeln och Medelhavet.

09:00

MacGyver

MacGyver ärver en veteranbil av Harry men en kriminell liga tror att ett ovärderligt smycke gömmer sig i bilen.

10:00

Polisens biljakter

Med livet som insats försöker Bob och hans kollega Bo stoppa en van som kör utan hämningar genom ett bostadsområde. Martin Willis får syn på en bilist som kör över 160 km i timmen och Chris jagar en förövare till fots.

11:00

Polisens biljakter

Ben Pearson får sätta foten på gasen för att hinna med en stulen bil som kör i 160 km i timmen. En stor polisinsats sätts igång för att få fatt på en välkänd langare och en bensintjuv gör tillvaron svår för den brittiska polisen.

12:00

Kronofogden knackar på

Mike och Terry är på jakt efter bilägare med utestående lån. Paul och Steve vräker en taxichaufför som har en skuld på nästan 30 000 pund.

13:00

Dödligt väder

New South Wales i Australien drabbas av de värsta skogsbränderna under modern tid. Flera städer riskerar att brinna upp och brandkårens resurser räcker inte till. Filippinerna drabbas av en jordbävning och en familj fastnar under rasmassorna.

14:00

America's Funniest Home Videos

Roliga videor med piñatas som är fyllda med grönsaker, en bulldogg som äter nachos och ett par galna getter.

15:00

MacGyver

MacGyver blir anklagad av kvinnorna i hans liv för att ha svårt att binda sig. I en dröm transporteras han till vilda västern där han hjälper tre kvinnor i nöd.

16:00

Polisens biljakter

Den brittiska polisen samlar styrkorna för att göra en räd hos två män misstänka för att tillverka och sälja en välkänd zombiedrog. Samtidigt tar hundföraren Steve hjälp av sin fyrbenta kollega för att lokalisera en man med narkotika i väskan.

17:00

Polisens biljakter

En misstänkt man flyr från en olycksplats i en ambulans med blåljuset på. Hela polisstyrkan involveras, däribland Ben och Bo som försöker få hål på däcken. Polisen Warren attackeras av ett ungdomsgäng och Kev försöker få stopp på en vild bilist.

18:00

Kronofogden knackar på

Mike och Terry reser till Cheshire för att återta ett fordon från en kvinna med en obetald skuld på flera hundra pund. Paul och Steve tvingas vräka ett par med två barn några dagar innan jul. Sedan beger de sig till Essex.

19:00

America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

20:00

Polisens biljakter

En misstänkt droghandlare flyr från poliserna på cykel, men måste tillslut fortsätta till fots. Samtidigt lyckas en annan gärningsman fly från inspektörerna Lewis och Darren, men tillslut är det naturens lag som får honom tillfångatagen.

21:00

Parlamentet

I det blå laget tävlar Messiah Hallberg, Sissela Kyle och Shanti Rydwall. De ställs mot Nour El Refai, Magnus Betnér och Carl Stanley i det röda laget.

22:00

C/o Segemyhr

Anton kommer på ett smart sätt att träffa tjejer, genom gamla Fantomentidningar. Fredrik har blivit sockerberoende och Cilla gör allt för att hjälpa honom ur sitt missbruk.

22:30

C/o Segemyhr

Fredrik retar sig på grannarnas högljudda sexlekar och försöker hämnas genom att göra det samma med Cilla. Lillemor har skrivit en kokbok som Cilla tycker är kass men hon vågar inte stå för sin åsikt.

23:00

Heathrow

Ett flygbolag sprider stjärnglans i bagageutlämningen. Rob måste ta hand om en fryst kyckling som håller på att ta sig in i landet. Några passagerare får sig en överraskning.

23:30

Heathrow

Det blir dramatik när Heathrows poliser gör ett ingripande. Sue håller ordning på ett gäng herrar. Ian får visa sina muskler.

00:00

Horizon Line

Ett före detta kärlekspar återses efter flera år i samband med en god väns bröllop. När de ska åka ett litet flygplan till bröllopet på en tropisk ö i Indiska oceanen, drabbas deras pilot av en hjärtattack och dör. Ensamma och vilsna ovanför havet tvingas de flyga det skadade planet och försöka hitta land innan bränslet tar slut.

Mer om filmen

02:00

Hotell Marigold 2

Hela det sprudlande gänget är kvar på hotellet och får välkommet sällskap av den heta amerikanske hotellgästen Guy. Under tiden drömmer ägaren Sonny om att expandera samtidigt som han planerar sitt stundande bröllop.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på TV12 idag