Tv-Tablå för TV12 tisdag

TV4 nya kanal för sport och livsstil

TidProgram
05:00

MacGyver

MacGyver åker till Peru för att undersöka omständigheterna kring en berömd arkeologs död. Arkeologen var på jakt efter en legendarisk inkaskatt när han mördades och hans dotter ber MacGyver att hjälpa henne hitta skatten.

06:00

Mordutredarnas nya fall

En 18-årig tjej kidnappas edan hon pratar i en betaltelefon. Den forensiska utredningen hittar bevis på hennes kläder och misstankarna riktas mot en gärningsman. Han avslöjar snabbt att han inte agerade ensam.

06:30

Mordutredarnas nya fall

En stor kidnappningshärva i Los Angeles avslöjas och det visar sig att ett gäng ryska immigranter är ansvariga. De misstänkta kan avslöjas genom avancerad ekolodsutrustning som hittar offren på ett udda ställe.

07:00

Räddad i sista sekund

En vanlig vandring slutar i nödläge när en man vrickar foten och blir strandad i Australiens vildmark. Utan möjlighet att kalla på hjälp får han vänta i dagar på att bli hittad. Ett gammalt flygplan tvingas landa på en folktät strand.

08:00

MacGyver

MacGyver och Jack Dalton hjälper en vän att undersöka hennes pappas död. Hon är övertygad om att pappan som arbetade som jockey inte dog i en olycka och spåren leder till matchfixning i travvärlden.

09:00

Pawn Stars: pantbanken

En t-shirt som signerats av Mick Foley dyker upp och Rick kallar in en speciell gäst för att verifiera äktheten. En säljare kommer sedan in med en oöppnad McDonalds-kaka från 1980.

10:00

Polisens biljakter

Polisen Phil går undercover i sitt sökande efter en efterlyst man. Vid järnvägsstationen stoppas en misstänksam förare vars passagerare också agerar suspekt. En annan förare kör mot rött, men är det verkligen det enda han är skyldig till?

11:00

Polisens biljakter

Det blir tumult när teamet försöker få fast en misstänkt langare. Det hela slutar bokstavligen med blod, svett och tårar. Mozza och Jonny möter en rattfull förare som blivit stoppad flera gånger tidigare.

12:00

112 - på liv och död

Sjöbevakaren Magnus på Åland rycker ut när en båt tar in vatten. Polisen Kristoffer i Haninge larmas till ett pågående inbrott. Brandmannen Tony från Farsta skyndar sig till ett brinnande radhus.

13:00

Kronofogden knackar på

Far och son Anglin tvingas gå igenom en hel del pappersarbete för att kunna syna restaurangägares lögn. Del och Dael hamnar i en frustrerande förhandling med en bilåterförsäljare som påstår sig vara oskyldig. Paul och Steve ställs inför ytterligare ett vräkningsfall.

14:00

Kronofogden knackar på

Dal och Dael åker till sydöstra London för att driva in en skuld från en man som är skyldig sin före detta flickvän pengar och situationen eskalerar när den nuvarande flickvännen väljer att lägga sig i. Stewart och Vic är i Manchester, där en verkstad inte har betalat en hantverkare enligt överenskommelse.

15:00

112 - på liv och död

Ålandspolisen Nicolai får larm om en medvetslös person. Brandmannen Emma i Västervik rycker ut till en trafikolycka. Brandmannen Tony från Farsta brandstation larmas till en källarbrand.

16:00

Polisens biljakter

Mamba, en ny och farlig drog, sprids i Radford och teamet behöver rycka in. Ett par oförsiktiga tjuvar tar ett antal flaskor från en pub, men med hjälp av övervakningskameror dröjer det inte länge innan poliserna är dem hack i häl.

17:00

Polisens biljakter

En stor operation med polishunden Rambo i spetsen söker efter ett gäng som plundrat lastbilar på motorvägen. Samtidigt dyker ett familjärt ansikte upp på nytt med en bil full av cannabis.

18:00

Pawn Stars: pantbanken

Chums tankar börjar snurra när en enorm kollektion av LP-skivor kommer in i butiken. Rick och Chum tar sig sedan till öknen för att prova pantbankens senaste vapen.

19:00

Brynäs IF - Djurgårdens IF

Från Monitor ERP Arena i Gävle.

22:00

Bäst i test Danmark

Programledarens djävulska uppgifter går inte riktigt som det var tänkt när deltagarna ska stapla saker med ögonbindel på. I ett försöka att skriva en godnattsaga råkar Sofie Linde döda en hundvalp. Allt för att vinna Stephania Poltalivos astmasprej.

23:25

Star File

Fokus på skådespelaren Chris Hemsworths liv och karriär.

23:30

Heathrow

Sue räddar en musiker från att missa sin konsert. Säkerhetsrutinerna på Heathrow sätts på prov. På landningsbanan jobbar Ian för löneförhöjning.

00:00

Innocent

Kan man skydda sitt barn för mycket? Och känner någon faktiskt sina närmaste helt och hållet? Vad avslöjas bakom mordet som Sally påstås ha begått och de anklagelser som föregick mordet?

01:00

Farmen

De stulna skyltarna ur grönsakslandet skapar huvudbry. Det är dags för sommarens första Torpkamp och nervositet och ovisshet råder inför storbondens val av vilka tre som ska få pröva lyckan.

01:30

Farmen

Efter gårdagens turbulens sänker sig ett lugn över gården. Bea vaknar på sin bästa sida och bestämmer sig för att göra något fint för sina vänner på gården. Storbonden stöter på motstånd när en av Farmarna vägrar ta order.

02:00

MacGyver

MacGyver försöker rädda en amerikansk pilot som åtalats för spioneri i Centralamerika.

03:00

Vad blir det för mat?

Per hämtar inspiration från grannlandet Danmark och lagar smörrebröd med bland annat rökt lax, handskalade räkor och knaperstekt bacon. Till efterrätt bjuder han på hemlagad glass och romindränkta russin.

03:30

Vad blir det för mat?

Per Morberg bjuder in Fares Fares, Gerhard Hoberstorfer och Andreas Kundler. Menyn består av ättiksströmming serverad på knäckebröd med öl och snaps, rimmad oxbringa med pepparrotssås och fattiga riddare på kanellängd med vispgrädde och bär.

04:00

112 - på liv och död

Brandmannen Magnus i Stockholm får larm om en våldsam trafikolycka. Poliserna Johan och Fredric letar efter en misstänkt man. Elin och Antonio tvingas binda både händer och fötter på en misstänkt under ett nattpass.

Här hittar du vad som sänds på TV12 idag