Tv-Tablå för TV12 söndag

TV4 nya kanal för sport och livsstil

TidProgram
05:00

Mordutredarnas nya fall

Den enda läkaren i staden Laeger i West Virginia omkommer i en otäck brand och polisen tror att det rör sig om mord. Sonen till en av läkarens kollegor blir misstänkt för dådet och polisen tror sig ha funnit mördaren. Men har de gripit rätt person?

05:30

Mordutredarnas nya fall

En kall vinternatt i Wisconsin 1984 hittas en ung kvinna brutalt mördad. Offret Traci Hammerberg hade varit ute och festat med sina vänner och utredarna har många misstänkta på sin lista. Men fallet förblir olöst i nästan tre decennier.

06:00

Mordutredarnas nya fall

En ung kvinna går ut med vänner och hittas senare mördad vid sidan av en landsväg. Utredningen förblir olöst tills tre decennier senare, när spår från en orelaterad brottsutredning hjälper till att lösa fallet.

06:30

Transporthjältarna

Kapten Mark Bichowski står för en stor utmaning när han ska lasta den tyngsta lasten i sin karriär - 5200 ton reservdelar till ett vindkraftverk. I North Yorkshire ska Kieran och Gareth transportera ett lokomotiv från 1930-talet tvärs över landet.

07:30

Transporthjältarna

Det blir en tuff transport i Skottland när ett tio meter brett skepp ska tas igenom en smal hamnentré. Senare känner föraren Nick pressen, när han ska leverera en sex meter hög julgran, lagom till julfestligheterna.

08:30

Kroatien

Motorsport från Zagreb, Kroatien och årets fjärde deltävling i Rally-VM. Med TV Live Stage 3. Kommentator: Stefan Klemetz.

09:30

Star File

Fokus på skådespelaren Carey Mulligans liv och karriär.

09:40

Shein - sanningen bakom modejätten

Den kinesiska modejätten Shein har på kort tid tagit \"fast fashion\" till en ny nivå. Med framgångsrik marknadsföring på Tiktok har företaget blivit den mest nedladdade shopping-appen i USA och petat ner Amazon från förstaplatsen. Men den enorma framgången har en baksida och i den här dokumentären avslöjas företagets usla arbetsvillkor för de kvinnor som syr de billiga kläderna.

10:40

Titian: mästerverken som förändrade konsten

På 1550-talet gav Filip II konstnären Tizian i uppdrag att skapa sex målningar. Nu är de samlade i en utställning.

12:00

V64 Direkt

Från dagens travtävlingar.

14:30

Grand Slam 75

Direktsänd Grand Slam 75-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

17:30

Kära landsmän

Kronprins Henrik återvänder hem från Tyskland med en överraskning. Johan och staben är strålande nöjda och vill gärna dra fördel av den stora nyheten, men Isabella är skeptisk. Ellinor börjar på sin nya skola och kämpar med all uppmärksamhet.

18:00

Barnaskrik & jäkelskap

Lennart och Rakel är nu gifta och bor på Lennarts föräldrars gård tillsammans med dem. Allt är lugnt och fridfullt då man till och med förbjudit brevbärare Dag-Otto att komma till gården. Men det visar sig bara vara lugnet på ytan.

20:25

Kurt & Lang

Ihopklippta sketcher med de två klantiga soldaterna Kurt och Lang som vaktar en bom mitt ute i ingenstans. Duon misslyckas med det mesta som de tar för sig och de gör även sitt yttersta för att förstöra för varandra.

20:30

Brynolf & Ljung - Street magic

Brynolf och Ljung försöker sig bland annat på ett av trollerivärldens farligaste trick, att fånga en gevärskula i luften. Medverkande är bland andra Robin Stiernberg, Rickard Söderberg, Marie Serneholt, Renée Nyberg och Tommy Körberg.

21:00

Mondo Man - Världsstjärnan Armand Duplantis

Armand Duplantis är underbarnet som har blivit en världsstjärna. Hur stor kan han bli och hur högt kommer han att kunna hoppa?

22:00

Johan Falk

När Johans styvdotter, Ninas, pappa Örjan inte lyckas betala en skuld till en estnisk byggfirma kidnappas Nina. Johan och GSI blandar sig i fallet vilket inte ses med blida ögon av den estnisk-ryska maffian.

00:05

Drömpyramiden

Makarna Robert Ersson Rapp och Malin Ersson Rapp från Vagnhärad har intagit Drömpyramiden-studion och är redo för den tuffa utmaningen som ligger framför dem. Paret har tidigare jobbat med Zumba och träning och drivit en skönhetssalong ihop.

00:35

Drömpyramiden

Makarna Malin Ersson Rapp och Robert Ersson Rapp fortsätter tackla Richards tuffa frågor i Drömpyramiden. Med sig i studion har de Malins mamma Sussie, Malins morbror Peter, vännen Mikaela och Lasse som är Roberts pappa.

01:05

Drömpyramiden

Vännerna Helena Bergh och Ann Svanström från Skåne arbetar normalt sätt på en skola tillsammans, men idag är de en superduo i Drömpyramiden. Med sig i studion har de Helenas döttrar Maja och Mathilda, och Anns barn Johan och Ida.

01:35

Drömpyramiden

Vännerna Helena Bergh och Ann Svanström är välkomna tillbaka i studion. Efter en stark första runda är de mer redo än någonsin att fortsätta vinna roliga priser. Frågan är - hur långt kommer den här duon kunna ta sig?

02:05

Farmen

Farmen slår återigen upp grindarna till gården och det taktiska spelet börjar direkt när Anna ber deltagarna utse kandidater till storbonderollen.

03:05

American Ninja Warrior

Tävlingen har tagit sig till Miami och det är dags för ett gäng nya ninjor att ta sig an hinderbanan. Deltagarna tävlar i sex hinder som inkluderar två sprillans nya moment.

Här hittar du vad som sänds på TV12 idag