Tv-Tablå för V Film Premiere HD söndag

V Film Premiere visar biosuccéerna, de senaste dramerna, ännu mer actionfilm och nordiska filmerna.

TidProgram
07:00

Family Camp

När arbetsnarkomanen Tommys fru insisterar på att han ska tillbringa mer tid med sin familj går han med på att åka på familjeläger. Vad Tommy inte hade räknat med var att tvingas dela läger med den intensiva och påträngande familjen Sanders.

Mer om filmen

09:00

Tassar av stål - Legenden om Hank

Hank drömmer om att bli en mäktig samuraj och ger sig ut för att följa sin dröm. Istället hittar han den ogästvänliga staden Kakamucho, där han sticker ut i mängden då han är en hund och alla andra är… katter! Och vi vet ju att katter verkligen INTE gillar hundar. Hank är desperat att bli vän med invånarna och råkar hamna i lag med den ondskefulle Ika Chus som planerar att göra sig av med alla boende i Kakamucho.

Mer om filmen

11:00

Marry Me

Kat Valdez är ena halvan av musikvärldens sexigaste, mest explosiva kändispar, och den nya och heta superstjärnan Bastian är den andra halvan. Nu är de på väg att gifta sig inför en publik av hängivna fans i en ceremoni som ska streamas live över flera plattformar. Men när Kat får reda på att Bastian har varit otrogen mot henne med hennes assistent vänds hela hennes liv på ända. Medan den hemska sanningen sjunker in får hon ögonkontakt med en främling, ett ansikte i mängden.

Mer om filmen

13:00

Dream Horse

Historien om Jan Vokes, en walesisk städare och bartender som bestämmer sig för att föda upp kapplöpningshästar. Hon övertygar sin granne och vän att bidra med ett lån. Gruppens ovanliga investeringsplan bär frukt då hästen börjar vinna tävlingar och hamnar snart i nationella mästerskapet.

Mer om filmen

14:55

Seventy Is the New Thirty

När den 30-årige självutnämnde stugsittaren Mack Martin följer med på en Palm Springs-tjejs möhipperesa för hennes bästa kompis så släpps hennes inre 70-åring fri - bokstavligen. Den frustrerade författaren och influencern förvandlas som genom ett trollslag till "Tant Rita\.

Mer om filmen

16:30

Dear Evan Hansen

En gymnasieelev lider av socialt ångestsyndrom som ställer till det för honom i skolan. Efter att en klasskamrat begått självmord inleder han sin resa mot självinsikt och acceptans.

Mer om filmen

18:45

Kärlek som befriar

Kärlek som befriar, som bygger på Francine Rivers bästsäljande roman, är en kraftfull berättelse om obeveklig kärlek och uthållighet när ett ungt pars förhållande krockar med den hårda verkligheten under guldrushen i Kalifornien 1850. Det är en livsförändrande berättelse om den villkorslösa och uppslukande kärlekens makt.

21:00

65

Efter en kraschlandning inser piloten Mills att han är strandsatt på jorden för 65 miljoner år sedan. Med bara en chans till räddning, måste Mills och en till överlevare ta sig igenom okänd terräng full av farliga varelser i en kamp för att överleva.

Mer om filmen

23:00

Hot Seat

IT-experten Friar hittar en bomb med tryckkänslig utlösare under sin skrivbordsstol och en osynlig hackare tvingar honom att stjäla digitala medel på nätet - för annars kommer Friars dotter att föras bort. När den orädde bombteknikern Reed kommer till platsen försöker hackaren få det att se ut som att Friar är bombmannen. Spänningen stiger i takt med Friars förtvivlade försök att rentvå sitt namn och avslöja den riktige terroristen - utan att han själv sprängs i småbitar.

Mer om filmen

01:00

Infinite Storm

Under ett försök att bestiga New Hampshires Mount Washington bestämmer sig en erfaren klättrare att vända om innan hon når toppen då en snöstorm närmar sig. Men på vägen ner möter hon en ensam, strandsatt man och tar på sig ansvaret att få ner dem båda från berget innan natten lägger sig och stormen täcker dem.

Mer om filmen

03:00

65

Efter en kraschlandning inser piloten Mills att han är strandsatt på jorden för 65 miljoner år sedan. Med bara en chans till räddning, måste Mills och en till överlevare ta sig igenom okänd terräng full av farliga varelser i en kamp för att överleva.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Premiere HD idag