Dagens tv-tablå för V Film Premiere HD

V Film Premiere visar biosuccéerna, de senaste dramerna, ännu mer actionfilm och nordiska filmerna.

TidProgram
07:00

Dream Horse

Historien om Jan Vokes, en walesisk städare och bartender som bestämmer sig för att föda upp kapplöpningshästar. Hon övertygar sin granne och vän att bidra med ett lån. Gruppens ovanliga investeringsplan bär frukt då hästen börjar vinna tävlingar och hamnar snart i nationella mästerskapet.

Mer om filmen

09:00

Here Today

Den erfarne komediförfattaren Charlie Berns, som sakta men säkert håller på att förlora greppet om verkligheten, blir vän med den begåvade unga gatsångerskan Emma Payge.

11:00

Hold My Hand

Allt går bra för Maja. Hon befordras snart till överläkare och bor med sin man Claes och tonårssonen Magnus i ett vackert hus som ska få en fin och dyr utbyggnad. Så det kommer som en chock när Claes berättar att han vill skiljas och att det ska gå snabbt. Den trygghetsälskande Maja finner sig i fritt fall och försöker återta kontrollen över sitt liv. Hon kastar sig ut på en skakig grund med en sviktande ekonomi, en 20 år yngre älskare och en tonårig son som är i knipa.

Mer om filmen

13:00

Can You Keep a Secret?

Emma är övertygad om att planet hon sitter på ska krascha så hon börjar avslöja sina innersta hemligheter till en främling på planet. Eller rättare sagt hon tror att han är en främling.

Mer om filmen

14:45

Blinded by the Light

I 80-talets England kämpar en tonåring med pakistanskt ursprung med passa in både i skolan och hemma. Men när han en dag upptäcker Bruce Springsteens musik förändras allt.

Mer om filmen

16:45

Ammonite

Den kända paleontologen Mary Anning arbetar i en liten stad vid den vilda sydkusten. Hennes mest berömda upptäckter ligger bakom henne. Nu försöker hon försörja sig själv och sin åldrande mamma genom att hitta och sälja fossiler till turister.

Mer om filmen

18:40

F9 The Fast Saga

Dom Toretto lever ett lugnt liv med Letty och hans son, lille Brian, men de vet att faran alltid lurar precis över horisonten. Den här gången kommer det hotet tvinga Dom att konfrontera synderna från sitt förflutna om han ska rädda dem som han älskar mest. Hans crew går samman för att stoppa en världsomspännande konspiration ledd av den mest skickliga mördare och högpresterande förare som de någonsin har stött på: en man som också råkar vara Doms övergivna bror, Jakob.

21:00

No Man of God

Ted Bundy var seriemördaren som satte skräck i 70-talet med sina brutalt hänsynslösa brott. Bill Hagmaier var FBI-agenten som bestämde sig för att han skulle förstå sig på vad som drev den dömde till sina hemska gärningar.

Mer om filmen

23:00

Nine Bullets

En före detta burleskdansös som blivit författare får en ny chans i livet och en ny chans till upprättelse när hon riskerar allt för att rädda sin unga granne efter att han bevittnat mordet på sina föräldrar. Nu är hon på flykt från traktens maffiaboss, som råkar vara hennes gamla ex, och hon gör allt i ett desperat försök att få pojken i säkerhet.

01:00

The Show

En mystisk man anländer till en småstad mitt i Englands brustna hjärta. Han introducerar sig med olika namn och yrken till varje person han träffar. Det enda som står klart är att hans uppdrag är att hitta en stulen artifakt, och tjuven som stal den.

Mer om filmen

03:00

No Man of God

Ted Bundy var seriemördaren som satte skräck i 70-talet med sina brutalt hänsynslösa brott. Bill Hagmaier var FBI-agenten som bestämde sig för att han skulle förstå sig på vad som drev den dömde till sina hemska gärningar.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Premiere HD idag