Dagens tv-tablå för V Film Premiere HD

V Film Premiere visar biosuccéerna, de senaste dramerna, ännu mer actionfilm och nordiska filmerna.

TidProgram
07:00

Ghostbusters: Afterlife

En ensamstående mamma med två barn flyttar till en liten stad. Snart börjar de förstå att de har en koppling till de ursprungliga Ghostbusters - och att barnens morfar lämnat efter sig ett hemligt arv.

Mer om filmen

09:00

Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World

Följ George Foremans enastående liv, från olympisk guldmedaljör till världsmästare i tungvikt, från matchen Rumble in the Jungle mot Muhammad Ali i Zaire till när han fann sin tro, drog sig tillbaka och blev predikant.

11:05

No Hard Feelings

På randen av att förlora sitt barndomshem upptäcker Maddie en spännande jobbannons: rika föräldrar som letar efter någon att dejta deras introverta 19-årige son, Percy, innan han börjar på college.Till sin förvåning upptäcker Maddie snart att den udda Percy inte är som han verkar.

Mer om filmen

13:00

Minioner: Berättelsen om Gru

I mitten av 1970-talet växer Gru upp i en förort, mitt i en uppsjö av fjädrar i håret och utsvängda jeans. Gru är ett stort fan av en grupp superskurkar känd som Grymlingarna. Han funderar ut en plan som ska se till att han blir tillräckligt ond för att få vara med i gruppen. Lyckligtvis får han en viss kaosartad backup från sina lojala följare, Minionerna.

Mer om filmen

15:00

Are You There God? It's Me, Margaret.

Margaret Simon ska precis fylla 12 när hennes familj flyttar från New York City till Fartbrook, New Jersey. Margarets mamma är kristen och hennes pappa är jude. Margaret har vuxit upp utan att tillhöra någon av dessa religioner, även om hon ofta ber till Gud med sina egna ord och börjar med att säga: Är du där Gud? Det är jag, Margaret.

Mer om filmen

17:00

Uncharted

Den unge och gatusmarte Nathan Drake försöker hitta en gömd skatt tillsammans med sin partner Victor "Sully" Sullivan. Duon ger sig ut på ett actionfyllt äventyr som utspelar sig över hela världen för att hitta "den största skatten som aldrig hittats\.

19:00

Ticket to Paradise

Ett skilt par hamnar oväntat på ett gemensamt uppdrag: att hindra sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de en gång gjorde.

Mer om filmen

21:00

The Retirement Plan

När Ashley och hennes unga dotter Sarah blir indragna i en kriminell härva som sätter deras liv på spel vänder hon sig till sin far Matt, som för närvarande lever som pensionerad strandluffare på Caymanöarna.

Mer om filmen

23:00

Talk to Me

Ett kompisgäng har listat ut hur man frammanar de döda med hjälp av en balsamerad hand. Adrenalinkicken varje gång de lyckas blir snabbt beroendeframkallande, men när försöken går för långt släpps okontrollerbara övernaturliga krafter loss och gränsen till de dödas värld börjar suddas ut.

Mer om filmen

01:00

Master Gardener

Narvel Roth är den noggranna trädgårdsmästaren i Gracewood Gardens. Han är lika hängiven till att sköta denna vackra och historiska egendoms mark, som att sörja för sin arbetsgivare, den förmögna änkan Mrs. Haverhill. När Mrs Haverhill kräver att han tar sig an hennes egensinniga brorsdotter Maya som lärling, inträder kaos i Narvels spartanska tillvaro och låser upp mörka hemligheter från ett begravt våldsamt förflutet som hotar dem alla.

Mer om filmen

03:00

The Retirement Plan

När Ashley och hennes unga dotter Sarah blir indragna i en kriminell härva som sätter deras liv på spel vänder hon sig till sin far Matt, som för närvarande lever som pensionerad strandluffare på Caymanöarna.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Premiere HD idag