Tv-Tablå för V Film Premiere HD torsdag

V Film Premiere visar biosuccéerna, de senaste dramerna, ännu mer actionfilm och nordiska filmerna.

TidProgram
07:00

How It Ends

Liza ger sig ut på en rolig resa genom Los Angeles i hopp om att hinna till sin sista fest innan världen går under, och möter en brokig skara karaktärer på vägen.

09:00

Voyagers

När mänsklighetens framtid står på spel, inleder en grupp unga män och kvinnor, framavlade för intelligens och lydnad, en expedition för att kolonisera en avlägsen planet. Men när oroande hemligheter om uppdraget kommer upp till ytan, trotsar de sin träning och börjar utforska sin innersta mest primitiva natur. Medan livet på rymdskeppet sjunker ner i kaos, förtärs de av rädsla, lust och en omättlig maktlystnad.

Mer om filmen

11:00

Supernova

Paret Sam och Tusker semestrar i husbil på engelska landsbygden där de besöker familj, vänner och platser från förr. I tjugo år har de hållit ihop, men sedan Tusker drabbats av tidig demens är hela tillvaron förändrad. Han pendlar mellan slagfärdigt skarpsinne och stunder av total glömska, och skräms av tanken på att inte bli ihågkommen för den han varit utan för den han är på väg att bli.

Mer om filmen

13:00

My Robot Brother

I en inte alltför avlägsen framtid är allting ljust och grönt - och alla barn har sina egna människoliknande robotar. Fast tolvåriga Alberte har en riktigt gammalmodig robot som mest ser ut som en förvuxen nalle. Men Alberte blir populär när hon på sin födelsedag får marknadens allra senaste humanoidrobot: Konrad, den mest realistiska och människoliknande robot som världen någonsin har skådat. Alberte börjar så sakteliga att få äkta känslor för Konrad - men kan man vara kompis med en robot?

Mer om filmen

15:00

The Courier

Affärsmannen Greville Wynnes odramatiska tillvaro vänds upp och ner när han oväntat blir anlitad som kurir av brittiska underrättelsetjänsten och CIA. De ser i honom någon som inte kan misstänkas för att smuggla hemlig information under sina affärsresor. Greville kittlas av det spännande uppdraget, som måste hemlighållas för hustrun Sheila. Till en början känns Sovjet-resorna riskfria och Greville blir snart vän med kontraspionen Oleg Penkovsky.

Mer om filmen

16:55

Ghostbusters: Afterlife

En ensamstående mamma med två barn flyttar till en liten stad. Snart börjar de förstå att de har en koppling till de ursprungliga Ghostbusters - och att barnens morfar lämnat efter sig ett hemligt arv.

Mer om filmen

19:00

Hilma

Filmen utforskar Hilma af Klints gåtfulla liv, nu erkänd som en av västvärldens första abstrakta konstnärer.

Mer om filmen

21:00

Christmas Is Canceled

När Emmas pappa och hennes rival från gymnasiet börjar dejta, smider hon planer för att bryta upp det lyckliga paret efter att hennes pappa insisterat på att de ska tillbringa julhelgen tillsammans.

Mer om filmen

23:00

We Die Young

En krigsveteran försöker hjälpa en pojke och hans yngre bror när de blir ihopblandade med en elak knarkkung och hans gäng.

Mer om filmen

01:00

Fatale

Efter ett one-night stand finner sig Derrick Tyler, en framgångsrik gift man, mitt i en listig och förförisk polisutredares plan att vinna tillbaka sin dotter från hennes ex, en korrupt politiker.

Mer om filmen

03:00

Christmas Is Canceled

När Emmas pappa och hennes rival från gymnasiet börjar dejta, smider hon planer för att bryta upp det lyckliga paret efter att hennes pappa insisterat på att de ska tillbringa julhelgen tillsammans.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Premiere HD idag