Dagens tv-tablå för V Film Hits HD

Kanalen som visar Oscars-vinnare, nordiskt drama och tidlösa klassiker.

TidProgram
06:00

The Christmas Ball

Clare Fitzgerald besöker sin moster Bridget i England under semestern och träffar Liam, en stilig historiker som är fast besluten att bevisa att moster Bridgets herrgård är ett historiskt landmärke.

Mer om filmen

08:00

12 Pups of Christmas

Erins chef kämpar för att hålla sitt hundföretag flytande och förväntar sig att hon ska hjälpa honom att hitta ett hem för tolv valpar. Medan de arbetar, inser Erin att chefen inte är så illa trots allt.

Mer om filmen

10:00

The Christmas Setup

Hugo, en affärsjurist, reser från New York City till sin hemstad för att fira jul med sin mamma Kate. Kate ordnar så att Hugo stöter på Patrick, en tidigare hemlig förälskelse till Hugo.

Mer om filmen

12:00

A Christmas Movie Christmas

Två systrar bor tillsammans. Den ena älskar julfilmer och den andra kallar dem förutsägbara. De möts. De blir kära. Det snöar. Slut. Men den här gången är det annorlunda när systrarna vaknar mitt i en julfilm.

14:00

Christmas a la Mode

En kvinna behöver ett mirakel för att rädda familjens gård och arvet från hennes fader, om hon ska hinna i tid till julfirandet.

16:00

A Cinderella Christmas

Under en maskeradbal träffas den spirande eventplaneraren Angie Wells och Nicholas Karmichael, en förmögen playboy som behöver gifta sig snart för att få ta del av ett arv. Angie måste välja mellan att följa sin livsdröm eller sitt hjärta.

18:00

A Date By Christmas Eve

Chelsea arbetar med dejtingappen The Nice List. En dag upptäcker hon att appen har gett henne magiska krafter, som hon kan använda för att göra alla dåliga människor i hennes liv bra igen.

20:00

A Dogwalker's Christmas Tale

Luce Lockhart är en bortskämd 21-åring som ställs inför ett svårt beslut när en snygg kille ber henne om hjälp att skydda en hundpark från hennes rike arbetsgivare.

22:00

Christmas Belle

Belle ska sälja ett hus till sin klient Hunter Lowell, men snart uppstår varma känslor mellan dem. Situationen blir emellertid komplicerad när Belles mångårige friare Tony dyker upp.

00:00

A Christmas Comeback

En mor- och dotterduo återförenas efter tio år för att släppa en julsingel då en video av dem blivit viral.

02:00

A Very Corgi Christmas

När Lauren och hennes son reser hem till hennes barndomshem för att fira jul träffar hon den ensamstående pappan Ben, som vill ge en söt Corgi-valp till sin dotter i julklapp.

Här hittar du vad som sänds på V Film Hits HD idag