Dagens tv-tablå för V Film Hits HD

Kanalen som visar Oscars-vinnare, nordiskt drama och tidlösa klassiker.

TidProgram
06:00

12 Pups of Christmas

Erins chef kämpar för att hålla sitt hundföretag flytande och förväntar sig att hon ska hjälpa honom att hitta ett hem för tolv valpar. Medan de arbetar, inser Erin att chefen inte är så illa trots allt.

Mer om filmen

08:00

A Christmas Kiss

En lovande designer kysser en man på ren impuls som hon möter i en hiss, bara för att senare upptäcka att han är hennes chefs pojkvän. Hon får uppgiften att dekorera om hans hus för en frikostigt julfest, men blir under arbetet förälskad i honom, medan han själv inte kommer ihåg henner alls.

Mer om filmen

10:00

A Christmas Crush

Addies största julönskan är att hennes granne Sam ska bli kär i henne. Även om hon inte förväntar sig att något ska hända kommer det att gå i uppfyllelse! Synd bara att det är fel granne.

Mer om filmen

12:00

A Cinderella Christmas

Under en maskeradbal träffas den spirande eventplaneraren Angie Wells och Nicholas Karmichael, en förmögen playboy som behöver gifta sig snart för att få ta del av ett arv. Angie måste välja mellan att följa sin livsdröm eller sitt hjärta.

Mer om filmen

14:00

A Dogwalker's Christmas Tale

Luce Lockhart är en bortskämd 21-åring som ställs inför ett svårt beslut när en snygg kille ber henne om hjälp att skydda en hundpark från hennes rike arbetsgivare.

Mer om filmen

16:00

Christmas Belle

Belle ska sälja ett hus till sin klient Hunter Lowell, men snart uppstår varma känslor mellan dem. Situationen blir emellertid komplicerad när Belles mångårige friare Tony dyker upp.

Mer om filmen

18:00

Another Christmas Coincidence

Alice och Jack har levt sina liv bredvid varandra i många år. Efter att ett slumpmässigt möte för dem samman kring jul så blir de förälskade.

Mer om filmen

20:00

A Golden Christmas

Advokaten Jessica åker hem till sina föräldrar för att tillbringa jul där. När hon upptäcker att barndomshemmet har sålts till en främling försöker hon hitta ett sätt att köpa tillbaka det.

Mer om filmen

22:00

A Christmas Comeback

En mor- och dotterduo återförenas efter tio år för att släppa en julsingel då en video av dem blivit viral.

00:00

Christmas by the Book

Livsstilsgurun och kärleksexperten Joanna är nybliven singel och inte särskilt bra på att följa sina egna principer. När en stor karriärmöjlighet presenterar sig, blir det som borde vara en vit lögn till ett juldrama. Kan Joanna spela sina kort rätt och behålla sin trovärdighet eller kommer allt att gå förlorat?

Mer om filmen

02:00

The Perfect Christmas Village

I jakten på den perfekta julen hamnar Darcy oförklarligt mitt i en julby, där allt är i ordning och det är jul varje dag. Men hon upptäcker snart att perfektion inte alls är så festligt.

Här hittar du vad som sänds på V Film Hits HD idag