Tv-Tablå för V Film Hits HD tisdag

Kanalen som visar Oscars-vinnare, nordiskt drama och tidlösa klassiker.

TidProgram
06:00

My Best Friend's Christmas

Ashleys kusin har fantastiska julnyheter: hon är förlovad med Grant, Ashleys ex-pojkvän. För att undvika konflikter ber Ashley sin bästa vän, Liam, om råd.

Mer om filmen

08:00

Cooking Up Christmas

När en kock får uppgiften att laga mat åt en svårhanterlig professionell idrottare under julhelgen, återfår hon självförtroendet för sin förmåga och finner samtidigt kärleken.

Mer om filmen

10:00

Shoelaces for Christmas

Jennifer, en självupptagen tonåring, måste arbeta på det lokala härbärget för att lära sig att bli mer ansvarsfull och medkännande. Men kommer hon att lära sig den riktiga innebörden av jul?

Mer om filmen

12:00

Christmas Ever After

Med bara några dagar kvar till jul och en hotande deadline, åker romantikförfattaren Izzi tillbaka till det mysiga Antler Inn i det vintriga Silver Springs för att avsluta utkastet till sin nya roman.

Mer om filmen

14:00

Christmas Unwrapped

Charity, en ambitiös och pragmatisk journalist, lär sig vad julen egentligen handlar om när hon gör ett reportage om Erik Gallagher, en miljonär som insisterar på att jultomten verkligen finns.

Mer om filmen

16:00

Oh Christmas Tree!

När en kvinna oväntat förlorar sitt jobb måste hon arbeta på familjens julgransförsäljning för att klara sig under julhelgen.

18:00

Angels in the Snow

Ett grälsjukt par åker på julresa med barnen och blir insnöade. När de måste hjälpa en annan familj får de en lektion i kärlek och respekt.

Mer om filmen

20:00

Another Christmas Kiss

Det slår gnistor när Jenny kysser en billjonären Cooper Montgomery under en mistel på ett julevent. Jenna gör allt för att försöka motstå hans charm, rädd för att bli sårad.

22:00

Christmas in My Heart

Beth har nyligen flyttat tillbaka till Charleston efter sin mors död. Hon arbetar som musiklärare och bor i familjens hus och drömmer om en plats i Charlestons symfoniorkester.

Mer om filmen

00:00

Sweet Navidad

Mer om filmen

02:00

Married by Christmas

Carrie ägnar dag och natt åt fars verksamhet och har inte mycket tid för ett socialt liv. Men plötsligt får hon reda på att hon måste gifta sig innan jul för att få ärva verksamheten av sin farmor.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Hits HD idag