Tv-Tablå för V Film Hits HD onsdag

Kanalen som visar Oscars-vinnare, nordiskt drama och tidlösa klassiker.

TidProgram
06:00

Christmas Ever After

Med bara några dagar kvar till jul och en hotande deadline, åker romantikförfattaren Izzi tillbaka till det mysiga Antler Inn i det vintriga Silver Springs för att avsluta utkastet till sin nya roman.

Mer om filmen

08:00

A Majestic Christmas

Nell har fått i uppdrag att renovera stadens historiska teaterbyggnad, men ägaren Connor har andra planer. Nell hoppas nu kunna få honom att ändra sig och samtidigt lära honom om julens mirakel.

Mer om filmen

10:00

Christmas Unwrapped

Charity, en ambitiös och pragmatisk journalist, lär sig vad julen egentligen handlar om när hon gör ett reportage om Erik Gallagher, en miljonär som insisterar på att jultomten verkligen finns.

Mer om filmen

12:00

The Christmas Setup

Hugo, en affärsjurist, reser från New York City till sin hemstad för att fira jul med sin mamma Kate. Kate ordnar så att Hugo stöter på Patrick, en tidigare hemlig förälskelse till Hugo.

Mer om filmen

14:00

Puppy Love for Christmas

När Annie besöker sina föräldrar över jul bestämmer hon sig för att hjälpa tre herrelösa hundar att hitta ett hem och slår sig ihop med veterinären Dylan för att rädda ett djurhem.

16:00

Oh Christmas Tree!

När en kvinna oväntat förlorar sitt jobb måste hon arbeta på familjens julgransförsäljning för att klara sig under julhelgen.

18:00

Sweet Navidad

Mer om filmen

20:00

The Spirit of Christmas

Julen närmar sig och advokaten Kate Jordan reser till Vermont för att ordna med försäljningen av ett värdshus, men faller pladask för en snygging till spöke.

Mer om filmen

22:00

Married by Christmas

Carrie ägnar dag och natt åt fars verksamhet och har inte mycket tid för ett socialt liv. Men plötsligt får hon reda på att hon måste gifta sig innan jul för att få ärva verksamheten av sin farmor.

Mer om filmen

00:00

Memories of Christmas

När Noelle ärver sin mors hus upptäcker hon att hennes mamma hade anställt Dave för att dekorera huset till jul. Kan han lyckas övertyga henne att fortsätta traditionen och hitta julglädjen igen?

Mer om filmen

02:00

A Sisterly Christmas

Två systrar måste lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan för att vinna den årliga jultävlingen på en lokal semesteranläggning före juldagen.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Hits HD idag