Tv-Tablå för V Film Hits HD onsdag

Kanalen som visar Oscars-vinnare, nordiskt drama och tidlösa klassiker.

TidProgram
06:00

Efter bröllopet

En dansk man som driver ett indiskt barnhem åker till Köpenhamn för att ta emot ett stort bidrag av en rik affärsman. Han bjuds till sin välgörares dotters bröllop där hans förflutna kommer ikapp honom.

Mer om filmen

08:05

All Your Faces

Frankrike har sedan 2014 gett brottsoffer och gärningsmän möjlighet att föra en dialog genom säkra system som övervakas av professionella och volontärer som Judith, Fanny eller Michel. Nassim, Issa och Thomas är dömda för våldsbrott. Gregoire, Nawelle och Sabine utsattes för inbrott, rån och väskryckning. Även Chloe som utsattes för en incestuös våldtäkt, engagerar sig i programmet.

Mer om filmen

10:00

Last Night

Frestelsen smyger sig in i ett äktenskap när den äkta maken åker på en affärsresa tillsammans med en attraktiv kollega, samtidigt som hans fru stöter ihop med en före detta älskare.

Mer om filmen

12:00

Tillbaka till framtiden III

Marty McFly och Doc Brown hamnar i slutet av 1800-talets USA, Vilda Västern, där konflikter återigen måste lösas, men den här gången med cowboyattribut, salooner, hästar och laglösa skurkar i centrum.

14:00

A Simple Favor

Bloggaren Stephanie försöker avslöja sanningen bakom sin vän Emilys plötsliga försvinnande. Stephanie får hjälp av Emilys man Sean i en thriller fylld av vändningar och svek, hemligheter och avslöjanden, kärlek och lojalitet, mord och hämnd.

Mer om filmen

16:00

La La Land

Jazzpianisten Sebastian och den aspirerande skådespelerskan Emma faller för varandra samtidigt som de kämpar med karriären.

Mer om filmen

18:05

Somewhere in Queens

Leo och Angela Russo lever ett enkelt liv i Queens, omgivna av sin påträngande familj. När deras son Sticks blir framgångsrik i sitt basketlag i high school sliter Leo familjen i spillror för att försöka förverkliga sin sons karriär.

Mer om filmen

20:00

Flaskpost från P

Syskonparet Samuel och Magdalena har vuxit upp i en dansk religiös sekt och de två barnen försvinner plötsligt. Till Köpenhamns polishus kommer det en åtta år gammal flaskpost med ett rop på hjälp från en pojke i fångenskap. Carl Mørck och hans assistent Assad vid polisens Avdelning Q inser snabbt att det finns en koppling mellan de två händelserna.

22:00

Lone Survivor

Fyra Navy SEAL-soldater är på hemligt uppdrag i Afghanistan men hamnar i bakhåll och tvingas kämpa mot alla odds när de omringas av ett gäng krigslystna talibaner.

Mer om filmen

00:00

Arrival

Gigantiska rymdskepp landar på tolv olika positioner i världen och det är upp till språkvetaren Banks och en grupp forksare att lista ut vad utomjordingarna vill, innan ett globalt krig utbryter. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Mer om filmen

01:55

Light of My Life

'Dad' och Rag färdas genom ett dystopiskt, amerikanskt landskap, ständigt på flykt. Rag närmar sig puberteten och det blir snart omöjligt att dölja att hon är kvinna - och ett hett eftertraktat villebråd i en värld som består nästan enbart av män.

Här hittar du vad som sänds på V Film Hits HD idag