Tv-Tablå för V Film Hits HD fredag

Kanalen som visar Oscars-vinnare, nordiskt drama och tidlösa klassiker.

TidProgram
06:00

Back to Christmas

En kvinna som magiskt förflyttas till julen före sitt inställda bröllop får en andra chans att bli lycklig med sin före detta fästman.

Mer om filmen

08:00

Christmas Unfiltered

På julafton önskar Becky att hennes familj verkligen kunde lyssna på henne. Alla hennes tankar och frustrationer börjar rinna över när hon oavsiktligt börjar berätta för alla vad hon verkligen tycker.

Mer om filmen

10:00

Christmas Party Crashers

När två svindlare möts efter att ha kraschat en miljonärs julfest, går de med på att arbeta tillsammans, utan att veta att de kommer att hitta något viktigare än pengar och berömmelse nämligen sann kärlek.

Mer om filmen

12:00

Love Always, Santa

En änkas dotter skickar ett brev till jultomten och ber honom om hjälp att få sin mamma att hitta kärleken igen. När brevet hittas av en misslyckad författare, hittar han ny inspiration, och en romans blossar upp.

Mer om filmen

14:00

Mistletoe & Menorahs

Christy är nära att landa en stor kund för sitt leksaksföretag. När han bjuder in henne till sin julfest är hon säker på att hon har lyckats. Tills hon inser att festen är en Hanukkah-fest.

Mer om filmen

16:00

The Truth About Christmas

Jillian är en politisk konsult och arbetar med borgmästarkampanjen för sin kille George. När hon ska träffa hans familj för första gången, har hon svårt att hindra sig från att alltid säga sanningen.

Mer om filmen

18:00

A Christmas Arrangement

En liten blomsterbutiksägare deltar i stadens årliga blomstershow, i ett försök att hålla sin verksamhet flytande. Men så börjar hon också falla för en av sina rivaler...

Mer om filmen

20:00

A Christmas Village

Piper är ett PR-geni och äger sitt eget företag. Men efter att ha hamnat i en stor skandal, och för att rädda sitt rykte går hon med på att arbeta för en ensamstående far i Tomtebyn.

Mer om filmen

22:00

A Date By Christmas Eve

Chelsea arbetar med dejtingappen The Nice List. En dag upptäcker hon att appen har gett henne magiska krafter, som hon kan använda för att göra alla dåliga människor i hennes liv bra igen.

Mer om filmen

00:00

A Very Charming Christmas Town

Rese- och livsstilsbloggaren Aubrey åker till den lilla danska staden Solvang för att filma sin nästa vlog. Där möter hon den stiliga butiksägaren Saywer som kommer att visa henne runt.

Mer om filmen

02:00

Christmas Wedding Runaway

Maggie Mason lämnar sin fästman vid altaret och flyr till sin mormors stuga i ett snötäckt Massachusetts, där hon möter sin gamla sommarälskare Colt Travis.

Här hittar du vad som sänds på V Film Hits HD idag