Tv-Tablå för V Film Hits HD fredag

Kanalen som visar Oscars-vinnare, nordiskt drama och tidlösa klassiker.

TidProgram
06:00

Queen of the Desert

Gertrude Bell är en äventyrlig ung kvinna som vill utforska världen och hon reser till den brittiska ambassaden i Teheran, där hon snart förälskar sig i sekreteraren Henry Cadogan. Detta är början på en livslång relation med människor i Mellanöstern.

08:10

Worth

Efter terrorattackerna mot World Trade Center och Pentagon utser den amerikanska kongressen advokaten Kenneth Feinberg till att leda kompensationsfonden för offren för attackerna den 11 september. Uppdraget att dela ut ersättning till offrens anhöriga ställer Feinberg och hans medarbetare inför den till synes omöjliga uppgiften att avgöra exakt hur mycket ett liv är värt för att kunna hjälpa familjerna som har lidit ofantliga förluster.

Mer om filmen

10:10

Jobs

Den sanna berättelsen om hur den egensinnige hippien Steve Jobs hoppade av från college, fick en vision, grundade Apple och blev en it-legend - och en av 1900-talets mest hyllade kreativa entreprenörer.

Mer om filmen

12:15

Juliet, Naked

Musiknörden Duncan har snöat in på den bortglömda artisten Tucker Crowe. Duncans flickvän Annie har aldrig insett Crowes storhet. Ett oväntat snedsteg leder till att Annie och Duncan gör slut, samtidigt som en oslipad version av Tucker Crowes mest kända album kommer ut. Duncan går upp i varv över nyheten, och än mer när Tucker dyker upp livs levande i den engelska kuststad där de bor.

Mer om filmen

14:00

Midnight Sun

Katie bor med sin överbeskyddande och kärleksfulla far. På grund av en sällsynt sjukdom tål hon inte solen och går därför endast ut på kvällen. En dag träffar hon den stilige Charlie, och under sommaren inleder de en romans. Men Katie har inte berättat om sin sjukdom, så snart uppstår komplikationer.

Mer om filmen

16:00

Min bästa väns bröllop

När Juliannes bästa vän, Michael, berättar att han ska gifta sig inser Julianne att det är han som är hennes stora kärlek i livet. Hon bestämmer sig för att hjälpa Michael med bröllopet med baktanken att se till att det aldrig blir något bröllop.

17:55

Downton Abbey: En ny era

Familjen Crawley åker på en storslagen resa till södra Frankrike för att avslöja mysteriet med änkegrevinnans nyärvda villa.

Mer om filmen

20:00

The Unbearable Weight of Massive Talent

Nicolas Cage karriär är inte på topp men så får han ett \"enkelt\" jobb att uppträda som sig själv på en stenrik miljardärs födelsedagsfest i Spanien. CIA har dock andra planer för hans resa till Mallorca.

22:00

Sicario 2: Soldado

Efter ett terroristdåd i Kansas City får CIA-agenten Matt Graver i uppdrag att ta till hårdhandskarna mot de mexikanska drogkarteller som man misstänker har smugglat terroristerna över gränsen till USA. För att komma åt kartellerna vill Graver skapa en infekterad konflikt mellan dem, och bestämmer sig för att anlita den mystiska Alejandro, vars familj blivit mördad av en kartelledare. Men saker och ting går inte som de har tänkt sig.

Mer om filmen

00:00

En ung Jane Austen

Det är 1795 och vi följer den unga Jane Austen i hennes tidigaste författarskap och hennes val att gå emot samtidens idéer om äktenskap, och istället söka efter kärleken, vilket ger henne inspiration till hennes mest kända verk.

Mer om filmen

02:10

Inferno

När Robert Langdon vaknar upp på ett italienskt sjukhus med minnesförlust måste han slå sig samman med läkaren Sienna Brooks som förhoppningsvis kan hjälpa honom få minnet åter. Tillsammans, och i tät kamp mot klockan, beger de sig kors och tvärs över Europa för att försöka stoppa en global konspiration. Landon har snubblat över ett spår som kan leda honom till självaste Dante.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Hits HD idag