Tv-Tablå för V Film Hits HD lördag

Kanalen som visar Oscars-vinnare, nordiskt drama och tidlösa klassiker.

TidProgram
06:00

Love Always, Santa

En änkas dotter skickar ett brev till jultomten och ber honom om hjälp att få sin mamma att hitta kärleken igen. När brevet hittas av en misslyckad författare, hittar han ny inspiration, och en romans blossar upp.

Mer om filmen

08:00

The Truth About Christmas

Jillian är en politisk konsult och arbetar med borgmästarkampanjen för sin kille George. När hon ska träffa hans familj för första gången, har hon svårt att hindra sig från att alltid säga sanningen.

Mer om filmen

10:00

Mistletoe & Menorahs

Christy är nära att landa en stor kund för sitt leksaksföretag. När han bjuder in henne till sin julfest är hon säker på att hon har lyckats. Tills hon inser att festen är en Hanukkah-fest.

Mer om filmen

12:00

My Christmas Love

När en ensamstående kvinna mottar en rad presenter, inspirerade av '12 Days of Christmas', ger hon sig ut med uppgiften att hitta personen som skickar henne presenterna.

Mer om filmen

14:00

A Christmas Switch

Två kvinnor byter magiskt nog kropp under julperioden och lär sig en viktig lektion om familj, kärlek och julglädjen.

Mer om filmen

16:00

Christmas a la Mode

En kvinna behöver ett mirakel för att rädda familjens gård och arvet från hennes fader, om hon ska hinna i tid till julfirandet.

Mer om filmen

18:00

A Very Charming Christmas Town

Rese- och livsstilsbloggaren Aubrey åker till den lilla danska staden Solvang för att filma sin nästa vlog. Där möter hon den stiliga butiksägaren Saywer som kommer att visa henne runt.

Mer om filmen

20:00

The Christmas Listing

Julia Rogers är en upptagen och hårt arbetande mäklare som har tappat julglädjen. Hon fastnar med sin stiliga konkurrent på Farmstead Inn, ett hus de båda tävlar om, och gnistorna flyger.

Mer om filmen

22:00

Christmas Wedding Runaway

Maggie Mason lämnar sin fästman vid altaret och flyr till sin mormors stuga i ett snötäckt Massachusetts, där hon möter sin gamla sommarälskare Colt Travis.

Mer om filmen

00:00

A Christmas Mission

Designern och entreprenören Emma King har länge drömt om en vacker butik där hon väljer ut och visar upp handgjorda varor för hem och trädgård. Och nu lanserar hon den tillsammans med sin väninna.

Mer om filmen

02:00

Christmas at Maple Creek

En romantikförfattare samlar sin familj och sina vänner för att rädda en älskad stad till jul och hittar samtidigt kärleken.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Hits HD idag